Egy kisasztal egy praktikus társ, amikor kikapcsolódásra kerül a sor

A kisasztalok már a 17. századi luxuslakásokban is népszerűek voltak design bútorként. Ma ezek az asztalok már nem annyira exkluzívak – használatuk azonban alig változott. Ezek a praktikus bútordarabok további tárolási területként használhatók mindenhez, ami a kezünk ügyébe kerül. Épp ezért egy kisasztal ideális kiegészítése a lakrésznek. Néhány dolgot érdemes észben tartania a tökéletes asztal kiválasztása során. Tippjeink megkönnyítik a választást.
-40 %
Dohányzóasztal
39 995Ft
23 995Ft
-14 %
2 kerek kisasztal szettben, fehér
34 995Ft
29 995Ft
-20 %
Kerek kisasztal és puff, tárolóval
47 995Ft
37 995Ft
Kerek dohányzóasztal üveglappal, fekete
59 995Ft
Dohányzóasztal, üveg, fehér
29 995Ft
-21 %
3 dohányzóasztal szettben, kerek, fa, türkiz
37 995Ft
29 995Ft
Dohányzóasztal, felnyitható, Nordic
99 995Ft
2 dohányzóasztal szettben, fa/üveg
94 995Ft
Asztalka tárolóval, fehér
25 995Ft
24 995Ft
Éjjeliszekrény, fiókkal, fehér
44 995Ft
  • Dohányzó asztal fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
99 995Ft
Gyorsnézet
Dohányzó asztal fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
99 995Ft
 
Elérhető:
 
Éjjeliszekrény, 1 fiókkal, Nordic
44 995Ft
  • Éjjeliszekrény
Boxspring ágynál is használható
42 995Ft
Gyorsnézet
Éjjeliszekrény
Boxspring ágynál is használható
42 995Ft
-13 %
Összecsukható tálcaasztal, bézs
21 995Ft
18 995Ft
Akrilüveg kisasztal, 2 db-os szett
54 995Ft
Dohányzóasztal, üveg asztallappal
Dohányzóasztal, üveg asztallappal
74 995Ft
74 995Ft
Kerek dohányzóasztal, emeletes
54 995Ft
Kerek kisasztal tárolóval, Nordic
29 995Ft
Kerek dohányzóasztal, tárolóval
59 995Ft
Dohányzóasztal, üveg asztallappal
Dohányzóasztal, üveg asztallappal
74 995Ft
74 995Ft
néhány darab kapható
-14 %
2 kerek kisasztal szettben
34 995Ft
29 995Ft
néhány darab kapható
-13 %
Görgős éjjeliszekrény, fa hatás
22 995Ft
19 995Ft
-30 %
Dohányzóasztal
41 995Ft
28 995Ft
-10 %
Dohányzóasztal levehető tálcával
57 995Ft
51 995Ft
Akrilüveg asztalka, magazintartóval
49 995Ft
Fém dohányzóasztal üveglapokkal, fekete
49 995Ft
3 az 1-ben kárpitozott ülőke és kisasztal
54 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Kerek kisasztal, tölgy
24 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Dohányzóasztal tárolóval, kerek, Nordic
39 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Kerek dohányzóasztal, tölgy
69 995Ft
Nemsokára újra elérhető
1

Elegáns stíluselem és hasznos pakolófelület

A kisasztalok a legkülönbözőbb bútorok közé tartoznak. Azonban nem szabad összetéveszteni őket a dohányzóasztalokkal. Míg utóbbit a kanapé elé helyezik, annak érdekében, hogy minden oldalról könnyen hozzá lehessen férni, a kisasztal a kanapé mellett vagy teljesen más helyen szokott lenni. Kiegészítésként a kisasztal sokkal kisebb rakodófelületet jelent, amelyet nem evésre vagy munkára szántak. Egy kisasztal szinte bármilyen belső berendezéshez megy és számos fellelhető kialakításának köszönhetően stíluselemként szolgálhat a nappaliban. A borospohár, a telefon és a dekoráció végre megfelelő helyre rakható!
A kisasztalok nem csak praktikusak: egy nappali egy fehér tálalóval, egy fekete fotellel, egy tévével és egy kerek kisasztallal.

