Gyerek harisnyanadrág: kényelmes, meleg és mindig megfelelő

A gyerek harisnyandrágok sokoldalú és pótolhatatlan ruhadarabok. A harisnya elsősorban a lányok területe, de a kisfiúk is teljesen jól érzik magukat, amikor a csodálatosan kényelmes harisnyában hancúroznak. Hideg időben egyébként is minden gyermek és csecsemő számára kötelező az öltözék alá a melegítő harisnya. Fedezze fel kínálatunkat – a színes, biopamut harisnyanadrágoktól kezdve egészen a termo- és síharisnyáig!
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop Ft/ks: 1 998,33
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop Ft/ks: 1 799
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Milyen különféle gyerek harisnyanadrágok léteznek?

A klasszikus pamutharisnya ugyanaz a lányok számára, mint a nőknek a nejlonharisnya: megbízható társ a mindennapokban. A Tchibo a legkülönbözőbb színek és minták nagy választékát kínálja kislánya számára. Lehet egyszerű fehér, szürke vagy pink, csíkos, aranyos virágmintás vagy csillagos. A kisfiúknak – többek között – kék, zöld vagy szürke színű modellek kaphatók vagány mintákkal, például dinókkal.
A klasszikus pamutharisnya kötelező darab kislánya számára.

Melyik harisnyanadrág milyen ruhához illik?

A színes lányka harisnyanadrág szoknyához és ruhához való, de divatos kiegészítője lehet egy sortnak, vagy a gyerekszobai hancúrozáshoz akár önmagában is viselhető egy egyszerű pólóval. A kisfiúk – többnyire a hideg évszakban – harisnyanadrágot hordanak a nadrág alatt. Hidegebb időben meleg termo harisnyát válasszon. Ügyeljen rá, hogy a derékrész lehetőleg széles és elasztánnal megerősített legyen, így a harisnya nem fog sem szorítani, sem lecsúszni.
Minden kislány szereti: a szoknyához vagy a ruhához illő színes harisnyanadrág.

Leggings – a népszerű alternatíva

A harisnyanadrágtól eltérően a leggingset felsőruházatként is viselik, mint a nadrágot, egyszerűen egy pulóverrel vagy hosszú pólóval kombinálva. Mivel nincs lábfejrészük, nyugodtan hordhatók két-három napig, csak a zoknit kell váltani. Sáros, őszi időben különösen jó választás a termo legging puha frottír belső oldallal, ami jó melegen tartja a fiúkat és lányokat.

Mire ügyeljen az anyag kiválasztása során?

A gyerek harisnyanadrág tartalmazzon sok elasztánt, hogy különösen rugalmas legyen. Hiszen a kisgyermekek még nagyon hajlékonyak és ezt játék és hancúrozás közben szívesen be is bizonyítják. Hogy a szorosan a testre simuló harisnya ne szúrjon, válasszon bőrbarát, lélegző biopamutból készült modelleket. A megerősített sarok- és lábujjrész gondoskodik róla, hogy a harisnya minél tovább bírja a gyűrődést. Ugyanez érvényes egyébként a térdzoknikra is!

Vásároljon divatos gyerek harisnyanadrágokat a Tchibo-nál

Válogasson össze egy kollekciót különféle gyerek harisnyanadrágokból a Tchibo széles választékából! Akár csíkos, virágos, egyszarvús vagy csupán egyszínű: modelljeink garantáltan károsanyagmentesek, és nagyrészt biopamutból készültek, amit tisztességes munkakörülmények között, JÓT TETTÉL projektünk keretében termeltek.
A gyerek harisnyanadrág legyen képes ellenállni a mozgási vágynak és a még nagy hajlákonyságnak.