Gyerek harisnyanadrág: kényelmes, meleg és mindig megfelelő

A gyerek harisnyandrágok sokoldalú és pótolhatatlan ruhadarabok. A harisnya elsősorban a lányok területe, de a kisfiúk is teljesen jól érzik magukat, amikor a csodálatosan kényelmes harisnyában hancúroznak. Hideg időben egyébként is minden gyermek és csecsemő számára kötelező az öltözék alá a melegítő harisnya. Fedezze fel kínálatunkat – a színes, biopamut harisnyanadrágoktól kezdve egészen a termo- és síharisnyáig!
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop Ft/ks: 1 599

Milyen különféle gyerek harisnyanadrágok léteznek?

A klasszikus pamutharisnya ugyanaz a lányok számára, mint a nőknek a nejlonharisnya: megbízható társ a mindennapokban. A Tchibo a legkülönbözőbb színek és minták nagy választékát kínálja kislánya számára. Lehet egyszerű fehér, szürke vagy pink, csíkos, aranyos virágmintás vagy csillagos. A kisfiúknak – többek között – kék, zöld vagy szürke színű modellek kaphatók vagány mintákkal, például dinókkal.
A klasszikus pamutharisnya kötelező darab kislánya számára.

Melyik harisnyanadrág milyen ruhához illik?

A színes lányka harisnyanadrág szoknyához és ruhához való, de divatos kiegészítője lehet egy sortnak, vagy a gyerekszobai hancúrozáshoz akár önmagában is viselhető egy egyszerű pólóval. A kisfiúk – többnyire a hideg évszakban – harisnyanadrágot hordanak a nadrág alatt. Hidegebb időben meleg termo harisnyát válasszon. Ügyeljen rá, hogy a derékrész lehetőleg széles és elasztánnal megerősített legyen, így a harisnya nem fog sem szorítani, sem lecsúszni.
Minden kislány szereti: a szoknyához vagy a ruhához illő színes harisnyanadrág.

Leggings – a népszerű alternatíva

A harisnyanadrágtól eltérően a leggingset felsőruházatként is viselik, mint a nadrágot, egyszerűen egy pulóverrel vagy hosszú pólóval kombinálva. Mivel nincs lábfejrészük, nyugodtan hordhatók két-három napig, csak a zoknit kell váltani. Sáros, őszi időben különösen jó választás a termo legging puha frottír belső oldallal, ami jó melegen tartja a fiúkat és lányokat.

Mire ügyeljen az anyag kiválasztása során?

A gyerek harisnyanadrág tartalmazzon sok elasztánt, hogy különösen rugalmas legyen. Hiszen a kisgyermekek még nagyon hajlékonyak és ezt játék és hancúrozás közben szívesen be is bizonyítják. Hogy a szorosan a testre simuló harisnya ne szúrjon, válasszon bőrbarát, lélegző biopamutból készült modelleket. A megerősített sarok- és lábujjrész gondoskodik róla, hogy a harisnya minél tovább bírja a gyűrődést. Ugyanez érvényes egyébként a térdzoknikra is!

Vásároljon divatos gyerek harisnyanadrágokat a Tchibo-nál

Válogasson össze egy kollekciót különféle gyerek harisnyanadrágokból a Tchibo széles választékából! Akár csíkos, virágos, egyszarvús vagy csupán egyszínű: modelljeink garantáltan károsanyagmentesek, és nagyrészt biopamutból készültek, amit tisztességes munkakörülmények között, JÓT TETTÉL projektünk keretében termeltek.
A gyerek harisnyanadrág legyen képes ellenállni a mozgási vágynak és a még nagy hajlákonyságnak.