Dohányzóasztal – minden nappali kötelező eleme

Legyen szó pohárról, távirányítóról, kis ropogtatni valóról, vagy egy könyvről - sok olyan dolog lehet, amit esetleg a kanapén való pihenés során le kell tennie. Éppen ezért olyan praktikus a dohányzóasztal. Nemcsak, hogy ideális rakodófelületet biztosít, hanem még otthonosabb légkört is teremt. A különböző méreteknek, formáknak, és anyagoknak köszönhetően garantáltan meg fogja találni az otthonába való ideális asztalt. Szánjon időt a böngészésre, és rendeljen online a Tchibotól!

A tökéletes dohányzóasztal

Mint minden más bútor esetén a dohányzóasztal megválasztása is elsősorban az Ön személyes kívánságai és kérései alapján történik. Egy dohányzóasztal lehet praktikus, és funkcionális is, akkor amikor étkezésre akarja használni - vagy pedig használhatja csak egyszerű stílusos kis asztalként. Alapvetően a következő érvényesek: Az új dohányzóasztal meg kell, hogy feleljen Önnek, és illeszkednie kell az Ön otthonába. Ettől függetlenül van néhány szempont, amelyre figyelnie kell a vásárlás során, hogy meg tudja találni az Önnek megfelelő terméket. A Tchibo segít eligazodni a lehetőségek között, és azt is megadja, hogy melyik típus illik leginkább Önhöz.
Multifunkcionális: Egy kerek dohányzóasztal, teatálcával, egy nyitott újsággal, és egy okos telefonnal.

Ropogtatni valók tévénézéshez, vagy az étkezőasztalra

Az új dohányzóasztal méretei attól függenek, hogy a bútorok hogyan kerülnek használatra. Ha rakodófelületként használjuk, akkor az asztal nem lehet sokkal magasabb, mint az ahhoz tartozó karosszék, vagy kanapé ülő felülete, hogy a ropogtatni valót, és az italt könnyen meg lehessen fogni. Alapesetben 30 - 50 cm-t kell figyelembe venni. Ha a dohányzóasztal étkezéshez, és munkához is használatra kerül, akkor ehhez egy magasabb asztal az ideális. Ha a teljes területet vesszük figyelembe, akkor a nappali játszik a legfontosabb szerepet. Ilyen módon egy nagy szoba egyszerű berendezése egy nagy asztallal javítható, míg ha a nappaliban kevesebb a hely, akkor jobb kicsi, és diszkrét dohányzóasztalokat használni.
Az odaillő asztalméret kiválasztása: Hangulatos ülő sarok fa lapú dohányzóasztallal, és fekete fém tartóvázzal

Milyen alak melyik kanapéhoz tartozik?

Különböző formájú, és különböző jellemzőkkel rendelkező dohányzóasztalokat találhat. A kerek, vagy szögletes asztalok jól illeszkednek az ülősarokhoz, és a kisebb kanapékhoz, míg a hosszú ülő felületek tökéletes kiegészítői a méretben hozzá illő téglalap alakú asztaloknak. Ebben a formában a dohányzóasztal a helyiség bármely pontjáról könnyen megközelíthető, ezzel a nappaliban pedig lounge szerű hangulatot teremt. A 2.szettben lévő dohányzóasztal viszont igazából figyelemfelkeltő, amely egyben dinamikus és modern stílust képvisel. Ha rendszeresen vendégeket fogad, akkor a további rejtett tárolási lehetőségekkel rendelkező dohányzóasztal biztosítja a szükséges rugalmasságot.

Finoman megmunkált és rusztikus: A dohányzóasztal optimális anyaga

Az, hogy a dohányzóasztalnak milyen a megfelelő anyaga az ízlés, és a tényleges felhasználás kérdése. Az üvegből készült dohányzóasztal az abszolút klasszikusnak mondható. Nem hiába, mivel az átlátszó üveg miatt a szoba nagyobbnak fog tűnni, és könnyen beleilleszkedhet bármilyen belső térbe. A foltok, a por, és egyéb más kis mennyiségű szennyeződés gyorsan meglátszik az üvegen, ezért az ilyen szennyeződéseket a lehető leggyorsabban el kell távolítani. A fa dohányzóasztal kezelése sokkal egyszerűbb, amely a különféle fafajtáknak köszönhetően számos kivitelben kapható, amelyeknek rusztikus a megjelenésük. Bármely anyagot is választja - a Tchibonál garantáltan meg fogja találni a kívánt asztalt!

Dohányzóasztalok, amelyek többet nyújtanak a szokásosnál

A dohányzóasztaloknál nem csak a megszokott klasszikus kivitelben kaphatóak. Ha szereti az extravagáns, és a retro dolgokat, akkor választhatja az 50-es években divatos vese, vagy kocka alakú asztalokat. Esetlegesen hangsúlyozhatja a „csináld magad” stílust is, a raklapokból készült dohányzóasztallal, amely fiatalos, és egyben rendhagyó berendezés is egyben, továbbá jól illeszkedik a formatervezett lakásokhoz. Praktikus kiegészítő funkció a dohányzóasztal alján lévő görgő, amellyel pillanatok alatt oda tolhatja az asztalt ahová szeretné.
Funkcionálisan szemet gyönyörködtető: Egy színes párnákkal ellátott kanapé, valamint egy görgős, téglalap alakú, raklapból készült dohányzóasztal.

TCM: A minőségi ígéret

Teljesen mindegy, hogy végül is milyen dohányzóasztalt választ: A Tchibo minden egyes termékéhez magas minőséget ígér. A TCM-pecsét a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi, amely minden olyan árucikken megtalálható, amelyek szigorú minőségi követelmények szerint kerültek legyártásra. Már a gyártók kizárólagos kiválasztásával garantáljuk azt, hogy minden egyes termék megfeleljen a magas minőségi követelményeknek. Figyelünk a megfelelő alapanyag kiválasztásra, és a gondos feldolgozásra. Így sokáig fogja tudni élvezni a megvásárolt árut.
Egyszerűen csak élvezi: Egy fiatal nő fekszik a szürke két üléses kanapéján és pihen.