Férfi pizsamák & szabadidőruhák

Férfi rövidnadrágos pizsama, csíkos, kék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi rövidnadrágos pizsama, szürke/piros
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi rövidnadrágos pizsama, kék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi jersey rövidnadrág, szürke
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi rövidnadrágos pizsama, kék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi pizsama rövidnadrág, csíkos, kék
4 495Ft
 
Elérhető:
 
Férfi fürdőköpeny, szürke
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi fürdőköpeny, szürke
8 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi pizsama rövidnadrág, szövött, csíkos
4 495Ft
 
Elérhető:
 
Férfi velúr fürdőköpeny, sötétkék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi fürdőköpeny, sötétkék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi pizsama, flanel, kockás, piros/antracit
9 995Ft
néhány darab kapható
Férfi rövidnadrágos pizsama, szürke/világoskék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi pizsama, sötétkék/csíkos
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi szabadidőruha
17 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi plüsspizsama
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi rövidnadrágos pizsama, szövött, csíkos
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi jersey pizsama
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi szövött pizsama, csíkos, sötétkék/fehér
8 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi szabadidőnadrág, szürke
7 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi kezeslábas, antracit
13 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Férfi szabadidőszett, sötétkék
12 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi szabadidő rövidnadrág, sötétkék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-12 %
Férfi jersey pizsama, sötétkék/mintás
7 995Ft
6 995Ft
 
Elérhető:
 

Férfi pizsamák & szabadidőruhák: Egyszerűen csodálatosan kényelmes

Alvás közben feltankoljuk magunkat energiával a következő napra. A pihentető éjszaka sok tényezőtől függ. Ezek közül az egyik a kellemes környezet. Ezen belül idetartozik például a megfelelő hálóruházat. Fedezze fel hosszú- és rövidnadrágos férfi pizsamáikat, amelyekben egész évben jól érzi magát. Hogy a nappalok ugyanolyan nyugalomban teljenek, mint az éjszakák, szortimentünkben kényelmes szabadidőruhákat és melegítőalsókat is talál így a kanapén eltöltött vasárnap még szebb lesz. Tovább megtudhatja, hogy milyen kritériumokra kell ügyelni a pizsama kiválasztásakor.

Így találod meg a megfelelő pizsamát

Téli pizsamák

Kétségtelen, hogy a hosszú nadrágos pizsama a hideg éjszakákon is melegen tart. Az igazi téli pizsamáknál azonban az anyaguk a legfontosabb tényező. A frottír vagy flanel pizsamák például struktúrájuknak köszönhetően nagyon melegen tartanak. A frottír anyag jellemzője, hogy felületét kis pamuthurkok fedik, amelyek egyrészt simogató melegséget biztosítanak, másrészt felszívják a nedvességet. A flanelre ezzel szemben az jellemző, hogy felülete bolyhos, ezáltal melegítő hatás keletkezik. Mindkét anyag pamutból is előállítható. Ez a természetes anyag erre kiválón alkalmas, ugyanis légáteresztő - azaz a pizsama alatt nem keletkezik hőtorlódás.

Szabadidőruhák - praktikusak a mindennapokban

A lötyögő, kopott melegítőalsó szerencsére már a múlté. Manapság otthon is nagyon kényelmesen és egyúttal stílusosan lehet öltözködni. A modern férfi szabadidőruhák, az úgynevezett „homewear”, ugyanis nemcsak a kanapén való lazításra alkalmasak, hétvégén el lehet bennük menni a pékségbe is zsemlét venni vagy este Bodri kutyával sétálni. Ugyanis tökéletes és rendezett öltözetnek számítanak. A pizsamákhoz hasonlóan az üleprésznél inkább laza, anyaga szép, elasztikus és légáteresztő. Emellett azonban vannak további részletek, amelyek a szabadidőruhát hétköznapi viseletre is alkalmassá teszik például zsebekkel, húzózárakkal vagy gallérral.

