Bútor: Az édes otthon alapja

Lehet stílusos, és elegáns vagy akár hagyományos és hangulatos: A lakásának vagy a házának berendezése egyértelműen tükrözi a saját stílusát. A funkcionalitásnak, és a stílusnak harmonikusan ki kell egészítenie egymást. Emellett természetesen a kényelem is meghatározó szerepet játszik sok bútor esetében. A Tchibonál minden szobához meg fogja találni a megfelelő bútorokat - így háza olyan otthonná fog válni, ahol boldogan és elégedetlen élhet.
Sarok ülőgarnitúra, kinyitható, sötétszürke
Nordic termékcsaládunk tagja
399 995Ft
Tálalószekrény, 2 tolóajtós, 2 fiókos, fehér
129 995Ft
Fürdőszobai szekrény, fehér
99 995Ft
Komód, 3 fiókos, Nordic
94 995Ft
Paraván, virágmintás
44 995Ft
-41 %
Összecsukható lounge szék, fekete
45 995Ft
26 995Ft
-14 %
Fürdőszobai magas szekrény, fehér/szürke
46 995Ft
39 995Ft
-12 %
Gardróbszekrény, 1 ajtós, fehér
79 995Ft
69 995Ft
Fürdőszobai szekrény, fehér
64 995Ft
  • Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Gyorsnézet
Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Kárpitozott pad, tárolóval, szürke
59 995Ft
  • Mosdó alatti fiókos szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
27 995Ft
Gyorsnézet
Mosdó alatti fiókos szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
27 995Ft
-40 %
Dohányzóasztal
39 995Ft
23 995Ft
-30 %
Konzolasztal, 2 fiókos, fa
64 995Ft
44 995Ft
-30 %
Kárpitozott fotel, sötétkék, virágos
64 995Ft
44 995Ft
  • Fürdőszobai gurulós tároló szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
42 995Ft
Gyorsnézet
Fürdőszobai gurulós tároló szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
42 995Ft
-27 %
Kerek asztalka, fa, rattan
54 995Ft
39 995Ft
-14 %
Paraván, fehér, pálmás
46 995Ft
39 995Ft
-13 %
Görgős éjjeliszekrény, fa hatás
22 995Ft
19 995Ft
-41 %
TV szekrény, fehér
64 995Ft
37 995Ft
Egymásra helyezhető cipős polc, fehér
Egymásra helyezhető cipős polc, fekete
18 995Ft
21 995Ft
-22 %
Paraván, virágmintás
44 995Ft
34 995Ft
-29 %
Variálható fali polcrendszer, fém
46 995Ft
32 995Ft
Fürdőszobai pad, tölgy
29 995Ft
-44 %
Fürdőszobai kis szekrény, fehér/szürke
26 995Ft
14 995Ft
Összecsukható tálcaasztal, bézs
21 995Ft
-40 %
Kihúzható mosógépelválasztó tálca
31 995Ft
18 995Ft
-48 %
Ajtóra akasztható rendszerező
4 495Ft
2 295Ft
-20 %
Tükör polccal és akasztókkal
19 995Ft
15 995Ft
-34 %
Kerek puff, virágos
22 995Ft
14 995Ft
1 ...

Mindenféle szobához, és ízléshez

Ágy, étkező asztal, konyhaszekrény, és kanapé szett - igazán különféle dolgok, amelyekben mégis van valami közös: Akkor amikor négy fal vesz minket körül, akkor is gondoskodnunk kell arról, hogy jól érezzük magunk. A bútorainkat általában a funkcionalitás alapján választjuk meg, persze mindenek előtt az is fontos, hogy szeretjük-e azokat. Az ízlés és a közérzet is általában nagyon szubjektív érzés. A Tchibo kiváló minőségű bútoraiban nyugodtan megbízhat, emellett teljeskörűen az ízlésnek megfelelően választhat: a nappaliban lévő komódtól a teljes hálószoba szekrényig, a gyerek íróasztaltól a tükrös fürdőszobai szekrényig.
A megfelelő bútor megkeresése: Egy korszerűen berendezett hálószoba, amelyben van egy nagy ágy, amelyen összehajtogatott takaró, és különféle párnák vannak.

