Lámpák – helyezze otthonát a lehető legjobb megvilágításba!

A lámpák nem csak világítóelemekként funkcionálnak. Viszont döntő módon hozzájárulnak a helyiségében uralkodó hangulatos légkörhöz. Emellett a lámpák igazán figyelemfelkeltőek lehetnek, valamint harmonikusan illeszkednek a lakásának berendezéséhez. Függetlenül attól, hogy pontszerű megvilágítást szeretne, vagy pedig az egész helységet meg akarja világítani: Minden esetben helyezzen el több fényforrást is egy adott szobába. A Tchibonál a lámpák nagy választékát találja meg a házához, a lakásához és a kertjéhez.
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft 27 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft 32 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
1

Egy helyiségben több lámpa is kell, hogy biztosítsa a kényelmet

Mennyezeti lámpák minden egyes helyiségben vannak, és nagyszerű világítást is biztosítanak. Habár az energiatakarékos LED-lámpák egyre népszerűbbek a halogén lámpák továbbra is közkedveltek, mivel a fényerejük napfényszerű. Ezek ott kerülnek használatra, ahol fontos a jó megvilágítás - mint például a dolgozószobában, a fürdőben vagy a konyhában. A nappali és a hálószoba hangulatát is megadhatja az asztali-, vagy az állólámpákkal, amelyek kis területet világítanak még, ezzel gondoskodva a hangulatos légkörről. Egy helyiségen belül használjon több lámpatípust is: Ezzel egyrészt nagyon otthonosnak fog tűnni a helyiség, másrészt pedig az Ön világítási igényeinek megfelelően fog a helyiség kinézni.
Funkcionalitás és világosság: Egy fehér bútorokkal berendezett konyha étkezőasztallal és hat székkel, a helyiségben van még egy aranyszínű, kerek felfüggesztett lámpa is.

A konyhai lámpáknak jól karbantarthatóaknak kell lenniük

A konyhai világításnak mindenképpen különlegesnek kell lennie, mivel itt nem csak az étel készítés zajlik, hanem gyakran maga az étkezés is. A konyhai lámpáknak ezért megfelelő működőképességgel kell rendelkezniük, valamint gondoskodniuk kell a jó közérzetről is. A munkaterület beépített lámpái jó megvilágítást biztosítanak a főzéshez és a sütéshez. Emellett az étkezetőasztal felett lelógó mennyezeti lámpák tekinthetőek ideálisnak, mivel lefelé világítanak - így azok a nappali lámpaként is tökéletesek. Ha az étkezés alatt változtatni szeretné a fényerőt, akkor a legjobb az, ha halványabb valamint meleg fehér fényű konyhai lámpát választ. A konyhához általában az a legjobb, ha könnyen kezelhető anyagból készült lámpát választ, amelyet szükség esetén könnyen le fog tudni törölni. Kiváló ajánlatokat fog a Tchibonál találni!
Többféle fényforrás használata: Egy gyerekszoba, amelyben egy nagy kerek mennyezeti függőlámpa van, valamint az íróasztal mellett van még egy fehér állólámpa is.

Gyermekszoba lámpák íróasztalhoz, éjjeliszekrényhez és a mennyezetre

A gyerek, és a baba szobákban az a legjobb, ha többféle fényforrás is van. A pontszerű megvilágítás a játék-, és íróasztaloknál fontos. Ideális esetben az íróasztali lámpa elforgatható. A mennyezeti lámpával akár a játék, akár az öltözködés során is széleskörű megvilágítást biztosíthat. Az éjjeli lámpa szintén elengedhetetlennek tűnik abban az esetben, ha lefekvés előtt szeretne olvasni egy kicsit. A dekoratív lámpák igazán népszerűek, mint gyereklámpák. Ezek sokszor igazán szép megjelenésűek, amelyeket az ember csak a második alkalommal ismer fel. Lehetnek rajtuk állat figurák, vicces tárgyak, vagy mesefilm figurák. A dekoratív lámpák különösen a gyenge fényük miatt kiválóak az elalváshoz.

Világítsa meg az utakat kerti lámpákkal, és ezzel teremtsen romantikát

Azok, akik kertes házzal rendelkeznek a Tchibo a kültéri világítások és a kerti lámpák vonzó választékát kínálja. A házához tartozó bejárati részhez a tetőzetbe süllyesztett lámpát, vagy fali lámpát javasoljuk, abban az esetben ha a bejárat nem fedett. Azért, hogy se az ösvényeken, se pedig a lépcsőkön le legyen veszélyes a sötétben való közlekedés, ezért azokat jól meg kell világítani. Ehhez a kültéri LED-spotlámpák az ideálisak. A fényfüzérekkel, és a lampionokkal a teraszon eltöltött meleg nyári esték igazán romantikussá fognak válni. Az asztalon található LED-gyertyák pedig hangulatos légkört teremtenek. Ebből igazán profitálhat: Ugyanúgy pislognak mint a valódi gyertyák, viszont egy kis széllökés miatt tényleg el is fog aludni.

A megfelelő fény a munkavégzéshez

Aki sokat dolgozik az íróasztalnál igazán értékelni fogja a fényes nappali fényt biztosító lámpát. Ez lehet egy mennyezeti lámpa, amely közvetetten világítja meg a szobát, vagy egy asztali lámpa a szelektív fény biztosításához. A jól megvilágított műhely az otthon dolgozó ezermesterek számára fontos. A strapabíró üvegből, vagy pedig védőrácsos rögzített fal-, vagy mennyezeti lámpák különösen alkalmasak lehetnek itt. Ha nincs a közelben konnektor, mint például autóban, vagy kerti fészerben, akkor ebben az esetben praktikus lehet egy hordozható, akkumulátorral működtethető multifunkcionális lámpa vagy egy fejlámpa.
Fény a munkavégzés során: Egy fa íróasztal, amin van egy szürke fém lámpa, egy laptop, és munkaanyagok, az asztal az ablak előtt áll.

A TCM-pecséttel minőséget vásárol

Akár az összes termékünk, a lámpáink is el vannak látva a TCM-minőségi pecsétjével. A TCM rövidítés a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti. Ez jelzi azt, hogy garantálásra kerül a nyersanyagok gondos feldolgozása, és az állandó minőség-ellenőrzése a gyártás során. Emellett a TCM jelzés kizárólagosságot is jelent. Ami azt is jelenti, hogy az ezen pecsétet tartalmazó termékek kizárólag a Tchibo számára kerülnek legyártásra. A legjobb az, ha végigböngészi a kínálatunkat, és biztos lehet benne, hogy a választék igazán ihletet fog adni!
Biztonsági a minőség révén: Egy baba nevetve ül egy ágyon, egy tojás alakú lámpa előtt.