Férfi funkcionális kabátok – a sportruházatok királyai

Ha egy hosszabb túrát tervez, vagy akár esőben is szeretne biciklizni vagy kocogni, egy funkcionális kabát tökéletes kiegészítő lehet. A férfi funkcionális kabátok még kedvezőtlen időjárási körülmények között is melegen és szárazon tartják Önt. A Tchibonál különböző kivitelben és méretben kaphatók férfi funkcionális kabátok. Fedezze fel a termékek széles kínálatát, és rendelje meg kedvenc ruhadarabjait online!
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 44 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 32 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 49 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 27 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 32 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Miért nélkülözhetetlen egy szabadtéri dzseki a férfiak számára?

A funkcionális kabátok alkotják a sport- és szabadidő ruházat legfelső rétegét – nem csak télen vagy az esőben való kocogáshoz tökéletesek. Minden szabadtéri tevékenység során hű társak és nem utolsó sorban rendkívül kényelmesek is, emellett pedig még divatos és sportos megjelenést is biztosítanak. Most már csak a megfelelő nadrág és a hozzá illő cipő hiányzik és indulhat is a szabadba!

A legfontosabb szempontok a funkcionális kabátokkal kapcsolatban

A férfi funkcionális kabátok a szél, hideg és az eső elleni megbízható védelem mellett a kellemes testhőmérséklet megőrzésében is nagy szerepet játszanak, mivel légáteresztő anyagból készülnek. A testhez való optimális alkalmazkodás maximális mozgásszabadságot nyújt a sport során és fontos megemlíteni, hogy rendkívül kényelmes is. A férfi funkcionális kabátok további hasznos tulajdonságaik közé sorolható például a strapabíró kidolgozásuk és a pehelykönnyű súlyuk is. Ez segíti abban, hogy a hosszabb túrák során is kényelmesen érezze magát a bőrében.

Férfi funkcionális kabátok – vízálló és strapabíró

A funkcionális kabátok vásárlása során az egyik legfontosabb szempont a vízálló felső réteg, melyről a vízoszlop nyomásánásak való ellenás ad információt. 1300 mm-től kezdve a funkcionális kabát vízállónak tekinthető. Ez általában több, mint elegendő egy szabadidős dzsekihez. Ha azonban keményebb időjárási viszonyok között tervez kerékpározást vagy túrázást, akkor érdemes 5000-10000 mm-es értékkel rendelkező férfi kabátot választania.

A softshell kabátoktól a polár felsőkig

A Tchibonál különféle sportruházathoz való anyagok közül választhat és online megrendelheti, a softshell-, pehelytoll kabátját vagy polár felsőjét. A softshell kabátokat az innovatív membránbevonatuk és a kiváló légáteresztő képességük teszi egyedivé. A pehelykabátok ezzel szemben a remek szigetelő tulajdonságainak köszönhetően jelentenek tökéletes választást, melynek erejét a töltőerőben mérik. Minél magasabb ez az érték, annál jobb a kabát hőtartása. A polár felsők pedig kellemesen puhák és anélkül tartják a test hőmérsékletét, hogy megizzadna.

Melyik funkcionális kabát az ideális választás?

Ha télen egy laza kirándulást tesz az erdőben, akkor egy puha pehelykabátot ajánlunk. Vegyen fel hozzá egy strapabíró nadrágot és téli bakancsot és indulhat is. Egy hosszabb túrára viszont inkább a hard- vagy softshell kabátokat ajánljuk. Futáshoz vagy kerékpározáshoz a legjobb, ha egy könnyű, légáteresztő funkcionális kabátot választ, amely egy extra légáteresztő hálós betéttel van ellátva a hátrészén.

Férfi funkcionális kabátok kiváló minőségben, innovatív funkciókkal

A Tchibonál a termékek kiváló minősége felől kétsége sem lehet, melyekről a TCM minőség-tanúsítvánnyal („Tchibo Certified Merchandise”) bizonyosodhat meg. Ezenkívül sok szabadidős és átmeneti kabátunk olyan innovatív részletekkel rendelkezik, mint például a DryActive Plus technológia, amely hozzájárul a test optimális hőmérsékletéhez, méghozzá úgy, hogy felszívja a nedvességet és elvezeti azt.