Dohányzóasztal – minden nappali kötelező eleme

Legyen szó pohárról, távirányítóról, kis ropogtatni valóról, vagy egy könyvről - sok olyan dolog lehet, amit esetleg a kanapén való pihenés során le kell tennie. Éppen ezért olyan praktikus a dohányzóasztal. Nemcsak, hogy ideális rakodófelületet biztosít, hanem még otthonosabb légkört is teremt. A különböző méreteknek, formáknak, és anyagoknak köszönhetően garantáltan meg fogja találni az otthonába való ideális asztalt. Szánjon időt a böngészésre, és rendeljen online a Tchibotól!
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 109 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 109 995 Ft Quickshop
Akciós ár 67 995 Ft Quickshop
Akciós ár 41 995 Ft 29 995 Ft Quickshop
Akciós ár 57 995 Ft 51 995 Ft Quickshop
1

A tökéletes dohányzóasztal

Mint minden más bútor esetén a dohányzóasztal megválasztása is elsősorban az Ön személyes kívánságai és kérései alapján történik. Egy dohányzóasztal lehet praktikus, és funkcionális is, akkor amikor étkezésre akarja használni - vagy pedig használhatja csak egyszerű stílusos kis asztalként. Alapvetően a következő érvényesek: Az új dohányzóasztal meg kell, hogy feleljen Önnek, és illeszkednie kell az Ön otthonába. Ettől függetlenül van néhány szempont, amelyre figyelnie kell a vásárlás során, hogy meg tudja találni az Önnek megfelelő terméket. A Tchibo segít eligazodni a lehetőségek között, és azt is megadja, hogy melyik típus illik leginkább Önhöz.
Multifunkcionális: Egy kerek dohányzóasztal, teatálcával, egy nyitott újsággal, és egy okos telefonnal.

Ropogtatni valók tévénézéshez, vagy az étkezőasztalra

Az új dohányzóasztal méretei attól függenek, hogy a bútorok hogyan kerülnek használatra. Ha rakodófelületként használjuk, akkor az asztal nem lehet sokkal magasabb, mint az ahhoz tartozó karosszék, vagy kanapé ülő felülete, hogy a ropogtatni valót, és az italt könnyen meg lehessen fogni. Alapesetben 30 - 50 cm-t kell figyelembe venni. Ha a dohányzóasztal étkezéshez, és munkához is használatra kerül, akkor ehhez egy magasabb asztal az ideális. Ha a teljes területet vesszük figyelembe, akkor a nappali játszik a legfontosabb szerepet. Ilyen módon egy nagy szoba egyszerű berendezése egy nagy asztallal javítható, míg ha a nappaliban kevesebb a hely, akkor jobb kicsi, és diszkrét dohányzóasztalokat használni.
Az odaillő asztalméret kiválasztása: Hangulatos ülő sarok fa lapú dohányzóasztallal, és fekete fém tartóvázzal

Milyen alak melyik kanapéhoz tartozik?

Különböző formájú, és különböző jellemzőkkel rendelkező dohányzóasztalokat találhat. A kerek, vagy szögletes asztalok jól illeszkednek az ülősarokhoz, és a kisebb kanapékhoz, míg a hosszú ülő felületek tökéletes kiegészítői a méretben hozzá illő téglalap alakú asztaloknak. Ebben a formában a dohányzóasztal a helyiség bármely pontjáról könnyen megközelíthető, ezzel a nappaliban pedig lounge szerű hangulatot teremt. A 2.szettben lévő dohányzóasztal viszont igazából figyelemfelkeltő, amely egyben dinamikus és modern stílust képvisel. Ha rendszeresen vendégeket fogad, akkor a további rejtett tárolási lehetőségekkel rendelkező dohányzóasztal biztosítja a szükséges rugalmasságot.

Finoman megmunkált és rusztikus: A dohányzóasztal optimális anyaga

Az, hogy a dohányzóasztalnak milyen a megfelelő anyaga az ízlés, és a tényleges felhasználás kérdése. Az üvegből készült dohányzóasztal az abszolút klasszikusnak mondható. Nem hiába, mivel az átlátszó üveg miatt a szoba nagyobbnak fog tűnni, és könnyen beleilleszkedhet bármilyen belső térbe. A foltok, a por, és egyéb más kis mennyiségű szennyeződés gyorsan meglátszik az üvegen, ezért az ilyen szennyeződéseket a lehető leggyorsabban el kell távolítani. A fa dohányzóasztal kezelése sokkal egyszerűbb, amely a különféle fafajtáknak köszönhetően számos kivitelben kapható, amelyeknek rusztikus a megjelenésük. Bármely anyagot is választja - a Tchibonál garantáltan meg fogja találni a kívánt asztalt!

Dohányzóasztalok, amelyek többet nyújtanak a szokásosnál

A dohányzóasztaloknál nem csak a megszokott klasszikus kivitelben kaphatóak. Ha szereti az extravagáns, és a retro dolgokat, akkor választhatja az 50-es években divatos vese, vagy kocka alakú asztalokat. Esetlegesen hangsúlyozhatja a „csináld magad” stílust is, a raklapokból készült dohányzóasztallal, amely fiatalos, és egyben rendhagyó berendezés is egyben, továbbá jól illeszkedik a formatervezett lakásokhoz. Praktikus kiegészítő funkció a dohányzóasztal alján lévő görgő, amellyel pillanatok alatt oda tolhatja az asztalt ahová szeretné.
Funkcionálisan szemet gyönyörködtető: Egy színes párnákkal ellátott kanapé, valamint egy görgős, téglalap alakú, raklapból készült dohányzóasztal.

TCM: A minőségi ígéret

Teljesen mindegy, hogy végül is milyen dohányzóasztalt választ: A Tchibo minden egyes termékéhez magas minőséget ígér. A TCM-pecsét a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi, amely minden olyan árucikken megtalálható, amelyek szigorú minőségi követelmények szerint kerültek legyártásra. Már a gyártók kizárólagos kiválasztásával garantáljuk azt, hogy minden egyes termék megfeleljen a magas minőségi követelményeknek. Figyelünk a megfelelő alapanyag kiválasztásra, és a gondos feldolgozásra. Így sokáig fogja tudni élvezni a megvásárolt árut.
Egyszerűen csak élvezi: Egy fiatal nő fekszik a szürke két üléses kanapéján és pihen.