Cipősszekrény - elegáns rend a folyosón

Azért is érdemes cipősszekrényt használnia, mert ha abba helyezi el a cipőt, akkor azok nem lesznek össze vissza. A gyakorlati alkalmazásától függetlenül mindenképpen szépnek kell lennie. Végső soron Ön, és a vendégei is először a folyosóra lépnek be, majd csak azt követően mennek be a lakásba. Az, hogy melyik cipősszekrény a megfelelő, több dologtól is függ: a cipők számától, a folyosójának nagyságától, és nem utolsó sorban annak belsőépítészeti stílusától. A Tchibo a termékek széles választékát kínálja, valamint a vásárlási döntés meghozatalában is segítséget nyújt.

A teljes változatosság - a billenő szekrénytől a magas szekrényig

Legalább annyira nagy a cipősszekrények választéka, mint maguké a cipőké. Viszont nem nehéz eligazodni, ha tudja, hogy pontosan mire kell figyelnie. A cipősszekrény általában a folyosóra van elhelyezve. A rendelkezésre álló helyiség méretétől függően választhat helytakarékos változatot, mint például a billenő szekrényt, vagy akár egy teljes gardróbot beépített cipős szekrénnyel. Ha kicsi a folyosója, viszont sok cipők kell tárolnia, akkor az alagsorban elhelyezett kiegészítő cipőtartó lesz a jó választás. Azt zárva kell tartani, emellett az összes olyan cipő el fog férni benne, amit az adott évszakban éppen nem használ.
Ideális a keskeny folyosókhoz: A folyosón egy kompakt, cipővel teli, fehér billenő szekrény van ruhafogasokkal, és zöld növényzettel.

Billenő szekrény, és magas szekrény a kis folyosókra

A billenő szekrény az ideális választás kisméretű, és keskeny folyosó esetén Itt a cipők a billenő ajtókba kerülnek elhelyezésre, majd pedig hátrafelé billentik azokat. A billenő szekrény nagy előnye, hogy csak 15 cm mély. Hátránya viszont az, hogy csak korlátozott számú cipőnek van benne hely. 10 - 20 pár félcipőt helyezhet el benne. Ha a vásárlás során csak nehezen tudja visszafogni magát, és például sok csizmája van, akkor ebben az esetben a magas szekrény lehet a jó választás. Ez a cipő tárolási forma tökéletes lesz a kis folyosókon, kiváltképp akkor amikor nagyobb a helyiség belmagassága.
Praktikus és dekoratív: Egy fehér cipőpad van a folyosón, ahol a falon van egy tükör is, mellette kabátok lógnak a kabáttartón, és van egy szőnyeg is.

A cipőpad - kétféle módon is hasznos, és kényelmes

A cipőtartó praktikus kiegészítője lehet a cipőpadnak. A rusztikus stílusú, vagy a letisztult fehér szín a folyosóján is figyelemfelkeltő. Az ülőpad alatt egy cipők számára készült rakodófelület áll rendelkezésre. Ennek viszont nem olyan nagy a mérete, így ott csak néhány pár cipő számára van hely. Ha a pad tartalmaz egy belső ládát is, akkor a dolgok már egészen máshogy festenek. Legyen bárhogy is, a cipőpad igazán kényelmes ülési lehetőséget biztosít a cipő felvételére, és levételére - ami igazán hasznos segítséget jelent főként a kisebb gyerekek, és az idősek számára. A Tchibonál egész egyszerűen online meg fogja tudni rendelni a cipősszekrényét.

Az egységes megjelenéshez: Cipős szekrénnyel rendelkező gardrób

Ha ugyanolyan stílusú bútorokkal szeretné berendezni a folyosót, és elegendő hely is a rendelkezésére áll, akkor egy cipős szekrénnyel ellátott gardróbot ajánlunk. A gondosan összeállított bútorzat kétszeresen is rendet biztosít. A kabátok, a sapkák, és a táskák a kabáttartókon vagy a síneken is elhelyezhetőek. Ha még rendezettebb helyet szeretne, akkor ajánlott a zárható szekrény használata. A Tchibotól online kényelmesen rendelhet megfelelő tükröket, esernyőtartókat vagy cipősszekrényeket.

A berendezéshez illeszkedő cipősszekrény kialakítás

Az, hogy milyen stílusú cipősszekrényt választ, az a többi berendezéstől függ. A fehér időtállónak és tisztának tűnik, igazán jó választás lehet kis folyosókhoz, ahol jól kombinálható egy színes folyosói futószőnyeggel vagy egy színes fallal. Ha nagy folyosója van, amelynek a falai és a padlózata is világos, akkor a sötét gardróbbútorral elegáns kontrasztot hozhat létre. A tömör fából készült rusztikus cipősszekrény jól fog illeszkedni egy régi stílusú paraszt szekrényhez. És ha szereti a könnyű, és modern dolgokat, akkor választhat egy fémből készült cipőtartót is.
A saját ízlésének megfelelő cipősszekrény: Egy tágas bejárati rész, világos fából készült padlózattal, fehér cipős szekrénnyel, fehér ruhafogasokkal, valamint egy fehér komóddal.

Magas minőség és tartósság

Ha a Tchibo cipősszekrényét választja, akkor kiváló minőségű terméket fog kapni. Ezt garantálja a TCM-pecsét, ami a ”Tchibo Tanúsított Áruk” rövidítése. A magas minőségi követelményeink a beszállítóink szigorú kiválasztásával kezdődik, ami végig követi a teljes gyártási folyamat egészen az értékesítésig. A TCM-tanúsítványt csak a Tchibo termékeinél találja meg.
Minőség a cipőjéhez: Egy fiatal, hosszú szőke hajú nő térdel egy nagy cipősszekrény előtt, amelyben számos élénk színű cipő van.