Férfi zoknik

-25 %
5 pár férfi zokni szettben, mintás, sötétkék
3 995Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
7 pár férfi zokni, fekete/szürke
4 995Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
-14 %
5 pár férfi zokni szettben, fekete/sötétkék/szürke
3 495Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
7 pár férfi zokni szettben, fekete
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
7 pár férfi bokazokni szettben
4 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
2 pár férfi merinógyapjú zokni szettben, fekete
3 995Ft
3 595Ft
 
Elérhető:
 
7 pár férfi zokni szettben, fekete/kék/szürke
4 995Ft
 
Elérhető:
 
7 pár férfi zokni szettben
4 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár férfi zokni szettben, gyapjú, kék/zöld/szürke
5 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár férfi zokni szettben, sötétkék/oliva, mintás
2 995Ft
 
Elérhető:
 
2 pár férfi zokni, csíkos, kék/piros
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 pár férfi zokni, csíkos, sötétkék
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 pár férfi kötött zokni szettben, antracit/szürke
3 495Ft
 
Elérhető:
 
-5 %
2 pár férfi zokni szettben, gyapjúval, szürke
3 495Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
3 pár unisex zokni szettben, fehér, csíkos
2 995Ft
 
Elérhető:
 
2 pár férfi zokni szettben, szürke/sötétkék
2 995Ft
 
Elérhető:
 
2 pár férfi kötött zokni szettben, szürke/sötétkék
2 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár férfi zokni szettben, fekete/szürke
2 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
3 pár férfi zokni szettben, sötétszürke/fekete
2 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 pár férfi zokni, norvégmintás, szürke/kék
3 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 pár férfi zokni szettben, csíkos, kék
3 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Férfi zoknik: A mindennapok praktikus, időtlen kísérői

A zoknik ritkán állnak az öltözet középpontjában azonban a férfi zoknik a ruhásszekrény nélkülözhetetlen alapdarabjai közé tartoznak. Munkahelyen, szabadidőben vagy sportolás közben. Segítünk Önnek, hogy pontosan megtalálja azokat a modelleket, melyek egyrészt illenek öltözékéhez, másrészt viselésük kellemes a bőrnek.

A férfi zoknik helyes kiválasztása és kombinálása

Zoknik az elegáns üzleti öltözékhez

Ha Önnek munkahelyén zoknit kell viselnie, akkor van néhány aranyszabály, amellyel bebizonyíthatja, hogy van stílusa: a bőrnek például tilos kilátszania a nadrágszár alól – akkor is, ha Ön leül, és a nadrág szára feljebb csúszik. Ha Ön tehát biztosra szeretne menni, akkor térdzoknit választ. A színválasztásnál mi sem egyszerűbb, ha egyszerű feketét vesz fel. Ezek ugyanis minden cipőhöz és öltönyhöz felvehetők. Ha Ön ehelyett valami változatosságot szeretne, ne feledkezzen meg arról, hogy üzleti környezetben kizárólag az egyszínű zoknik felelnek meg az öltözködési előírásoknak. A legjobb, ha a zokni színe az öltöny színéhez hasonlít vagy egy pár árnyalattal sötétebb: például középkék öltönyhöz sötétkék zokni vagy konyakszínű öltönyhöz sötétbarna zokni.

Sportzoknik: minden rajtuk múlik

Mit értelme van akár a legjobb sportcipőnek, ha alatta a zokni nem megfelelő? A sportoláshoz is viselhető minőségi zoknik ugyanis felszívják a nedvességet és emellett légáteresztők is – azért, hogy elegendő levegő jusson be a lábhoz. Ezekkel a tulajdonságokkal egyrészt a magasan funkcionális természetes anyagok, például a merinói gyapjú, másrészt a hightech-szövetek, például a COOLMAX® rendelkezik. Ha Ön olyan sportágat űz, ahol bizonyos távolságokat kell megtenni, például fut vagy gyalogol, akkor a speciális futózoknikat ajánljuk Önnek. Ezek a sarokrésznél külön is meg vannak erősítve, így Ön vízhólyag nélkül élvezheti az edzést.

Gyapjúzoknik: Tulajdonságok és ápolás

A finom gyapjúzoknik igazi multitalentumok, különösen ami a hőmérséklet-szabályozást illeti. Nemcsak a hidegben tartanak melegen, hanem hőség esetén hűsítenek, és a bőrnek kellemes, száraz klímát biztosítanak. A helyes ápolás pedig nem is olyan nehéz: először is fontos, hogy a mosást ne végezze túlságosan forró vízben. A 30 Celsius fok feletti hőmérsékletek negatívan hatnak a gyapjú szálszerkezetére ezért a zoknik összemehetnek. A mosást végezze kézzel vagy a mosógép gyapjúmosó programjával és használjon finom- vagy gyapjúmosószert. Mosás után a zoknit lágyan húzgálja formára, és szárításhoz terítse vízszintesen a szárítóra. Ezzel megakadályozza, hogy kinyúljon.

