Íróasztal: Ergonomikus és jól szervezett munka

Az, hogy pontosan mit is ért íróasztal alatt, az attól függ, hogy mire is fogja azt használni. Aki csak alkalmanként végez otthon papírmunkát, és esetleg elég neki egy polc a dokumentumokhoz, annak nyilván más elképzelése van az íróasztallal kapcsolatosan, mint annak, aki rendszeresen használja munkához, és akár minden nap több órát is ott tölt. A Tchibo íróasztalai minden esetben megfelelőek: kis íróasztal otthonra, és kényelmes modell a dolgozószobába.
Görgős íróasztal, fém/üveg
89 995Ft
Íróasztal, fehér
69 995Ft
Dizájn asztal, kőhatású, fém lábakkal
134 995Ft
Íróasztal, fehér/fa
59 995Ft
Fali íróasztal, tárolóval, fehér/fa
119 995Ft
Íróasztal tárolóval, fém, szürke
129 995Ft
Íróasztal tárolóval, fém, fehér
129 995Ft
Fiókos íróasztal
89 995Ft
Konzolasztal, tárolóval, fehér
99 995Ft
Íróasztal, fém lábakkal, fehér/fekete
79 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Felnyitható íróasztal, fehér/fa
99 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Sarok íróasztal, fehér/fa
219 995Ft
Nemsokára újra elérhető

Íróasztal otthonra

Ha otthonra keres olyan íróasztalt, amelyen elvégezheti a papírmunkát, akkor az íróasztalt valószínűleg a nappaliba, vagy az étkezőbe fogja elhelyezni. Ilyen esetben nyilván nincs szüksége dolgozószobára ill. irodára. Minden magába foglalja azt is, hogy az asztal nem foglalhat túl nagy helyet, továbbá vizuálisan szépnek kell lennie. Praktikus, és egyúttal szép is egy kis fa asztal, vagy annak kifinomult változata, amely lábakon áll, és esetleg tartalmaz egy alsó szekrényt is, amelyen az asztallap üvegből fából, vagy forgácslapból készült.

Saját tároló rekeszes íróasztal

A vonzó megjelenésű íróasztal azt is jelenti, hogy az nincs túlterhelve papírokkal, és egyéb apróságokkal. Ideális lehet a fiókos szekrényelemek alsó részeként, rögzítéseként vagy megfelelő polcelemként. A mappatartók ideálisak dokumentumok tárolásához, míg a kis fiókdobozok pedig ideálisak gémkapcsok, öntapadó szalagok, és egyéb apró tárgyak tárolásához. A Tchibonál az asztala rendbetartásához több mint ezer tartozék található. Nézzen körül az online boltban, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő iratrendezőt, amely segíti a rend megteremtését!

Az íróasztal környezete

Ha olyan íróasztalt választ, amely egyszerű és nincs alváza, mint például egy üveglappal ellátottat, amelynek elegáns fémlábai vannak, akkor azt máshová kell elhelyeznie. A legegyszerűbb megoldás az, ha az íróasztal mellé egy polc kerül, amely több rekesszel is rendelkezik a mappák, a számlák, a ragasztóstift, a bélyegek, és az írószerek tárolásához. Alternatív megoldásként lehet egy elegáns kis, és nagy rekeszekkel ellátott komódot használni. Ha az asztallap nagy részét szabadon akarja hagyni, akkor a laptophoz, vagy a számítógéphez teljesen megfelelő lesz egy külön kis számítógép asztal, amelynek magassága ideális esetben állítható.

A rendszeres munkavégzéshez, és az irodába való íróasztal

Ha otthon dolgozik, vagy ha az irodát kell berendezni, akkor nyilván valóan teljesen mások lesznek az íróasztallal szemben támasztott követelmények. Az irodabútorok esetén a hangsúly a funkcionalitáson van. Az íróasztalnak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a monitor, a billentyűzet, a szükséges dokumentumok, és esetleg egyéb más dolgok is elférjenek rajta. Az L-alakú sarokasztal különösen sok helyet kínál, amivel szintén optimálisan kihasználható a helyiség. Az alvázzal, vagy polcelemmel rendelkező modellekben még a nyomtatók, irodai kellékek, és az irattartók számára is van hely. Tipp: a kábel tároló doboz használatával véget vethet az íróasztal alatt összevissza lévő kábel kötegeknek - okos irodafelszerelés!

Figyeljen az íróasztal magasságára, és a testtartásra

A Tchibo az irodai íróasztalok széles választékát kínálja, amelyeket koncentrált és folyamatos munkavégzésre terveztek. Vannak állítható magasságú íróasztalok is, mivel ezek jó megoldást kínálnak az ergonomikus ülő helyzethez. Az irodai szék, és az íróasztal magasságát úgy kell beállítani, hogy a háta egyenes maradjon, a vállak lógva legyenek, az alkar pedig lazán legyen megtámasztva. Ha masszív lábakkal rendelkező íróasztalt szeretne, akkor ehhez választhat olyan irodai széket, amelynek ülésmagassága állítható, illetve ideális esetben még a háttámlát is lehet állítani.

Minőség, amelyben nyugodtan megbízhat

A Tchibonál a minőség kiváló minőségi anyagokat és kivitelezést jelent. Ennek eredménye a hosszú élettartam. Ezzel erőforrásokat is megtakarít, és a környezetét is védi. Az ügyfeleink láthatják, hogy a TCM-pecsétünkkel, azaz a „Tchibo Tanúsított Áruk” jelöléssel a termékeink megfelelnek a minőségi előírásoknak. Ezenkívül nagy jelentőséget tulajdonítunk a fenntartható gazdálkodásból származó fának, amelyekből íróasztalok, és egyéb más bútorok is készülnek. Az „FSC®-tanúsított fa” jelölés azt garantálja, hogy az adott fa felelős erdőgazdálkodásból származik.