Fürdőszoba szekrények - funkcionális és esztétikus

Ésszerűen minden helyiség még tovább bővíthető. A fürdőszobában lévő kiegészítő hely különösen praktikus, mert itt amúgy is gyorsan kéznél kell lennie az ápoló szereknek, a kozmetikumoknak és a tisztítószereknek. Ehhez a fürdőszobai szekrények ideális kiegészítőnek bizonyulnak, és praktikusan be is építhetőek a fürdőszobába. Ön dönti el, hogy egy új fürdőszobai szekrény olcsó és funkcionális, vagy inkább figyelemfelkeltő legyen. A Tchibonál számos praktikus bútordarab megtalálható.
Gurulós fürdőszobai kisszekrény, fehér
64 995Ft
Fürdőszobai komód, fehér
119 995Ft
-20 %
Fa fellépő
24 995Ft
19 995Ft
Fürdőszobai szekrény, fehér
144 995Ft
-16 %
Fürdőszobai komód, fehér
59 995Ft
49 995Ft
Gurulós fürdőszobai tároló
32 995Ft
Fürdőszobai komód, fehér/menta
84 995Ft
Fürdőszobai komód, 1 ajtós, 3 fiókos, antracit
99 995Ft
Fürdőszobai komód, 2 ajtós, 1 fiókos, antracit
84 995Ft
-37 %
Gurulós fürdőszobai szekrény, bézs
47 995Ft
29 995Ft
-32 %
Fürdőszobai kisszekrény, bézs
51 995Ft
34 995Ft
Fürdőszobai magas polc, fa
79 995Ft
Fürdőszobai polc, kicsi, fehér
29 995Ft
Állópolc, 5 részes, fa
129 995Ft
-25 %
Fürdőszobai szekrény, tölgy, fehér
79 995Ft
59 995Ft
Törölközőtartó állvány, fa
32 995Ft
Fali törölközőtartó, fa
29 995Ft
-26 %
Fürdőszobai magas szekrény, világosszürke
94 995Ft
69 995Ft
Sarok törölközőtartó állvány, fa
37 995Ft
Keskeny fürdőszobai szekrény
99 995Ft
Gurulós fürdőszobai kisszekrény
74 995Ft
-20 %
Fürdőszobai magas szekrény
74 995Ft
59 995Ft
Tömör fából készült ülőpad, kék
52 995Ft
Gurulós fürdőszobai tároló, antracit
32 995Ft

Szép kivitelű, praktikus tároló hely

Sokféle formájú, és színű fürdőszobabútorok kaphatóak, amelyek segítségével egyedi bútorzat állítható össze. Fel is rögzítheti falra, vagy le is állíthatja a padlózatra a fürdőszobai szekrényeket, továbbá választhat nyitott, zárt, fiókos és ajtóval ellátott modellek között. Az alapkiviteltől a tükörrel ellátott fürdőszoba szekrényekig számos változat létezik, amelyek hozzáilleszthetőek a különféle berendezés stílusokhoz. A vásárlás során ezért nagyon fontos, hogy szem előtt tartsuk azt, hogy pontosan mekkora is a rendelkezésre álló hely, hogy választani tudjunk a tágas vagy a keskeny és a beépíthető modellek között. Ezenkívül fontos az is, hogy a fürdőszoba szekrények úgy kerüljenek kialakításra, hogy tényleg jól érezhesse magát a személyes oázisában.
Sok tároló hely: Fürdőszoba, benne pedig egy alsó szekrénnyel ellátott nagy mosdókagyló.

Földhözragadt: Álló fürdőszoba szekrények

Az álló fürdőszoba szekrények rendelkeznek a legtöbb tárolóhellyel. A hagyományos fürdőszoba szekrény az, ahol a mosdókagyló alatt van egy alsó szekrény, amely általában tökéletesen illeszkedik is az adott helyiségbe. A komód jellegű bútordarab szintén sok helyet biztosít; elöl kell, hogy legyen elegendő hely, hogy a fiókok, és az ajtók könnyen kinyithatóak legyenek. A kisebb fürdőszobákhoz azonban a magas szekrények a megfelelőek. Az ilyen fürdőszobai szekrények általában 20 cm - 30 cm szélesek, és anélkül kínálnak tárhelyet, hogy sok helyet foglalnának. A méreteik miatt gyakran jól mutatnak a többi bútordarab között.
További tárhely: Egy pizsamát viselő nő áll az egyik felén nyitott tükrös fürdőszobai szekrény előtt, és kivesz onnan valamit.

