TchiboCard

Az új TchiboCard számos előnyt kínál. További információkat itt talál:

Általános információk

A TchiboCard program a Tchibo Budapest Kft. hűségprogramja, melyben minden vásárló részt vehet: a tagság ingyenes és semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent. A TchiboCard program tagjai számos előnyt élvezhetnek, mint például az ingyenes szállítás, a babszemek gyűjtése és a TchiboCard kedvezményes árak.
A TchiboCard számos alkalommal kínál kedvezményt.
  • A TchiboCard hűségprogram érvényes regisztrációval rendelkező résztvevői számára 11 999 Ft értékhatár feletti vásárlás esetén szállítási költségmentes, ezen értékhatárt el nem érő vásárlás esetén a szállítási díj 1 490 Ft.
  • Gyűjtögessen minden vásárlásával babszemeket. A vásárlás összegének minden 100 Ft-ja után 1 babszemet írunk jóvá.
  • A babszemeket fizetőeszközként használhatja, amellyel a teljes kínálatunkból vásárolhat. 50 szemért 100 Ft kedvezmény jár. A kedvezményt a minimum 10 összegyűjtött babszemtől veheti igénybe.
  • Minden, a Tchibo kávézóban vásárolt frissen főzött kávé után egy virtuális csészét kap az ún. kávé bélyeggyűjtő albumába. 10 csésze összegyűjtése után megvendégeljük a kedvenc kávéjára.
  • A TchiboCard kártyával 20% kedvezményt kap bármilyen szemes, instant vagy őrölt kávé vásárlásakor. A kedvezmény a kapszulákra nem vonatkozik.
  • A teljesen automata Esperto kávéfőzők valamely modelljének megvásárlását követően bármilyen Tchibo szemes kávé vagy valamilyen kiegészítő vásárlása esetén a TchiboCard kártyatulajdonosok az eredetileg járó babszemek ötszörösét kapják. Ez az ajánlat a webáruházban és üzleteinkben érvényes. A kedvezmény az Esperto kávéfőző átvételét követő napon aktiválódik.
  • Élvezze az extra babszemeket! Rendszeresen jelentkezünk olyan akciókkal, melyek keretében az egyes kiválasztott termékek megvásárlása esetén kétszeres mennyiségű vagy extra babszemeket kínálunk.
  • A kiválasztott fogyasztási cikkeket és kávékat olyan kedvezményes áron vásárolhatja meg, amely kizárólag a TchiboCard tulajdonosokat illeti meg.
Aktuális részvételi feltételeinket itt olvashatja.
A Tchibo Hírlevél egy e-mail formájában küldött tájékoztató üzenet, melyben az üzleteinkben és weboldalunkon elérhető érdekes újdonságokról, különleges akciókról és új kollekcióinkról tájékoztatjuk.
A Hírlevélre itt iratkozhat fel.
Ha megteszi, többé nem marad le egyetlen különleges akciónkról és újdonságunkról sem.
A Hírlevélről bármikor egyszerűen és indoklás nélkül leiratkozhat a valamennyi e-mail alján megtalálható hivatkozásra kattintva.

Be- és kijelentkezés

A TchiboCard programba ingyenesen regisztrálhat üzleteinkben, telefonon vagy interneten keresztül.

Az online regisztrációhoz használja az alábbi linket .

A TchiboCard kártyát digitális kártyaként vagy a pénztárcájába helyezhető műanyag kártyaként is beszerezheti.

Új digitális TchiboCard kártyája azonnal elérhető lesz online fiókjában a tchibo.hu weboldalon „tchiboCard” menüpont alatt, illetve a mobilalkalmazásban is. Ha Tchibo üzletben vásárol, nem kell mást tennie, mint a kasszánál okostelefonján felmutatni digitális TchiboCard kártyáját, ehhez internetkapcsolatra sincs szükség.

