Bútor: Az édes otthon alapja

Lehet stílusos és elegáns, vagy akár hagyományos és hangulatos: A lakásának vagy a házának berendezése egyértelműen tükrözi a saját stílusát. A funkcionalitásnak és a stílusnak harmonikusan ki kell egészítenie egymást. Emellett természetesen a kényelem is meghatározó szerepet játszik sok bútor esetében. A Tchibonál minden szobához meg fogja találni a megfelelő bútorokat - így háza olyan otthonná fog válni, ahol boldogan és elégedetten élhet
-64 %
Univerzális komód, 2 ajtóval, fehér
64 995Ft
22 995Ft
-23 %
Komód, 3 tolóajtóval, fehér
129 995Ft
99 995Ft
-13 %
Asztal és pad, tárolóval, tölgy/fehér
109 995Ft
94 995Ft
-10 %
2 falipolc szettben, különböző méret, fém/gumifa
19 995Ft
17 995Ft
-7 %
Állófogas 9 akasztóval, tölgy
27 995Ft
25 995Ft
Egész alakos tükör kerettel, zsályazöld
74 995Ft
-40 %
Ülőpad, tárolóval
79 995Ft
47 995Ft
-27 %
Törölközőtartó létra, fa
21 995Ft
15 995Ft
Összecsukható fa ruhaállvány
34 995Ft
Kárpitos szék, világosszürke
Kárpitos szék, antracit
KartámlávalKartámlával
84 995Ft
84 995Ft
Nemsokára újra elérhető
néhány darab kapható
  • Polc mosógéphez, fa
A mosógép stb. feletti helytakarékos tároláshoz
31 995Ft
29 995Ft
Gyorsnézet
-6 %
Polc mosógéphez, fa
A mosógép stb. feletti helytakarékos tároláshoz
31 995Ft
29 995Ft
néhány darab kapható
  • Ruhaállvány, fa, összecsukható
Tárolási lehetőség a ruhatartó rúdon és az oldalsó rudakon
59 995Ft
Gyorsnézet
Ruhaállvány, fa, összecsukható
Tárolási lehetőség a ruhatartó rúdon és az oldalsó rudakon
59 995Ft
  • Tömörfa ülőpad
Helytakarékos - ülőpad, cipő- és tárolópolc egyben
29 995Ft
Gyorsnézet
Tömörfa ülőpad
Helytakarékos - ülőpad, cipő- és tárolópolc egyben
29 995Ft
  • Éjjeliszekrény
Boxspring ágynál is használható
49 995Ft
Gyorsnézet
Éjjeliszekrény
Boxspring ágynál is használható
49 995Ft
néhány darab kapható
  • Étkezőszék, fa lábakkal, szürke
Vidéki stílusú bútorcsaládunk tagja
49 995Ft
Gyorsnézet
Étkezőszék, fa lábakkal, szürke
Vidéki stílusú bútorcsaládunk tagja
49 995Ft
néhány darab kapható
Gyerekággyá alakítható rácsos kiságy, fehér
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
249 995Ft
  • Polcos komód, 2 ajtóval, fehér
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
159 995Ft
Gyorsnézet
Polcos komód, 2 ajtóval, fehér
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
159 995Ft
Ruhásszekrény, 2 ajtós, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
269 995Ft
  • Fiókos szekrény
Nordic termékcsaládunk tagja
49 995Ft
46 995Ft
Gyorsnézet
-6 %
Fiókos szekrény
Nordic termékcsaládunk tagja
49 995Ft
46 995Ft
Kárpitos íróasztali szék, sötétszürke
Nordic termékcsaládunk tagja
99 995Ft
Sarok ülőgarnitúra, kinyitható, sötétszürke
Nordic termékcsaládunk tagja
899 995Ft
  • 3 fiókos komód, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
159 995Ft
Gyorsnézet
3 fiókos komód, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
159 995Ft
-52 %
Dohányzóasztal
41 995Ft
19 995Ft
Gurulós fürdőszobai kisszekrény, fehér
64 995Ft
Fürdőszobai komód, fehér
119 995Ft
-8 %
Mosdó alatti szekrény, kicsi, fehér
34 995Ft
31 995Ft
-5 %
Vitrines komód, tölgy bútorlap
84 995Ft
79 995Ft
Kárpitozott szék, szürke
79 995Ft
Kanapé,fa vázzal, szürke, 2 személyes
419 995Ft
Fa állófogas
37 995Ft
1 ...

Mindenféle szobához és ízléshez

Ágy, étkező asztal, konyhaszekrény és kanapé szett - igazán különféle dolgok, amelyekben mégis van valami közös: Amikor négy fal vesz minket körül, akkor is gondoskodnunk kell arról, hogy jól érezzük magunk. A bútorainkat általában a funkcionalitás alapján választjuk meg, persze mindenek előtt az is fontos, hogy szeretjük-e azokat. Az ízlés és a közérzet is általában nagyon szubjektív érzés. A Tchibo kiváló minőségű bútoraiban nyugodtan megbízhat, emellett teljeskörűen az ízlésnek megfelelően választhat: a nappaliban lévő komódtól a teljes hálószoba szekrényig, a gyerek íróasztaltól a tükrös fürdőszobai szekrényig.
A megfelelő bútor megkeresése: Egy korszerűen berendezett hálószoba, amelyben van egy nagy ágy, amelyen összehajtogatott takaró, és különféle párnák vannak.

