Férfi kabátok – a kényelem és az elegancia ötvözése

Amikor a hideg ellenére egy felhő sincs az égen és hét ágra süt a nap, egy hosszúra nyúló séta nagyon jó hatással lehet ránk, hiszen segít elengedni a hétköznapok gondjait és feltölti a szervezet D-vitamin készletét. Ahhoz, hogy a séták során egyáltalán ne fázzon, a kesztyű és a bélelt bakancs mellett egy meleg kabát is elengedhetetlen tartozék. Nézzen szét a Tchibo online shopjában és válassza ki az új kabátját a hideg őszi és téli napokra!
-12 %
Férfi dzseki
24 995Ft
21 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi parka kabát, sötétkék
34 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-10 %
Férfi blouson dzseki, sötétkék
19 995Ft
17 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-39 %
Férfi szövetkabát, gyapjúval
32 995Ft
19 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Férfi átmeneti kabát, állógallér, fekete
24 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-18 %
Férfi átmeneti kabát, piros
26 995Ft
21 995Ft
 
Elérhető:
 
-17 %
Férfi tengerészkabát, gyapjúval, sötétkék
27 995Ft
22 995Ft
 
Elérhető:
 
-17 %
Férfi szövetkabát, gyapjúval, szürke
34 995Ft
28 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi átmeneti kabát, sötétkék
29 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Férfi parka kabát, olíva
49 995Ft
41 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
Férfi átmeneti kabát, sötétkék
26 995Ft
21 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Férfi parka kabát, sötétkék
49 995Ft
41 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi blouson dzseki, bézs
21 995Ft
 
Elérhető:
 
Nemsokára újra elérhető
  • Férfi rövid kabát, bézs
Kivehető, steppelt mellénnyel: ideális az átmeneti időben
21 995Ft
17 995Ft
-18 %
Férfi rövid kabát, bézs
Kivehető, steppelt mellénnyel: ideális az átmeneti időben
21 995Ft
17 995Ft
Nemsokára újra elérhető

Kabátok minden ízléshez és alkalomra

A választás nem egyszerű, hiszen rengetegféle színű kabát közül válogathat. Az örökzöld fekete kabátokhoz különösen jól mennek a színes cipők és sálak, míg egy bézs kabáthoz például egy fehér szabadidőcipő vagy egy barna bőrcipő mutat a legjobban. Ha más színre vágyik, egy szürke kabáttal sem lőhet mellé. Amennyiben a ruházatát egy divatos darabbal szeretné feldobni, válasszon egy elegáns bordó vagy narancssárga kabátot. Látogasson el a Tchibo webshopba és válogasson a pénztárcabarát férfi kabátok között!
Egy meleg, szürke kabátot viselő fiatal férfi egy havas utcában sétál, mögötte pedig történelmi épületek láthatók.

A téli kabátok megfelelő védelmet nyújtanak a fagypont alatti hőmérséklet ellen is

Sokféle stílusú télikabát közül válogathat, így biztos lehet benne, hogy megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabot. A gyapjúból készült modellek különösen elegáns megjelenést biztosítanak, így alkalmasak az üzleti viseletre is. A legjobb választás, ha ehhez a kabáthoz egy egyszínű inget, szövetnadrágot és egy kiváló minőségű, visszafogottabb színű bőrcipőt vesz fel. Az i-re a pontot pedig egy elegáns aktatáska teszi fel. A könnyű pehelykabátok (vagy más néven tollkabátok) is melegen tartják a hideg napokon és minden szett mellé sportos megjelenést kölcsönöznek, ezért a legjobb, ha egy pulóvert, hétköznapi farmert és egy bakancsot vesz fel hozá. A Tchibo webshopjában kiváló minőségű férfi kabátok közül válogathat.
Egy napszemüveges fiatal férfi egy rövid kockás kabátban sétál az erdőben, ősszel.

A mintás férfi kabátoknak köszönhetően elbúcsúzhat az unalmas szettektől

A ruhaiparban nemcsak az egyszínű kabátok örvendtek mindig nagy népszerűségnek, hanem a só-bors-, valamint a kockás és csíkos mintákkal ellátott modellek is. Ha egy igazán különleges darabot szeretne, válasszon a nyomott mintás kabátok közül. A mintás kabátok esetében azonban igaz a mondás: a kevesebb néha több. A legjobb, ha ezekhez a kabátokhoz egyszínű sálat és ruházatot választ. A Tchibonál férfi kabátok széles választéka várja Önt.

Rövid-, háromnegyedes vagy hosszú kabát?

A rövid, háromnegyedes vagy a hosszú jelző természetesen a kabátok hosszát jelöli. Míg a hosszú kabátok térdig vagy egy kicsivel térd fölé érnek, a rövid kabátok általában a csípő vagy a fenékrész fölött végződnek, a háromnegyedes kabát pedig egy arany középút a két kabáttípus között. A hosszú kabátok elsősorban a magas férfiaknak ajánlottak, míg az alacsonyabb társaik jobban járnak a rövid- vagy a háromnegyedes darabokkal, mivel ezek nem keltenek idétlen, túl lenge hatást. A kabát kiválasztásakor nagyon fontos, hogy maradjon elegendő hely egy zakó számára és fontos, hogy az ne lógjon ki a kabát alól.

A gyapjú kabátok helyes tisztítása

Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesse az elegáns gyapjú kabátja előnyeit, a megfelelő tisztítás kiemelten fontos. Általánosságban véve elmondható, ha nem biztos abban, hogy hogyan kell tisztítania a gyapjú kabátot, akkor vessen egy pillantást a belsejébe. A címkén található mosási útmutató eligazítja Önt, hogy hogyan tisztítsa és kezelje a ruhadarabot. A gyapjú kabátokhoz általában száraztisztítást ajánlanak. Ha csak egy foltot szeretne eltávolítani, használjon speciális gyapjúmosószert. Kenjen egy keveset a kabátra, majd egy kis vízzel dörzsölje addig, amíg a folt ki nem jön belőle.
Megfelelő kezelés a hosszú élettartam érdekében: Egy fiatal férfi egy szürke kabátot visel.

Fenntartható termelés és szigorú minőségi követelmények

A Tchibonál a termékek fenntarható gyártására esküszünk és a vásárlóinknak kizárólag kiváló minőségű termékeket nyújtunk. Mint minden más termék, a férfi kabátjaink is rendelkeznek a TCM minőség-tanúsítvánnyal, mely garantálja Önnek, hogy a szigorú minőségi előírásaink minden esetben betartásra kerültek. A TCM rövidítés a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. A ’GUT GEMACHT’ védjegy egy másik jelölés, amely alapján könnyen felismerheti a fenntarható módon előállított férfi ruhákat és segítségével nyomon követheti a teljes gyártási- és ellátási láncot. Erről még több információt találhat a Tchibo weboldalán!
Egy szürke kabátot és egy színes sálat viselő fiatal férfi egy farönkön ül a parkban.