Íróasztal: ergonomikus és jól szervezett munka

Az, hogy mit ért íróasztal alatt, attól függ, hogy mire van rá szüksége. Ha csak időnként végzi otthon a papírmunkát, és csak tárolóhelyre van szüksége a dokumentumok számára, akkor más elképzelései vannak az íróasztalról, mint annak, aki rendszeresen használja azt munkájához, és naponta több órát ül rajta. A Tchibo mindkettőt kínálja: a kis íróasztalt otthonra és a komfortmodellt dolgozószobába.
-36 %
Fiókos íróasztal, fehér/bükk
124 995Ft
79 995Ft
Fali íróasztal, tárolóval, fehér/fa
119 995Ft
-33 %
Íróasztal kihúzható lappal, fehér/tölgy
119 995Ft
79 995Ft
-33 %
Hordozható asztal, fehér/tölgy
119 995Ft
79 995Ft
Fém íróasztal, szürke
Fém íróasztal, fekete
Fém íróasztal, fehér
179 995Ft
179 995Ft
179 995Ft
Sajnos már elfogyott
Fém íróasztal, szürke
Fém íróasztal, fekete
Fém íróasztal, fehér
179 995Ft
179 995Ft
179 995Ft
Sajnos már elfogyott
-5 %
Íróasztal, tárolórekeszekkel, tölgy, fehér
169 995Ft
159 995Ft
-6 %
Bővíthető íróasztal, tölgy, fekete
149 995Ft
139 995Ft
-6 %
Íróasztal, tölgy, fehér
159 995Ft
149 995Ft
Görgős íróasztal, fém, üveglappal, fekete
79 995Ft
-16 %
Konzolasztal, 2 fiókkal, Nordic
107 995Ft
89 995Ft
-40 %
Sarok íróasztal, tölgy hatású/fehér
74 995Ft
44 995Ft
Íróasztal paravánnal
Íróasztal paravánnal
139 995Ft
139 995Ft
Sarokíróasztal, furnér hatású élekkel, fehér
159 995Ft
Íróasztal paravánnal
Íróasztal paravánnal
139 995Ft
139 995Ft
Iróasztal tárolóval, fehér/tölgy
159 995Ft
Konzolasztal fiókokkal
199 995Ft
Irodai szekrény, lenyitható asztal, "Bekeson"
199 995Ft
-35 %
Kisszekrény kihúzható asztallappal, fehér
99 995Ft
64 995Ft
-39 %
Trapéz alakú íróasztal, fehér/tölgy
114 995Ft
69 995Ft

Az íróasztal otthonra

Ha olyan íróasztalt keres, amelynél otthon elvégezheti a szükséges papírmunkát, az valószínűleg a nappaliban vagy az étkezőben van. Ebben az esetben nincs szükség külön dolgozószobára vagy irodára. Ez azonban azt jelenti, hogy az íróasztalnak nem szabad túl sok helyet foglalnia, és vizuálisan is tetszetősnek kell lennie. Egyszerre praktikus és szép a fából készült kis íróasztal, vagy a lábakból vagy alapszekrényekből készült diszkrét változat, üvegből, fából vagy forgácslapból készült asztallappal.
Rend az íróasztalnál: Fehér bútorozott dolgozószoba, két polc között álló íróasztallal, amely mappákat és tárolódobozokat tartalmaz.

Íróasztal saját tárolóhellyel

Az íróasztal vonzó megjelenéséhez hozzátartozik, hogy nem zsúfolják tele papírokkal és apróságokkal. Ideálisak a fiókos szekrényelemek, amelyek alapként, felsőrészként vagy hozzá illő polcelemként funkcionálnak. Az álló mappák praktikusak a dokumentumok tárolására, míg a kis fiókos dobozok ideálisak az iratkapcsok, ragasztószalagok és egyéb apróságok számára. A Tchibo kínálatában több ezer kiegészítőt talál, amelyekkel rendet tarthat az íróasztalán. Nézzen körül az online áruházban, és válassza ki az Ön enteriőrjéhez illő praktikus szervezőt!
Egy sötét fal előtt egy sötét fémlábú, munkalapos íróasztal áll - mellette egy fehér komód, amelyen könyvek fekszenek, és egy zöld növény áll.

Az íróasztal köré

Ha az íróasztal egyszerű, talapzat nélküli változatát választja, például az elegáns fémlábakon álló üveglapot, akkor máshol kell helyet teremtenie. A legegyszerűbb megoldás, ha az íróasztalt egy polc mellé helyezi, amelyen több rekesz van a mappák, számlák, ragasztószalagok, bélyegzők és írószerek számára. Alternatívaként egy elegáns, kisebb és nagyobb rekeszekkel ellátott komód is jó választás lehet. Ha az asztallapot nagyrészt szabadon szeretné tartani, a laptop vagy a számítógép számára tökéletes egy különálló kis számítógépasztal, amely ideális esetben magasságában állítható.

Íróasztal a rendszeres munkavégzéshez és az irodához

Ha otthoni irodában dolgozik, vagy irodát kell berendeznie, az íróasztallal szemben támasztott követelmények teljesen mások. Az irodabútorok esetében a funkcionalitás a legfontosabb. Az íróasztalnak elég nagynak kell lennie a monitor, a billentyűzet, a szükséges dokumentumok és egy-két kiegészítő számára. Az L alakú sarokasztal különösen tágas, és optimálisan kihasználja a helyiségben rendelkezésre álló helyet. Egyes modellek integrált alszerkezettel vagy polcelemmel helyet biztosítanak nyomtatók, irodai anyagok és irattartók számára is. Tipp: A kábelrendező doboz véget vet az íróasztal alatti idegesítő kábelrengetegnek - okos irodai berendezés!

Ügyeljen az íróasztal magasságára és üléshelyzetére.

A Tchibónál a koncentrált és tartós munkavégzésre tervezett irodai asztalok széles választékát találja. Az állítható magasságú íróasztalok is szerepelnek, mivel ezek jó megoldást jelentenek az ergonomikus üléshelyzet kialakításában. Az irodai szék és az íróasztal magasságát úgy kell összehangolni, hogy a hát egyenes legyen, a vállak lógjanak, az alkarok pedig lazán nyugodjanak. Ha fix lábú íróasztalt szeretne, választhat helyette állítható ülésmagasságú és ideális esetben állítható háttámlájú irodai széket.
Egy fiatal, szőke, nevető nő egyenes háttal ül az íróasztalánál - előtte a billentyűzet és a monitor.

Minőség, amelyre számíthat

A Tchibónál a minőség a kiváló minőségű anyagokat és kivitelezést jelenti. Ez hosszú élettartamot eredményez. Ez erőforrásokat takarít meg és védi a környezetet. Vásárlóink számára a minőségi szabványnak való megfelelés a TCM pecsétről ismerhető fel, amely a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése. Különösen az íróasztalok és más bútorok esetében nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható módon előállított faanyagra. Az "FSC® tanúsított fával" címke garantálja, hogy a fa felelős erdőgazdálkodásból származik.
Jó minőség az íróasztalra: Egy nő és egy férfi ül nevetgélve gyermekeikkel a monitor előtt egy üvegasztalnál.