Ha egy üzletben regisztrál, a műanyag kártyát azonnal kézhez kapja. Így késlekedés nélkül vásárolhat, és kihasználhatja a kártyával járó előnyöket.
A TchiboCard online fiók a regisztrációt követően legkésőbb 48 órán belül elérhető lesz.
A TchiboCard ügyfelei bármikor megszüntethetik részvételüket a TchiboCard hűségprogramban az „Az én Tchibom” ügyfélfiókban a „TchiboCard kártyám” részen, telefonon a 06 80 021 375-ös számot hívva (H–P 8:00–20:00 és SZO 8:00–16:00) vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@tchibo.hu címre.

TchiboCard hűségkártya és adatok

A TchiboCard kártya minden Tchibo üzletben, a tchibo.hu weboldalon vagy telefonos rendeléskor is használható.
A TchiboCard program kizárólag magyarországi szállítási és számlázási címmel rendelkező résztvevőknek szól.
A TchiboCard kártya határozatlan ideig érvényes.
Ügyfélszámát online fiókjában, a tchibo.hu oldalon az „Az én Tchibom” menüpontban, valamint a számlán és a mobilalkalmazásban is megtalálja.
Babszemei aktuális számát online fiókjában, a tchibo.hu oldalon a „TchiboCard” menüpontban tekintheti meg, illetve a Tchibo üzletekben is lekérdezheti.
Személyes adatait és a szolgáltatásokat kényelmesen módosíthatja online fiókjában a tchibo.hu oldalon, ingyenes hívható ügyfélszolgálatunkon a 06 80 021 375-ös telefonszámon (hétfőtől péntekig 8:00–20:00 óráig, szombaton 8:00–16:00 óráig), vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@tchibo.hu címen.
Ha elveszíti TchiboCard kártyáját, bármikor ingyenesen rendelhet cserekártyát az „Az én Tchibo-m” ügyfélfiókjában a „TchiboCard kártyám” részben, telefonon a 06 80 021 375 számot hívva (H–P 8:00–20:00 és SZO 8:00–16:00) vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@tchibo.hu címre.
Egy TchiboCard ügyfélszámla tulajdonosonként csak egy TchiboCard kártya állítható ki.

Babszemek gyűjtése

Babszemeket jelenleg minden Tchibo üzletben, a tchibo.hu weboldalon és telefonos rendeléskor is lehet gyűjteni.
A babszemek minden Tchibo üzletben, a tchibo.hu weboldalon és telefonos rendelés útján történő vásárlás során gyűjthetők.
Valahányszor egy Tchibo üzletben, vagy a tchibo.hu weboldalon vásárol, a vásárlás értékének minden 100 Ft-ja után automatikusan kap egy Hűségszemet.

Ha üzleteinkben vagy a weboldalon TchiboCard kártyájával valamilyen Esperto automata kávéfőzőt vásárol, ezt követően a Tchibo szemes kávék és kávé kiegészítők vásárlásakor minden 100 Ft után 5 babszemet adunk. A kedvezmény az Esperto kávéfőző átvételét követő napon aktiválódik.
A babszemeket a vásárlást követő néhány percben jóváírjuk. Babszemei aktuális számát online TchiboCard fiókjában, a tchibo.hu weboldalon tekintheti meg.

Ha üzleteinkben vagy a weboldalon TchiboCard kártyájával valamilyen Esperto automata kávéfőzőt vásárol, a Tchibo szemes kávék és kávé kiegészítők vásárlásra vonatkozó ötszörös mennyiségű Hűségszem a kávéfőző átvételét követő napon aktiválódik. A babszemeknek a Tchibo szemes kávé vagy kávé kiegészítők vásárlását követő jóváírása a szokásos, fent ismertetett módon történik.
Babszemei aktuális számát online fiókjában, a tchibo.hu weboldalon a „TchiboCard” menüpontban tekintheti meg, illetve a Tchibo üzletekben is lekérdezheti.
A pénztárbizonylatokon a babszemek vásárlást megelőző számát láthatja. Az összegyűjtött és a beváltott babszemek a vásárlást követően lekönyveljük, és néhány perc múlva megtekinthetők lesznek online TchiboCard fiókjában a tchibo.hu weboldalon.
Az újonnan összegyűjtött, illetve beváltott babszemek számának lekönyvelése néhány percet igénybe vesz. Annak érdekében, hogy a pénztáraknál minél kevesebbet kelljen várakozni, a pénztárbizonylaton a babszemek vásárlást megelőző állapotát tüntetjük fel. Néhány perc múlva a babszemek aktuális állapota megtekinthető lesz online fiókjában a tchibo.hu weboldalon.
Igen, rendszeresen szervezünk különféle akciókat, melyek keretében kétszeres mennyiségű vagy bónusz Hűségszemek gyűjthetők. Kövesse figyelemmel ajánlatainkat és csak úgy dőlni fognak a babszemek.

