néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 21 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Kényelmes és egyedi: Férfi melegítő felsők

A férfi melegítő felsők eredetileg a sport világából származnak, majd később a rappereknek vált nagy kedvenceivé, manapság pedig már minden szekrényben megtalálhatóak. Ezek a ruhadarabok általában szélesebb szabásúak, mint egy pulóver és nagyon kényelmesek, ami tökéletes társsá teszi őket minden szabadidős programhoz. A klasszikus melegítő felsők általában kerek nyakkivágással rendelkeznek és egyszínűek. A színeket tekintve sokak számára a fekete melegítő felső a kedvenc, mivel könnyen kombinálható bármilyen ruhadarabbal, de a szürke és a sötétkék melegítő felsők is nagy népszerűségnek örvendenek. Esetleg, ha szeretné egy kicsit extrábbá tenni a ruhatárát, válasszon egy piros, narancssárga vagy világoszöld felsőt.
Egy fiatal férfi egy rózsaszín kapucnis melegítő felsőt visel és az okostelefonjával a kezében egy lépcsőn ül.

Vagány nyomott mintás melegítőfelsők

Míg az egyszínű férfi melegítő felsők soha nem mennek ki a divatból, a mintás felsők esetében megfigyelhetők bizonyos tendenciák. Manapság már léteznek terepmintás, dzsungel motívummal díszített és állatos darabok is, azonban a csíkos melegítő felsők a legsokoldalúbbak. Legyen szó keskenyebb, matróz stílusú vagy vastagabb csíkokról, abban biztos lehet, hogy ez a minta sokat dob a ruházatán, a felsőre nyomtatott logók vagy idézetek pedig továbbra is virágkorukat élik. A Tchibo webshopban néhány kattintással kedvező áron rendelhet férfi melegítő felsőket!
Egy szürke kapucnis melegítő felsőt és egy gyapjú sapkát viselő fiatal férfi egy piros autónak támaszkodik.

Kapucnis melegítő felsők, a laza megjelenés királyai

Ha a lazasági faktor a mérvadó, a kapucnis pulóvereket nehéz legyőzni. Ezt a melegítő felső típust hoodie-nak is szokták nevezni, hiszen a kapucni az angol „hood” szóból ered. A kapucnis pulóverek elsősorban a fiatalok körében nagy kedvencek. A kényelmes kapucnin kívül még praktikus kenguruzsebekkel is rendelkeznek, amiben rengeteg minden elfér. A legtöbb kapucnis pulóver egyszínű, ami miatt nagyon sok mindenhez felvehető. A kapucnis felsőjét bármihez felveheti, amihez éppen csak kedve tartja: cargo nadrággal, szabadidő cipővel vagy egy vagány bakanccsal!

Cipzáras melegítő felső a mindennapokra

A cipzáras férfi melegítő felsők hasonlóan vagányak, mint a kapucnis testvéreik. Kapucnival és cipzárral is rendelkeznek és nagyon jól viselhetők átmeneti dzsekiként. A hűvös nyári estéken gyorsan felkaphatja a pólójára és biztos lehet abban, hogy a tengerparti séta vagy a grillparty során nem fog fázni. Sok férfi előszeretettel vesz fel cipzáras melegítő felsőt a futáshoz is. Bongésszen a Tchibo oldalán a kényelmes férfi ruhák között és rendelje meg a sportos melegítő felsőjét online!

Sportolás funkcionális felsőkben

A férfi melegítő felsők a sportolás során is elengedhetetlenek. Mivel a pamutszövetben könnyen megizzadhatna, sok sportpulóver légáteresztő funkcionális anyagból készült. Az elasztán és a poliészter pehelykönnyű és jól szabályozza a testhőmérsékletet. Ezenkívül a műszálas anyagok megtartják alakjukat, ezért a sportfelsők jól követik a test vonalát anélkül, hogy szorítanának. Legyen szó kocogásról, fociról vagy túrázásról – ezek a speciális melegítők elengedhetetlenek a sportos férfiak számára.
Melegítő felsők a sportoláshoz: Egy fekete kapucnis melegítő felsőt és melegítő nadrágot viselő férfi a szabadban áll és kapucnival a fején épp az óráját nézi.

Meggyőző jelölések

Nézzen szét a Tchibo széles választékában és rendeljen melegítő felsőket kedvező áron. Borítékolható, hogy nemcsak a kínálat fogja meggyőzni, hanem a kiváló minőség is. A TCM minőség-tanúsítvány a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában és az alapanyagok kiválasztásától a késztermékig tart. Ha fontos az Ön számára a fenntarthatóság, keressen olyan ruhákat, amin szerepel a „GUT GEMACHT” címke. Az organikus pamut tartalmú termékek az „OCS 100” és az „OCS Blended” tanúsító védjeggyel vannak ellátva.
A Tchibo minőségnek köszönhetően nincs ok az aggodalomra: Egy csíkos melegítő felsőt viselő apuka a lánya mellett alszik az ágyban.