Fiú és lányka babadzseki: kiváló minőségű és divatos

Csakúgy, mint nekünk "nagyoknak", a babáknak is szükségük van az évszaknak megfelelő dzsekire: az átmeneti időszakban az enyhén bélelt babadzsekik védenek a szél és az időjárás ellen. Dermesztő hidegben a kellemesen meleg, bélelt kabátok és overálok biztosítják, hogy kicsinyeink soha ne fagyjanak meg. Nyáron a biopamutból készült szellős szabadidőfelső a legjobb választás. A Tchibo webáruházában nagy választékban talál fiú és lányka babadzsekiket aranyos kivitelben – rendeljen most online!
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Könnyed és funkcionális öltözködés tavasszal és nyáron

A melegebb hónapokban ideálisak az enyhén bélelt babadzsekik, amelyek védenek a szél és a nap ellen, ugyanakkor lélegző tulajdonsággal bírnak, hogy a baba ne izzadjon. A funkciótól függően különböző anyagok felelnek meg. Nyár közepén tökéletes a tiszta biopamut vagy a vászonszövet, amelyek hőszabályozó hatással bírnak. Az átmeneti időszakban kedveltek a funkcionális anyagok, például a softshell dzsekik vagy polár babadzsekik esetében.
A téli mínuszokban fontos, hogy a baba jó melegen legyen bebugyolálva.

Kellemesen meleg babadzsekik a hideg évszakhoz

A megfelelő téli babadzsekivel semmi sem akadályozza a hosszú sétákat a hóban. A speciális termo bélések nulla fok alatti hőmérsékletben is biztosítják csemetéje számára a kellemes meleget. Ha a babakocsiban van lábzsák, akkor felül elegendő a téli kabát. Ellenkező esetben babáját öltöztesse téli kezeslábasba. A melegen bélelt kapucni további meleget nyújt a baba sapka felett.
Ügyeljen arra, hogy a babadzseki cipzárral rendelkezzen, mert az többnyire praktikusabb.

Erre kell ügyelni a vásárlás során

Megtalálta kedvenc fazonját? Remek! Akkor már csak a részletekre kell figyelni: a kiváló minőségű anyagok és a kifogástalan feldolgozás mellett arra is ügyeljen, hogy a babadzseki kényelmesen fel- és levehető legyen. Sok baba egyáltalán nem szereti a bosszantó belebújást az ujjakba. A babadzsekik vagy babafelsők esetében a cipzár a legtöbb esetben praktikusabb, mint a gomboláspánt.

A babaruházat helyes mosása

A ruhákat az első használat előtt mindenképpen mossa ki. Az érzékeny bababőr miatt használjon enyhe, bőrbarát mosószert, amely nem tartalmaz parfümöt és foszfátokat. Lehetőleg ne használjon öblítőt. A legtöbb foltot elég természetes folttisztító szappannal előkezelni. Sok babadzsekit nem szabad 30 vagy 40 fok felett mosni. Ügyeljen a címkén található tisztítási utasításokra.

Bízhat az általunk használt anyagokban

A bőrrel közvetlenül érintkező babaruhákat, például a baba bodykat, természetes, bőrbarát anyagokból kell készíteni. A biopamut különösen alkalmas, mivel nemcsak lélegző és strapabíró, hanem alacsony a károsanyag-tartalma is. De a legmagasabb minőségi előírások a bőrrel közvetlenül nem érintkező babadzsekik esetében is fontosak számunkra. Az anyagok károsanyag-mentességét rendszeres belső tesztekkel és külső vizsgálati intézmények által végzett ellenőrzéssel biztosítjuk.
A Tchibo-nál a babák és kisgyermekek ruházatához használt textíliákat rendszeresen ellenőrizzük.

Tchibo minőség babadzsekik esetében

A bőrbarát anyagok és a kiváló minőségű feldolgozás kiemelt fontosságú a Tchibo ruhái esetében, legyen szó dzsekikről vagy babanadrágokról. Számíthat továbbá a gyermekbarát, aranyos dizájnokra és praktikus részletekre is. Magas minőségi elvárásainkat a TCM ("Tchibo Certified Merchandise") logóról ismerheti fel. Az interneten más címkéket is láthat, például a „JÓT TETTÉL” jelölést, amely a legalább 95% -os biopamut felhasználást jelenti.
A bőrbarát anyagok és a kiváló minőségű kivitelezés különösen fontosak a babaruhák esetében.