A babszemek felhasználása

Már 10 összegyűjtött babszemet is felhasználhat a teljes kínálatból válogatva kedvenc üzletében, vagy a tchibo.hu weboldalon. Ajándékkártyák vásárlására a babszemek nem használhatók fel.

A Tchibo üzletekben a pénztárnál kell bemutatni a TchiboCard kártyánkat, majd jelezni kell a pénztárossal, hogy hány babszemet szeretnénk felhasználni. A számla végösszege automatikusan csökken a felhasznált babszemek értékével. A tchibo.hu weboldalon vásárolva a bevásárlókosárban kell megadni, hogy hány babszemet szeretnénk felhasználni, majd rá kell kattintani a „Babszemek felhasználása” gombra, és a kosár összege automatikusan csökken a felhasznált babszemek értékével. A babszemek a 06 80 021 375-ös infóvonalat tárcsázva a telefonos vásárlás során is könnyen és gyorsan felhasználhatók.
A babszemek a teljes kínálatunkra érvényesíthetők. Ajándékkártyák vásárlására a babszemek nem használhatók fel.
Minimum 10 babszemet kell felhasználni, efelett a babszemek korlátlanul használhatók. A felhasznált szemek maximális értéke a vásárlás végösszege.

A babszemek a TchiboCard kártyával a teljes kínálatunkra felhasználhatók. Ajándékkártyák vásárlására a babszemek nem használhatók fel.
Minden 50 felhasznált babszem révén 100 Ft-ot takarít meg a vásárláskor. A babszemek segítségével akár a teljes bevásárlás összegét is fedezheti. A felhasznált babszemek értéke nem haladhatja meg a bevásárlókosár teljes értékét. A babszemek készpénzre nem válthatók.
Ha már legalább 10 babszemmel rendelkezik, ezeket bármely, az üzletben vagy a tchibo.hu webáruházban megvásárolható termékre beválthatja, így a kedvezményes árú termékekre is. Ajándékkártyák vásárlására a babszemek nem használhatók fel.
A babszemek felhasználásának lemondására az egyetlen lehetőség a megvásárolt áru visszaküldése és az ismételt vásárlás babszemek felhasználása nélkül.
A babszemek felhasználásával történő vásárlás során a felhasznált szemek értékével csökkentett összeg után kerülnek jóváírásra az új babszemek, A babszemeket mindig a valóban fizetett összeg alapján írjuk jóvá.
A babszemeket ajándékkártya vásárlásához nem lehet igénybe venni. Az ajándékkártyákat nem számítva azonban a babszemek a teljes kínálatra érvényesek.
A babszemek nem válthatók készpénzre. A babszemek azonban a teljes kínálatra érvényesek. Ajándékkártyák vásárlására a babszemek nem használhatók fel.
A szóban forgó vásárlás után járó babszemeket utólag is jóvá lehet íratni a 06 80 021 375-ös ügyfélszolgálati telefonszámon keresztül. Ehhez csupán a pénztárbizonylatra és a TchiboCard kártyájának számára lesz szüksége.
A babszemek felhasználására csak a Tchibo üzletben történő átvételkor kerül sor, és a pénztárnál még visszaigazolható/módosítható.
A babszemek felhasználására és levonására az áru átvétele és az üzletben történő kifizetése során kerül sor. Eddig az ideig a babszemeket más vásárláshoz is felhasználhatja. Az áru átvétele és kifizetése során azonban csak annyi babszemet használhat fel, amennyi a fiókjában rendelkezésre áll. A babszemek csak egyszer használhatók fel.
Ha visszaküld egy Tchibo üzletben vagy a tchibo.hu weboldalon babszemek felhasználásával megvásárolt terméket, a felhasznált babszemek ismét jóváírásra kerülnek a számláján.
Ha csak a megvásárolt áru egy részét küldi vissza, a visszaküldött termékek értékét kifizetjük Önnek. A felhasznált babszemek jóváírására arányos mértékben kerül sor, ha a visszaküldött termékek értéke meghaladja a készpénzes fizetés értékét.
Az online megvásárolt termék visszaküldésekor a számla bemutatásával ababszemek újra jóváírásra kerülnek a számláján. A számla pénzben kifizetett összegét visszatérítjük Önnek.
A termék visszaküldésekor az összegyűjtött babszemeket automatikusan levonjuk, a felhasznált babszemeket pedig automatikusan jóváírjuk számláján.
Ha csak a megvásárolt áruk egy részét küldi vissza, a visszaküldött termékek értékét kifizetjük Önnek. A később visszaküldött termék megvásárlásával gyűjtött babszemek arányos részét levonjuk a számlájáról.
A babszemeket a termék visszaküldését követően a TchiboCard számláján jóváírjuk, készpénzben az nem fizethető ki.
A babszemek érvényessége minden naptári év április 30-án jár le, leghamarabb azonban 24 hónappal a vásárlást követően, amelynek révén jóváírásra kerültek. 2024. április 30-án tehát minden babszem érvényessége lejár, amelyet a 2022. április 30-át megelőző vásárlásai során gyűjtött össze.

