Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Férfi pizsamák & szabadidőruhák

Férfi pizsamák & szabadidőruhák

Férfi pizsama
Puha single-jersey anyagból
6 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
Férfi jersey pizsama, hosszú, kék
Puha single-jersey anyagból
5 995 Ft Quickshop
Férfi hosszú pizsama, kék
Puhán bolyhozott single-jersey anyag
6 495 Ft 5 495 Ft Quickshop
Férfi polár szabadidőruha, sötétkék
Különösen puha és meleg
11 995 Ft Quickshop
Férfi kezeslábas, kék
Bő, lezser szabás
11 995 Ft Quickshop
Férfi rövidnadrágos pizsama, kockás
Puha single-jersey anyag
4 495 Ft Quickshop
Férfi szabadidőruha, hosszú, szürke
Puha, meleg, kevert pamutanyag
12 995 Ft Quickshop
Férfi pizsama, hosszú
Felsőrész puha single-jersey anyagból
8 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Férfi rövidnadrágos pizsama, zöld
Puha single-jersey anyag
4 995 Ft Quickshop
Férfi jersey pizsama, szürke
Puha single-jersey anyagból
6 995 Ft Quickshop
Férfi rövid szabadidőnadrág, szürke
Kellemesen puha single-jersey anyag
3 495 Ft 2 795 Ft Quickshop
Férfi rövid ujjú pizsama, szürke
Single-jersey felsőrész - könnyű, szövött anyagú nadrág
4 995 Ft Quickshop
Férfi plüsspizsama, kék, csíkos
Puha és meleg
9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Férfi Star Wars pizsama
Puhán bolyhozott single-jersey anyag
7 995 Ft Quickshop
Férfi pizsama, kék
Puha single-jersey felsőrész
5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Férfi pizsama rövidnadrág, kockás
A puha, lapos derékrész bősége megkötővel állítható
3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Férfi szabadidőnadrág, hosszú, kockás
Bősége megkötővel és rejtett húzózsinórral állítható
5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Férfi szabadidőnadrág, hosszú, szürke
A gumis derékrész bősége megkötővel állítható
5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Férfi szabadidő felső, sötétkék
Kellemesen puha, kevert pamutanyag
9 495 Ft Quickshop
1

Férfi pizsamák & szabadidőruhák: Egyszerűen csodálatosan kényelmes

Alvás közben feltankoljuk magunkat energiával a következő napra. A pihentető éjszaka sok tényezőtől függ. Ezek közül az egyik a kellemes környezet. Ezen belül idetartozik például a megfelelő hálóruházat. Fedezze fel hosszú- és rövidnadrágos férfi pizsamáikat, amelyekben egész évben jól érzi magát. Hogy a nappalok ugyanolyan nyugalomban teljenek, mint az éjszakák, szortimentünkben kényelmes szabadidőruhákat és melegítőalsókat is talál így a kanapén eltöltött vasárnap még szebb lesz. Tovább megtudhatja, hogy milyen kritériumokra kell ügyelni a pizsama kiválasztásakor.

Így találod meg a megfelelő pizsamát

Téli pizsamák

Kétségtelen, hogy a hosszú nadrágos pizsama a hideg éjszakákon is melegen tart. Az igazi téli pizsamáknál azonban az anyaguk a legfontosabb tényező. A frottír vagy flanel pizsamák például struktúrájuknak köszönhetően nagyon melegen tartanak. A frottír anyag jellemzője, hogy felületét kis pamuthurkok fedik, amelyek egyrészt simogató melegséget biztosítanak, másrészt felszívják a nedvességet. A flanelre ezzel szemben az jellemző, hogy felülete bolyhos, ezáltal melegítő hatás keletkezik. Mindkét anyag pamutból is előállítható. Ez a természetes anyag erre kiválón alkalmas, ugyanis légáteresztő - azaz a pizsama alatt nem keletkezik hőtorlódás.

Szabadidőruhák - praktikusak a mindennapokban

A lötyögő, kopott melegítőalsó szerencsére már a múlté. Manapság otthon is nagyon kényelmesen és egyúttal stílusosan lehet öltözködni. A modern férfi szabadidőruhák, az úgynevezett „homewear”, ugyanis nemcsak a kanapén való lazításra alkalmasak, hétvégén el lehet bennük menni a pékségbe is zsemlét venni vagy este Bodri kutyával sétálni. Ugyanis tökéletes és rendezett öltözetnek számítanak. A pizsamákhoz hasonlóan az üleprésznél inkább laza, anyaga szép, elasztikus és légáteresztő. Emellett azonban vannak további részletek, amelyek a szabadidőruhát hétköznapi viseletre is alkalmassá teszik például zsebekkel, húzózárakkal vagy gallérral.

