Fürdőszobatükör – praktikus segéd és dekoráció egyben

A tükrök minden fürdőszoba nélkülözhetetlen elemei. Az ember amint felkel, egyből vizsgálódik a tükörben. A fürdőszobatükör elengedhetetlen a fogmosáshoz, a hajszárításhoz és sminkeléshez. És a napi borotválkozás sem képzelhető el tükör nélkül. Az, hogy melyik modellt választja, függ a fürdőszoba méretétől és a személyes ízlésétől. A Tchibo vonzó választékot kínál – a tükrös szekrényektől a kozmetikai tükrökig.
-10 %
Fali tükör
19 995Ft
17 995Ft

Enélkül nem megy: a fürdőszobatükör nélkülözhetetlen

A fürdőszobában található tükröknek nem csak gyakorlati hasznuk van, díszítőelemként sem utolsók. Fényvisszaverő tulajdonságaiknak köszönhetően fényt is hoznak a szobába – ez különösen fontos, ha a fürdőszobája kisebb, vagy csak keskeny ablaka van. A tükrös szekrényekkel további tárolóhelyet teremthet, egy nagy fakeretes fali tükör gondoskodik az otthonos hangulatról és egy polccal rendelkező tükör segítségével gyorsan hozzáférhet a legfontosabb higiéniai szerekhez. Mindegy, mit választ: a fürdőszobatükör nélkülözhetetlen és stílusos kiegészítés a fürdőszoba bútorai számára.
Egy beépített világítással rendelkező, téglalap alakú fürdőszobatükör függ két téglalap alakú mosdókagylóval felszerelt vizesblokk fölött.

Fürdőszobatükör beépített világítással

Sokan választják a világítással rendelkező fürdőszobatükröt. A reggeli vagy esti sötétségben más fényforrásra is szüksége van a mennyezeti lámpán kívül. A LED-lámpák tökéletesek a fürdőszobába, mivel jól bírják a magas páratartalmat. Ezen felül helytakarékosan be lehet őket építeni és pontosan odavilágítanak, ahol szükség van fényükre. Ha egy belső, ablak nélküli fürdőszobával rendelkezik, a LED-es világítással rendelkező fürdőszobatükröt ajánljuk. Ha a fürdőszobájában nagy ablakok vannak, elegendőek a természetes fehér vagy melegfehér fényt adó lámpák. Egyes tükrök hátulján LED-sávok találhatók – ezek egy kellemes közvetett megvilágítást biztosítanak.
Tükör és szekrény együtt: egy fiatal nő pizsamában áll egy nyitott tükrös szekrény előtt a fürdőszobában, amely egy téglalap alakú mosdókagyló fölött lóg.

Duplán hasznos: tükrös szekrények

A tükrös szekrények tökéletesek, ha extra tárhelyre van szüksége a fürdőszobában. A dupla előny már a nevében van. A tükörrel ellátott ajtók mögött több rekesz rejlik, amelyekben kényelmesen tárolhatja a fürdőszobai kiegészítőket. A tükrös szekrények általában két ajtóval rendelkeznek, de – ha van elegendő hely -, három vagy négyajtós kivitelben is kaphatók. A legtöbb tükrös szekrény megvilágított és gyakran beépített foglalattal rendelkezik, ami nagyon praktikus megoldás a hajszárító vagy az elektromos borotva számára. A Tchibo termékpalettájában sokféle tükrös szekrényt talál – a legjobb, ha közelebbről szétnéz a fürdőszobabútorok kínálatában.

Kozmetikai tükör a nagyító hatáshoz

Nem csak a nők esküsznek a kozmetikai tükörre a fürdőszobában. A speciális üveggel ellátott praktikus fürdőszobai kiegészítők biztosítják a tükörkép többszörös kinagyítását. Sminkeljen és borotválkozzon dupla hatékonysággal. A legtöbb esetben a kozmetikai tükrök kerek vagy ovális alakúak és krómozott felülettel rendelkeznek. Sok modell állvánnyal van ellátva és előre-hátra hajtható. Egyes kozmetikai tükrök egy flexibilis tartóval a falra erősíthetők. A nagyobb fürdőszobatükör kistestvéreként a kozmetikai tükrök a legkisebb fürdőszobába is elférnek.

Hogyan tisztítsuk a fürdőszobatükröt?

Csíkokat és foltokat senki nem akar látni a tükrén. Nem csak csúnyán néznek ki, hanem a tükörképet is megzavarják. Ezért fontos a fürdőszobatükör rendszeres és alapos tisztítása. Nagyon egyszerű és néhány lépésből megvan. Tisztítsa meg a tükröt egy pamutból, mikroszálas anyagból vagy bőrből készült nedves kendővel – lehetőleg langyos vízzel. Ezután törölje át egy száraz ronggyal és kész. A fürdőszobatükör tisztításakor nincs szüksége vegyi tisztítószerekre.
A fürdőszobatükör megfelelő tisztítása: egy fiatal nő kék kesztyűben takarítja a tükröt egy tisztító spray segítségével.

A folyamatos minőség nálunk egyértelmű

Ha a Tchibo fürdőszobatükröt választja, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket vásárol. Erről a TCM minőség-tanúsítványunk kezeskedik, ami a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése, és és kizárólag a Tchibo termékeken látható. A tanúsítvánnyal garantáljuk a folyamatos minőségellenőrzést – az alapanyagok beszerzésétől a gyártáson át egészen az értékesítésig. Így sokáig élvezheti termékeinket!
Egy szőke nő a kislányával áll a fürdőszobatükör és a mosdókagyló előtt és kezet mosnak.