Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
 • Tapadókorongos WC-papírtartó
Biztosan tart a prémium tapadókorong-rendszer révén
5 995Ft
Gyorsnézet
 • Frottír fürdőköpeny, bézs-korall
 • Frottír fürdőköpeny, sötétzöld
Lépsejt szerkezet és szegély a zsebeknél és az ujjaknál
12 995Ft
Gyorsnézet
 • Kádkilépő memóriahabos, 45x75, korall
Kellemes érzés a talpaknak
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
Sajnos már elfogyott
 • Piperetartó, kerámia fehér
Kozmetikumok, kiegészítők stb. tárolásához
3 295Ft
2 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
 • Vízlehúzó
A lehúzógumi révén csíkmentesen szárazra töröl
3 295Ft
2 695Ft
néhány darab kapható
 • XL strandtörölköző, csíkos
Villámgyorsan táskává alakítható
8 495Ft
Gyorsnézet
 • Páramentes tükör
Nem párásodik be a forró gőztől
3 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • 2 az 1-ben XL fürdőlepedő és poncsó, kék
Különösen puha, nedvszívó frottíranyag
néhány darab kapható
 • Porcelán szappanadagoló, fehér
Dekoratív gyöngyfelülettel
néhány darab kapható
 • Piperetartó
Kiváló minőségű műanyagból
2 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
 • Tapadókorongos tárolókosár
Biztosan tart a prémium tapadókorong-rendszer révén
4 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
 • Velúr fürdőköpeny
Kívül puha velúrból – belül nedvszívó frottírból
 • Fürdőszobaszőnyeg, szürke
Különösen puha és nedvszívó
2 995Ft
Gyorsnézet
 • Kerek frottír fürdőlepedő, mintás
Különösen puha és nedvszívó
7 995Ft
Gyorsnézet
 • 2 az 1-ben neszesszer
Sokoldalúan - tárolókosárként is - használható
2 795Ft
Gyorsnézet
1 ...

Fürdőszoba-berendezés: funkcionális, helytakarékos és otthonos

Egy szép, praktikusan berendezett, otthonos fürdőszoba segít, hogy a napja derűsen, energiával telve kezdődjön. Nyitott, barátságos környezetben az ellazító fürdés és a szépségápolás is sokkal kellemesebb. A Tchibo-nál ezért nemcsak szuper berendezési tárgyakat talál fürdőszobájához, de berendezési ötleteket és hasznos tippeket is.

Ötletek a helytakarékos fürdőszobához

Hogyan hasson fürdőszobája tágasabbnak?

Egy fürdőszoba átlagos mérete kilenc négyzetméter. Néhány trükk segítségével azonban optikailag megnövelhetjük: Kombináljon világos falakat sötét padlóval. Így a helyiség rögtön szélesebbnek és mélyebbnek tűnik. Fürdőszobai világítás céljára jó választás a mennyezetbe építhető spotlámpa. Ezek a fürdőszobai lámpák a helyiség minden zugát bevilágítják, ami szintén nagyobbnak láttatja a teret. Továbbá ügyeljen arra, hogy fürdőszobája minél nyitottabb legyen. Például ne állítson fürdőszobabútort keresztben a helyiségbe.

Fürdőszoba-tervezés

Ahhoz, hogy a reggeli készülődés flottul menjen, fontos, hogy a fürdőszobában legyen elég hely a szabad mozgáshoz. Egy lakályos fürdőszobához azonban hozzátartozik az elegendő rakodóhely és néhány dekorációs elem is. Bútordarabjainak szabadon álló oldalainál mindenképpen tervezzen be kb. 75 centiméternyi mozgásteret. A maradék teret pedig rendezze be tetszés szerint. A fürdőszobai kiegészítők esetében válasszon inkább kevés, de nagyobb darabot. Ez összességében nyugodtabb hatást kelt.

Fontos szempontok a fürdőszoba berendezéséhez

Vízálló anyagok

Magas páratartalom és időnként ráfröccsenő víz: a fürdőszobában kifejezetten a vizes helyiségekbe való anyagok használata javasolt. Ennek megfelelően a berendezés és a kiegészítők klasszikus anyagai a kerámia, a műanyag és az üveg. De a kezelt fa is alkalmas – különösen, ha Ön a természetes hatást kedveli. Különleges bevonattal ellátva a fa nem duzzad meg. Aki különleges anyagokat szeretne fürdőszobájába, válassza a követ és a parafát.

Helytakarékos kivitel

Mivel a fürdőszobában többnyire minden centi számít, fontos a lehetőleg helytakarékos fürdőszoba-berendezés. Ezért inkább magas, mint széles fürdőszobabútorokat célszerű választani. További rakodóhelyet teremthetők kis extrákkal: A fürdőszobabútorokra szerelt praktikus akasztók a fürdőszobai textilek, azaz a törölközők vagy fürdőköpenyek számára biztosítanak helyet. Az olyan fürdőszobai kellékek, mint a borotvakészülék, a hajszárító stb. is tárolhatók felakasztva. A legtöbb modellen található egy erre a célra szolgáló kis fül.

Minőségi garanciánk a fürdőszoba-berendezésre

Funkcionális, kényelmes és stílusos – ez az elvárás a fürdőszobával szemben. Ezért ügyelünk a minőségi, nedvességálló anyagok használatára és az alaposan átgondolt gyártásra. Minőségi elvárásainkat a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) jelölés garantálja. Ebben mindig bízhat, ha fürdőszoba berendezését online áruházunkban vásárolja meg.