Schließen
Bodyk

Body – a kényelmes alap ruhadarab kisbabája számára

Életének első hónapjait a babák többsége bodyban tölti. És ennek megvan a maga oka: ez a praktikus egyrészes nem csúszik el, nem szorít, mégis kellemes melegen tart. A body könnyen feladható és levehető, valamint rengeteg színben és aranyos mintával kapható. Böngésszen kínálatunkban, és fedezze fel kényelmes rugdalózóinkat és body szettjeinket is!

Bőrbarát bodyk fiúknak és lányoknak

A body minden esetben része a baba első ruhatárának. Az újdonsült szülők az elejére legalább öt-nyolc darabot szerezzenek be a csöppségnek. Optimális alsóruha rugdalózó (az egyrészes ruhadarab lábszárral rendelkező változata) vagy egyéb babaruha alá. Tiszta, bőrbarát biopamutból készült bodyjaink kellemes és rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. A kicsik így tökéletesen fel lesznek szerelve életük első hónapjaira!

Minden évszakra a megfelelő szabás: hosszú és rövid ujjú bodyk

A kisfiúk vagy kislányok számára készült bodyk rövid vagy hosszú ujjú változatban kaphatók. A hosszú ujjú body a hűvösebb napokra alkalmas, mert egy pulóver és egy nadrág alatt kellemes melegen tartja gyermekét. Nyáron ellenben a rövid ujjú változat a megfelelő. Ezek a bodyk könnyű alsóneműként viselhetők póló vagy egy szellős kabátka alatt. Ha nagyon meleg van, akkor – természetesen – elegendő csak egy bodyt adni a kicsire.

Átlapolós vagy belebújós body? A mérettől függ!

Különösen az első hónapokra ideális választás az átlapolós body: a belebújós bodyval ellentétben ezt csak rá kell hajtania a babára és az oldalsó patentpánttal bepatentolnia. Ennek az az előnye az Ön – és mindenek előtt babája – számára, hogy a bodyt nem kell áthúznia a baba fején. Így a pelenkacsere is lényegesen egyszerűbb! A Tchibo 62/68-as méretig praktikus, átlapolós bodykat kínál, az ennél nagyobb méretekben pedig belebújósakat.

Változatos design: feliratos, mintás vagy egyszínű bodyk

Akárcsak a többi gyermekruházat esetében, a Tchibo fiú és kislány bababodyjai is sokféle kivitelben készülnek. Vidám feliratokkal, aranyos mintákkal vagy klasszikus csíkokkal: a választék nagy. Ugyanez érvényes a színekre is. Apropó: ha világos, egyszínű modellt választ, akkor különlegesen kreatív ötlet a body sajátkezű, személyre szóló dekorálása textilfestékkel. Ez egyébként babalátogatásra is kiváló ajándék!

Így határozhatja meg a body megfelelő méretét.

Body vásárlása esetén nagyon fontos a megfelelő méret. Hogyan válasszon? A baba testhosszának megfelelően, ugyanis méreteink a baba testhossza szerint vannak megadva. Ha gyermeke például 64 cm hosszú, akkor 62/68-as méretet válasszon, míg 76 cm-es testhosszra a 74/80-as body a jó választás. Tájékozódjon mérettanácsadónkból!

A body helyes mosása

Nem csoda, hogy a bodyk nagyon sűrűn kerülnek a mosógépbe: különösen, ha a baba már az első kanál pépet vagy bébiételt kóstolgatja, gyakran nem a szájába, hanem a ruhájára kerül az étel. És néha a pelussal is előfordul egy kis malőr. Tippünk: Babaruházat mosásakor mindig tartsa be a kezelési útmutatón található utasításokat, és kizárólag illatanyag- és parfümmentes mosószert használjon.