Jó éjszakát! Bútor a hálószobába

A hely, ahol az ideje nagy részét tölti otthon, az valószínűleg az ágya lesz. Akár hiszi, akár nem, mégis a legtöbb esetben ez az igazság. A kényelmes pihenés, az elalvás és a megfelelő ébredés miatt még fontosabb, hogy a hálószobába megfelelő bútor kerüljön kiválasztásra. Ugyanez érvényes a műszaki dolgokra is, mint például egy hátbarát ágykeretre vagy egy jó matracra, és egy hozzá illő párnára. Viszont csak a részletek megismerése után válik sokszor széppé. Egy felszerelt polc tökéletes lehet a könyvekhez, és az egyedi díszítéshez, egy vicces éjjeli lámpa olyan akár egy huncut kacsintás még villanyoltás előtt, a színes függöny pedig reggelente vidám fényt varázsol az ágya mellé.
Kényelem a nappaliban: Egy fiatal pár ül a nappaliban lévő lila sarokkanapén, és beszélgetnek.

Az igazi kényelem: Bútor a nappaliba

Legyen szó akár a kanapén való munka utáni pihenésről, vagy arról, hogy a barátaival tölt el éppen egy barátságos estét - a nappali mindenképpen megfelelő lesz ezekre a tevékenységekre. A kényelmes bútorok, mint például a különféle kanapék ezért is számítanak elengedhetetlen berendezésnek. A rendelkezésre álló hely méretétől, és az ízléstől függően különféle modellek, méretek és kialakítások állnak rendelkezésre. Egy kisebb méretű nappali esetén egy vagy két fotel elhelyezése lehet a legjobb megoldás, mivel azok szükség esetén könnyen mozgathatóak. A Tchibonál meg fogja találni a nappali bútor kiegészítőket is, mint például a lábzsámolyokat, a praktikus tálalóasztalokat, vagy a dekoratív párnákat, és a lámpákat is azért, hogy igazán hangulatos légkört lehessen létrehozni.

Családi étkezés: A konyhába és az étkezőbe illeszkedő bútor

Az étel kétszer olyan jó ízű lesz, ha szép terített asztalnál fogyasztjuk azt el. Ezért is fontos a hangulatos étkezősarok kialakítása, vagy hogy legyen egy nagy, szabadon álló étkezőasztal, amely mellé az egész család le fog tudni ülni, így az étkezés nemcsak étel, hanem kellemes élmény is lesz. A helyiség méretétől függően az asztal lehet kicsi vagy nagy, kerek vagy négyzet alakú, lehet szétnyitható vagy fix. Az étkező különösen stílusosnak fog hatni, ha az asztalhoz vannak megfelelő székek, van megfelelő világítás és szép asztaldíszek. Ennek megvalósításához a Tchibo nemcsak klasszikus étkező bútorokat kínál, hanem lámpákat, terítőket, gyertyatartókat, evőeszközöket, edényeket, és még sok minden mást is.

Bútor az otthoni munkahelyhez: Íróasztal és irodai szék

A mindennapok során általában rengeteg papírral találkozunk. Ezek közé tartozik az adóbevallás, a számlák valamint az iskolai jegyzetek is. Ezért is fontos a megfelelő polc vagy íróasztal, hogy mindig mindent meg tudjon találni. Még abban az esetben is, ha otthon nincs egy teljesen berendezett dolgozószobája, akkor is szüksége lesz egy polcra, ahol az aktákat, valamint egy fiókra ahol pedig az egyéb dokumentumokat tudja tárolni. Ha gyakran ül íróasztal mellett, akkor biztos, hogy nagyra fogja értékelni az ergonomikus kialakítású bútorokat. Ez főként az irodai székre és az íróasztalra, valamint a dokumentumok hozzáférhetőségére vonatkozik. Amikor a dolgozószobához keres bútort, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy a nyomtató majd hova kerül, és hogy legyen megfelelő megvilágítás is.
Megfelelő bútor a munkahelyre: Egy fiatal férfi az otthoni munkahelyén ül fülhallgatóval a monitor előtt.

Rend a lelke mindennek...

Még ha általában rendetlenség is van az adott helyiségben, nem árt azért ha néha megpróbálunk rendet tenni. Ha mindennek van saját helye, akkor általában gyorsan rendet lehet rakni. Az olyan okos megoldások, mint például az egymásba rakható dobozok, polcok, vitrinek, előszobai szekrények, különféle méretű komódok, és polcok minden helyiségben megfelelő megoldások lehetnek a szükséges, és a felesleges dolgok eltárolásra. A ruhákat, a nagyméretű asztalterítőket, vagy akár még a vendégágyakat is be lehet tenni a nagy szekrényekbe. Egy egyszerű polc nem csak praktikus, hanem a nappaliban lévő képes könyvköteteket, vagy modell autókat is igazán elegáns módon lehet rajta tárolni. Tehát a gyors rendrakással igazán dizájnos környezetet tudunk teremteni!
Rendszerező: Egy fából készült polc különféle dobozokkal és egy zöld növénnyel.