Bababody – kényelmes alapdarab babája számára

A legtöbb csecsemő az első hónapokat bodyban tölti. Ennek pedig oka van: a praktikus egyrészes ruhadarab nem csúszik le, nem csíp, ugyanakkor kellemes meleget biztosít. A bababodyt nagyon könnyen feladhatja és leveheti, és élvezheti a színek és aranyos minták széles választékát. Válogasson kínálatunkban, és fedezze fel kényelmes rugdalózóinkat és bababody szettjeinket!
-33 %
2 kislány ujjatlan body szettben, mintás
7 495Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Sajnos már elfogyott
-18 %
3 kislány rövid ujjú body szettben, virágos
5 495Ft
4 495Ft
Sajnos már elfogyott
-18 %
5 kisgyerek hosszú ujjú body, karácsonyi
7 995Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
5 kisgyerek rövid ujjú body szettben, csíkos/fehér
7 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
4 kisgyerek rövid ujjú body, állatos
10 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
3 kisgyerek hosszú ujjú body szettben, színes
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Kisgyerek body, merinó, csíkos, bézs
13 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Bőrbarát bababodyk fiúknak és lányoknak

A body minden esetben része a baba első ruhatárának. Az újdonsült szülők az elejére legalább öt-nyolc darabot szerezzenek be a csöppségnek. Optimális alsóruha rugdalózó (az egyrészes ruhadarab lábszárral rendelkező változata) vagy egyéb babaruha alá. Tiszta, bőrbarát biopamutból készült bodyjaink kellemes és rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. A kicsik így tökéletesen fel lesznek szerelve életük első hónapjaira!
Minden a bababodyban kezdődik el.

Minden évszakra a megfelelő szabás: hosszú és rövid ujjú bodyk

A kisfiúk vagy kislányok számára készült bababodyk rövid vagy hosszú ujjú változatban kaphatók. A hosszú ujjú body a hűvösebb napokra alkalmas, mert egy pulóver és egy nadrág alatt kellemes melegen tartja gyermekét. Nyáron ellenben a rövid ujjú változat a megfelelő. Ezek a bababodyk könnyű alsóneműként viselhetők póló vagy egy szellős kabátka alatt. Ha nagyon meleg van, akkor természetesen elegendő csak egy bodyt adni a kicsire.
Nyáron rövid ujjú, télen hosszú ujjú – a megfelelő body minden évszakhoz.

Átlapolós vagy belebújós body? A mérettől függ!

Különösen az első hónapokra ideális választás az átlapolós body: a belebújós bodyval ellentétben ezt csak rá kell hajtania a babára és az oldalsó patentpánttal bepatentolnia. Ennek az az előnye az Ön – és mindenek előtt babája – számára, hogy a bodyt nem kell áthúznia a baba fején. Így a pelenkacsere is lényegesen egyszerűbb! A Tchibo 62/68-as méretig praktikus, átlapolós bodykat kínál, az ennél nagyobb méretekben pedig belebújósakat.

Változatos design: feliratos, mintás vagy egyszínű bababodyk

Akárcsak a többi gyerekruházat esetében, a Tchibo fiú és kislány bababodyjai is sokféle kivitelben készülnek. Vidám feliratokkal, aranyos mintákkal vagy klasszikus csíkokkal: a választék nagy. Ugyanez érvényes a színekre is. Apropó: ha világos, egyszínű modellt választ, akkor különlegesen kreatív ötlet a bababody sajátkezű, személyre szóló dekorálása textilfestékkel. Ez egyébként babalátogatásra is kiváló ajándék!

Így határozhatja meg a bababody megfelelő méretét

Bababody vásárlása esetén nagyon fontos a megfelelő méret. Hogyan válasszon? A baba testhosszának megfelelően, ugyanis méreteink a baba testhossza szerint vannak megadva. Ha gyermeke például 64 cm hosszú, akkor 62/68-as méretet válasszon, míg 76 cm-es testhosszra a 74/80-as body a jó választás. Tájékozódjon mérettanácsadónkból!
A body sokféle színben, kivitelben és mintával kapható.

A bababody helyes mosása

Nem csoda, hogy a bababodyk nagyon sűrűn kerülnek a mosógépbe: különösen, ha a baba már az első kanál pépet vagy bébiételt kóstolgatja, gyakran nem a szájába, hanem a ruhájára kerül az étel. És néha a pelussal is előfordul egy kis malőr. Tippünk: Babaruházat mosásakor mindig tartsa be a kezelési útmutatón található utasításokat, és kizárólag illatanyag- és parfümmentes mosószert használjon.
Mindig tartsa be a kezelési útmutatón található utasításokat, és kerülje az illatanyagot és parfümöt tartalmazó mosószert.