Dohányzóasztal – minden nappali kötelező eleme

Legyen szó pohárról, távirányítóról, kis ropogtatni valóról, vagy egy könyvről - sok olyan dolog lehet, amit esetleg a kanapén való pihenés során le kell tennie. Éppen ezért olyan praktikus a dohányzóasztal. Nemcsak, hogy ideális rakodófelületet biztosít, hanem még otthonosabb légkört is teremt. A különböző méreteknek, formáknak, és anyagoknak köszönhetően garantáltan meg fogja találni az otthonába való ideális asztalt. Szánjon időt a böngészésre, és rendeljen online a Tchibotól!
Kerek kisasztal, tölgy
24 995Ft
-43 %
Asztalka újságtartóval
29 995Ft
16 995Ft
Kisasztal, fehér/tölgy
27 995Ft
-50 %
Dohányzóasztal
39 995Ft
19 995Ft
Dohányzóasztal, üveg, fehér
19 995Ft
Dohányzóasztal tárolóval, kerek, Nordic
39 995Ft
Összecsukható tálcaasztal, bézs
18 995Ft
Akrilüveg kisasztal, 2 db-os szett
54 995Ft
Kerek dohányzóasztal, tárolóval
54 995Ft
  • Dohányzó asztal fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
89 995Ft
Gyorsnézet
Dohányzó asztal fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
89 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
Dohányzóasztal
41 995Ft
36 995Ft
Konzolasztal, fém, fekete
99 995Ft
Fém dohányzóasztal üveglapokkal, fekete
49 995Ft
Dohányzóasztal levehető tálcával
57 995Ft
Kerek dohányzóasztal, emeletes
49 995Ft
2 kerek kisasztal szettben
34 995Ft
Dohányzóasztal, üveg asztallappal
69 995Ft
3 dohányzóasztal szettben, kerek, fa, türkiz
29 995Ft
Kanapéasztal, fém, fehér
27 995Ft
-14 %
2 kerek kisasztal szettben, fehér
34 995Ft
29 995Ft
-50 %
Dohányzóasztal, 3 szintes, fehér-barna
49 995Ft
24 995Ft
Kerek dohányzóasztal, tölgy
44 995Ft
Dohányzóasztal, felnyitható, Nordic
89 995Ft
Kerek dohányzóasztal, fekete
39 995Ft
Kerek kisasztal tárolóval, Nordic
29 995Ft
Kerek dohányzóasztal üveglappal, fekete
59 995Ft
-20 %
Kerek kisasztal és puff, tárolóval
47 995Ft
37 995Ft
Dohányzóasztal, üveg asztallappal
69 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Fém dohányzóasztal üvegfelülettel, fehér
Fém dohányzóasztal üvegfelülettel, kék
49 995Ft
49 995Ft
Nemsokára újra elérhetőNemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Fém dohányzóasztal üvegfelülettel, fehér
Fém dohányzóasztal üvegfelülettel, kék
49 995Ft
49 995Ft
Nemsokára újra elérhetőNemsokára újra elérhető
1

A tökéletes dohányzóasztal

Mint minden más bútor esetén a dohányzóasztal megválasztása is elsősorban az Ön személyes kívánságai és kérései alapján történik. Egy dohányzóasztal lehet praktikus, és funkcionális is, akkor amikor étkezésre akarja használni - vagy pedig használhatja csak egyszerű stílusos kis asztalként. Alapvetően a következő érvényesek: Az új dohányzóasztal meg kell, hogy feleljen Önnek, és illeszkednie kell az Ön otthonába. Ettől függetlenül van néhány szempont, amelyre figyelnie kell a vásárlás során, hogy meg tudja találni az Önnek megfelelő terméket. A Tchibo segít eligazodni a lehetőségek között, és azt is megadja, hogy melyik típus illik leginkább Önhöz.
Multifunkcionális: Egy kerek dohányzóasztal, teatálcával, egy nyitott újsággal, és egy okos telefonnal.

