Férfi átmeneti kabátok – megnyerő megjelenés tavasszal és ősszel

Ha még túl meleg van a téli kabáthoz, viszont túl hideg ahhoz, hogy dzseki nélkül induljon útnak, akkor hivatalosan is itt az férfi átmeneti kabátok ideje. Az alkalomtól és a személyes ízléstől függően a kültéri elfoglaltságok rajongói körében a víztaszító kabátok épp annyira keresettek, mint a vagány motoros stílusú bőrkabátok vagy az elegáns zakók az irodai élethez. A Tchibonál számos menő átmeneti kabátot talál – hagyományos vagy lazább kivitelben is.
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 74 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 22 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 69 995 Ft 56 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 26 995 Ft 21 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 69 995 Ft 56 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 22 995 Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 69 995 Ft 56 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop

Férfi átmeneti kabátok: a sportostól az elegánsig

Ugyanúgy, ahogy a férfi ruhák esetében, a kabátok tekintetében is megvannak a kifejezetten tavaszra és őszre való darabok. A március még általában hűvösebb, az április kiszámíthatatlan, de a vidám májusi hónapban már kellemesebb az idő. Hasonlóak a különbségek az őszi hónapok tekintetében is. A gyönyörű októberi napsütésben gyakran elegendő egy farmerkabát, a viharos novemberi hónap során azonban szükség van egy vízálló softshell kabátra. A Tchibo alkalmazkodott a szeszélyes időjáráshoz és sokféle átmeneti kabátot kínál a férfiak számára. Gyűjtsön ötleteket a kínálatunk nézegetése közben és rendelje meg a tavaszi- vagy őszi kabátját pár kattintással, online!
Egy kapucnis szürke polár felsőt viselő fiatal férfi egy őszi reggelen egy parkon fut keresztül.

Polár felsők vagy steppelt dzsekik

A szeles és esős idő átvészelésére a klasszikus steppelt dzsekik továbbra is kiváló választást jelentenek. Az úgynevezett légkamráknak köszönhetően nagyon meleg és sportos megjelenést is kölcsönöz a viselőjének. A steppelt dzsekik szinte bármilyen létező színben kaphatók. Bár a fekete és a sötétkék az igazi sláger, néhányan inkább az élénk színekre szavaznak – emellett szól, hogy felhős napokon sokkal jobban látható a forgalom résztvevői számára. Ha az idő hűvös és száraz, praktikus alternatíva lehet egy gyapjúból készült átmeneti kabát.
Férfi átmeneti kabátok a szabadba: Egy kék softshell kabátot viselő fiatal férfi a homlokához tartja a kezét és a távolba néz.

A szabadtéri elfoglaltságok rajongói a softshell kabátra esküsznek

A természet kedvelői, akik gyakran járják az erdőt vagy esetleg valamilyen más szabadtéri sportot űznek, biztosan találkoztak már a softshell kabátok fogalmával. Ezekben a kabátokban nem fog fázni, melyek még a szél és víz elől is védelmet nyújtanak. A külső és belső réteg között egy speciális membránréteg található, ami gondoskodik a tökéletes levegőáramlásról, így ezekben az férfi átmeneti kabátokban nehezebben izzad meg. A Tchibo webshopban számos, kedvező árú funkcionális kabát közül válogathat.

Menő kabátok menő férfiaknak

A motoros stílust szerető férfiaknak az átmeneti évszakban egy bőrkabát elengedhetetlen darab. Egy ilyen kabáttal minden outfit sokkal egyedibbé válik és igazi rocksztárnak érezheti bennem magát. Vegyen fel a bőrkabátjához egy hagyományos farmert, pólót vagy kockás inget! Az utolsó simítás pedig egy vagány bakancs. A fiatal és karcsú férfiak egy slim-fit nadrágot is felkaphatnak a motoros kabáthoz. Ha még sincs oda a bőrkabátokért, választhat egy univerzális farmerdzsekit is. Ez a sokoldalú csoda minden férfinak jól áll, az izmos testfelépítésű férfiaknak pedig különösen sportos megjelenést kölcsönöz.

Könnyű kabátok, amikor már küszöbön a nyár

Ha melegszik az időjárás, akkor a meleg steppelt kabátokat el lehet rakni a szekrény aljába, hiszen a nyár közeledtével jobban jár egy vékonyabb dzsekivel. Ekkor jó választás lehet például egy blouson dzseki, ami hasonlít a rövid bomberdzsekire. Ezeket leginkább a fiatal, karcsú férfiaknak ajánljuk. Az üzleti élethez pedig inkább egy rövid kabátot ajánlunk. A zakók mindig jó választásnak bizonyulnak minden férfi számára, a legjobb hatás érdekében vegyen fel hozzá egy farmert vagy egy szövetnadrágot. A fekete és az antracit minden alkalomhoz illik, de egy kockás zakóval is feldobhatja a ruházatát. Rendeljen igényes átmeneti kabátot, kedvező áron a Tchibotól!
Egy fiatal férfi egy őszi napon egy hosszú ujjú kockás ingben üldögél a mezőn és egy fa raklapnak dől.

Amiért megbízhat a ruhadarabjainkban

A Tchibo webshopjában férfi átmeneti kabátokon kívül férfi dzsekik széles kínálatát találja, minden évszakra. A kiváló minőség egy közös tulajdonság minden termékünkben. Ezt a TCM minőség-tanúsítványunkkal garantáljuk, amely a „Tchibo Certified Merchandise”-t foglalja magában. Ez magában foglalja azt, hogy minden ruhadarabot az előállítás teljes folyamata során folyamatos minőség-ellenőrzésnek vetünk alá. Emellett a termékeink kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra és az ökológiai termesztésre. A „GUT GEMACHT” és az „organikus pamutot tartalmaz” jelöléseink alátámasztják ezen törekvéseinket.
Egy férfi, egy nő és a kislányuk egy őszi napon a tengerparton sétálnak és mindhárman átmeneti kabátot viselnek.