Férfi pólók

néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Légáteresztő férfi pólók sportoláshoz és szabadidős programokhoz

A nyári melegben és az izzasztó sportok során a hagyományos rövid ujjú pólók és a férfi trikók jelentik a legjobb választást. Ügyeljen arra, hogy a felső légáteresztő és nedvszívó anyagból készüljön, hogy minimumra csökkentse az izzadást! A természetes szálakból, például pamutból, vászonból vagy merinó gyapjúból készült darabok tökéletesen alkalmasak erre a célra. A műszálas anyagokkal ellentétben ezek felszívják a nedvességet, így mindig friss és száraz maradhat. A könnyű, lazán szőtt szövet továbbá arról is gondoskodik, hogy sok levegőt engedjen át – így ba szellőzés biztosított.
Egy fiatal, borostás férfi boldogan áll egy parkban és egy világos hosszú ujjú pólót visel.

Sokoldalú és praktikus: Hosszú ujjú pólók férfiaknak

Túl meleg van egy pulcsihoz, de túl hideg egy rövid ujjú pólóhoz? Semmi gond – egyszerűen csak válasszon a férfi hosszú ujjú pólóink közül. Ezek a praktikus ruhadarabok melegen tartják a felsőtestét az átmeneti évszakokban és a puha, például jersey vagy pamut anyaguknak köszönhetően, tökéletesen a testhez simulnak. Ezenkívül sokféle ruhadarabbal kombinálhatók: chino nadrággal vagy klasszikus farmerrel lezser megjelenést érhet el, ha pedig a felsőre egy elegáns zakót is rávesz, a szettje az üzleti élethez is megfelelő lehet. Ezenkívül fontos megemlíteni, hogy a pólókat rendkívül könnyű kezelni – a Tchibo hosszú ujjú pólóival rengeteg időt spórolhat meg, mivel nincs szükség vasalásra!
Egy fehér, V-nyakú pólót viselő fiatal férfi egy parkban telefonál.

Egyedi hatású férfi pólók a különböző nyakkivágásoknak köszönhetően

A különböző nyakkivágásokkal teljesen egyedi stílust teremthet. A legnagyobb klasszikus a környakú férfi póló, melyek sportosak, lezserek és leginkább a szabadidős tevékenységekhez ideálisak. Ugyanez vonatkozik a gombbal ellátott Y nyakú pólókra is. A gombok nem csak divatosak, de remek figyelemfelkeltő elemként is szolgálnak, különösen ez egyszínű felsőknél. A különleges alkalmakhoz egy V-nyakú póló a legjobb választás. Ezek rendkívül elegánsak és egyben karcsúsító hatással is bírnak.

Pólóingek: minden alkalomra felkészülve

Ha még nem látja előre, hogy mit hoz a nap és minden eshetőségre fel akar készülni, a legjobb, ha pólóinget választ. Bár ez a ruhadarab eredetileg a sport világából származik, a bordázott gallérnak és az ujjai bordázott passzrészének köszönhetően a pólóing elegáns hatást kelt és ötvözi egy laza póló és hagyományos férfi ing legjobb tulajdonságait. A hosszú ujjú modellek télre is alkalmasak. Ha szereti a mintákat, válasszon egy bevált csíkos darabot.

Színes, mintás pólók - jó hangulat a mindennapokra

A Tchibo webshopban nemcsak a hagyományos, egyszínű pólók közül választhat, hanem divatos, mintás férfi pólókat is talál. Akár egy vicces szöveg vagy színes kép díszíti: a mintás pólók gondoskodnak a jó hangulatról és feldobják a szürke hétköznapokat. Az ötletes grafikus motívumok is nagyon jól mutatnak, emellett saját személyiségét is kifejezheti egy mintás pólóval. Mit szólna például egy pólóhoz, amelyen a kedvenc zenekara van?
Mintás pólók a jobb hangulatért: Egy csíkos pólót viselő fiatal férfi az utcán áll.

Kiváló minőségű, tartós és fenntartható férfi pólók a Tchibotól

Ha megrendeli a pólóink egyikét, remek minőségű és hosszúéletű termékre számíthat. A TCM minőség-tanúsítvány minden termékünkön megtalálható és a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. Továbbá garantálja, hogy az előállítási folyamatot külső intézmények rendszeresen ellenőrzik. Ha az Ön számára is fontos a fenntarthatóság, keresse a „Grüner Knopf” (Zöld Gomb) jelölést. Ez biztosítja, hogy az adott terméket biztonságos, humánus körülmények között és a német hatóságok által meghatározott környezetvédelmi előírások betartásával állították elő.
A Tchibo minőségre nyugodtan támaszkodhat: Egy pólót viselő férfi, egy nő és a gyerekeik a fűben fekszenek és nevetnek.