Fürdőszoba - a stílusos wellness oázis

Egy lakás, vagy egy ház berendezésénél gyakran a nappalin, vagy a hálószobán van a hangsúly. A test ápolás, és a higiéniai tevékenységek miatt naponta több alkalommal is be fogunk menni a fürdőszobába, így az egy olyan központi hellyé fog válni, amit szintén nem szabad elhanyagolni. A nagyszerű berendezési tárgyakkal, egy kisfokú kreativitással, és a fürdőszobai jó ötletekkel a fürdőszobája különösebb erőfeszítések nélkül a jólét igazi oázisává válik. A Tchibo online boltjában kedvezően áron vásárolhatja meg a stílusos bútorokat, és kiegészítőket.
Akciós ár 2 495 Ft 1 295 Ft Quickshop
Akciós ár 2 995 Ft 1 895 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 295 Ft 1 695 Ft Quickshop
Akciós ár 13 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 795 Ft 4 495 Ft Quickshop
1 ...

Egyéniség, és stílus - az Ön igényei szerinti fürdőszoba

Függetlenül attól, hogy egy frissítő reggeli zuhanyt szeretne venni, vagy pedig egy hosszú fürdőt egy hosszú munkahelyi nap után: A fürdőszoba mindig is a kikapcsolás helyszíne lesz. Azért, hogy itt igazán jól érezhesse magát, a berendezésnek meg kell felelnie a saját személyes stílusának. Alapvetően a következő van érvényben: Ha világos színeket használ, akkor a helyiség igazán barátságosan fog kinézni, és maga a helyiség is nagyobbnak fog tűnni - mindez tökéletes színválasztás lehet a kis fürdőszobákhoz. A fürdőszobai-trendek klasszikusai a kék színárnyalatok, és a tengeri mintázatok, mint például a horgonyok és a világítótornyok használata. Azért, hogy a fürdőszobában alkalmazott színek ne legyenek zavaróak, tanácsos a falak, a törülközők, a zuhanyfüggönyök, a fürdőszobai szőnyegek, és dekorációk színárnyalatai összefoglalni.
Tippek kisméretű fürdőszoba esetén: Egy fürdőszoba, amelybe van egy nagy tükör, és egy üvegből készült zuhanykabin.

Tippek és trükkök a kis fürdőszobához

Még egy kis fürdőszobából is sokat hozhat ki! Az élénk színek mellett a nagy tükrök, és a vékony csempefugák is arról gondoskodnak, hogy jobb legyen a helyiség megjelenése. Emellett még fontos: a helyiség megfelelő megvilágítása! Ha a helyiség kiválasztott pontjain kerülnek megvilágításra, akkor erre a célra a spotlámpák sokkal inkább alkalmasabbak, mint egy darab középen lévő mennyezeti lámpa. A mosdónál lévő szekrények, és a zuhanyzó polcok fúrás nélkül is, közvetlenül a csempéhez rögzíthetők, amelyek anélkül teremtenek rendet, és tárhelyet, hogy további helyet foglalnának. A multifunkcionális bútorhoz is ideálisak: Kiegészítőként használhat törülközőtartós radiátort is - így a törülközői mindig kellemesen melegek lesznek.
Egy nagy fürdőszoba, amelyben van egy bolyhos szőnyeg, és egy szabadon álló kád.

Így különösen hangulatos lesz a fürdőszobája

Bárki, aki szereti a nagyméretű fürdőszoba nyújtotta előnyöket, tényleg elegendő helyre, és sokféle elrendezési lehetőségre számíthat. Azért, hogy az adott helyiség a mérete ellenére is hangulatos legyen, célszerű azt kisebb helyiségekre felosztani. A különféle festett, ill. tapétázott falakkal, valamint mintás padlólapokkal az egyes részek, mint például a fürdőkád, vagy egy igazán szép polc külön is kihangsúlyozható. A meleg színek, a bolyhos fürdőszobai szőnyegek, és az azokhoz hozzáillő színű törülközők, valamint a helyiségben elosztott ülő helyek gondoskodnak a kényelemről. A vízzáró faanyagból készült fürdőszoba bútorok, valamint a széles körben használatos mosogatók szintén otthonos hangulatot teremtenek.

Ablak nélküli fürdőszoba: Hogyan szüntessük meg a sötétséget

Különösen új építésű lakásoknál lehet ablak nélküli fürdőszobákat találni. Ne aggódjon - nem kell árnyékban maradnia! A világos tónusokra, és a nagy tükörfelületekre is támaszkodhat. A meleg, fehér fényű lámpák különösen otthonosak. Háttér világítású, matt üvegtáblával, vagy fénypanellel mindenféle külön erőfeszítés nélkül helyettesítheti az ablakot. Még a (kevés helyet igénylő) növények is a hangulatról gondoskodnak. Figyeljen rá, hogy a növények rendszeresen fényhez jussanak - ehhez például egy kis időzítőt is felhasználhat. Annak érdekében, hogy a penésznek ne legyen semmi esélye, az ablak nélküli fürdőszobában elengedhetetlen a rendszeres szellőzés és fűtés!

Elegáns, és praktikus fürdőszobai kiegészítők

A megfelelő kiegészítőkkel, mint például a bolyhos törülközőkkel, vagy az extra nagy zuhanyfejjel ellátott esőzuhannyal a fürdőszobában történő tartózkodás igazi wellness élménnyé válik. Feltétlenül figyeljen rá, hogy ne csak elegáns kialakítással rendelkezzenek az eszközök, hanem a funkcionalitásukat is töltsék be. A vízhatlan anyagból készült bútorok sokkal tartósabbak. A szappanadagolók, a fogkefével ellátott fogmosópoharak, és ehhez hasonlóak esetén a csúszásgátló bevonatok, mint például a gumi vagy a szilikon biztosítják a megfelelő állást. A WC-papír tartók, a törülközős akasztók, és a tapadófelületekkel ellátott tapadókorongok a fúrás, és a ronda fúrt lyukakra kínálnak alternatív megoldást - amelyek ugyanis bármikor levehetőek, és vissza is helyezhetőek.
A hangulatos fürdőszoba tartozékai: A fürdőszobai komódon, két egymáson lévő összehajtogatott kéztörlő van.

Garantáltan magas minőség - A Tchibo TCM-pecsétje

A Tchibonál mi magas minőségi követelményeket támasztunk a fürdőszoba bútorokkal, és a fürdőszobai berendezésekkel kapcsolatosan. A TCM-pecsét - röviden a „Tchibo Tanúsított Áruk” - garantálja, hogy minden termékünk folyamatosan megfeleljen a magas minőségi követelményeknek. Ezért szorosan nyomon követjük az összes munkalépést, a gyártástól egészen a szállításig. Például különösen nagy figyelmet fordítunk a kiváló minőségű anyagokra, a speciális beszállítókra, valamint az ésszerű árucikk kiválasztásra. Ezeknek a szigorú ellenőrzéseknek köszönhetően olyan termékeket tudunk Önnek biztosítani, amelyeket garantáltan hosszú ideig fog tudni használni.
Jó közérzet a jó minőségnek köszönhetően: Egy kislány a fürdőszobában a frissen mosott fogát mutatja az apjának.