Hogyan működnek a TchiboCard kártya által nyújtott előnyök és akciók?

A babszemek gyűjtése minden vásárláskor automatikusan történik. A vásárlás összegének minden 100 Ft-ja után 1 babszemet írunk jóvá. A babszemekkel ezt követően úgy fizethet, mintha pénzzel tenné, és az ajándékkártyák kivételével a teljes kínálatunkból vásárolhat velük. Minden 50 babszem 100 Ft kedvezményt jelent.
A TchiboCard hűségprogram érvényes regisztrációval rendelkező résztvevői számára 11 999 Ft értékhatár feletti vásárlás esetén szállítási költségmentes, ezen értékhatárt el nem érő vásárlás esetén a szállítási díj 1 490 Ft.
Ennek érvényesítéséhez jelentkezzen be TchiboCard online fiókjába, ezt követően a megadott értékhatár fölött a szállítási költség nem kerül felszámításra.
Ha rendelkezik TchiboCard kártyával, és nincs online fiókja, regisztráljon itt.
A csészék gyűjtéséhez először is aktiválnia kell az ún. kávé bélyeggyűjtő albumot. Ezt megteheti valamely Tchibo üzletben, az interneten és a Tchibo alkalmazásban is. A kávézóban minden frissen készített ital megvásárlásakor egy virtuális pecsétet kap. 10 csésze összegyűjtése után kedvenc italát ingyenesen élvezheti. Ha nem rendelkezik okostelefonnal vagy internet-hozzáféréssel, üzleteinkben hagyományos papír kávé bélyeggyűjtő albumot is kérhet, amelyben a klasszikus módon gyűjtheti a csészéket.
A TchiboCard hűségprogram tagjai automatikusan 20% kedvezményt kapnak a szemes, őrölt vagy instant kávék árából, miután bejelentkeznek TchiboCard fiókjukba. Ez a kedvezmény a kávékapszulákra nem vonatkozik.
A teljesen automata Esperto kávéfőzők valamely modelljének megvásárlását követően bármilyen Tchibo szemes kávé vagy valamilyen kiegészítő vásárlása esetén a TchiboCard kártyatulajdonosok az eredetileg járó babszemek ötszörösét kapják. Ez az ajánlat a webáruházban és üzleteinkben érvényes. A kedvezmény az Esperto kávéfőző átvételét követő napon aktiválódik.
A rendszeresen megrendezésre kerülő akciók keretében kétszeres mennyiségű vagy bónusz babszemet lehet gyűjteni. Az akcióban érintett termékek mindig egy speciális ikonnal vannak megjelölve. Az ikon azt is megmutatja, hogy az adott termék megvásárlása esetén kétszer annyi, vagy például extra 200 babszemet lehet szerezni.

