Baba esőruházat – jól védve a széltől és az esőtől

Jó esőruházattal nincs rossz idő, főleg nem a kisgyerekek számára. Mert a kicsiknek nagy móka a sárban játszani, pocsolyákba ugrálni és esőcseppeket üldözni! A meleg, vastag kabátok és nadrágok biztosítják, hogy kicsinye ne fázzon meg, és Ön minden séta után beindítsa a mosógépet. A Tchibo a legnagyobb védelmet nyújtja a legkisebbek számára rossz idő ellen: Rendeljen funkcionális baba esőruhákat most, kedvező áron!
-25 %
Kisgyerek esőoverál, szörnyes, zöld
15 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, palakék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, sötétkék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, rózsaszín
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-9 %
Kisgyerek téli kezeslábas, róka+ház
21 995Ft
19 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, mintás, világoskék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek kanáros esőnadrág, palakék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, mintás, sötétkék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek esőnadrág, palakék
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, világoskék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, mintás, rózsaszín
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek softshell kezeslábas, felhős
17 995Ft
 
Elérhető:
 
-15 %
Kisgyerek softshell kezeslábas, szörnyes
18 995Ft
15 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, sárga
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, palakék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, sárga
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, Disney, kék
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek softshell nadrág, sötétkék
11 995Ft
-15 %
Kislány softshell kezeslábas, pöttyös
18 995Ft
15 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, Disney
8 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek polár szabadidő szett, kék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, Disney
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek softshell kezeslábas, rózsaszín
17 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, felhős
10 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőkabát, mintás, palakék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek kötött polár kezeslábas
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek termo esőnadrág, Disney, kék
8 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Kisgyerek softshell kezeslábas, kék
19 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
Kislány esőkabát, rózsaszín
23 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek kantáros esőnadrág, barna
12 995Ft
 
Elérhető:
 
1

Vízhatlan öltözékek virgonc babáknak

Függetlenül attól, hogy még négykézláb másznak, vagy már az első lépéseket teszik, a csecsemők meg akarják élni a mozgásigényüket. Ezt legjobb a friss levegőn megtenni, mert a szabadban nagyon sok felfedeznivaló vár. Az esős napok nem akadályozzák meg a kis kalandorokat abban, hogy felfedezzék a környezetüket. Épp ellenkezőleg: a víz nagyon izgalmas lehet. És mivel a kicsik ilyenkor nedves közegben vannak, a baba esőruháknak jól zárhatónak, és mindenekelőtt teljesen vízhatlannak kell lenniük. A külső anyag ideális esetben legalább 1500 mm vízoszlop nyomásának áll ellen - minél nagyobb az érték, annál sűrűbb a babaruha. A lezárt varrások biztosítják, hogy a víz ne hatoljon be ezeken a területeken.
Egy kisgyerek sárga gumicsizmában és kék mintás esőnadrágban fut át egy tócsán.

Nadrágok – elengedhetetlen a csúszásbiztos illeszkedés

A leginkább vízálló esőruházatnak sincs haszna a baba számára, ha elcsúszik, és ezáltal nyílások jönnek létre, amelyen bejut a nedvesség. A szegéllyel és talppánttal ellátott kantáros esőnadrágok ezért alkalmasabbak babanadrágként, amelybe csak bele kell bújni. Ezekben a gyerekek anélkül csúszhatnak és mászhatnak a padlón, hogy fennállna a hézagok kialakulása a nadrág és a felsőrész között, illetve a nadrágszárvégeken. A térdnél és a farrésznél lévő megerősítések strapabíróbbá teszik az esőnadrágot, hogy ne dörzsölődjön ki, amikor a kis felfedezők az első homokvárakat építik az esőben.
Egy baba bélelt, rózsaszín overálban ül a babakocsiban. Egy esernyő is védi a havas esőtől.

Overálok és esőruhák - jó szigetelés hideg napokon

Az overál jó választás azoknak a kicsiknek, akik még babakocsiban fekszenek. A többnyire bélelt baba esőruhák maximális védelmet nyújtanak a hideg ellen, ezért télen is jól használhatók overálként. A kapucninak köszönhetően tetőtől talpig melegen tarthatja gyermekét. A már járni tudó kisgyerekek számára gyakran praktikusabbak a baba kantáros esőnadrágból és dzsekikből álló kétrészes kombinációk, amiket szükség esetén külön vagy együtt gyorsan fel lehet húzni a normál gyerekruhára. Így időben tud reagálni az időjárás-változásra a játszótéren, és a mindennapi öltözéket esőruhává alakíthatja a baba számára.

Mi a fontos a jó baba esőruhában

A jelentéktelennek tűnő részletek meghatározó szerepet játszhatnak a baba esőruhák mindennapi használatában. Ha a kicsi például egyáltalán nem szereti az öltöztetési folyamatot, és rugdalózással védekezik, akkor az ujján és a lábán taftbéléssel ellátott nadrág és kabát megkönnyíti a ruhákba való belebújást. Az anyag nagyon sima, így felvételkor jobban "csúszik". A legombolható kapucninak köszönhetően a vízhatlan babadzseki felhős égboltnál vagy enyhén szemerkélő esőben is anélkül használható, hogy a kicsinek túlságosan melege lenne. Az élénk színek és a fényvisszaverő elemek növelik a láthatóságot, ami esőben különösen fontos.

Anyagok: bőr- és környezetbarát

A modern baba esőruhának semmi köze a vegyszerrel átitatott műanyag ruhákhoz. A Tchibo-nál ügyelünk arra, hogy a szövetek káros anyagoktól mentesek legyenek, és ezt külső, akkreditált vizsgáló intézetek tanúsítják. A lélegző képesség biztosítja, hogy a kisgyermek ne izzadjon túlzottan az esőruházatban. Különösen a Softshell ruházat jeleskedik magas szintű kényelemmel. Baba esőruháink impregnálását és szövetösszetételét a lehető legkörnyezetbarátabb módon választottuk meg. Számos szövet tartalmaz újrahasznosított anyagot - a fenntartható ruházattal segít megőrizni az élhető környezetet a következő generációk számára.
Egy sárga esőnadrágba és sárga gumicsizmába öltözött kislány ül az esős kertben, és homokkal és földdel játszik.

A baba esőruhákat illetően bízhat a Tchibo minőségben

A Tchibo minőségi követelményei nem érnek véget az anyag kiválasztásával – szigorú ellenőrzésnek vetjük alá gyermekruháink gyártási folyamatait és feldolgozását is. Szeretnénk, hogy Ön és gyermeke megbízzanak a holmikban és sokáig élvezzék őket. A TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) logónkkal garantáljuk a kiváló termékminőséget. Használja ki a baba esőruházat kiváló ár-érték arányát, és rendeljen nadrágokat, kabátokat és kezeslábasokat kényelmesen online!
Egy sárga sapkába, sárga esőkabátba és sárga gumicsizmába öltözött kisfiú kicsi gumikacsákkal játszik egy tócsában.