Baba esőruházat – jól védve a széltől és az esőtől

Jó esőruházattal nincs rossz idő, főleg nem a kisgyerekek számára. Mert a kicsiknek nagy móka a sárban játszani, pocsolyákba ugrálni és esőcseppeket üldözni! A meleg, vastag kabátok és nadrágok biztosítják, hogy kicsinye ne fázzon meg, és Ön minden séta után beindítsa a mosógépet. A Tchibo a legnagyobb védelmet nyújtja a legkisebbek számára rossz idő ellen: Rendeljen funkcionális baba esőruhákat most, kedvező áron!
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop

Vízhatlan öltözékek virgonc babáknak

Függetlenül attól, hogy még négykézláb másznak, vagy már az első lépéseket teszik, a csecsemők meg akarják élni a mozgásigényüket. Ezt legjobb a friss levegőn megtenni, mert a szabadban nagyon sok felfedeznivaló vár. Az esős napok nem akadályozzák meg a kis kalandorokat abban, hogy felfedezzék a környezetüket. Épp ellenkezőleg: a víz nagyon izgalmas lehet. És mivel a kicsik ilyenkor nedves közegben vannak, a baba esőruháknak jól zárhatónak, és mindenekelőtt teljesen vízhatlannak kell lenniük. A külső anyag ideális esetben legalább 1500 mm vízoszlop nyomásának áll ellen - minél nagyobb az érték, annál sűrűbb a babaruha. A lezárt varrások biztosítják, hogy a víz ne hatoljon be ezeken a területeken.
Egy kisgyerek sárga gumicsizmában és kék mintás esőnadrágban fut át egy tócsán.

Nadrágok – elengedhetetlen a csúszásbiztos illeszkedés

A leginkább vízálló esőruházatnak sincs haszna a baba számára, ha elcsúszik, és ezáltal nyílások jönnek létre, amelyen bejut a nedvesség. A szegéllyel és talppánttal ellátott kantáros esőnadrágok ezért alkalmasabbak babanadrágként, amelybe csak bele kell bújni. Ezekben a gyerekek anélkül csúszhatnak és mászhatnak a padlón, hogy fennállna a hézagok kialakulása a nadrág és a felsőrész között, illetve a nadrágszárvégeken. A térdnél és a farrésznél lévő megerősítések strapabíróbbá teszik az esőnadrágot, hogy ne dörzsölődjön ki, amikor a kis felfedezők az első homokvárakat építik az esőben.
Egy baba bélelt, rózsaszín overálban ül a babakocsiban. Egy esernyő is védi a havas esőtől.

Overálok és esőruhák - jó szigetelés hideg napokon

Az overál jó választás azoknak a kicsiknek, akik még babakocsiban fekszenek. A többnyire bélelt baba esőruhák maximális védelmet nyújtanak a hideg ellen, ezért télen is jól használhatók overálként. A kapucninak köszönhetően tetőtől talpig melegen tarthatja gyermekét. A már járni tudó kisgyerekek számára gyakran praktikusabbak a baba kantáros esőnadrágból és dzsekikből álló kétrészes kombinációk, amiket szükség esetén külön vagy együtt gyorsan fel lehet húzni a normál gyerekruhára. Így időben tud reagálni az időjárás-változásra a játszótéren, és a mindennapi öltözéket esőruhává alakíthatja a baba számára.

Mi a fontos a jó baba esőruhában

A jelentéktelennek tűnő részletek meghatározó szerepet játszhatnak a baba esőruhák mindennapi használatában. Ha a kicsi például egyáltalán nem szereti az öltöztetési folyamatot, és rugdalózással védekezik, akkor az ujján és a lábán taftbéléssel ellátott nadrág és kabát megkönnyíti a ruhákba való belebújást. Az anyag nagyon sima, így felvételkor jobban "csúszik". A legombolható kapucninak köszönhetően a vízhatlan babadzseki felhős égboltnál vagy enyhén szemerkélő esőben is anélkül használható, hogy a kicsinek túlságosan melege lenne. Az élénk színek és a fényvisszaverő elemek növelik a láthatóságot, ami esőben különösen fontos.

Anyagok: bőr- és környezetbarát

A modern baba esőruhának semmi köze a vegyszerrel átitatott műanyag ruhákhoz. A Tchibo-nál ügyelünk arra, hogy a szövetek káros anyagoktól mentesek legyenek, és ezt külső, akkreditált vizsgáló intézetek tanúsítják. A lélegző képesség biztosítja, hogy a kisgyermek ne izzadjon túlzottan az esőruházatban. Különösen a Softshell ruházat jeleskedik magas szintű kényelemmel. Baba esőruháink impregnálását és szövetösszetételét a lehető legkörnyezetbarátabb módon választottuk meg. Számos szövet tartalmaz újrahasznosított anyagot - a fenntartható ruházattal segít megőrizni az élhető környezetet a következő generációk számára.
Egy sárga esőnadrágba és sárga gumicsizmába öltözött kislány ül az esős kertben, és homokkal és földdel játszik.

A baba esőruhákat illetően bízhat a Tchibo minőségben

A Tchibo minőségi követelményei nem érnek véget az anyag kiválasztásával – szigorú ellenőrzésnek vetjük alá gyermekruháink gyártási folyamatait és feldolgozását is. Szeretnénk, hogy Ön és gyermeke megbízzanak a holmikban és sokáig élvezzék őket. A TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) logónkkal garantáljuk a kiváló termékminőséget. Használja ki a baba esőruházat kiváló ár-érték arányát, és rendeljen nadrágokat, kabátokat és kezeslábasokat kényelmesen online!
Egy sárga sapkába, sárga esőkabátba és sárga gumicsizmába öltözött kisfiú kicsi gumikacsákkal játszik egy tócsában.