Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 11 995 Ft 6 495 Ft
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop

A mellény szerepe a klasszikus öltönyöknél

Néhány évtizeddel ezelőtt minden öltönyt viselő férfinak volt legalább egy mellény a szekrényében. Manapság azonban a nadrág, zakó és a mellény szentháromsága ritkán fordul elő a hétköznapokban. Aki viszont igazán elegánsan szeretne felöltözni, annak mindenképp ajánljuk figyelmébe ezeket a különleges darabokat. A mellények szinte bármilyen öltönyhöz illenek a frakktól egészen a sötét zakó és csíkos nadrág kombinációjáig. A legelegánsabb választás a klasszikus fekete, fehér vagy ezüst változat – ezek egy esküvőre vagy akár évforduló ünneplésére is tökéletesek. Akik viszont a színesebb ruhadarabokat részesítik előnyben, azok is meg fogják találni, amit keresnek.
Egy napszemüveget viselő sportos, fiatal férfi, mellényben kocog az őszi tájban.

Sportos mellények: praktikus viselet az átmeneti évszakokban

Aki sokat van a szabadban az jól tudja, hogy a hideg és a meleg évszak közötti átmeneti időszak az öltözködést illetően meglehetősen nagy kihívást jelent. Tavasszal és ősszel ezért lehet tökéletes választás egy funkcionális mellény, mely kíválóan megy a szabadtéri sportokhoz. Anyagukat tekintve a funkcionális mellények pehelytollból, polárból vagy más szintetikus anyagból is készülhetnek. Az ujjatlan kialakítás miatt pedig tökéletesek azokra a napokra, amikor változékony az időjárás.
Tradicionális férfi mellények: Egy bőrnadrágot és egy tradicionális mellényt viselő férfi, egy napraforgó mező előtt áll és épp megemeli a kalapját.

Üdvözlet az Oktoberfestről: Férfi mellények az autentikus viselethez

A mellények a mindennapi életben is fontosak, de az autentikus öltözetek rajongóinak végképp nélkülözhetetlen ruhadarabnak számítanak. Számos területen továbbra is nagy tisztelet övezi a vidéki népviseleti hagyományokat, amely különösen igaz a hegyvidéki régiókra, így a kötött gyapjú mellények arrafelé manapság is népszerűek. Ha szeretne kiruccanni a következő Oktoberfestre, ne is keressen tovább, szerezzen be egy autentikus mellényt pár kattintással a Tchibotól!

Az igazán univerzális steppelt mellények

A vagány és praktikus steppelt mellények számos ruhatár nélkülözhetetlen darabjaivá váltak. Az steppelt kabát kistestvére szinte bármikor felvehető: sportoláshoz, szabadidős elfoglaltságokhoz, utazáshoz, és a hétköznapokra is. A steppelt mellények tipikus megjelenését a varratokkal elválasztott részek adják. Esős napokon a férfi dzsekik alá felvett mellények ideálisan melegítenek, egy kapucni pedig véd az esőtől. Ha pedig kisüt a nap, elég felkapnia egy mellényt és már indulhat is!

Így kezelje a mellényét megfelelően

A mellény megfelelő gondozása annyira különböző, mint amennyi különböző anyagból készülhet. Az öltöny- és a kötött mellények nem viselik jól a hagyományos mosást, ezért érdemes inkább kézzel tisztítania, hogy védje az érzékeny szálakat. A legtöbb funkcionális- és sportmellényt ezzel szemben nyugodtan moshatja a gépben, 30 fokon. Azonban fontos, hogy mindenképp kövesse az adott termékre vonatkozó mosási utasításokat!
A férfi mellények megfelelő mosása: Közeli kép egy férfi kezéről, aki épp beindítja a mosógépet.

Kiváló minőségű mellények, TCM minőség-tanúsítvánnyal ellátva

A Tchibo termékeket első osztályú minőség és gondos kivitelezés jellemzi. Annak érdekében vezettük be a TCM minőség-tanúsítványt, hogy ez az állítás mindenképp teljesüljön. Ez a három betű a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. Azok a termékek, amelyeket ezzel a jelöléssel láttunk el, a gyártás minden egyes lépése során szigorú minőség-ellenőrzésen mentek keresztül. A férfi ruháknál, mint minden más textília esetében, akad még egy további jelölés is. A ’GUT GEMACHT’ védjegy alatt azt értjük, hogy a ruhadarabjaink fenntartható eljárással készültek. Ez az organikus pamuttól egészen a magas társadalmi előírásokig terjed. Tudjon meg többet a honlapunkon!
Kis és nagy férfi mellények: Apa és fia karöltve állnak a természetben egy teniszütővel a kezükben.