Rövidnadrágos nyári pizsamák

A meleg nyári éjszakákon sokan meztelenül alszanak. Ez azonban nem túl jó ötlet ugyanis alvás közben a test hőmérséklet-szabályozása nem úgy működik, mint ébrenléti állapotban pizsama nélkül a test akár ki is hűlhet. Emellett ha Ön izzad, az ágynemű és a matrac is felszívja a nedvességet emiatt ezeket sokkal gyakrabban kell tisztítani. Célszerű nyáron valami könnyű hálóruhát felvenni. Ez lehet például egy könnyű pamutból készül, rövid nadrágos pizsama. Ezenkívül a selyem is kiválóan alkalmas erre a célra. Az ebből készült elegáns pizsama nagyon könnyűnek érződik a bőrön, hűsítő hatása van és saját tömege harminc százalékának megfelelő nedvességet is be tud szívni.

Milyen gyakran kell pizsamát váltani?

A pizsamát rendszeresen kell váltani. Ám az, hogy milyen gyakran kell váltani a hálóruházatot, több tényezőtől is függ. Döntő fontosságú például az, hogy Ön éjszaka izzad-e. Azonban maga a pizsama, ill. annak anyaga is szerepet játszik: A szintetikus anyagokból k, például poliészterből készült pizsamát naponta kell váltani. Ha ellenben a pizsama anyagában magas a pamuttartalom, általában elegendő kettő - négy naponta váltani. Egyébként az alvás közben erősen izzadók számára kifejlesztett funkcionális pizsamák ugyan a bőrnek száraz érzetet biztosítanak, de ettől még nem kell őket ritkábban mosni.

Mire ügyelj férfi pizsama vásárlásakor?

Könnyű ápolás

Válasszon olyan pizsamát, amelynek ápolása annyira könnyű ,mint amennyire a pizsama kényelmes. Akkor ugyanis minden különösebb energiaráfordítás nélkül elegendő bedobni a mosógépbe. Különösen a pamut ápolása rendkívül könnyű, és általában 40 vagy akár 60 Celsius fokon mosható. Mivel a természetes anyag nagyon robusztus és tartós, a gyakori mosást és a normál mosásnál előforduló súrlódást egyaránt jól bírja. A műszálból vagy kevert szövetekből készült pizsamák szintén általában 40 fokon moshatók. A hálóruhák színének kímélete érdekében minden esetben használjon színes mosáshoz való mosószert.

Bőrbarát anyagok

Mivel a pizsama általában naponta több órán keresztül közvetlenül érintkezik a bőrrel, fontos, hogy bőrbarát anyagból készüljön. A természetek szálakkal, például a pamuttal vagy a selyemmel kevert anyagok általában közkedveltebbek, mint a tisztán műszálból készült szövetek. Felületük puha, nem szúr és az izzadságot megbízhatóan felszívják. Mivel emellett természetüknél fogva még légáteresztő képességgel is rendelkeznek, a jó nedvességszabályozás biztosítva van. A pizsama alatt ennek köszönhetően mindig bőrbarát klíma uralkodik. Az ökológiai gazdálkodásból származó bio-pamut különösen kíméletes a bőrhöz.

Minőségi garancia a férfi pizsamákra

Annak érdekében, hogy az ellazulás és a mély alvás óráira mi mindig pontosan a megfelelő pizsamát kínálhassuk Önnek, nagy hangsúlyt fektetünk anyagaink minőségére, a gondos kidolgozásra és a funkcionális részletekre. Ahhoz, hogy termékeink megfeleljenek igényeinknek, független intézetekkel együttműködve rendszeres teszteket hajtunk végre. Ezt saját TCM, „Tchibo-Certified-Merchandise“ minőségpecsétünk tanúsítja.

Ha Ön online vásárol pizsamát, annak tulajdonságairól egyszerűen a termékre vonatkozó tudnivalókból tájékozódhat. A „100% pamut” jelölés például arra utal, hogy a bőrbarát pizsama kizárólag természetes anyagból készült. Pizsamáink esetén ez gyakran biológiai gazdálkodásból származó bio-pamut.