Ezen kívül hírlevél vagy képeslap formájában is meg hozzá lehet jutni olyan különleges akciókhoz, amelyek a babszemek gyűjtésére szolgálnak. Ezeket a hagyományos üzletekben vagy a weboldalon használhatja fel a fizetés során. Ezek az akciók vonatkozhatnak kiválasztott termékekre és/vagy például a teljes vásárlására is.
Minden új kollekcióban találhatók olyan termékek, amelyeket a TchiboCard kártyatulajdonosok kedvezményes áron vásárolhatnak meg.
Az extra babszemeknek az üzletben történő gyűjtésére vonatozó akciókban a postai úton vagy a hírlevélben kapott akciós kuponnal lehet részt venni. Kérjük, hozza magával ezt a kupont az üzletbe és mutassa be a pénztárnál. Az extra babszemek gyűjtésére szolgáló különleges akciókon weboldalounkon is részt lehet venni. Ehhez csupán arra van szükség, hogy a megkapott kódot a fizetés során beírjuk a megfelelő mezőbe, az akció ezzel aktiválódik. Ugyanakkor e kuponok nélkül is zajlanak általános akciók, melyek keretében extra babszemeket lehet gyűjteni. Ezekben az akciókban a részvétel automatikusan történik. Az akciókról a hírlevélben vagy a tchibo.hu weboldalon szerezhet tudomást.
Az extra babszemek gyűjtésére vonatkozó, kifejezetten az Ön számára készülő akciókról postán vagy a Hírlevélben küldünk értesítést. Ezek közt exkluzív ajánlatok és akciók is várják önt. A hírlevélre itt iratkozhat fel.
Az újonnan összegyűjtött, illetve beváltott babszemek számának lekönyvelése néhány percet igénybe vesz. A vásárlást követő néhány perc elteltével az újonnan megszerzett babszemek jóváírásra kerülnek, és az új egyenleg megtekinthető lesz személyes online fiókjában.
Sajnos a kupon nélkül nem lehet részt venni az akcióban. Az akció aktiválásához a kupont a TchiboCard kártyájával együtt be kell mutatni a pénztárban.
Sajnos a vásárlás befejezése után nincs mód a babszemek gyűjtésére vonatkozó akció aktiválására.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a babszemek csak a vásárlás után néhány perccel kerülnek jóváírásra. babszemeinek állapotát személyes online TchiboCard fiókjában találhatja a tchibo.hu weboldalon.

Amennyiben a vásárlás után nem kapta meg az extra babszemeket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot díjmentesen hívható 06 80 021 375-ös ügyfélszolgálatunkon (hétfőtől péntekig 8:00–20:00 óráig, szombaton 8:00–16:00 óráig), vagy az ugyfelszolgalat@tchibo.hu e-mail címen.
Ha egy olyan terméket küld vissza, amelynek megvásárlásával extra babszemeket szerzett, ezek a szemek levonásra kerülnek az egyenlegéből.
Folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóinknak személyre szabott akciókat tudjunk kínálni. Ezért minden ügyfelünk egyedi ajánlatokat kap. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy más egyedi akciókat kínálunk Önnek, mint más vásárlóinknak.

