Kanapé a pihenéshez és az összebújáshoz

A kanapé a nyugodt otthonosság megtestesítője, akár egyedül, akár a partnerével, akár az egész családdal. A szó arab eredetű, és azt jelenti, hogy "kárpitozott pihenőpad" - és pontosan ez jellemzi a célját: a kanapé az a hely az otthonban, ahol teljesen jól akarjuk érezni magunkat. A kanapék különböző kivitelben állnak rendelkezésre erre a célra. Az, hogy melyik felel meg Önnek a legjobban, nem utolsósorban a rendelkezésre álló helytől függ. A Tchibónál vonzó kanapék választékát találja. Hadd inspiráljuk Önt!

A klasszikus kanapék: kétüléses, háromüléses vagy ülőgarnitúra

A kanapé sok nappaliban a leggyakrabban használt bútordarab. Ha klasszikus stílusban szeretné berendezni otthonát, a háromszemélyes jó választás. Egyszemélyes vagy páros háztartásokban, ahol kevesebb hely van, egy kétüléses is elegendő. Ez utóbbi azonban nem alkalmas fekvésre. Ha szeret este a kanapén elnyújtózni, tévézni vagy olvasni, akkor jobb, ha egy hosszabb modellt választ. Ha nagy nappalival és több emberrel rendelkezik, akkor a hagyományos három-két-kettő-egy garnitúra, beleértve a karosszéket is, jó ötlet. Kisebb helyiségekben viszont gyorsan fullasztónak tűnhet.
Az élettér ideális kihasználása: Szürke, modern sarokkanapé, két kerek asztallal és állólámpával.

A sarokkanapé: Elegáns megoldás kis helyiségekbe

Ha a lehető legjobban szeretné kihasználni a lakóterét, a sarokkanapé helytakarékos megoldás. L alakjának köszönhetően két személy kényelmesen elfér rajta. A szabadon álló kanapéval ellentétben itt a szoba minden sarkát kihasználják, mivel a sarokkanapé mindkét oldalon a falhoz záródik. Nem tűnik terjedelmesnek, hanem elegánsan befészkeli magát a szoba sarkába. Ez a típusú kanapé különösen alkalmas kis nappalikba.
Hely az egész családnak: Egy pár ül két gyermekével egy fehér, kényelmes, nagy kanapén.

A nagy kanapé: rengeteg hely az egész család számára

Ha családja van, vagy rendszeresen hív vendégeket, egy úgynevezett "nagy kanapé" jó választás. Itt a méret már a nevében benne van, hiszen ezen a bútoron négy vagy több ember is elfér. A nagy kanapék - más néven mega kanapék - az átlagosnál nagyobb ülőfelülettel rendelkeznek, és különösen mélyek. Sok párnával felszerelve hangulatos hangulatot teremtenek, és biztosítják a nyugodt estéket a gyerekekkel vagy a barátaival.

A kanapéágy: Multifunkcionális kis szobákba vagy a vendégszobába

Az egyszobás lakásban élő egyedülállók számára a kanapéágy vagy kanapéágy többfunkciós alternatíva, amely sok helyet takarít meg. A nappal ülőhelyként használt kanapé esténként ággyá alakítható. A szoba berendezésénél ügyeljen arra, hogy könnyen kihajtható legyen anélkül, hogy bármi útban lenne. Az átalakítható kanapéágy a vendégszobába vagy a tinédzserek szobájába is tökéletes. A paplanokat és párnákat napközben az ágytámlában vagy a szekrényben tárolhatja. A Tchibo kanapéágyak széles választékát kínálja Önnek különböző stílusokban: biztosan megtalálja a kedvencét.

Hogyan kell megfelelően tisztítani a kanapét

Egy olyan bútordarab, amelyet minden nap használ, rendszeres tisztítást igényel. Hogy mit használsz ehhez, az a kanapé anyagától függ. A porszívó elengedhetetlen a szőr, a szöszök és a morzsák eltávolításához. Ha a kanapé szövethuzattal rendelkezik, a legjobb, ha a kisebb foltokat azonnal eltávolítja. A szabály: dörzsölés helyett dörzsölés. Gyakran elég egy nedves ruhát mosogatószerrel; a makacs foltoknál a szódabikarbóna is segít. A gőztisztítók szintén jó választásnak bizonyulnak. A bőrkanapé tökéletesen tisztítható babatörlővel. Utána jól törölje szárazra!
Egy szürke kanapét porszívóval tisztítanak.

A TCM pecsét a következetes minőséget jelképezi

Ha a Tchibo kanapék választja, akkor egy kiváló minőségű bútordarabot vásárol. Ezt a TCM pecsét garantálja, amely a "Tchibo Certified Merchandise" (Tchibo tanúsított áru) rövidítése. Minden termékünket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá a teljes gyártási folyamat során. Kizárólag válogatott anyagokat használunk, és biztosítjuk, hogy beszállítóink is megfeleljenek magas minőségi követelményeinknek.
Jólét a jó minőségen keresztül: Egy gyermek mosolyogva fekszik a kanapén, miközben édesanyja egy könyvből olvas.