Babaholmik – kötelező a leendő szülőknek

A csecsemő megérkezésének közeledtével a leendő szülők nem tudják elég korán elkezdeni az első babaholmik beszerzését. Elvégre mindennek készen kell állnia, mire a baba beköltözik! A fiatal szülők különösen első gyermeknél bizonytalanok abban, hogy mit kell előre beszerezni. A Tchibo-nál megtalálja a Babaholmikkal kapcsolatos kis ellenőrzőlistánkat és a kicsi vagy kicsik beköltözésére vonatkozó értékes tippeket. Böngésszen most és részesítse a babát csodálatos fogadtatásban!
Lábzsák babakocsiba, sötétkék
7 995Ft
-6 %
Baba harapógyűrű, nyuszis, zöld
2 995Ft
2 795Ft
-25 %
2 kisgyerek előke szettben, kacsás/mintás
3 995Ft
2 995Ft
Puha takaró, bézs
6 995Ft
Játéktartó láda, összehajtható, kék
2 295Ft
3 kisgyerek előke szettben, bálnás, csíkos, sötétkék
4 995Ft
néhány darab kapható
Kisgyerek hálózsák, szürke, csillag
9 995Ft
néhány darab kapható
-12 %
Babakocsilánc, nyuszis
3 995Ft
3 495Ft

Babaruházat fiúknak és lányoknak

Különösen a babaruhák terén nagyon eltérőek a vélemények. Az alapfelszereléshez néhány body, harisnyanadrág, zokni, felsőrész és sapka tartozik. Válasszon jobb minőségű darabokat, melyek gyakrabban moshatók anélkül, hogy formájukat vesztenék. A babaruhák esetében a lehetőleg károsanyag-mentes anyagok, mint a biopamut elengedhetetlen. De azt se feledje, hogy a csöppség nagyon gyorsan nő: ezért az elején még nem érdemes túl sok ruhát beszerezni.
Megéri kiváló minőségű babaruhákat vásárolni.

Babafelszerelés: ezeket vegye meg időben

Szükség lehet cumisüvegre, külön etetőcumival a tejhez és a teához vagy adott esetben a tápszerhez. Amennyiben szoptat, akkor egy szoptatós melltartó, egy szoptatós párna és melltartóbetétek tehetnek jó szolgálatot. A pelenkázóban pelenka, a pelenkákhoz való szemetes, egy lemosható pelenkázó-alátét és a megfelelő ápolószerek kapnak helyet, útközbenre pedig praktikus kellék a pelenkázótáska. De ne feledkezzen meg a plüssállatokról és a baba első játékairól sem.
Kellő időben szerezzen be hasznos babatartozékokat, például pelenkákat.

A megfelelő babaholmik alváshoz

Még ha a baba egy-egy éjszakát Önökkel tölt is majd, a kiságy vagy bölcső már a legelején a lakás egyik legfontosabb bútordarabja. Olyan modellt válasszon, ami méreténél fogva illik a lakásba és könnyen mozgatható. Az ágyhoz tartozik egy matrac és egy pihe-puha hálózsák, ami az évszaktól függően lehet kicsit vastagabb vagy könnyebb. Az újszülötteknek párnára vagy takaróra még nincs szüksége.

Milyen anyagokból legyenek a baba első holmijai

Különösen a babaszoba textiljei és a baba ruhái esetében fontosak a természetes, károsanyagmentes és fenntartható módon előállított anyagok, a kicsi bőrének védelme érdekében. Ezért a Tchibo-nál a legkülönbözőbb mintákkal és méretekben kínál tanúsított biopamutból, pl. ökológiai gazdálkodásból származó GOTS pamutból készült ruhadarabokat. JÓT TETTÉL kezdeményezésünk logója jelzi, hogy mely termékek alkalmasak a fenntartható gyerekszoba berendezéséhez.