Kávéalbum

A Kávéalbumot leghűségesebb vásárlóinknak hoztuk létre. A Kávéalbum a TchiboCard hűségprogram része, melyre a TchiboCard általános részvételi feltételei érvényesek. A Kávéalbum aktiválásához online TchiboCard fiók szükséges. TchiboCard hűségkártyával történő vásárlásakor, a Tchibo kávébárokban elfogyasztott kávék után virtuális csészéket (továbbiakban: csésze) gyűjthet. Minden megvásárolt kávé után egy csészét kap. Minden tizedik csésze után vendégünk egy kávéra a klasszikus kínálatból. Az összegyűjtött csészék állapotát az utolsó vásárlás után legkésőbb 24 óra elteltével a Tchibo alkalmazásban vagy a TchiboCard online fiókjában láthatja. A teljes, tíz csészét tartalmazó kávéalbumot TchiboCard hűségkártya felmutatásával beválthatja egy ajándék kávéra minden kávézóval rendelkező Tchibo üzletben (az ajánlatot leghamarabb a tizedik összegyűjtött csésze után legkésőbb 24 óra elteltével tudja érvényesíteni). A csészék nem ruházhatók át. A Kávéalbum kizárólag a Tchibo magyarországi üzleteiben érvényes, és csak itt lehet csészéket gyűjteni és beváltani. Az ajánlat promóciós kampányokban ingyenesen kínált kávéra nem vonatkozik. A Tchibo fenntartja a jogot, hogy a Kávéalbum feltételeit bármikor megváltoztassa.​
A Kávéalbum aktiválásához TchiboCard online fiók létrehozására van szükséges. A Kávéalbumot a Tchibo alkalmazáson keresztül, a webáruházban vagy a Tchibo üzletben aktiválhatja

Már a TchiboCard hűségprogram résztvevője vagyok, és rendelkezem online fiókkal:​

Tchibo alkalmazáson keresztül: Nyissa meg az alkalmazást. Kattintson a menüsor alján található szürke "TchiboCard" gombra. Ha nem látja a gombot, frissítenie kell az alkalmazást. Menjen végig a bejelentkezési folyamaton, és már gyűjtheti is a virtuális csészéket.

Webáruházon keresztül: A TchiboCard hűségprogramba való bejelentkezéshez látogasson el a tchibo.hu weboldalra majd menjen végig a bejelentkezési folyamaton.​

Tchibo üzletben: Mutassa fel TchiboCard hűségkártyáját bármelyik Tchibo üzletben, és kávéital vásárlásakor eladóink aktiválják a Kávéalbumát.​

A TchiboCard hűségprogram résztvevője vagyok, de még nem rendelkezem online fiókkal:​

Tchibo alkalmazáson keresztül: Telepítse a Tchibo alkalmazást, és regisztráljon be a TchiboCard ügyfélszámával. Kattintson a menüsor alján található szürke "TchiboCard" gombra. Menjen végig a bejelentkezési folyamaton, és már gyűjtheti is a virtuális csészéket.​

Webáruházon keresztül: Lépjen be a tchibo.hu oldalon, és hozza létre online TchiboCard fiókját. Menjen végig a bejelentkezési folyamaton, és kattintson a Kávéalbum ikonra.​

Tchibo üzletben: Mutassa fel TchiboCard kártyáját bármelyik Tchibo üzletben, és kávéital vásárlásakor eladóink aktiválják a Kávéalbumát.​

Még nem vagyok a TchiboCard hűségprogram tagja:

Webáruházon keresztül: Lépjen be a tchibo.hu oldalon a webáruházba, és regisztráljon a TchiboCard hűségprogramba. A bejelentkezési ablakban keresse meg a Kávéalbum aktiválása jelölőnégyzetet. A Kávéalbum aktiválása nem kötelező. A négyzet bejelölésével aktiválja Tchibo Kávéalbumát. A TchiboCard és a Kávéalbum ingyenesek.​

Tchibo üzletben: Töltse ki a TchiboCard regisztrációs űrlapot egy magyarországi Tchibo üzletben és regisztráljon a TchiboCard hűségprogramba. A Kávéalbumot következő vásárlásával máris aktiválhatja az üzletben. A Kávéalbumot a Tchibo alkalmazásban vagy a webáruházban is aktiválhatja.​
A Kávéalbumot nagyon egyszerűen és vásárlás nélkül aktiválhatja a Tchibo alkalmazásban vagy TchiboCard online fiókjában. A Kávéalbum csak az üzletben, kávéitalok vásárlásával együtt aktiválható.​
Elég, ha kávéital vásárlása során felmutatja a TchiboCard hűségkártyáját bármely magyarországi kávébárral rendelkező Tchibo üzletben. Eladóink a pénztárnál beolvassák (plasztik vagy digitális) kártyáját, és egy virtuális csésze automatikusan hozzáadódik a TchiboCard fiókjához. A virtuális csészék (továbbiakban: csésze) utólagos hozzáadására nincs mód.​

