Schließen
-40 %
Kisgyerek hálózsák, csíkos
9 995Ft
5 995Ft
-8 %
Szilikon tányéralátét gyerekeknek, bálna
2 495Ft
2 295Ft
Rendszerező táska babakocsihoz, sötétkék
3 295Ft
2 az 1-ben pelenkázóalátét, szürke, pötty
4 995Ft
2 kisgyerek előke szettben, kétféle, zöldséges
3 995Ft
3 szilikon ivófej gyerekeknek szettben
1 695Ft
Szoptatós párna, szürke, csillagos
15 995Ft
Gyerek takaró, szürke, csillagos
5 995Ft
Kisgyerek mászótakaró, szürke, 100x100cm
9 995Ft
6 mullpelenka szettben, csillagos
4 995Ft
5 kisgyerek előke szettben, csíkos/csillagos
5 995Ft
Gyerek hálózsák, szürke, csíkos
9 995Ft
Lábzsák babakocsiba, sötétkék
11 995Ft
Kisgyerek hálózsák, szürke, csillag
9 995Ft
Babakocsilánc, nyuszis
3 995Ft
Baba harapógyűrű, nyuszis, zöld
2 995Ft
2 kisgyerek előke szettben, kacsás/mintás
3 995Ft
Játéktartó láda, összehajtható, kék
2 295Ft
Puha takaró, bézs
6 995Ft
Szoptatós párna, levélmintás
16 995Ft
Hengerpárna csecsemőknek, levélmintás
7 995Ft

Babaruházat fiúknak és lányoknak

Különösen a babaruhák terén nagyon eltérőek a vélemények. Az alapfelszereléshez néhány body, harisnyanadrág, zokni, felsőrész és sapka tartozik. Válasszon jobb minőségű darabokat, melyek gyakrabban moshatók anélkül, hogy formájukat vesztenék. A babaruhák esetében a lehetőleg károsanyag-mentes anyagok, mint a biopamut elengedhetetlen. De azt se feledje, hogy a csöppség nagyon gyorsan nő: ezért az elején még nem érdemes túl sok ruhát beszerezni.

Babafelszerelés: ezeket vegye meg időben

Szükség lehet cumisüvegre, külön etetőcumival a tejhez és a teához vagy adott esetben a tápszerhez. Amennyiben szoptat, akkor egy szoptatós melltartó, egy szoptatós párna és melltartóbetétek tehetnek jó szolgálatot. A pelenkázóban pelenka, a pelenkákhoz való szemetes, egy lemosható pelenkázó-alátét és a megfelelő ápolószerek kapnak helyet, útközbenre pedig praktikus kellék a pelenkázótáska. De ne feledkezzen meg a plüssállatokról és a baba első játékairól sem.

A megfelelő babaholmik alváshoz

Még ha a baba egy-egy éjszakát Önökkel tölt is majd, a kiságy vagy bölcső már a legelején a lakás egyik legfontosabb bútordarabja. Olyan modellt válasszon, ami méreténél fogva illik a lakásba és könnyen mozgatható. Az ágyhoz tartozik egy matrac és egy pihe-puha hálózsák, ami az évszaktól függően lehet kicsit vastagabb vagy könnyebb. Az újszülötteknek párnára vagy takaróra még nincs szüksége.

Milyen anyagokból legyenek a baba első holmijai

Különösen a babaszoba textiljei és a baba ruhái esetében fontosak a természetes, károsanyagmentes és fenntartható módon előállított anyagok, a kicsi bőrének védelme érdekében. Ezért a Tchibo-nál a legkülönbözőbb mintákkal és méretekben kínál tanúsított biopamutból, pl. ökológiai gazdálkodásból származó GOTS pamutból készült ruhadarabokat. JÓT TETTÉL kezdeményezésünk logója jelzi, hogy mely termékek alkalmasak a fenntartható gyerekszoba berendezéséhez.