Melyik kisasztal melyik berendezéshez megy?

A kisasztal stílusát hozzá igazíthatjuk a meglévő berendezés stílusához, ezáltal hozzájárulhat a harmonikus összképhez. A kis mindentudókkal azonban – megbonthatjuk az adott stílust is – ezzel egy különleges stílusjegyeket adva a szobának. Például egy rusztikus, fa kisasztal ugyanolyan szenzációs hatást kelt egy modern környezetben, mint egy betonhatású kisasztal a tömörfa berendezések mellett. Az új klasszikusokhoz tartozó üvegből készült kisasztal jól illik egy pazarul berendezett szobába, amely könnyed, kellemes hatást kelt. Ezenkívül, ha kísérletezni szeretne az elrendezéssel, a kis bútordarab könnyedén áthelyezhető máshova. Az órákig tartó átrendezés a múlté!
Kint használható: egy erkélyen egy férfi és egy nő napozóágyakban fekszenek és teáznak – köztük pedig egy kisasztal található, amelyen egy teáskanna van.

Praktikus dekoráció a kerthez, az erkélyhez és a hálószobához

Egy kiasztalnak nem feltétlenül kell a nappaliban lennie. Például éjjeliszekrényként vagy sminkasztalként is praktikus tartozéka a hálószobának. Egy kisasztal jól elhelyezhető a kertben is, például a teraszon vagy antik stílusban a növények közé. Ekkor azonban figyelembe kell vennie, hogy időjárásálló anyagból legyen, hogy a bútordarab évek múltán is ugyanolyan jó formában legyen. Egy erkélyen elhelyezett kisasztal is praktikus kiegészítő, mivel itt általában nincs túl sok hely. Így nyáron a napozás még pihentetőbb lesz, mivel a hideg üdítőt elérhető magasságba, közvetlenül maga mellé rakhatja.

Kisasztalok további funkciókkal

Mi teszi még jobbá a kisasztalokat? Pontosan – a hasznos extrák, amelyek további funkcionalitással rendelkeznek és izgalmas pluszt adhatnak a szoba kialakításához. A gurulós kisasztalok nem csak izgalmasan néznek ki, de a mobil alapnak köszönhetően gyorsan áthelyezhetők egyik helyről a másikra. Ha további tárhelyre van szüksége, válasszon fiókkal ellátott vagy több szintes kisasztalokat, így az újságtól kezdve a távirányítón át, mindennek meg lesz a helye. Az aranyszínű felülettel ellátott kisasztal egy igazán különleges bútordarab, amely fényűző múltjára emlékeztet és a nappalit vagy az olvasósarkot igazán elegánssá teheti.

Több kisasztal – több lehetőség

A teljes kialakítást kettő vagy három darabos kisasztal szettel érheti el, amely tökéletesen kitölti a szoba csupasz részeit. Így az egyes asztalokat különböző célokra használhatja fel és más bútordarabok, kanapék és fotelek plusz elemeiként is felhasználhatók. Praktikusak például a négyzetalakú kisasztalok, amelyek kiváló dekorációelemként is működnek és bárhol könnyen elhelyezhetők. A Tchibo választékában minden ízléshez megfelelő kiasztalokat talál!
Kisasztalok kettes szettben: Egy sárga nappali fal előtt egy fekete kétszemélyes kanapé áll, előtte két különböző méretű kerek kisasztallal.

TCM – Minőség a Tchibotól

A Tchibo kínálatában csak kiváló minőségű, TCM minőség-tanúsítvánnyal ellátott termékeket talál. Ez a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. E mögött az exkluzív gyártás mögött szigorú minőségellenőrzés áll a teljes gyártási folyamat során. Már a nyersanyagok kiválasztása során is a legmagasabb követelményeket alkalmazzuk, és ezért csak gondosan kiválasztott beszállítókkal dolgozunk. Biztos lehet benne, hogy új kisasztalával egy tartós, gondosan kidolgozott terméket kap, amely sok örömet fog okozni!
A Tchibonál kiváló minőségű kisasztalokat kap: Egy nappali egy fehér kanapéval és egy téglalap alakú üveg kisasztallal, amely görgőkön áll