Ropogtatni valók tévénézéshez, vagy az étkezőasztalra

Az új dohányzóasztal méretei attól függenek, hogy a bútorok hogyan kerülnek használatra. Ha rakodófelületként használjuk, akkor az asztal nem lehet sokkal magasabb, mint az ahhoz tartozó karosszék, vagy kanapé ülő felülete, hogy a ropogtatni valót, és az italt könnyen meg lehessen fogni. Alapesetben 30 - 50 cm-t kell figyelembe venni. Ha a dohányzóasztal étkezéshez, és munkához is használatra kerül, akkor ehhez egy magasabb asztal az ideális. Ha a teljes területet vesszük figyelembe, akkor a nappali játszik a legfontosabb szerepet. Ilyen módon egy nagy szoba egyszerű berendezése egy nagy asztallal javítható, míg ha a nappaliban kevesebb a hely, akkor jobb kicsi, és diszkrét dohányzóasztalokat használni.
Az odaillő asztalméret kiválasztása: Hangulatos ülő sarok fa lapú dohányzóasztallal, és fekete fém tartóvázzal

Milyen alak melyik kanapéhoz tartozik?

Különböző formájú, és különböző jellemzőkkel rendelkező dohányzóasztalokat találhat. A kerek, vagy szögletes asztalok jól illeszkednek az ülősarokhoz, és a kisebb kanapékhoz, míg a hosszú ülő felületek tökéletes kiegészítői a méretben hozzá illő téglalap alakú asztaloknak. Ebben a formában a dohányzóasztal a helyiség bármely pontjáról könnyen megközelíthető, ezzel a nappaliban pedig lounge szerű hangulatot teremt. A 2.szettben lévő dohányzóasztal viszont igazából figyelemfelkeltő, amely egyben dinamikus és modern stílust képvisel. Ha rendszeresen vendégeket fogad, akkor a további rejtett tárolási lehetőségekkel rendelkező dohányzóasztal biztosítja a szükséges rugalmasságot.

Finoman megmunkált és rusztikus: A dohányzóasztal optimális anyaga

Az, hogy a dohányzóasztalnak milyen a megfelelő anyaga az ízlés, és a tényleges felhasználás kérdése. Az üvegből készült dohányzóasztal az abszolút klasszikusnak mondható. Nem hiába, mivel az átlátszó üveg miatt a szoba nagyobbnak fog tűnni, és könnyen beleilleszkedhet bármilyen belső térbe. A foltok, a por, és egyéb más kis mennyiségű szennyeződés gyorsan meglátszik az üvegen, ezért az ilyen szennyeződéseket a lehető leggyorsabban el kell távolítani. A fa dohányzóasztal kezelése sokkal egyszerűbb, amely a különféle fafajtáknak köszönhetően számos kivitelben kapható, amelyeknek rusztikus a megjelenésük. Bármely anyagot is választja - a Tchibonál garantáltan meg fogja találni a kívánt asztalt!

Dohányzóasztalok, amelyek többet nyújtanak a szokásosnál

A dohányzóasztaloknál nem csak a megszokott klasszikus kivitelben kaphatóak. Ha szereti az extravagáns, és a retro dolgokat, akkor választhatja az 50-es években divatos vese, vagy kocka alakú asztalokat. Esetlegesen hangsúlyozhatja a „csináld magad” stílust is, a raklapokból készült dohányzóasztallal, amely fiatalos, és egyben rendhagyó berendezés is egyben, továbbá jól illeszkedik a formatervezett lakásokhoz. Praktikus kiegészítő funkció a dohányzóasztal alján lévő görgő, amellyel pillanatok alatt oda tolhatja az asztalt ahová szeretné.
Funkcionálisan szemet gyönyörködtető: Egy színes párnákkal ellátott kanapé, valamint egy görgős, téglalap alakú, raklapból készült dohányzóasztal.

TCM: A minőségi ígéret

Teljesen mindegy, hogy végül is milyen dohányzóasztalt választ: A Tchibo minden egyes termékéhez magas minőséget ígér. A TCM-pecsét a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi, amely minden olyan árucikken megtalálható, amelyek szigorú minőségi követelmények szerint kerültek legyártásra. Már a gyártók kizárólagos kiválasztásával garantáljuk azt, hogy minden egyes termék megfeleljen a magas minőségi követelményeknek. Figyelünk a megfelelő alapanyag kiválasztásra, és a gondos feldolgozásra. Így sokáig fogja tudni élvezni a megvásárolt árut.
Egyszerűen csak élvezi: Egy fiatal nő fekszik a szürke két üléses kanapéján és pihen.