Férfi kabátok & dzsekik

Akciós ár 9 995 Ft 5 600 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 5 600 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 49 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 18 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 24 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 32 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 27 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 18 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 18 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 22 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
1

Praktikus és elegáns férfi dzsekik, minden évszakra

Egy dzsekinek mindenekelőtt egy fő célja van: minden évszakban melegen kell tartania a testünket. A hideg napokon a lezser parkák és az elegáns kabátok is tökéletesen betöltik a téli kabátok funkcióit. A nyári dzsekik esetében érdemes szem előtt tartania, hogy azok könnyű, légáteresztő anyagból készüljenek, így nem fog könnyedén megizzadni, de mégis megfelelő védelmet nyújtanak a hirtelen feltámadó szél vagy eső ellen. Például egy légkamrákkal ellátott steppelt kabát kiváló választás átmeneti dzsekiként, így sem izzadni, sem fázni nem fog.
Férfi szabadidődzsekik: Egy fiatal férfi a naplementében egy őszi mezőn sétál, miközben a fehér gyapjú galléros farmerdzsekije a vállán van.

Igényes kabátok a szabadidős programokhoz

A klasszikus kék vagy fekete farmerdzsekik tökéletesek a szabadidős tevékenységekhez. A durva anyaguknak köszönhetően melegen tartják a felsőtestét, és nem utolsó sorban nagyon jól is mutatnak. Ha szívesen tölt időt a természetben, ügyeljen arra, hogy rossz időjárási körülmények között se fázzon. Egy softshell kabáttal vagy széldzsekivel csak jól járhat. A funkcionális kabátok általában egy szélálló és víztaszító felső réteggel, illetve belső polárbéléssel rendelkeznek. Gyakran egy könnyen berakható vagy kivehető belső résszel vannak ellátva – amely biztosítja, hogy a változékony időjárás ellenére, mindig jól érezze magát a bőrében.
Férfi dzsekik az irodai élethez: Egy fekete rövid kabátot és alatta egy szürke zakót viselő fiatal férfi egy korlátnak támaszkodik és a napszemüvegét a kezében tartja.

Elegáns és stílusos: Elegáns dzsekik férfiaknak

Még akkor is, ha általában meleg van az irodában, érdemes beszereznie egy elegáns dzsekit, hogy a business outfit tökéletes legyen. A legnagyobb klasszikus a dzseki vagy zakó. A legjobb, ha egy visszafogottabb színű darabot választ – feketét, barnát vagy bézs színűt. Ez (szinte) mindenhez megy és könnyen hozzá tud öltözni. Őszre és télre pedig például egy gyapjúból készült kabát ajánlott, de egy stílusos ballonkabáttal sem lőhet mellé. Nem számít, hogy milyen alkalomra: a Tchibo-nál kiváló minőségű, a saját ízlésének megfelelő férfi dzsekiket rendelhet, kedvező áron.

Praktikus részletek: Ezek az apró részletek különösen hasznosak

Természetesen nagyon fontos, hogy a dzseki jól nézzen ki, de igazán praktikussá csak a megfelelő extrák segítségével válik: ha esik és hideg van, nagyon jól jöhet például egy kapucni. Sok típus levehető kapucnival van felszerelve, amit ha úgy tartja kedve, bármikor otthon hagyhat. Az alsó szegélynél és a kabátujjaknál lévő passzrész gondoskodik arról, hogy a szél ne fújjon be, és így melegen tartja a felsőtestet. Továbbá az nagyon hasznos lehet, ha kabátja sok zsebbel van felszerelve. Ezekbe könnyedén elrakhatja a mobilját, kulcsait vagy pénztárcáját.

Ezekre a szempontokra érdemes figyelnie egy férfi dzseki vásárlásakor

Nem számít, hogy milyen alkalomra és milyen évszakra szerzi be a dzsekijét: ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig tartós legyen, érdemes néhány apróságot szem előtt tartani. A legjobb, ha légáteresztő anyagot választ, mivel ez elvezeti a verejtéket és gondoskodik arról, hogy a felsőteste száraz maradjon. Egy víztaszító felső réteg pedig esőzés vagy hóesés közben is megakadályozza, hogy átázzon, emellett még rendkívül fontos szempont a megfelelő kezelés is. Mindenképp olvassa el a dzseki címkéjén található mosási utasításokat! A legjobb, ha már a rendeléskor is ügyel arra, hogy a választott típus könnyen kezelhető és alacsony hőmérsékleten, gépben is mosható legyen.
A dzsekik megfelelő kezelése: Egy fiatal férfi egy mosogépbe pakol.

A férfi dzsekijeink: a kiváló minőség és praktikus kialakítás találkozása

Ha a Tchibotól vásárol dzsekit, biztos lehet benne, hogy remekül választott! A „Tchibo Certified Merchandise”, röviden a TCM minőség-tanúsítvánnyal garantáljuk a tartós anyagokat, gondos kivitelezést és a kiváló minőséget. Az átmeneti- és szabadidőzsekik esetében vegye figyelembe az „ecorepel®” jelölést. Ez azt mutatja, hogy a dzsekit környezetbarát anyaggal impregnálták, mely a szöveten egy filmréteget képez. Ez taszítja a vizet és a szennyeződéseket is.
Férfi dzsekik Tchibo minőségben: Egy fiatal apa a fiával a vállán sétál egy őszi erdőben.