Férfi Póló

néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Légáteresztő férfi pólók sportoláshoz és szabadidős programokhoz

A nyári melegben és az izzasztó sportok során a hagyományos rövid ujjú pólók és a férfi trikók jelentik a legjobb választást. Ügyeljen arra, hogy a felső légáteresztő és nedvszívó anyagból készüljön, hogy minimumra csökkentse az izzadást! A természetes szálakból, például pamutból, vászonból vagy merinó gyapjúból készült darabok tökéletesen alkalmasak erre a célra. A műszálas anyagokkal ellentétben ezek felszívják a nedvességet, így mindig friss és száraz maradhat. A könnyű, lazán szőtt szövet továbbá arról is gondoskodik, hogy sok levegőt engedjen át – így a szellőzés biztosított.
Egy fiatal, borostás férfi boldogan áll egy parkban és egy világos hosszú ujjú pólót visel.

Sokoldalú és praktikus: Hosszú ujjú pólók férfiaknak

Túl meleg van egy pulcsihoz, de túl hideg egy rövid ujjú pólóhoz? Semmi gond – egyszerűen csak válasszon a férfi hosszú ujjú pólóink közül! Ezek a praktikus ruhadarabok melegen tartják a felsőtestét az átmeneti évszakokban és a puha, például jersey vagy pamut anyaguknak köszönhetően tökéletesen a testhez simulnak. Ezenkívül sokféle ruhadarabbal kombinálhatók: chino nadrággal vagy klasszikus farmerrel lezser megjelenést érhet el, ha pedig a felsőre egy elegáns zakót is rávesz, a szettje az üzleti élethez is megfelelő lehet. Ezenkívül fontos megemlíteni, hogy a pólókat rendkívül könnyű kezelni – a Tchibo hosszú ujjú pólóival rengeteg időt spórolhat meg, mivel nincs szükség vasalásra!
Egy fehér, V-nyakú pólót viselő fiatal férfi egy parkban telefonál.

Egyedi hatású férfi pólók a különböző nyakkivágásoknak köszönhetően

A különböző nyakkivágásokkal teljesen egyedi stílust teremthet. A legnagyobb klasszikus a környakú férfi póló, melyek sportosak, lezserek és leginkább a szabadidős tevékenységekhez ideálisak. Ugyanez vonatkozik a gombbal ellátott Y nyakú pólókra is. A gombok nem csak divatosak, de remek figyelemfelkeltő elemként is szolgálnak, különösen ez egyszínű felsőknél. A különleges alkalmakhoz egy V-nyakú póló a legjobb választás. Ezek rendkívül elegánsak és egyben karcsúsító hatással is bírnak.

Pólóingek: minden alkalomra felkészülve

Ha még nem látja előre, hogy mit hoz a nap és minden eshetőségre fel akar készülni, a legjobb, ha pólóinget választ. Bár ez a ruhadarab eredetileg a sport világából származik, a bordázott gallérnak és az ujjai bordázott passzrészének köszönhetően a pólóing elegáns hatást kelt és ötvözi egy laza póló és hagyományos férfi ing legjobb tulajdonságait. A hosszú ujjú modellek télre is alkalmasak. Ha szereti a mintákat, válasszon egy bevált csíkos darabot.

Színes, mintás pólók - jó hangulat a mindennapokra

A Tchibo webshopban nemcsak a hagyományos, egyszínű pólók közül választhat, hanem divatos, mintás férfi pólókat is talál. Akár egy vicces szöveg vagy színes kép díszíti: a mintás pólók gondoskodnak a jó hangulatról és feldobják a szürke hétköznapokat. Az ötletes grafikus motívumok is nagyon jól mutatnak, emellett saját személyiségét is kifejezheti egy mintás pólóval. Mit szólna például egy pólóhoz, amelyen a kedvenc zenekara van?
Mintás pólók a jobb hangulatért: Egy csíkos pólót viselő fiatal férfi az utcán áll.

Kiváló minőségű, tartós és fenntartható férfi pólók a Tchibotól

Ha megrendeli a pólóink egyikét, remek minőségű és hosszúéletű termékre számíthat. A TCM minőség-tanúsítvány minden termékünkön megtalálható és a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. Továbbá garantálja, hogy az előállítási folyamatot külső intézmények rendszeresen ellenőrzik. Ha az Ön számára is fontos a fenntarthatóság, keresse a „Grüner Knopf” (Zöld Gomb) jelölést. Ez biztosítja, hogy az adott terméket biztonságos, humánus körülmények között és a német hatóságok által meghatározott környezetvédelmi előírások betartásával állították elő.
A Tchibo minőségre nyugodtan támaszkodhat: Egy pólót viselő férfi, egy nő és a gyerekeik a fűben fekszenek és nevetnek.