Minden megvásárolt kávéitalért egy csészét kap (a babszemekkel együtt). Több kávéital vásárlásával több csészét kaphat. Az összegyűjtött csészék száma a Tchibo alkalmazásban vagy az online TchiboCard fiókjában legkésőbb az utolsó vásárlást követő 24 órán belül frissül. A csészék nem átruházhatók.​

10 csésze összegyűjtése után a Tchibo alkalmazásban vagy a webáruházban található fiókjában automatikusan megjelenik az ajándék kávéital ikonja. Amikor legközelebb ellátogat egy kávébárral rendelkező Tchibo üzletbe és felmutatja TchiboCard hűségkártyáját, vendégünk lesz egy kávéra a klasszikus kínálatból.​
Minden 10. megvásárolt kávé után, egy ajándék kávéra jogosító kódot aktiválunk TchiboCard fiókjában. Ez legkésőbb 24 órán belül megjelenik az „Ajándék kávé" gombon, és Ön legközelebbi látogatásakor ki is választhatja, hogy melyik kávét szeretné ajándékba kapni a klasszikus kínálatból. Arról, hogy Ön jogosulttá válik az ajándék kávéra az online fiókjában vagy a Tchibo alkalmazásban egy sötétkékre váltó gomb tájékoztat. Egyszerre több „ajándék italt" is igénybe vehet. Az ajándék ital elfogyasztása után a kávékód automatikusan lenullázódik.​
A kávébárral rendelkező Tchibo üzletekben, minden frissen elkészített kávéital után egy virtuális csészét kaphat.
A Kávéalbum opcióról bármikor leiratkozhat a TchiboCard ügyfélszolgálati vonalán (06-80-021-375).
Tchibo online fiókjában nyilvántartjuk az összegyűjtött virtuális csészék és az ajándék kávék számát. A Kávéalbum a TchiboCard hűségprogram része, melyre a TchiboCard általános részvételi feltételei érvényesek.
A 10. összegyűjtött virtuális csésze után TchiboCard fiókjában aktiválódik az „Ajándék kávé" gomb. A gomb sötétkékre vált. Ezenkívül minden korábban gyűjtött virtuális csésze törlődik, és a Kávéalbuma ismét üres lesz. Ez akár 24 órát is igénybe vehet.​
A Kávéalbum a TchiboCard hűségprogram része, melyre a TchiboCard általános részvételi feltételei érvényesek. A Kávéalbum aktiválásához TchiboCard fiók szükséges. TchiboCard hűségkártyával történő vásárlásakor, a Tchibo kávébárokban elfogyasztott kávék után virtuális csészéket (továbbiakban: csésze) gyűjthet. Minden megvásárolt kávé után egy csészét kap. Minden tizedik csésze után vendégünk egy kávéra a klasszikus kínálatból. Az összegyűjtött csészék állapotát az utolsó vásárlás után legkésőbb 24 óra elteltével a Tchibo alkalmazásban vagy a TchiboCard online fiókjában láthatja. A teljes, tíz csészét tartalmazó kávéalbumot TchiboCard hűségkártya felmutatásával beválthatja egy ajándék kávéra minden kávézóval rendelkező Tchibo üzletben (az ajánlatot leghamarabb a tizedik összegyűjtött csésze után legkésőbb 24 óra elteltével tudja érvényesíteni). A csészék nem ruházhatók át. A Kávéalbum kizárólag a Tchibo magyarországi üzleteiben érvényes, és csak itt lehet csészéket gyűjteni és beváltani. Az ajánlat promóciós kampányokban ingyenesen kínált kávéra nem vonatkozik. A Tchibo fenntartja a jogot, hogy a Kávéalbum feltételeit bármikor megváltoztassa.​

Fontos elérhetőségek

Ha további kérdése van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
ugyfelszolgalat@tchibo.hu
06 80 021 375
(H–P 8:00–20:00 és SZO 8:00–16:00)