A Tchibo Applikáció

Minden előny egy helyen

iPhone és Android telefonokra:

A Tchibo applikáció ingyenesen letölthető az App Storeból és elérhető a Google Play áruházban is. Inspirálódjon a hetente megújuló termékkínálataink között, rendeljen könnyedén és használja útközben is számos izgalmas szolgáltatásunkat! A vásárlás ilyen egyszerű is lehet: az okostelefonjára készült Tchibo alkalmazás bárhol és bármikor Önnél lehet.
Mindenki, aki legalább iOS 11.0 verzióval használja iPhone-ját, valamint Android telefonok esetén 4.4 vagy annál újabb verzióval rendelkező felhasználó tudja letölteni és megfelelően használni az alkalmazást.
Az applikációhoz az App Storeban vagy a Google Play Storeban a "Tchibo" szóra keresve tud eljutni, vagy az alábbi linket megkattintva átirányítjuk az App Store / Google Play Storeba, ahol le tudja tölteni eszközére a legfrissebb verziót.
Természetesen a Tchibo App minden készülékre ingyenesen elérhető.
Abban az esetben, amennyiben okos eszközének van internet kapcsolata, abban az esetben a Tchibo App automatikusan letölti a friss tartalmakat és az elérhető kuponokat. Így Ön mindig jól informált lehet.
Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken:
Tel: 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)
Email: ugyfelszolgalat@tchibo.hu
Igen, a Tchibo App elérhető okostelefonra és tabletre mind iOS úgy Android operációs rendszerekre az alábbi országokban: Németország, Ausztria, Svájc, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és Törökország.
Kötöttségektől mentesen, regisztrált Tchibo fiók nélkül is tudja használni alkalmazásunkat. Természetesen a teljes körű használathoz, gondolunk itt a kuponok használatára szüksége lesz egy Tchibo fiókra, regisztrációra. Ezt egyszerűen és gyorsan létre tudja hozni akár az okostelefonján, de a számítógépén is, ahogy Önnek kényelmes.