Férfi kifordítható mellény
19 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-13 %
Férfi kifordítható steppelt mellény, kék
14 995Ft
12 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi steppelt mellény, konyak
Férfi steppelt mellény, khaki
18 995Ft
18 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
Férfi steppelt mellény, konyak
Férfi steppelt mellény, khaki
18 995Ft
18 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
-12 %
Férfi kifordítható mellény, sötétkék
24 995Ft
21 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi steppelt mellény, piros
27 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi kifordítható mellény
16 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi steppelt mellény, sötétkék
27 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi steppelt mellény, piros
19 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi steppelt mellény, sötétkék
17 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi steppelt mellény, kék
18 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi steppelt mellény, sötétkék
17 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-10 %
Férfi steppelt mellény, sötétkék
19 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

A mellény szerepe a klasszikus öltönyöknél

Néhány évtizeddel ezelőtt minden öltönyt viselő férfinak volt legalább egy mellény a szekrényében. Manapság azonban a nadrág, zakó és a mellény szentháromsága ritkán fordul elő a hétköznapokban. Aki viszont igazán elegánsan szeretne felöltözni, annak mindenképp ajánljuk figyelmébe ezeket a különleges darabokat. A mellények szinte bármilyen öltönyhöz illenek a frakktól egészen a sötét zakó és csíkos nadrág kombinációjáig. A legelegánsabb választás a klasszikus fekete, fehér vagy ezüst változat – ezek egy esküvőre vagy akár évforduló ünneplésére is tökéletesek. Akik viszont a színesebb ruhadarabokat részesítik előnyben, azok is meg fogják találni amit keresnek.
Egy napszemüveget viselő sportos, fiatal férfi, mellényben kocog az őszi tájban.

Sportos mellények: praktikus viselet az átmeneti évszakokban

Aki sokat van a szabadban az jól tudja, hogy a hideg és a meleg évszak közötti átmeneti időszak az öltözködést illetően meglehetősen nagy kihívást jelent. Tavasszal és ősszel ezért lehet tökéletes választás egy funkcionális mellény, mely kíválóan megy a szabadtéri sportokhoz. Anyagukat tekintve a funkcionális mellények pehelytollból, polárból vagy más szintetikus anyagból is készülhetnek. Az ujjatlan kialakítás miatt pedig tökéletesek azokra a napokra, amikor változékony az időjárás.
Tradicionális férfi mellények: Egy bőrnadrágot és egy tradicionális mellényt viselő férfi, egy napraforgó mező előtt áll és épp megemeli a kalapját.

Üdvözlet az Oktoberfestről: Férfi mellények az autentikus viselethez

A mellények a mindennapi életben is fontosak, de az autentikus öltözetek rajongóinak végképp nélkülözhetetlen ruhadarabnak számítanak. Számos területen továbbra is nagy tisztelet övezi a vidéki népviseleti hagyományokat, amely különösen igaz a hegyvidéki régiókra, így a kötött gyapjú mellények arrafelé manapság is népszerűek. Ha szeretne kiruccanni a következő Oktoberfestre, ne is keressen tovább, szerezzen be egy autentikus mellényt pár kattintással a Tchibo-tól!

Az igazán univerzális steppelt mellények

A vagány és praktikus steppelt mellények számos ruhatár nélkülözhetetlen darabjaivá váltak. Az steppelt kabát kistestvére szinte bármikor felvehető: sportoláshoz, szabadidős elfoglaltságokhoz, utazáshoz és a hétköznapokra is. A steppelt mellények tipikus megjelenését a varratokkal elválasztott részek adják. Esős napokon a férfi dzsekik alá felvett mellények ideálisan melegítenek, egy kapucni pedig véd az esőtől. Ha pedig kisüt a nap, elég felkapnia egy mellényt, és már indulhat is!

Így kezelje a mellényét megfelelően!

A mellény megfelelő gondozása annyira különböző, mint amennyi különböző anyagból készülhet. Az öltöny- és a kötött mellények nem viselik jól a hagyományos mosást, ezért érdemes inkább kézzel tisztítania, hogy védje az érzékeny szálakat. A legtöbb funkcionális és sportmellényt ezzel szemben nyugodtan moshatja a gépben, 30 fokon. Azonban fontos, hogy mindenképp kövesse az adott termékre vonatkozó mosási utasításokat!
A férfi mellények megfelelő mosása: Közeli kép egy férfi kezéről, aki épp beindítja a mosógépet.

Kiváló minőségű mellények, TCM minőség-tanúsítvánnyal ellátva

A Tchibo termékeket első osztályú minőség és gondos kivitelezés jellemzi. Annak érdekében vezettük be a TCM minőség-tanúsítványt, hogy ez az állítás mindenképp teljesüljön. Ez a három betű a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. Azok a termékek, amelyeket ezzel a jelöléssel láttunk el, a gyártás minden egyes lépése során szigorú minőség-ellenőrzésen mentek keresztül. A férfi ruháknál, mint minden más textília esetében, akad még egy további jelölés is. A ’GUT GEMACHT’ védjegy alatt azt értjük, hogy a ruhadarabjaink fenntartható eljárással készültek. Ez az organikus pamuttól egészen a magas társadalmi előírásokig terjed. Tudjon meg többet a honlapunkon!
Kis és nagy férfi mellények: Apa és fia karöltve állnak a természetben egy teniszütővel a kezükben.