

» Álomszép tejhab
Stílusos tejhabosítóinkkal mindig csodásan krémes tejhabot készíthet. «
Stílusos tejhabosítóinkkal mindig csodásan krémes tejhabot készíthet. «

Elektromos tejhabosító
Praktikusan elektromos: meleg és hideg tejhab vagy meleg tej – egyszerűen gombnyomásra.
Tejhabosító kancsó és egyéb tejhabosítók
Elegáns kézi tejhabosítás: kiváló minőségű pumpás tejhabosítóink és elektromos tejhabosítóink.
Milyen tej a legalkalmasabb?
Általánosságban véve minden tej habosítható, zsírtartalmától függetlenül. Még akár a laktózmentes, a szója-, rizs- vagy mandulatej is felhabosítható, bár ezek habja esetenként kevésbé stabil.
Az alacsonyabb zsírtartalmú tejből stabil hab készíthető, mely azonban kissé szárazabbnak hat. A teljes tej habja ellenben rendkívül krémes, ami a konzisztenciájából adódóan kiválóan alkalmas latte art készítésére. A homogenizált tej ezen túlmenően még különösen stabil is.
Összefoglalva: A tejet nem szabad 70 °C fölé hevíteni, a szójatejet pedig 45 °C fölé.