Férfi fürdőköpeny: jóleső ruházat a szaunában és otthon is

A férfi fürdőköpeny egy melegítő, egy törölközőkészlet és egy pihentető ruhadarab egyben. Röviden: egyszerűen jól érzi magát benne. A vastag, nedvszívó frottírtól a könnyű trikóig terjedő anyagválasztéknak köszönhetően minden igényt kielégítő modellek állnak rendelkezésre, amelyeket reggeli kabátként viselhet, amikor a postaládához megy, vagy zuhanyzás után. Hagyja, hogy a Tchibo webáruház magas színvonalú választéka meggyőzze Önt!
Akciós ár 16 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Frottír, gyapjú vagy bársony: melyik anyag legyen?

A szaunában vagy az otthoni fürdőszobában még mindig a frottírból készült férfi fürdőköpeny az első választás - az apró szálhurkoknak köszönhetően az anyag különösen nedvszívó, és a legjobban szárítja a nedves testet. Zuhanyzás vagy fürdés után közvetlenül belebújhat a köntösbe, és élvezheti a meleget. A frottír mellett a könnyebb waffle piqué vagy a sűrű bársony is választható a pamut fürdőköpenyhez. Ez utóbbinál a felvágott nyitott hurkák gyönyörűen puhává és simulékonyvá teszik az anyagot: ideális meleg férfi reggeli kabátnak. Nyáron a légáteresztő műszálas gyapjúból vagy a természetes selyemből készült modellek jó alternatívák.
Egy fehér fürdőköpenyes fiatalember az ágy szélén ülve teát iszik egy fehér csészéből.

Férfi fürdőköpenyek a következő hosszúságokban kaphatók

A klasszikus férfi fürdőköpeny körülbelül térdig ér, de vannak bokáig érő, túlhúzott változatok is. Ezek különösen praktikusak szaunázáskor, mivel higiénikus alapként használhatók a padokon és a nyugágyakon. A kapucni itt is kifizetődő, így nem fázol nedves hajjal. A szaunaköpeny gyakran tágas zsebekkel is rendelkezik, amelyekben elfér a szemüveg, könyvek és hasonlók. Azok a férfiak, akik élvezni szeretnék a lábtérrel kapcsolatos lehetőségeket, rövid fürdőköpenyt választanak, amely combközépig ér.
Egy fiatal férfi fürdőnadrágban, napszemüvegben és nyitott bézs színű fürdőköpenyben sétál a tengerbe nyúló kőmólón.

A formatervezés: a tengeritől az elegánsig

A gyapjúból vagy 100 százalékos pamutból készült fürdőköpenyekkel kicsit színesebbé válhat. A kék-fehér csíkos modellek tengeri megjelenésben vagy a klasszikus fehér fürdőköpenyek mintás szegélyei modern megjelenést kölcsönöznek a férfiaknak. A fürdőköpenyt összehangolhatja az éjszakai ruházatával is, és viselhet megfelelő kabátot kockás mintájú férfi pizsamával. Az ázsiai kimonó stílusú selyemmásolatoknak viszont önmagukban is meg kell állniuk, mivel gyakran színesen mintázottak. A bársonyból készült, kék vagy bordeaux-i vörös színű fürdőköpeny különösen elegánsan mutat - könnyen megmutathatja magát vele a bejárati ajtó előtt.

Az alábbiakat kell figyelembe vennie a gallér formájával és az övvel kapcsolatban

Ha a nyakánál kellemesen melegre vágyik, a legjobb, ha sálgallérral ellátott férfi fürdőköpenyt választ. Ez a hajtókához csatlakozik, ezért nagyon széles - sálként tekerheted az érzékeny nyakrész köré. Ha különösen szellőset szeretne, a kimonógallér a jobb választás. A keskenyre vágott sáv csupán a gallér szegélyét erősíti meg. Nem számít, hogy melyik férfi fürdőköpenyt választja, a lezárás szinte mindig egy széles öv, amelyet vagy szorosan varrnak, vagy lazán húznak az övhurokon keresztül.

Tárolóhely, kézmelegítő és dizájnelemek: zsebek

Különösen akkor, ha a fürdőköpeny a férfiakat otthoni viseletként szolgálja, elegendő zsebbel kell felszerelni. Legalább két oldalzseb kötelező. Egy további mellzseb praktikus az olvasószemüveg tárolására. Az elegáns úriemberek ezt a fürdőköpenyzsebet a szegélyekkel színben összehangolt zsebkendőhöz használják. Az összes zseb általában nyitott és elég mély ahhoz, hogy kényelmesen bele tudd temetni a kezed.
Egy fehér fürdőköpenyes, szakállas férfi áll kint egy gőzölgő medence előtt, kezét a fürdőköpeny zsebében tartva.

Figyelünk a minőségre: férfi fürdőköpenyek a Tchibo-tól

A Tchibónál a férfiak kiváló minőségű anyagokból és kifogástalan kivitelezéssel készült fürdőköpenyek széles választékát találják. Tisztában vagyunk azzal, hogy a káros anyagoktól mentes textíliák különösen fontosak, ha a bőrre simuló termékekről van szó. Ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy tanúsított biopamutból készült modelleket kínáljunk Önnek, és minden anyagot külső intézetekkel teszteltetünk, hogy biztosítsuk, hogy azok káros anyagoktól mentesek. Szóval bújj be hamarosan az új fürdőköpenyedbe, és élvezd a pihentető órákat!
Egy apa és lánya, mindketten fehér fürdőköpenyt viselnek, a fürdőszobában állnak, és az apa a lánya fogát mossa.