Lámpák – helyezze otthonát a lehető legjobb megvilágításba!

A lámpák nem csak világítóelemekként funkcionálnak. Viszont döntő módon hozzájárulnak a helyiségében uralkodó hangulatos légkörhöz. Emellett a lámpák igazán figyelemfelkeltőek lehetnek, valamint harmonikusan illeszkednek a lakásának berendezéséhez. Függetlenül attól, hogy pontszerű megvilágítást szeretne, vagy pedig az egész helységet meg akarja világítani: Minden esetben helyezzen el több fényforrást is egy adott szobába. A Tchibonál a lámpák nagy választékát találja meg a házához, a lakásához és a kertjéhez.
LED-es lámpa, napelemes, kagyló
34 995Ft
LED-es égősor, napelemes, 10 villanykörte
18 995Ft
LED-es kötél égősor
5 995Ft
Kültéri felakasztható LED-es lámpa, kötélen
6 995Ft
LED-es váza, kötéldíszítéssel
5 995Ft
-10 %
LED-es kültéri égősor, elemes, 18 db égő
3 995Ft
3 595Ft
LED-es olvasólámpa
4 495Ft
-12 %
LED szalag, fényerőszabályozós, mozgásérzékelős
7 995Ft
6 995Ft
-20 %
LED-es égősor, 10 színes gömb
4 995Ft
3 995Ft
-25 %
Univerzális mágneses kempinglámpa
3 995Ft
2 995Ft
-25 %
Napelemes kerti lámpa, tukán
11 995Ft
8 995Ft
LED szalag, fényerőszabályozós, mozgásérzékelős
2 995Ft
-31 %
Felakasztható LED-es üveggömb, elemes
7 995Ft
5 495Ft
2 multifunkciós LED-es lámpa szettben, mozgásérzékelővel
4 795Ft
Multifunkcionális LED-es lámpa, 2 akasztó, mozgásérzékelős
3 495Ft
LED-es asztali lámpa, fa talppal
22 995Ft
LED-es kültéri égősor, elemes, 18 db égő
3 995Ft
-22 %
LED-es égősor, 10 diszkógömb, színes
4 495Ft
3 495Ft
-25 %
LED-es díszlámpa
3 995Ft
2 995Ft
-22 %
2 LED-es víz alatti lámpa szettben, színes
4 495Ft
3 495Ft
-30 %
LED-es égősor betűkkel
4 995Ft
3 495Ft
-39 %
LED-es lámpa, tapadókorongos, mozgásérzékelős
5 995Ft
3 600Ft
-45 %
Mennyezeti lámpa, virágos
32 995Ft
17 995Ft
LED-es lámpa, csepp alakú, színváltós
4 495Ft
néhány darab kapható
-33 %
LED-es vízesés égősor, virágos
7 995Ft
5 295Ft
néhány darab kapható
-11 %
2 az 1-ben éjszakai LED-es lámpa, körte
5 995Ft
5 295Ft
-16 %
LED-es diszkófény izzó
2 995Ft
2 495Ft
-20 %
Kültéri LED-es állólámpa, fekete
74 995Ft
59 995Ft
-12 %
LED-es égősor, 12 színes zászlóval
3 995Ft
3 495Ft
2 gyertyatartó szettben, csillag
3 495Ft
1

Egy helyiségben több lámpa is kell, hogy biztosítsa a kényelmet

Mennyezeti lámpák minden egyes helyiségben vannak, és nagyszerű világítást is biztosítanak. Habár az energiatakarékos LED-lámpák egyre népszerűbbek a halogén lámpák továbbra is közkedveltek, mivel a fényerejük napfényszerű. Ezek ott kerülnek használatra, ahol fontos a jó megvilágítás - mint például a dolgozószobában, a fürdőben vagy a konyhában. A nappali és a hálószoba hangulatát is megadhatja az asztali-, vagy az állólámpákkal, amelyek kis területet világítanak még, ezzel gondoskodva a hangulatos légkörről. Egy helyiségen belül használjon több lámpatípust is: Ezzel egyrészt nagyon otthonosnak fog tűnni a helyiség, másrészt pedig az Ön világítási igényeinek megfelelően fog a helyiség kinézni.
Funkcionalitás és világosság: Egy fehér bútorokkal berendezett konyha étkezőasztallal és hat székkel, a helyiségben van még egy aranyszínű, kerek felfüggesztett lámpa is.