Trendi fazonú zoknik?

Ön a zoknit szükségesnek tartja, ezért még sosem igyekezett az öltözékét egy divatos darabbal teljessé tenni? Akkor van egy trend-tippünk az Ön számára: Hajtsa fel a nadrág szárát, és hagyja szabadon stílusosan elfedett vagy épp fedetlen bokáját. Mindkét utcai stílusú változat fiatalosan hat és kiválóan alkalmas tornacipőhöz, mokaszinhez és vitorlás cipőhöz. A csupaszon hagyott bokával, amelyet „flanking”-nek neveznek, cipőjét helyezi a középpontba. Ez persze nem jelenti azt, hogy a zokniról teljesen le kell mondania: A titokzokni láthatatlan marad, azonban gondoskodik a higiéniáról és a frissességről. A feltűnő mintájú és színű teniszzoknik vagy férfi zoknik a fókuszt ezzel szemben egészen a zoknira helyezik, mivel ezek magukra vonzzák a tekinteteket. Stílusos mindenesetre akkor marad, ha az öltözet többi része szolid színű marad.

Mire ügyeljen férfi zoknik vásárlásakor?

Hosszú élettartam

Ahhoz, hogy zoknijai minősége hosszú ideig megmaradjon, és sokáig szépek legyenek, különféle kritériumoknak kell teljesülniük. Ezek közé tartozik a megerősített sarok és lábujj. Mivel ezek vannak a legnagyobb igénybevételnek kitéve, és így lyukak is itt keletkeznek a legkönnyebben. A legjobb, ha a pamutzoknik egy bizonyos arányban műszálat is tartalmaznak, mivel így szövete robusztusabb és nem dörzsölődik fel olyan hamar. A kidolgozással kapcsolatban a férfi zoknik esetében arra kell odafigyelni, hogy a szövet szoros szövésű és a sima kötésű legyen. Egyébként: ha lát is néhány bolyhot, főként eleinte az még nem feltétlenül a rosszabb minőség jele. Csupán arra utal, hogy a szövetben magas a pamutszálak aránya.

Kényelem

Mivel Ön a zoknit egész nap viseli, fontos, hogy az természetesen kényelmes legyen. Erről puha és egyúttal elasztikus anyagok gondoskodnak, melyek tökéletesen felveszik a láb formáját. Különösen puhák a természetes szálak, például a merinói gyapjú. Az elasztikusság ezzel szemben az alacsony arányban jelen lévő műszálaknak, például az elasztánnak köszönhető. A rugalmas szegély célja, hogy a zokni lecsúszását megakadályozza, ugyanakkor szorítania sem szabad. A rugalmas cérna erre kiválóan alkalmas. A gumírozott, minőségi piké- vagy standard szegély is megfelel a célnak. A zokni nyomának néhány percen belül el kell tűnnie a bokáról vagy a vádliról.

Minőségi garanciánk a férfi zoknikra

Annak érdekében, hogy Ön a mindennapokban kényelmes zoknikat hordhasson, amelyek emellett még jól is néznek ki, nagy hangsúlyt fektetünk az anyagokra, a kidolgozásra és a funkcionalitásra. Házon belül és független intézetek által rendszeresen elvégzett tesztek igazolják, hogy férfi zoknijaink megfelelnek minőségi követelményeinknek. Csak a követelményeknek való megfelelés esetén válnak „Tchibo Certified Merchandise“ programunk részévé. Ez a TCM minőségpecsétről ismerhető fel.

Ha Ön a férfi zoknikat online vásárolja meg, akkor is azonnal fel kell tudnia ismernie, hogy a terméknek milyen jellemzői vannak. Mi azt szeretnénk, ha Ön pontosan olyan zoknit kapna, mint amilyet szeretett volna. A „Lycra” pecsét azt jelzi, hogy a zoknik minőségi Lycra felhasználásával készültek, és különleges kényelmet biztosítanak. Az „OSC 100” pecsét azt jelzi, hogy a zoknik 95 százalékban bio-pamutból készültek. „GUT GEMACHT” pecsétünk pedig arról tanúskodik, hogy a termék gyártása fenntartható módon történt.