Nappali dekoráció: Kreatív tervezés egy kényelmes otthonhoz

Legyen szó finom ötvösmunkával készült vázákról, hatalmas gyertyatartókról vagy művészi képekről: A kiegészítők igazán hangulatossá teszik a nappalit. Emellett egyedi dekorációs cikkekkel láthatja el a lakását, amelyek egyedi jellemzőikkel mindig újabb, és újabb térbeli effektusokat hoznak létre. Fedezze fel a Tchibo stílusos dekorációs ötleteit - a moderntől a szezonálison át az antik stílusig. A tippjeink segítenek a megfelelő döntés meghozatalába. És: Abban az esetben, ha a lakásához tartozó dekorációt online vásárolja meg, akkor biztos lehet benne, hogy a termékek gondosan kerültek feldolgozásra, illetve abban is, hogy azok kiváló minőségű anyagokból készültek. A TCM-pecsétünk az ellenőrzött minőség elismerése is, ami a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi.
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 24 995 Ft 21 995 Ft
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
1

A nappalijának dekorációja tényleg így kerül összeállításra

A megfelelő fal dekorációval ki fogja tudni emelni a szobáit, és mindenféle nagyobb erőfeszítés nélkül igazán nagyszerű hatásokat fog tudni elérni. A nappali falának ízléses és modern dekorációjával például egyedi és otthonos hangulatot tud létrehozni. Mindez különösen az egyszínűre festett falak esetén hangulatos. A vonzó díszítőelemek, mint például a LED-gyertyák, vagy a képkeretekre akasztott kisebb vázák ugyanolyan jól fognak mutatni. Ezenfelül a nappali dekorációját bármikor könnyen fogja tudni módosítani.
A nappali dekoráció ügyes elrendezése: A nappali asztalán egy fonott tálban három, különböző méretű sárga gyertya van.

A dekoráció elrendezése

Különösen izgalmas lehet egy olyan elrendezés, ahol különféle méretű és színű tárgyak kerülnek elrendezésre. Kombinálhatja például a kicsi és a nagy gyertyát, használhat hozzá egy terítőt, vagy mellé tehet egy odaillő tálat vagy egy vékony vázát. Ha a dekorációját három vagy öt tárgyból álló csoportokba rendezi, akkor azok igazán harmonikusan fognak mutatni. Ha a tárgyakat páros számú elemekként helyezi el, azaz két vagy négy fős csoportokba akkor azok úgy meglehetősen szigorú, formális benyomást fognak kelteni. Figyeljen rá, hogy az olyan lakástextíliák, mint például a párnák és a takarók, valamint az ablakdíszek is összhangban legyenek a kiegészítőkkel.
Nosztalgia trend: A nappaliban nagy, dekoratív, antik megjelenésű üveg lámpások, a kandalló mellett állnak.

Antik dekoráció a nappaliban

Az antik jellegű dekorációk mindig divatosak. Ezek nemcsak nosztalgiát visznek a négy fal közé, hanem a régi, meghitt, személyes hangulatot is teremtenek. A modern, antik nappali dekoráció a 20-as és 70-es évek népszerű tárgyainak stílusát utánozza. Az olyan díszítőelemek, mint például a cink kinézetű gyertyatartók, igazán izgalmas hangulatot biztosítanak a modern kialakítású nappaliban. Némely kifejezetten jól elhelyezett tárgy igazán jól fog illeszkedni, és igazán összefüggő benyomást fog kelteni.

Az ilyen kritériumok igazán fontosak a nappali dekorációjának kiválasztásakor

A legszebb nappali dekoráció is csak akkor fog érvényesülni, ha az illeszkedni fog a nappaliban lévő bútorok stílusához. A lágy színekkel díszített, természetes anyagokból készült dekorációs tárgyak különösen jól fogják kiegészíteni a skandináv stílusban berendezett nappaliját. A fémből készült dísztálak azonban a többféle modern stílus megfelelő kombinációját jelentik. A stílus mellett természetesen a szoba színei is fontosak. A családias légkör megteremtéséhez elegendő három domináns színt használni. Az élénk színekben összeállított dekoráció igazán harmonikusan fog kinézni.

Tervezzen és díszítsen szezonálisan

Tegyen a nappalijában az évszakoknak és az ünnepeknek megfelelő szezonális dekorációkat. A karácsonyi időszak alatt bármilyen alakú, zöld, piros, fehér és arany színnel díszített gyertyák is hangulatos légkört teremthetnek. Tavasszal a finom, pasztell tónusú, modern dekorációs tárgyak frissességet biztosítanak a nappalinak. Ősszel pedig kényeztesse magát a melegnek számító piros és földszínekkel, valamint a sok illatos gyertyával. A halvány színű párnák és takarók, valamint a nappalit egész évben díszítő minimalista vázák vagy képkeretek alkalmasak a szezonális dekorációkkal való kombinációra.
Szezonális dekoráció: A terített asztalon őszi dekoráció van, az asztal apró sütő tökökkel, és borostyán indával kerül díszítésre.

Minőség: Ami a gyertyák, és a LED-ek esetén különösen fontos

Egyértelmű, hogy ha tetszetős dekorációt választ, akkor sokáig szeretné az ilyen darabokat használni. Ezért is fontos a magas minőség. A gyertyáknál azok súlya sok esetben a minőséget is meghatározza. A nehéz gyertyák általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszabb ideig égnek, mint a kisebb súlyú gyertyák. Az elektromos dekorációknál, mint például a LED-es gyertyák esetén, az elemrekeszek és a kábelcsatlakozások gondos kidolgozása is igazán fontos minőségi jellemző.
A világítás ellenőrzött biztonsága: Egy fiatal lány egy fényfüzért tart a kezében, ami megvilágítja az arcát.