A konyhai lámpáknak jól karbantarthatóaknak kell lenniük

A konyhai világításnak mindenképpen különlegesnek kell lennie, mivel itt nem csak az étel készítés zajlik, hanem gyakran maga az étkezés is. A konyhai lámpáknak ezért megfelelő működőképességgel kell rendelkezniük, valamint gondoskodniuk kell a jó közérzetről is. A munkaterület beépített lámpái jó megvilágítást biztosítanak a főzéshez és a sütéshez. Emellett az étkezetőasztal felett lelógó mennyezeti lámpák tekinthetőek ideálisnak, mivel lefelé világítanak - így azok a nappali lámpaként is tökéletesek. Ha az étkezés alatt változtatni szeretné a fényerőt, akkor a legjobb az, ha halványabb valamint meleg fehér fényű konyhai lámpát választ. A konyhához általában az a legjobb, ha könnyen kezelhető anyagból készült lámpát választ, amelyet szükség esetén könnyen le fog tudni törölni. Kiváló ajánlatokat fog a Tchibonál találni!
Többféle fényforrás használata: Egy gyerekszoba, amelyben egy nagy kerek mennyezeti függőlámpa van, valamint az íróasztal mellett van még egy fehér állólámpa is.

Gyermekszoba lámpák íróasztalhoz, éjjeliszekrényhez és a mennyezetre

A gyerek, és a baba szobákban az a legjobb, ha többféle fényforrás is van. A pontszerű megvilágítás a játék-, és íróasztaloknál fontos. Ideális esetben az íróasztali lámpa elforgatható. A mennyezeti lámpával akár a játék, akár az öltözködés során is széleskörű megvilágítást biztosíthat. Az éjjeli lámpa szintén elengedhetetlennek tűnik abban az esetben, ha lefekvés előtt szeretne olvasni egy kicsit. A dekoratív lámpák igazán népszerűek, mint gyereklámpák. Ezek sokszor igazán szép megjelenésűek, amelyeket az ember csak a második alkalommal ismer fel. Lehetnek rajtuk állat figurák, vicces tárgyak, vagy mesefilm figurák. A dekoratív lámpák különösen a gyenge fényük miatt kiválóak az elalváshoz.

Világítsa meg az utakat kerti lámpákkal, és ezzel teremtsen romantikát

Azok, akik kertes házzal rendelkeznek a Tchibo a kültéri világítások és a kerti lámpák vonzó választékát kínálja. A házához tartozó bejárati részhez a tetőzetbe süllyesztett lámpát, vagy fali lámpát javasoljuk, abban az esetben ha a bejárat nem fedett. Azért, hogy se az ösvényeken, se pedig a lépcsőkön le legyen veszélyes a sötétben való közlekedés, ezért azokat jól meg kell világítani. Ehhez a kültéri LED-spotlámpák az ideálisak. A fényfüzérekkel, és a lampionokkal a teraszon eltöltött meleg nyári esték igazán romantikussá fognak válni. Az asztalon található LED-gyertyák pedig hangulatos légkört teremtenek. Ebből igazán profitálhat: Ugyanúgy pislognak mint a valódi gyertyák, viszont egy kis széllökés miatt tényleg el is fog aludni.

A megfelelő fény a munkavégzéshez

Aki sokat dolgozik az íróasztalnál igazán értékelni fogja a fényes nappali fényt biztosító lámpát. Ez lehet egy mennyezeti lámpa, amely közvetetten világítja meg a szobát, vagy egy asztali lámpa a szelektív fény biztosításához. A jól megvilágított műhely az otthon dolgozó ezermesterek számára fontos. A strapabíró üvegből, vagy pedig védőrácsos rögzített fal-, vagy mennyezeti lámpák különösen alkalmasak lehetnek itt. Ha nincs a közelben konnektor, mint például autóban, vagy kerti fészerben, akkor ebben az esetben praktikus lehet egy hordozható, akkumulátorral működtethető multifunkcionális lámpa vagy egy fejlámpa.
Fény a munkavégzés során: Egy fa íróasztal, amin van egy szürke fém lámpa, egy laptop, és munkaanyagok, az asztal az ablak előtt áll.

A TCM-pecséttel minőséget vásárol

Akár az összes termékünk, a lámpáink is el vannak látva a TCM-minőségi pecsétjével. A TCM rövidítés a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti. Ez jelzi azt, hogy garantálásra kerül a nyersanyagok gondos feldolgozása, és az állandó minőség-ellenőrzése a gyártás során. Emellett a TCM jelzés kizárólagosságot is jelent. Ami azt is jelenti, hogy az ezen pecsétet tartalmazó termékek kizárólag a Tchibo számára kerülnek legyártásra. A legjobb az, ha végigböngészi a kínálatunkat, és biztos lehet benne, hogy a választék igazán ihletet fog adni!
Biztonsági a minőség révén: Egy baba nevetve ül egy ágyon, egy tojás alakú lámpa előtt.