Jó éjszakát! Bútor a hálószobába

A hely, ahol az ideje nagy részét otthon tölti, az valószínűleg az ágya lesz. Akár hiszi, akár nem, mégis a legtöbb esetben ez az igaz. A kényelmes pihenés, az elalvás és a megfelelő ébredés miatt még fontosabb, hogy a hálószobába megfelelő bútor kerüljön kiválasztásra. Ugyanez érvényes a műszaki dolgokra is, mint például egy hátbarát ágykeretre vagy egy jó matracra, és egy hozzá illő párnára. Viszont csak a részletek megismerése után válik sokszor széppé. Egy felszerelt polc tökéletes lehet a könyvekhez, és az egyedi díszítéshez, egy vicces éjjeli lámpa olyan akár egy huncut kacsintás még villany oltás előtt, a színes függöny pedig reggelente vidám fényt varázsol az ágya mellé.
Kényelem a nappaliban: Egy fiatal pár ül a nappaliban lévő lila sarokkanapén, és beszélgetnek.

Az igazi kényelem: Bútor a nappaliba

Legyen szó akár a kanapén való munka utáni pihenésről, vagy arról hogy a barátaival tölt el éppen egy barátságos estét - a nappali mindenképpen megfelelő lesz ezekre a tevékenységekre. A kényelmes bútorok, mint például a különféle kanapék ezért is számítanak elengedhetetlen berendezésnek. A rendelkezésre álló hely méretétől, és az ízléstől függően különféle modellek, méretek és kialakítások állnak rendelkezésre. Egy kisebb méretű nappali esetén egy vagy két fotel elhelyezése lehet a legjobb megoldás, mivel azok szükség esetén könnyen mozgathatóak. A Tchibonál meg fogja találni a nappali bútor kiegészítőket is, mint például a lábzsámolyokat, a praktikus tálalóasztalokat, vagy a dekoratív párnákat, és a lámpákat is, azért hogy igazán hangulatos légkört lehessen létrehozni.

Családi étkezés: A konyhába és az étkező illeszkedő bútor

Az étel kétszer olyan jó ízű lesz, ha szép terített asztalnál fogyasztjuk azt el. Ezért is fontos a hangulatos étkezősarok kialakítása, vagy hogy legyen egy nagy szabadon álló étkezőasztal, amely mellé az egész család le fog tudni ülni, így az étkezés nem csak étel, hanem kellemes élmény is lesz. A helyiség méretétől függően az asztal lehet kicsi vagy nagy, kerek vagy négyzet alakú, lehet szétnyitható vagy fix. Az étkező különösen stílusosnak fog hatni, ha az asztalhoz vannak megfelelő székek, van megfelelő világítás és szép asztaldíszek. Ennek megvalósításához a Tchibo nem csak klasszikus étkező bútorokat kínál, hanem lámpákat, terítőket, gyertyatartókat, evőeszközöket, edényeket, és még sok minden mást is.

Bútor az otthoni munkahelyhez: Íróasztal és irodai szék

A mindennapok során általában rengeteg papírral találkozunk. Ezek közé tartozik az adóbevallás, a számlák valamint az iskolai jegyzetek is. Ezért is fontos a megfelelő polc vagy íróasztal, hogy mindig mindent meg tudjon találni. Még abban az esetben is, ha otthon nincs egy teljesen berendezett dolgozószobája, akkor is szüksége lesz egy polcra, ahol az aktákat, valamint egy fiókra ahol pedig az egyéb dokumentumokat tudja tárolni. Ha gyakran ül íróasztal mellett akkor biztos hogy nagyra fogja értékelni az ergonomikus kialakítású bútorokat. Ez főként az irodai székre, és az íróasztalra, valamint a dokumentumok hozzáférhetőségére vonatkozik. Akkor amikor a dolgozószobához keres bútort, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtató majd hova kerül, és hogy legyen megfelelő megvilágítás is.
Megfelelő bútor a munkahelyre: Egy fiatal férfi az otthoni munkahelyén ül fülhallgatóval a monitor előtt.

Rend a lelke mindennek...

Még ha általában rendetlenség is van az adott helyiségben, nem árt azért ha néha megpróbálunk rendet tenni. Ha mindennek van saját helye, akkor általában gyorsan rendet lehet rakni. Az olyan okos megoldások, mint például az egymásba rakható dobozok, polcok, vitrinek, előszobai szekrények, különféle méretű komódok, és polcok minden helyiségben megfelelő megoldások lehetnek a szükséges, és a felesleges dolgok eltárolásra. A ruhákat, a nagyméretű asztalterítőket, vagy akár még a vendégágyakat is be lehet tenni a nagy szekrényekbe. Egy egyszerű polc nem csak praktikus, hanem a nappaliban lévő képes könyvköteteket, vagy modell autókat is igazán elegáns módon lehet rajta tárolni. Tehát a gyors rendrakással igazán dizájnos környezetet tudunk teremteni!
Rendszerező: Egy fából készült polc különféle dobozokkal és egy zöld növénnyel.