Rövidnadrágos nyári pizsamák

A meleg nyári éjszakákon sokan meztelenül alszanak. Ez azonban nem túl jó ötlet ugyanis alvás közben a test hőmérséklet-szabályozása nem úgy működik, mint ébrenléti állapotban pizsama nélkül a test akár ki is hűlhet. Emellett ha Ön izzad, az ágynemű és a matrac is felszívja a nedvességet emiatt ezeket sokkal gyakrabban kell tisztítani. Célszerű nyáron valami könnyű hálóruhát felvenni. Ez lehet például egy könnyű pamutból készül, rövid nadrágos pizsama. Ezenkívül a selyem is kiválóan alkalmas erre a célra. Az ebből készült elegáns pizsama nagyon könnyűnek érződik a bőrön, hűsítő hatása van és saját tömege harminc százalékának megfelelő nedvességet is be tud szívni.

Milyen gyakran kell pizsamát váltani?

A pizsamát rendszeresen kell váltani. Ám az, hogy milyen gyakran kell váltani a hálóruházatot, több tényezőtől is függ. Döntő fontosságú például az, hogy Ön éjszaka izzad-e. Azonban maga a pizsama, ill. annak anyaga is szerepet játszik: A szintetikus anyagokból k, például poliészterből készült pizsamát naponta kell váltani. Ha ellenben a pizsama anyagában magas a pamuttartalom, általában elegendő kettő - négy naponta váltani. Egyébként az alvás közben erősen izzadók számára kifejlesztett funkcionális pizsamák ugyan a bőrnek száraz érzetet biztosítanak, de ettől még nem kell őket ritkábban mosni.

Mire ügyelj férfi pizsama vásárlásakor?

Könnyű ápolás

Válasszon olyan pizsamát, amelynek ápolása annyira könnyű ,mint amennyire a pizsama kényelmes. Akkor ugyanis minden különösebb energiaráfordítás nélkül elegendő bedobni a mosógépbe. Különösen a pamut ápolása rendkívül könnyű, és általában 40 vagy akár 60 Celsius fokon mosható. Mivel a természetes anyag nagyon robusztus és tartós, a gyakori mosást és a normál mosásnál előforduló súrlódást egyaránt jól bírja. A műszálból vagy kevert szövetekből készült pizsamák szintén általában 40 fokon moshatók. A hálóruhák színének kímélete érdekében minden esetben használjon színes mosáshoz való mosószert.

Bőrbarát anyagok

Mivel a pizsama általában naponta több órán keresztül közvetlenül érintkezik a bőrrel, fontos, hogy bőrbarát anyagból készüljön. A természetek szálakkal, például a pamuttal vagy a selyemmel kevert anyagok általában közkedveltebbek, mint a tisztán műszálból készült szövetek. Felületük puha, nem szúr és az izzadságot megbízhatóan felszívják. Mivel emellett természetüknél fogva még légáteresztő képességgel is rendelkeznek, a jó nedvességszabályozás biztosítva van. A pizsama alatt ennek köszönhetően mindig bőrbarát klíma uralkodik. Az ökológiai gazdálkodásból származó bio-pamut különösen kíméletes a bőrhöz.

Minőségi garancia a férfi pizsamákra

Annak érdekében, hogy az ellazulás és a mély alvás óráira mi mindig pontosan a megfelelő pizsamát kínálhassuk Önnek, nagy hangsúlyt fektetünk anyagaink minőségére, a gondos kidolgozásra és a funkcionális részletekre. Ahhoz, hogy termékeink megfeleljenek igényeinknek, független intézetekkel együttműködve rendszeres teszteket hajtunk végre. Ezt saját TCM, „Tchibo-Certified-Merchandise“ minőségpecsétünk tanúsítja.

Ha Ön online vásárol pizsamát, annak tulajdonságairól egyszerűen a termékre vonatkozó tudnivalókból tájékozódhat. A „100% pamut” jelölés például arra utal, hogy a bőrbarát pizsama kizárólag természetes anyagból készült. Pizsamáink esetén ez gyakran biológiai gazdálkodásból származó bio-pamut.