Fiú és lányka babadzseki: kiváló minőségű és divatos

Csakúgy, mint nekünk "nagyoknak", a babáknak is szükségük van az évszaknak megfelelő dzsekire: az átmeneti időszakban az enyhén bélelt babadzsekik védenek a szél és az időjárás ellen. Dermesztő hidegben a kellemesen meleg, bélelt kabátok és overálok biztosítják, hogy kicsinyeink soha ne fagyjanak meg. Nyáron a biopamutból készült szellős szabadidőfelső a legjobb választás. A Tchibo webáruházában nagy választékban talál fiú és lányka babadzsekiket aranyos kivitelben – rendeljen most online!
Akciós ár 8 995 Ft 5 100 Ft Quickshop
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 24 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 22 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
1

Könnyed és funkcionális öltözködés tavasszal és nyáron

A melegebb hónapokban ideálisak az enyhén bélelt babadzsekik, amelyek védenek a szél és a nap ellen, ugyanakkor lélegző tulajdonsággal bírnak, hogy a baba ne izzadjon. A funkciótól függően különböző anyagok felelnek meg. Nyár közepén tökéletes a tiszta biopamut vagy a vászonszövet, amelyek hőszabályozó hatással bírnak. Az átmeneti időszakban kedveltek a funkcionális anyagok, például a softshell dzsekik vagy polár babadzsekik esetében.
A téli mínuszokban fontos, hogy a baba jó melegen legyen bebugyolálva.

Kellemesen meleg babadzsekik a hideg évszakhoz

A megfelelő téli babadzsekivel semmi sem akadályozza a hosszú sétákat a hóban. A speciális termo bélések nulla fok alatti hőmérsékletben is biztosítják csemetéje számára a kellemes meleget. Ha a babakocsiban van lábzsák, akkor felül elegendő a téli kabát. Ellenkező esetben babáját öltöztesse téli kezeslábasba. A melegen bélelt kapucni további meleget nyújt a baba sapka felett.
Ügyeljen arra, hogy a babadzseki cipzárral rendelkezzen, mert az többnyire praktikusabb.

Erre kell ügyelni a vásárlás során

Megtalálta kedvenc fazonját? Remek! Akkor már csak a részletekre kell figyelni: a kiváló minőségű anyagok és a kifogástalan feldolgozás mellett arra is ügyeljen, hogy a babadzseki kényelmesen fel- és levehető legyen. Sok baba egyáltalán nem szereti a bosszantó belebújást az ujjakba. A babadzsekik vagy babafelsők esetében a cipzár a legtöbb esetben praktikusabb, mint a gomboláspánt.

A babaruházat helyes mosása

A ruhákat az első használat előtt mindenképpen mossa ki. Az érzékeny bababőr miatt használjon enyhe, bőrbarát mosószert, amely nem tartalmaz parfümöt és foszfátokat. Lehetőleg ne használjon öblítőt. A legtöbb foltot elég természetes folttisztító szappannal előkezelni. Sok babadzsekit nem szabad 30 vagy 40 fok felett mosni. Ügyeljen a címkén található tisztítási utasításokra.

Bízhat az általunk használt anyagokban

A bőrrel közvetlenül érintkező babaruhákat, például a baba bodykat, természetes, bőrbarát anyagokból kell készíteni. A biopamut különösen alkalmas, mivel nemcsak lélegző és strapabíró, hanem alacsony a károsanyag-tartalma is. De a legmagasabb minőségi előírások a bőrrel közvetlenül nem érintkező babadzsekik esetében is fontosak számunkra. Az anyagok károsanyag-mentességét rendszeres belső tesztekkel és külső vizsgálati intézmények által végzett ellenőrzéssel biztosítjuk.
A Tchibo-nál a babák és kisgyermekek ruházatához használt textíliákat rendszeresen ellenőrizzük.

Tchibo minőség babadzsekik esetében

A bőrbarát anyagok és a kiváló minőségű feldolgozás kiemelt fontosságú a Tchibo ruhái esetében, legyen szó dzsekikről vagy babanadrágokról. Számíthat továbbá a gyermekbarát, aranyos dizájnokra és praktikus részletekre is. Magas minőségi elvárásainkat a TCM ("Tchibo Certified Merchandise") logóról ismerheti fel. Az interneten más címkéket is láthat, például a „JÓT TETTÉL” jelölést, amely a legalább 95% -os biopamut felhasználást jelenti.
A bőrbarát anyagok és a kiváló minőségű kivitelezés különösen fontosak a babaruhák esetében.