Bababody – kényelmes alapdarab babája számára

A legtöbb csecsemő az első hónapokat bodyban tölti. Ennek pedig oka van: a praktikus egyrészes ruhadarab nem csúszik le, nem csíp, ugyanakkor kellemes meleget biztosít. A bababodyt nagyon könnyen feladhatja és leveheti, és élvezheti a színek és aranyos minták széles választékát. Válogasson kínálatunkban, és fedezze fel kényelmes rugdalózóinkat és bababody szettjeinket!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Bőrbarát bababodyk fiúknak és lányoknak

A body minden esetben része a baba első ruhatárának. Az újdonsült szülők az elejére legalább öt-nyolc darabot szerezzenek be a csöppségnek. Optimális alsóruha rugdalózó (az egyrészes ruhadarab lábszárral rendelkező változata) vagy egyéb babaruha alá. Tiszta, bőrbarát biopamutból készült bodyjaink kellemes és rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. A kicsik így tökéletesen fel lesznek szerelve életük első hónapjaira!
Minden a bababodyban kezdődik el.

Minden évszakra a megfelelő szabás: hosszú és rövid ujjú bodyk

A kisfiúk vagy kislányok számára készült bababodyk rövid vagy hosszú ujjú változatban kaphatók. A hosszú ujjú body a hűvösebb napokra alkalmas, mert egy pulóver és egy nadrág alatt kellemes melegen tartja gyermekét. Nyáron ellenben a rövid ujjú változat a megfelelő. Ezek a bababodyk könnyű alsóneműként viselhetők póló vagy egy szellős kabátka alatt. Ha nagyon meleg van, akkor természetesen elegendő csak egy bodyt adni a kicsire.
Nyáron rövid ujjú, télen hosszú ujjú – a megfelelő body minden évszakhoz.

Átlapolós vagy belebújós body? A mérettől függ!

Különösen az első hónapokra ideális választás az átlapolós body: a belebújós bodyval ellentétben ezt csak rá kell hajtania a babára és az oldalsó patentpánttal bepatentolnia. Ennek az az előnye az Ön – és mindenek előtt babája – számára, hogy a bodyt nem kell áthúznia a baba fején. Így a pelenkacsere is lényegesen egyszerűbb! A Tchibo 62/68-as méretig praktikus, átlapolós bodykat kínál, az ennél nagyobb méretekben pedig belebújósakat.

Változatos design: feliratos, mintás vagy egyszínű bababodyk

Akárcsak a többi gyerekruházat esetében, a Tchibo fiú és kislány bababodyjai is sokféle kivitelben készülnek. Vidám feliratokkal, aranyos mintákkal vagy klasszikus csíkokkal: a választék nagy. Ugyanez érvényes a színekre is. Apropó: ha világos, egyszínű modellt választ, akkor különlegesen kreatív ötlet a bababody sajátkezű, személyre szóló dekorálása textilfestékkel. Ez egyébként babalátogatásra is kiváló ajándék!

Így határozhatja meg a bababody megfelelő méretét

Bababody vásárlása esetén nagyon fontos a megfelelő méret. Hogyan válasszon? A baba testhosszának megfelelően, ugyanis méreteink a baba testhossza szerint vannak megadva. Ha gyermeke például 64 cm hosszú, akkor 62/68-as méretet válasszon, míg 76 cm-es testhosszra a 74/80-as body a jó választás. Tájékozódjon mérettanácsadónkból!
A body sokféle színben, kivitelben és mintával kapható.

A bababody helyes mosása

Nem csoda, hogy a bababodyk nagyon sűrűn kerülnek a mosógépbe: különösen, ha a baba már az első kanál pépet vagy bébiételt kóstolgatja, gyakran nem a szájába, hanem a ruhájára kerül az étel. És néha a pelussal is előfordul egy kis malőr. Tippünk: Babaruházat mosásakor mindig tartsa be a kezelési útmutatón található utasításokat, és kizárólag illatanyag- és parfümmentes mosószert használjon.
Mindig tartsa be a kezelési útmutatón található utasításokat, és kerülje az illatanyagot és parfümöt tartalmazó mosószert.