Schließen
Harisnyanadrágok

Harisnyanadrágok gyerekeknek: kényelmes, meleg és mindig jó

A gyerekharisnya egy egyszerűen pótolhatatlan, univerzális ruhadarab. Ugyan első sorban a lányok számára, de a kisebb fiúcskák sem fáznak hancúrozás közben, ha egy finom meleg és kényelmes harisnyanadrágot viselnek. Hideg időben pedig egy meleg modell amúgy is minden gyerek és baba számára kötelező darab a ruha alatt. Fedezze fel kínálatunkat – a biopamutból készült, színes harisnyáktól kezdve a thermo- és síharisnyákig!

Milyen különféle gyerekharisnyák léteznek?

A klasszikus pamutharisnya ugyanaz a lányok számára, mint a nőknek a nejlonharisnya: egy megbízható társa a mindennapokban. A Tchibo a legkülönbözőbb színek és minták nagy választékát kínálja kislánya számára. Lehet egyszerű fehér, szürke vagy pink, csíkos, aranyos virágmintás vagy csillagos. A kisfiúknak – többek között – kék, zöld vagy szürke színű modellek kaphatók vagány mintákkal, például dinókkal.

Melyik harisnyanadrág milyen ruhához illik?

A színes lányka harisnyanadrág szoknyához és ruhához való, de divatos kiegészítője lehetnek sortnak, vagy a gyerekszobai hancúrozáshoz akár önmagában is viselhető egy egyszerű pólóval. A kisfiúk – többnyire a hideg évszakban – harisnyanadrágot hordanak a nadrág alatt. Hidegebb időben meleg thermo-harisnyát válasszon. Ügyeljen rá, hogy a derékrész lehetőleg széles és elasztánnal megerősített legyen, így a harisnya nem fog sem szorítani, sem lecsúszni.

Leggings – a népszerű alternatíva

A harisnyanadrágtól eltérően a leggingset felsőruházatként is viselik, mint a nadrágot, egyszerűen egy pulóverrel vagy hosszú pólóval kombinálva. Mivel nincs lábfejrészük, nyugodtan hordhatók két-három napig, csak a zoknit kell váltani. Sáros, őszi időben különösen jó választás a thermo-legging puha frottír belső oldallal, ami melegen tartja a fiúkat-lányokat.

Mire ügyeljen az anyag kiválasztása során?

A gyerekharisnya tartalmazzon sok elasztánt, hogy különösen rugalmas legyen. Hiszen a kisgyermekek még nagyon hajlékonyak és ezt játék és hancúrozás közben szívesen be is bizonyítják. Hogy a szorosan a testre simuló harisnya ne szúrjon, válasszon bőrbarát, lélegző biopamutból készült modelleket. A megerősített sarok- és lábujjrész gondoskodik róla, hogy a harisnya minél tovább bírja a gyűrődést. Ugyanez érvényes egyébként a térdzoknikra is!

Vásároljon divatos harisnyanadrágokat a Tchibo-nál

Válogasson össze egy kollekciót különféle gyerekharisnyákból a Tchibo széles választékából! Akár csíkos, virágos, egyszarvús vagy csupán egyszínű: modelljeink garantáltan károsanyagmentesek, és nagyrészt biopamutból készültek, amit tisztességes munkakörülmények között, JÓT TETTÉL projektünk keretében termeltek.