Ideális helyhasználat a felrögzített fürdőszobai szekrényeknél

A tükörrel ellátott fürdőszobai szekrények gyakorlatilag láthatatlanok. Itt számos funkció áll össze egy bútordarabban. A szekrény ajtaja fürdőszobai tükörként funkcionál, emellett egy LED, vagy egyéb másik energiatakarékos lámpa is felszerelhető. Mivel ez a fürdőszoba szekrény nagyon keskeny, ezért ha ezt elhelyezi a fürdőben, akkor inkább helyet nyer vele, mintsem veszít. Ezért ez egy helyiség bebútorozásához ideális választás lehet. Az alsó szekrény is felrögzíthető, ami egy kicsit nagyobbá teszi a fürdőszobát, és más stílust is teremt. Az tehát, hogy milyen modellt választ nem csak a funkcionalitás, és a tér, hanem az esztétika kérdése is. A Tchibonál lesz választása!

Fürdőszobai szekrények, mint stilisztikai eszközök

A fürdőszobai bútorok nemcsak hogy hasznos tárhelyet teremtenek, hanem - mint minden bútor - a ház belsőépítészeti stílusát is képviseli. Alkalmasak például modern kialakítás összeállítására is A színes bútorokkal otthonos légkör teremthető a gyerekes családok számára, míg a rusztikus berendezésekhez olyan anyagok kerülnek felhasználásra, mint például a természetes színű fa. Az olyan kiegészítők, mint például a fürdőszobai szekrényben lévő beépített lámpák feldobják a helyiséget, és igazi wellness hangulatot biztosítanak. Tehát a fürdőszobai szekrény kiválasztásakor anélkül választhat, hogy külön figyelnie kellene a lakás általános stílusára, vagy hogy megfeledkezne a gyakorlati jellemzőkről.

Nyitott, zárt vagy akár mindkettő

Némelyek a fürdőszobát különösen privát helynek tartják, míg mások pedig szívesen nyújtanak oda is betekintést. A zárt fürdőszobai szekrény ideális gyógyszerek, borotvák, higiéniai termékek, mint például pamut törlőkendő, vagy tampon, és egyéb más apró dolgok tárolására. A WC tisztító, a gumikesztyűk és a törlőkendők is nyugodtan berakhatók az alsó szekrénybe. A parfümös üvegek, a szép üvegben lévő fürdősók, a testápolók, vagy akár egy illatlámpa is nagyon gyakran lehet dekoratív és figyelemfelkeltő a nyitott fürdőszobai polcon. Különösen praktikus az olyan fürdőszoba bútor, amely nyitott rekeszekkel, és ajtóval ellátott elemekkel rendelkezik.
Egy polc, különféle lehetőségek: A felrögzített fürdőszoba szekrény két zárható fa ajtóval, és egy nyitott fehér polccal rendelkezik, amelyben diszek és törülközők találhatóak.

TCM-pecsét: a minőség garanciája

Az új bútoroknál fontos, hogy azok tartósak legyenek, és be kell váltaniuk a hozzájuk fűzött ígéreteket. A termékeken lévő TCM-pecsét pontosan ezt jelenti. A név, amely mindent elmond, azaz a „Tchibo Tanúsított Árui” olyan árucikkeket biztosítanak Önnek, amelyek kizárólag a Tchibo számára kerültek legyártásra, szigorú minőségi követelmények betartása mellett. Az optimális funkcionalitás, és a termékek kiváló minősége érdekében a gyártók kiválasztásainak, és a gyártási folyamatnak is magas minőségi követelményeknek kell megfelelnie.
Minőségi ígéret: Egy fiatal apa a hasánál tartja a lányát a fürdőszobában, miközben a lány karjai oldalra ki vannak nyújtva.