Fürdőszoba - a stílusos wellness oázis

Egy lakás, vagy egy ház berendezésénél gyakran a nappalin, vagy a hálószobán van a hangsúly. A test ápolás, és a higiéniai tevékenységek miatt naponta több alkalommal is be fogunk menni a fürdőszobába, így az egy olyan központi hellyé fog válni, amit szintén nem szabad elhanyagolni. A nagyszerű berendezési tárgyakkal, egy kisfokú kreativitással, és a fürdőszobai jó ötletekkel a fürdőszobája különösebb erőfeszítések nélkül a jólét igazi oázisává válik. A Tchibo online boltjában kedvezően áron vásárolhatja meg a stílusos bútorokat, és kiegészítőket.
Akciós ár 19 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 2 495 Ft
Akciós ár 49 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 6 995 Ft 6 295 Ft
Akciós ár 3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 18 995 Ft Quickshop
Akciós ár 24 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
Akciós ár 26 995 Ft 23 995 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 74 995 Ft 44 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 13 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 79 995 Ft 64 995 Ft Quickshop
1

Egyéniség, és stílus - az Ön igényei szerinti fürdőszoba

Függetlenül attól, hogy egy frissítő reggeli zuhanyt szeretne venni, vagy pedig egy hosszú fürdőt egy hosszú munkahelyi nap után: A fürdőszoba mindig is a kikapcsolás helyszíne lesz. Azért, hogy itt igazán jól érezhesse magát, a berendezésnek meg kell felelnie a saját személyes stílusának. Alapvetően a következő van érvényben: Ha világos színeket használ, akkor a helyiség igazán barátságosan fog kinézni, és maga a helyiség is nagyobbnak fog tűnni - mindez tökéletes színválasztás lehet a kis fürdőszobákhoz. A fürdőszobai-trendek klasszikusai a kék színárnyalatok, és a tengeri mintázatok, mint például a horgonyok és a világítótornyok használata. Azért, hogy a fürdőszobában alkalmazott színek ne legyenek zavaróak, tanácsos a falak, a törülközők, a zuhanyfüggönyök, a fürdőszobai szőnyegek, és dekorációk színárnyalatai összefoglalni.
Tippek kisméretű fürdőszoba esetén: Egy fürdőszoba, amelybe van egy nagy tükör, és egy üvegből készült zuhanykabin.

Tippek és trükkök a kis fürdőszobához

Még egy kis fürdőszobából is sokat hozhat ki! Az élénk színek mellett a nagy tükrök, és a vékony csempefugák is arról gondoskodnak, hogy jobb legyen a helyiség megjelenése. Emellett még fontos: a helyiség megfelelő megvilágítása! Ha a helyiség kiválasztott pontjain kerülnek megvilágításra, akkor erre a célra a spotlámpák sokkal inkább alkalmasabbak, mint egy darab középen lévő mennyezeti lámpa. A mosdónál lévő szekrények, és a zuhanyzó polcok fúrás nélkül is, közvetlenül a csempéhez rögzíthetők, amelyek anélkül teremtenek rendet, és tárhelyet, hogy további helyet foglalnának. A multifunkcionális bútorhoz is ideálisak: Kiegészítőként használhat törülközőtartós radiátort is - így a törülközői mindig kellemesen melegek lesznek.
Egy nagy fürdőszoba, amelyben van egy bolyhos szőnyeg, és egy szabadon álló kád.

Így különösen hangulatos lesz a fürdőszobája

Bárki, aki szereti a nagyméretű fürdőszoba nyújtotta előnyöket, tényleg elegendő helyre, és sokféle elrendezési lehetőségre számíthat. Azért, hogy az adott helyiség a mérete ellenére is hangulatos legyen, célszerű azt kisebb helyiségekre felosztani. A különféle festett, ill. tapétázott falakkal, valamint mintás padlólapokkal az egyes részek, mint például a fürdőkád, vagy egy igazán szép polc külön is kihangsúlyozható. A meleg színek, a bolyhos fürdőszobai szőnyegek, és az azokhoz hozzáillő színű törülközők, valamint a helyiségben elosztott ülő helyek gondoskodnak a kényelemről. A vízzáró faanyagból készült fürdőszoba bútorok, valamint a széles körben használatos mosogatók szintén otthonos hangulatot teremtenek.

Ablak nélküli fürdőszoba: Hogyan szüntessük meg a sötétséget

Különösen új építésű lakásoknál lehet ablak nélküli fürdőszobákat találni. Ne aggódjon - nem kell árnyékban maradnia! A világos tónusokra, és a nagy tükörfelületekre is támaszkodhat. A meleg, fehér fényű lámpák különösen otthonosak. Háttér világítású, matt üvegtáblával, vagy fénypanellel mindenféle külön erőfeszítés nélkül helyettesítheti az ablakot. Még a (kevés helyet igénylő) növények is a hangulatról gondoskodnak. Figyeljen rá, hogy a növények rendszeresen fényhez jussanak - ehhez például egy kis időzítőt is felhasználhat. Annak érdekében, hogy a penésznek ne legyen semmi esélye, az ablak nélküli fürdőszobában elengedhetetlen a rendszeres szellőzés és fűtés!

Elegáns, és praktikus fürdőszobai kiegészítők

A megfelelő kiegészítőkkel, mint például a bolyhos törülközőkkel, vagy az extra nagy zuhanyfejjel ellátott esőzuhannyal a fürdőszobában történő tartózkodás igazi wellness élménnyé válik. Feltétlenül figyeljen rá, hogy ne csak elegáns kialakítással rendelkezzenek az eszközök, hanem a funkcionalitásukat is töltsék be. A vízhatlan anyagból készült bútorok sokkal tartósabbak. A szappanadagolók, a fogkefével ellátott fogmosópoharak, és ehhez hasonlóak esetén a csúszásgátló bevonatok, mint például a gumi vagy a szilikon biztosítják a megfelelő állást. A WC-papír tartók, a törülközős akasztók, és a tapadófelületekkel ellátott tapadókorongok a fúrás, és a ronda fúrt lyukakra kínálnak alternatív megoldást - amelyek ugyanis bármikor levehetőek, és vissza is helyezhetőek.
A hangulatos fürdőszoba tartozékai: A fürdőszobai komódon, két egymáson lévő összehajtogatott kéztörlő van.

Garantáltan magas minőség - A Tchibo TCM-pecsétje

A Tchibonál mi magas minőségi követelményeket támasztunk a fürdőszoba bútorokkal, és a fürdőszobai berendezésekkel kapcsolatosan. A TCM-pecsét - röviden a „Tchibo Tanúsított Áruk” - garantálja, hogy minden termékünk folyamatosan megfeleljen a magas minőségi követelményeknek. Ezért szorosan nyomon követjük az összes munkalépést, a gyártástól egészen a szállításig. Például különösen nagy figyelmet fordítunk a kiváló minőségű anyagokra, a speciális beszállítókra, valamint az ésszerű árucikk kiválasztásra. Ezeknek a szigorú ellenőrzéseknek köszönhetően olyan termékeket tudunk Önnek biztosítani, amelyeket garantáltan hosszú ideig fog tudni használni.
Jó közérzet a jó minőségnek köszönhetően: Egy kislány a fürdőszobában a frissen mosott fogát mutatja az apjának.