Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

A Tchibo Applikáció

Minden előny egy helyen

iPhone és Android telefonokra:

A Tchibo applikáció ingyenesen letölthető az App Storeból és elérhető a Google Play áruházban is. Inspirálódjon a hetente megújuló termékkínálataink között, rendeljen könnyedén és használja útközben is számos izgalmas szolgáltatásunkat! A vásárlás ilyen egyszerű is lehet: az okostelefonjára készült Tchibo alkalmazás bárhol és bármikor Önnél lehet.
Mindenki, aki iPhone (3GS vagy annál újabb verzió) legalább iOS 6.0 verzióval fut, Android telefonok esetén 2.2.3. verziójú, Apple iPad esetén legalább iOS 6.0 verzió, és Android tablet esetén 4.0 vagy újabb verziójú felhasználó tudja letölteni és használni az alkalmazást megfelelően.
Az applikációhoz az App Storeban vagy a Google Play Storeban a "Tchibo" szóra keresve tud eljutni, vagy az alábbi linket megkattintva átirányítjuk az App Store / Google Play Storeba, ahol le tudja tölteni eszközére a legfrissebb verziót.
Természetesen a Tchibo App minden készülékre ingyenesen elérhető.
Abban az esetben, amennyiben okos eszközének van internet kapcsolata, abban az esetben a Tchibo App automatikusan letölti a friss tartalmakat és az elérhető kuponokat. Így Ön mindig jól informált lehet.
Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken:
Tel: 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)
Email: ugyfelszolgalat@tchibo.hu
Igen, a Tchibo App elérhető okostelefonra és tabletre mind iOS úgy Android operációs rendszerekre az alábbi országokban: Németország, Ausztria, Svájc, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és Törökország.
Kötöttségektől mentesen, regisztrált Tchibo fiók nélkül is tudja használni alkalmazásunkat. Természetesen a teljes körű használathoz, gondolunk itt a kuponok használatára szüksége lesz egy Tchibo fiókra, regisztrációra. Ezt egyszerűen és gyorsan létre tudja hozni akár az okostelefonján, de a számítógépén is, ahogy Önnek kényelmes.