Férfi hálóruházat: Kényelmes ruházat, alvás közben is

A kényelmetlen, szorító vagy izzadt ruhák tönkretehetik az egész éjszakát. A megfelelő férfi hálóruházat elengedhetetlen ahhoz, hogy éjjel ne csak forgolódjon az ágyban. A Tchibonál minden évszakhoz megtalálja a megfelelő alvóruhát. Ezenkívül tippeket is olvashat arról, hogy melyik férfi hálóruha a megfelelő választás és hogy kinek ajánljuk a férfi hálóingeket. Útmutatónk bemutatja, hogy mi a legfontosabb szempont az anyagok tekintetében.

Férfi pizsamák & szabadidőruhák

néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 23 995 Ft 20 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
1

Rövid vagy hosszú férfi hálóruházat? A hőérzet kérdése

Néhány férfi még a fagyos éjszakákon is rövid pizsamában alszik, miközben mások télen a meleg flanelből készült pizsamákat választják. A hőérzet nagyon egyéni, és függ a szoba hőmérsékletétől, a paplan és az ágynemű típusától és vastagságától is, ha viszont hűvös az idő, akkor inkább a hosszú ruhadarabokat ajánljuk, így a karjai és a lábai a takarón kívül maradhatnak, anélkül, hogy azonnal kirázná a hideg vagy állandóan igazítgatnia kelljen a takarót. Ha csak a lábát szeretné szellőztetni, jó választás lehet egy hosszú ujjú férfi hálóing.

Rugalmas kombináció: Egy férfi pizsamanadrág és egy póló

Ha a felsőteste nem, de a lábai fázósak, egyszerűen vegyen fel egy pólót a férfi pizsamanadrágjához. Egy hagyományos fehér pamut póló a legjobb választás hálóruházatnak. A nyári melegben pedig egy rövid pizsamanadrág és alvópóló a legpraktikusabb. Bármelyik opciót is választja, győződjön meg arról, hogy a nadrág rugalmas derékpánttal rendelkezik, amely alkalmazkodik a testhez és így nem szorítja. Ha a rugalmasabb ruhadarabokat részesíti előnyben, válasszon egy állítható derekú rövid- vagy hosszú nadrágot.

Pamut: Férfi hálóruha különféle anyagokból

Az alvóruha hossza mellett az anyaga határozza meg, hogy az mennyire kényelmes. A pamut egy, kifejezetten kellemes tapintású anyag. Ez a könnyen kezelhető, ellenálló anyag 60° C -on mosható, nyári- és téli pizsamákhoz is egyaránt alkalmas. Ha a pamuthoz poliésztert is adnak, egy melegebb anyagot kapunk, melyből kényelmes plüss pizsama készül a hideg éjszakákra. Egy flanellből készült férfi hálóruházat is hasonlóan jó erre a célra, a pamutszálak bolyhosak, ezért különösen puhák és kényelmesek. Ha érzékeny a bőre, a legjobb, ha a férfi alsóneműi és a pizsamája is organikus pamutból készülnek.

Egy leheletnyi luxus: Selyem és szatén:

A vékony, sima és hűsítő hatású szövetek kedvelői előszeretettel választanak selyemből vagy szaténból készült pizsamát. A nemes selyem egy bőrbarát, természetes anyag, amely hűsítő és melegítő tulajdonságokkal egyaránt rendelkezik, ebből kifolyólag jól szabályozza a testhőmérsékletet – ideális választás, ha a hőérzete az ágyban gyakran ingadozik. A szatén egy selyemből, viszkózból vagy szintetikus szálakból készült anyag, amelyet speciális módon úgy szőnek, hogy a felülete fényes legyen. A szaténból készült pizsama nagyon könnyed viselet és elegánsan mutat.

A ruhák megfelelő kezelése a pihentető éjszakákért

A jó éjszakai alváshoz érdemes rendszeresen cserélnie és mosnia férfi hálóruházatát, hogy az mindig a frissesség érzését nyújtsa Önnek. A szintetikus szálak, mint például a poliészter, nagyon könnyen kezelhetők, hosszú ideig megőrzik az alakjukat és gyorsan száradnak – a gyakori mosás egyáltalán nem okoz gondot nekik. Egész egyszerűen rakja ezeket a hálóruhákat a ruhaszárítóra, így azok maguktól kisimulnak. A pamut dolgokat nyugodtan berakhatja a szárítóba és szükség esetén vasalhatja őket.

Magas igényeknek megfelelő férfi pizsamák:

A célunk, hogy mindig jól érezze magát az alvóruhájában – függetlenül attól, hogy inkább a rövid ujjú férfi hálóingeket vagy a meleg pizsamákat részesíti előnyben, ezért a pizsamáink szigorú kiválasztási- és ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, mielőtt felkerülnének a webáruházunk kínálatába. A TCM minőség-tanúsítványunk („Tchibo Certified Merchandise”) a legjobb minőséget garantálja az anyagok és a kivitelezés terén, illetve különböző jelölések hívják fel a figyelmet az organikus pamut anyagoka és a különböző tulajdonságokra is. Ennek köszönhetően mindig biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket visel. Rendelje meg a férfi pizsamáját a Tchibotól és aludjon jól!