Férfi kabátok – a kényelem és az elegancia ötvözése

Amikor a hideg ellenére egy felhő sincs az égen és hét ágra süt a nap, egy hosszúra nyúló séta nagyon jó hatással lehet ránk, hiszen segít elengedni a hétköznapok gondjait és feltölti a szervezet D-vitamin készletét. Ahhoz, hogy a séták során egyáltalán ne fázzon, a kesztyű és a bélelt bakancs mellett egy meleg kabát is elengedhetetlen tartozék. Nézzen szét a Tchibo online shopjában, és válassza ki az új kabátját a hideg őszi és téli napokra!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 26 995 Ft 21 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Kabátok minden ízléshez és alkalomra

A választás nem egyszerű, hiszen rengetegféle színű kabát közül válogathat. Az örökzöld fekete kabátokhoz különösen jól mennek a színes cipők és sálak, míg egy bézs kabáthoz például egy fehér szabadidőcipő vagy egy barna bőrcipő mutat a legjobban. Ha más színre vágyik, egy szürke kabáttal sem lőhet mellé. Amennyiben a ruházatát egy divatos darabbal szeretné feldobni, válasszon egy elegáns bordó vagy narancssárga kabátot! Látogasson el a Tchibo webshopba és válogasson a pénztárcabarát férfi kabátok között!
Egy meleg, szürke kabátot viselő fiatal férfi egy havas utcában sétál, mögötte pedig történelmi épületek láthatók.

A téli kabátok megfelelő védelmet nyújtanak a fagypont alatti hőmérséklet ellen is

Sokféle stílusú télikabát közül válogathat, így biztos lehet benne, hogy megtalálja a saját ízlésének megfelelő darabot. A gyapjúból készült modellek különösen elegáns megjelenést biztosítanak, így alkalmasak az üzleti viseletre is. A legjobb választás, ha ehhez a kabáthoz egy egyszínű inget, szövetnadrágot és egy kiváló minőségű, visszafogottabb színű bőrcipőt vesz fel. Az i-re a pontot pedig egy elegáns aktatáska teszi fel. A könnyű pehelykabátok (vagy más néven tollkabátok) is melegen tartják a hideg napokon, és minden szett mellé sportos megjelenést kölcsönöznek, ezért a legjobb, ha egy pulóvert, hétköznapi farmert és egy bakancsot vesz fel hozzá. A Tchibo webshopjában kiváló minőségű férfi kabátok közül válogathat.
Egy napszemüveges fiatal férfi egy rövid kockás kabátban sétál az erdőben, ősszel.

A mintás férfi kabátoknak köszönhetően elbúcsúzhat az unalmas szettektől

A ruhaiparban nemcsak az egyszínű kabátok örvendtek mindig nagy népszerűségnek, hanem a só,bors, valamint a kockás és csíkos mintákkal ellátott modellek is. Ha egy igazán különleges darabot szeretne, válasszon a nyomott mintás kabátok közül! A mintás kabátok esetében azonban igaz a mondás: a kevesebb néha több. A legjobb, ha ezekhez a kabátokhoz egyszínű sálat és ruházatot választ. A Tchibo-nál férfi kabátok széles választéka várja Önt.

Rövid, háromnegyedes vagy hosszú kabát?

A rövid, háromnegyedes vagy a hosszú jelző természetesen a kabátok hosszát jelöli. Míg a hosszú kabátok térdig vagy egy kicsivel térd fölé érnek, a rövid kabátok általában a csípő vagy a fenékrész fölött végződnek, a háromnegyedes kabát pedig egy arany középút a két kabáttípus között. A hosszú kabátok elsősorban a magas férfiaknak ajánlottak, míg az alacsonyabb társaik jobban járnak a rövid vagy a háromnegyedes darabokkal, mivel ezek nem keltenek idétlen, túl lenge hatást. A kabát kiválasztásakor nagyon fontos, hogy maradjon elegendő hely egy zakó számára, és fontos, hogy az ne lógjon ki a kabát alól.

A gyapjú kabátok helyes tisztítása

Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesse az elegáns gyapjú kabátja előnyeit, a megfelelő tisztítás kiemelten fontos. Általánosságban véve elmondható, ha nem biztos abban, hogy hogyan kell tisztítania a gyapjú kabátot, akkor vessen egy pillantást a belsejébe! A címkén található mosási útmutató eligazítja Önt, hogy hogyan tisztítsa és kezelje a ruhadarabot. A gyapjú kabátokhoz általában száraz tisztítást ajánlanak. Ha csak egy foltot szeretne eltávolítani, használjon speciális gyapjúmosószert. Kenjen egy keveset a kabátra, majd egy kis vízzel dörzsölje addig, amíg a folt ki nem jön belőle.
Megfelelő kezelés a hosszú élettartam érdekében: Egy fiatal férfi egy szürke kabátot visel.

Fenntartható termelés és szigorú minőségi követelmények

A Tchibonál a termékek fenntarható gyártására esküszünk és a vásárlóinknak kizárólag kiváló minőségű termékeket nyújtunk. Mint minden más termék, a férfi kabátjaink is rendelkeznek a TCM minőség-tanúsítvánnyal, mely garantálja Önnek, hogy a szigorú minőségi előírásaink minden esetben betartásra kerültek. A TCM rövidítés a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. A ’GUT GEMACHT’ védjegy egy másik jelölés, amely alapján könnyen felismerheti a fenntarható módon előállított férfi ruhákat és segítségével nyomon követheti a teljes gyártási- és ellátási láncot. Erről még több információt találhat a Tchibo weboldalán!
Egy szürke kabátot és egy színes sálat viselő fiatal férfi egy farönkön ül a parkban.