Nappali dekoráció: Kreatív tervezés egy kényelmes otthonhoz

Legyen szó finom ötvösmunkával készült vázákról, hatalmas gyertyatartókról vagy művészi képekről: A kiegészítők igazán hangulatossá teszik a nappalit. Emellett egyedi dekorációs cikkekkel láthatja el a lakását, amelyeknek egyedi jellemzőikkel mindig újabb, és újabb térbeli effektusokat hoznak létre. Fedezze fel a Tchibo stílusos dekorációs ötleteit - a moderntől a szezonálison át az antik stílusig. A tippjeink segítenek a megfelelő döntés meghozatalába. És: Abban az esetben, ha a lakásához tartozó dekorációt online vásárolja meg, akkor biztos lehet benne, hogy a termékek gondosan kerültek feldolgozásra, illetve abban is, hogy azok kiváló minőségű anyagokból készültek. A TCM-pecsétünk az ellenőrzött minőség elismerése is, ami a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi.
Akciós ár 2 495 Ft 2 195 Ft Quickshop
Akciós ár 8 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
Akciós ár 24 995 Ft Quickshop
Akciós ár 2 995 Ft Quickshop
1

A nappalijának dekorációja tényleg így kerül összeállításra

A megfelelő fal dekorációval ki fogja tudni emelni a szobáit, és mindenféle nagyobb erőfeszítés nélkül igazán nagyszerű hatásokat fog tudni elérni. A nappali falának ízléses, és modern dekorációjával például egyedi és otthonos hangulatot tud létrehozni. Mindez különösen az egyszínűre festett falak esetén hangulatos. A vonzó díszítőelemek, mint például a LED-gyertyák, vagy a képkeretekre akasztott kisebb vázák ugyanolyan jól fognak mutatni. Ezenfelül a nappali dekorációját bármikor könnyen fogja tudni módosítani.
A nappali dekoráció ügyes elrendezése: A nappali asztalán egy fonott tálban három, különböző méretű sárga gyertya van.

A dekoráció elrendezése

Különösen izgalmas lehet egy olyan elrendezés, ahol különféle méretű és színű tárgyak kerülnek elrendezésre. Kombinálhatja például a kicsi és a nagy gyertyát, használhat hozzá egy terítőt, vagy mellé tehet egy odaillő tálat vagy egy vékony vázát. Ha a dekorációját három, vagy öt tárgyból álló csoportokba rendezi, akkor azok igazán harmonikusan fognak mutatni. Ha a tárgyakat páros számú elemekként helyezi el, azaz két vagy négy fős csoportokba, akkor azok úgy meglehetősen szigorú, formális benyomást fognak kelteni. Figyeljen rá, hogy az olyan lakástextíliák, mint például a párnák és a takarók, valamint az ablakdíszek is összhangba legyenek a kiegészítőkkel.
Nosztalgia trend: A nappaliban nagy, dekoratív, antik megjelenésű üveg lámpások, a kandalló mellett állnak.

Antik dekoráció a nappaliban

Az antik jellegű dekorációk mindig divatosak. Ezek nem csak nosztalgiát visznek a négy fal közé, hanem a régi meghitt, személyes hangulatot is teremtenek. A modern, antik nappali dekoráció a 20-as, és 70-es évek népszerű tárgyainak stílusát utánozza. Az olyan díszítőelemek, mint például a cink kinézetű gyertyatartók igazán izgalmas hangulatot biztosítanak a modern kialakítású nappaliban. Némely kifejezetten jól elhelyezett tárgy igazán jól fog illeszkedni, és igazán összefüggő benyomást fog kelteni.

Az ilyen kritériumok igazán fontosak a nappali dekorációjának kiválasztásakor.

A legszebb nappali dekoráció is csak akkor fog érvényesülni, ha az illeszkedni fog a nappaliban lévő bútorok stílusához. A lágy színekkel díszített, természetes anyagokból készült dekorációs tárgyak különösen jól ki fogják egészíteni a skandináv stílusban berendezett nappaliját. A fémből készült dísztálak azonban a többféle modern stílus megfelelő kombinációját jelentik. A stílus mellett természetesen a szoba színei is fontosak. A családias légkör megteremtéséhez elegendő három domináns színt használni. Az élénk színekben összeállított dekoráció igazán harmonikusan fog kinézni.

Tervezzen, és díszítsen szezonálisan

Tegyen a nappalijában az évszakoknak, és az ünnepeknek megfelelő szezonális dekorációkat. A karácsi időszak alatt bármilyen alakú, zöld, piros, fehér és arany színnel díszített gyertyák is hangulatos légkört teremthetnek. Tavasszal a finom, pasztell tónusú modern dekorációs tárgyak frissességet biztosítanak a nappalinak. Ősszel pedig kényeztesse magát a melegnek számító piros és földszínekkel, valamint a sok illatos gyertyával. A halvány színű párnák és takarók, valamint a nappalit egész évben díszítő minimalista vázák, vagy képkeretek alkalmasak a szezonális dekorációkkal való kombinációra.
Szezonális dekoráció: A terített asztalon őszi dekoráció van, az asztal apró sütő tökökkel, és borostyán indával kerül díszítésre.

Minőség: Ami a gyertyák, és a LED-ek esetén különösen fontos

Egyértelmű, hogy ha tetszetős dekorációt választ, akkor sokáig szeretné az ilyen darabokat használni. Ezért is fontos a magas minőség. A gyertyáknál azok súlya sok esetben a minőséget is meghatározza. A nehéz gyertyák általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszabb ideig égnek, mint a kisebb súlyú gyertyák. Az elektromos dekorációknál, mint például a LED-es gyertyák esetén az elemrekeszek és a kábelcsatlakozások gondos kidolgozása is igazán fontos minőségi jellemző.
A világítás ellenőrzött biztonsága: Egy fiatal lány egy fényfüzért tart a kezében, ami megvilágítja az arcát.