Egy kisasztal egy praktikus társ, amikor kikapcsolódásra kerül a sor

A kisasztalok már a 17. századi luxuslakásokban is népszerűek voltak design bútorként. Ma ezek az asztalok már nem annyira exkluzívak – használatuk azonban alig változott. Ezek a praktikus bútordarabok további tárolási területként használhatók mindenhez, ami a kezünk ügyébe kerül. Épp ezért egy kisasztal ideális kiegészítése a lakrésznek. Néhány dolgot érdemes észben tartania a tökéletes asztal kiválasztása során. Tippjeink megkönnyítik a választást.
Akciós ár 34 995 Ft 30 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft Quickshop
Boxspring ágynál is használható
Akciós ár 49 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 54 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 124 995 Ft Quickshop
Akciós ár 41 995 Ft 21 995 Ft Quickshop
Akciós ár 49 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 49 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 54 995 Ft Quickshop
Akciós ár 94 995 Ft 84 995 Ft Quickshop
Akciós ár 89 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
1

Elegáns stíluselem és hasznos pakolófelület

A kisasztalok a legkülönbözőbb bútorok közé tartoznak. Azonban nem szabad összetéveszteni őket a dohányzóasztalokkal. Míg utóbbit a kanapé elé helyezik, annak érdekében, hogy minden oldalról könnyen hozzá lehessen férni, a kisasztal a kanapé mellett vagy teljesen más helyen szokott lenni. Kiegészítésként a kisasztal sokkal kisebb rakodófelületet jelent, amelyet nem evésre vagy munkára szántak. Egy kisasztal szinte bármilyen belső berendezéshez megy és számos fellelhető kialakításának köszönhetően stíluselemként szolgálhat a nappaliban. A borospohár, a telefon és a dekoráció végre megfelelő helyre rakható!
A kisasztalok nem csak praktikusak: egy nappali egy fehér tálalóval, egy fekete fotellel, egy tévével és egy kerek kisasztallal.

Melyik kisasztal melyik berendezéshez megy?

A kisasztal stílusát hozzá igazíthatjuk a meglévő berendezés stílusához, ezáltal hozzájárulhat a harmonikus összképhez. A kis mindentudókkal azonban – megbonthatjuk az adott stílust is – ezzel egy különleges stílusjegyeket adva a szobának. Például egy rusztikus, fa kisasztal ugyanolyan szenzációs hatást kelt egy modern környezetben, mint egy betonhatású kisasztal a tömörfa berendezések mellett. Az új klasszikusokhoz tartozó üvegből készült kisasztal jól illik egy pazarul berendezett szobába, amely könnyed, kellemes hatást kelt. Ezenkívül, ha kísérletezni szeretne az elrendezéssel, a kis bútordarab könnyedén áthelyezhető máshova. Az órákig tartó átrendezés a múlté!
Kint használható: egy erkélyen egy férfi és egy nő napozóágyakban fekszenek és teáznak – köztük pedig egy kisasztal található, amelyen egy teáskanna van.

Praktikus dekoráció a kerthez, az erkélyhez és a hálószobához

Egy kiasztalnak nem feltétlenül kell a nappaliban lennie. Például éjjeliszekrényként vagy sminkasztalként is praktikus tartozéka a hálószobának. Egy kisasztal jól elhelyezhető a kertben is, például a teraszon vagy antik stílusban a növények közé. Ekkor azonban figyelembe kell vennie, hogy időjárásálló anyagból legyen, hogy a bútordarab évek múltán is ugyanolyan jó formában legyen. Egy erkélyen elhelyezett kisasztal is praktikus kiegészítő, mivel itt általában nincs túl sok hely. Így nyáron a napozás még pihentetőbb lesz, mivel a hideg üdítőt elérhető magasságba, közvetlenül maga mellé rakhatja.

Kisasztalok további funkciókkal

Mi teszi még jobbá a kisasztalokat? Pontosan – a hasznos extrák, amelyek további funkcionalitással rendelkeznek és izgalmas pluszt adhatnak a szoba kialakításához. A gurulós kisasztalok nem csak izgalmasan néznek ki, de a mobil alapnak köszönhetően gyorsan áthelyezhetők egyik helyről a másikra. Ha további tárhelyre van szüksége, válasszon fiókkal ellátott vagy több szintes kisasztalokat, így az újságtól kezdve a távirányítón át, mindennek meg lesz a helye. Az aranyszínű felülettel ellátott kisasztal egy igazán különleges bútordarab, amely fényűző múltjára emlékeztet és a nappalit vagy az olvasósarkot igazán elegánssá teheti.

Több kisasztal – több lehetőség

A teljes kialakítást kettő vagy három darabos kisasztal szettel érheti el, amely tökéletesen kitölti a szoba csupasz részeit. Így az egyes asztalokat különböző célokra használhatja fel és más bútordarabok, kanapék és fotelek plusz elemeiként is felhasználhatók. Praktikusak például a négyzetalakú kisasztalok, amelyek kiváló dekorációelemként is működnek és bárhol könnyen elhelyezhetők. A Tchibo választékában minden ízléshez megfelelő kiasztalokat talál!
Kisasztalok kettes szettben: Egy sárga nappali fal előtt egy fekete kétszemélyes kanapé áll, előtte két különböző méretű kerek kisasztallal.

TCM – Minőség a Tchibotól

A Tchibo kínálatában csak kiváló minőségű, TCM minőség-tanúsítvánnyal ellátott termékeket talál. Ez a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. E mögött az exkluzív gyártás mögött szigorú minőségellenőrzés áll a teljes gyártási folyamat során. Már a nyersanyagok kiválasztása során is a legmagasabb követelményeket alkalmazzuk, és ezért csak gondosan kiválasztott beszállítókkal dolgozunk. Biztos lehet benne, hogy új kisasztalával egy tartós, gondosan kidolgozott terméket kap, amely sok örömet fog okozni!
A Tchibonál kiváló minőségű kisasztalokat kap: Egy nappali egy fehér kanapéval és egy téglalap alakú üveg kisasztallal, amely görgőkön áll