Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Tejhabosítók

Tejhabosítók

Akár indukciós, akár elektromos vagy kézi: ezekkel a tejhabosítókkal krémes és stabil tejhabot készíthet

Indukciós tejhabosító

Meleg tej, valamint meleg és hideg tejhab – a készülék belsejében levő mágneses mező által generált energia átadódik a talprészbe, ahol hővé alakul. Praktikus markolattal a könnyebb használat érdekében.
 
Sajnos már elfogyott
  • Indukciós tejhabosító, fehér
  • Indukciós tejhabosító, fekete
  • Indukciós tejhabosító, piros
Meleg vagy hideg tejhab készítésére egy gombnyomással
19 995Ft

Elektromos tejhabosító

Tökéletes meleg vagy hideg tejhab, és meleg tej elkészítésére– csak egy gombnyomás és kész
 
  • Elektromos tejhabosító, fehér
  • Elektromos tejhabosító, fekete
Krémes forró és hideg tejhab gombnyomásra
17 995Ft
Gyorsnézet
 
  • Elektromos tejhabosító, fekete
Krémes forró és hideg tejhab gombnyomásra
17 995Ft
Gyorsnézet
 
  • Elektromos tejhabosító, fehér
  • Elektromos tejhabosító, szürke
  • Elektromos tejhabosító, fekete
  • Elektromos tejhabosító, piros
Tökéletes tejhab vagy meleg tej pár pillanat alatt
14 995Ft
Gyorsnézet

Egyéb tejhabosítók

Kézzel készített tejhab – pumpás tejhabosító és elemes tejhabosító
 
Sajnos már elfogyott
  • Kézi tejhabosító
Finom szűrőbetét a különösen krémes tejhabért.
6 995Ft
 
  • Kézi tejhabosító
Finom szemű szűrőbetét a különösen krémes tejhabért
7 995Ft
5 995Ft
Gyorsnézet
 
Sajnos már elfogyott
  • Elemes tejhabosító
A krémes tejhab egyszerű elkészítéséhez
1 995Ft
 
Sajnos már elfogyott
 
  • Kézi tejhabosító kanna
Tükörfényesre polírozott, 18/10-es nemesacélból készült
2 995Ft
Gyorsnézet
Minden tej felhabosítható, zsírtartalmától függetlenül. A laktózmentes, a szója-, rizs- vagy mandulatej is felhabosítható, bár ezek habja részben kevésbé stabil.

Alacsony zsírtartalmú tejből szilárd hab készíthető, a teljes tej habja ellenben különösen krémes, így kiválóan alkalmas latte art készítésére. A homogenizált tej habja rendkívül stabil.

Összefoglalva: A tejet nem szabad 70°C fölé hevíteni, a szójatejet pedig 45°C fölé.