Elektromos tejhabosító
Tökéletes meleg vagy hideg tejhab, és meleg tej elkészítésére– csak egy gombnyomás és kész

Minden tej felhabosítható, zsírtartalmától függetlenül. A laktózmentes, a szója-, rizs- vagy mandulatej is felhabosítható, bár ezek habja részben kevésbé stabil.
Alacsony zsírtartalmú tejből szilárd hab készíthető, a teljes tej habja ellenben különösen krémes, így kiválóan alkalmas latte art készítésére. A homogenizált tej habja rendkívül stabil.
Összefoglalva: A tejet nem szabad 70°C fölé hevíteni, a szójatejet pedig 45°C fölé.
Alacsony zsírtartalmú tejből szilárd hab készíthető, a teljes tej habja ellenben különösen krémes, így kiválóan alkalmas latte art készítésére. A homogenizált tej habja rendkívül stabil.
Összefoglalva: A tejet nem szabad 70°C fölé hevíteni, a szójatejet pedig 45°C fölé.