Kanapé a pihenéshez és a kényeztetéshez

A kanapé a nyugodt otthont testesíti meg, éljen akár egyedül, társsal, vagy egy egész családdal. A szó arab eredetű, és „párnázott pihenőpadot” jelent - és pontosan ez jellemzi annak célját is: A lakásban a kanapé az a hely, ahol tényleg jól akarjuk érezni magunkat. Ehhez különféle típusú kanapék állnak rendelkezésre. Az, hogy Önhöz melyik illik a legjobban, az nem utolsó sorban a rendelkezésre álló hely nagyságától is függ. A Tchibo a kanapék vonzó választékát kínálja. Hagyja magát inspirálni!
FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, tömör kőrisfa fotel
99 995Ft
Kinyitható fotel, szürke
129 995Ft
Kárpitozott ülőpad tárolóval, fehér
94 995Ft
Sarok ülőgarnitúra, kinyitható, sötétszürke
Nordic termékcsaládunk tagja
399 995Ft
-9 %
Fekvőfotel, antracit
219 995Ft
198 995Ft
2 személyes kanapé FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából
249 995Ft
Designfotel
124 995Ft
Nemsokára újra elérhető
  • Fotel lábtartóval
Váz és talpak olajjal kezelt tömör tölgyfából
99 995Ft
Fotel lábtartóval
Váz és talpak olajjal kezelt tömör tölgyfából
99 995Ft
Nemsokára újra elérhető

A klasszikus kanapé: Két, vagy három üléses vagy egy teljes szett

A legtöbb nappaliban a kanapé számít a leggyakrabban használt bútornak. A három üléses kanapé jó választás lehet azok számára, akik klasszikus belső teret szeretnének kialakítani. Az egy-, vagy két ülési hellyel rendelkező változat olyan háztartásba való, ahol kevesebb a hely. Viszont ez nem alkalmas arra, hogy valaki lefeküdjön rá. Ha szeretne a kanapén összebújva tévézni, vagy esténként olvasgatni, akkor jobb ha a hosszabb kanapémodellt választja. Amennyiben nagy a nappalija, vagy több embert is szokott egyidejűleg fogadni, akkor a hagyományos egy és két üléses garnitúrából álló fotelek használata is jó ötlet lehet. A kisebb helyiségeket azonban az ilyen szettek gyorsan túlzsúfolttá teszik.

A sarokkanapé: Igazán elegáns megoldás a kis helyiségekhez

Ha a lehető legjobban szeretné a lakóteret kihasználni, akkor a sarokkanapé lesz az ideális megoldás. L-alakjának köszönhetően akár két ember is kényelmesen fog tudni rajta feküdni. A különálló kanapéval szemben, ebben az esetben a szoba mindkét sarka kihasználásra fog kerülni, mivel a sarokkanapé faltól falig fog tartani. Nem fog nagy terjedelműnek tűnni, viszont elegánsan fog a szoba sarkába mutatni. Az ilyen fajta kanapé különösen kisméretű nappalik esetén lesz megfelelő.

A nagy kanapé: Több hely az egész családnak

Ha családja van, vagy ha gyakran fogad vendégeket, akkor az úgynevezett „nagy kanapé” lesz az ideális választás. Itt már a bútor nevében is benne van, hogy nagy, mivel négy, vagy akár annál több ember is elfér rajta. A nagy kanapék - más néven a mega kanapék - a megszokottnál nagyobb ülő felülettel rendelkeznek, és különösen mélyek is. A sok párnával együtt hangulatos légtört teremtenek, így nyugodtan fogja tudni élvezni az estéket a gyerekeivel, vagy a barátaival.

A kanapéágy: A kis helyiségekhez, vagy a vendégszobákhoz is multifunkcionálisan használható

A garzonlakásban egyedül élők számára a kanapéágy, valamint a kinyitható kanapé is sok funkciós alternatívát kínál, amivel minden esetben sok helyet takaríthat meg. Így a nappal ülő helyként használt kanapé estére ággyá alakul át. A szoba berendezésekor figyeljen arra, hogy az könnyen lehajtható legyen anélkül, hogy bármilyen akadályba is bele kellene ütköznie. Az átalakítható kanapéágy a vendég-, vagy a gyerekszobába is kitűnő választás lehet. Napközben a paplanok és a párnák az ágy fiókos részében, vagy pedig a ruhásszekrényben tárolhatóak. A Tchibo nagy választékban kínál különféle kanapékat: Biztos, hogy ezek között meg fogja találni a kedvencét.

A kanapé megfelelő tisztítása

A mindennap használt bútordarabok rendszeres tisztítás igényelnek. A tisztítás módja a kanapé anyagának függvénye. A porszívó elengedhetetlenül fontos a szőr, a szösz és a morzsák összeszedéséhez. Ha a kanapéja szövetburkolattal van ellátva, akkor a legjobb az, ha a lehető leggyorsabban megkísérli eltávolítani a kis foltokat. Ezt a következőképpen kell elvégezni: dörzsölés helyett inkább finoman meg kell nyomkodni. Gyakran elegendő lehet egy mosogatószerrel átitatott, nedves ruha, a makacs szennyeződések eltávolításában pedig a szódabikarbóna segít. A gőztisztító használata szintén jó megoldás lehet. A bőrkanapé baba törlőkendővel tökéletesen letisztítható. Végezetül dörzsölje jó szárazra!

A TCM-pecsét a folyamatos minőségbiztosításhoz

Aki a Tchibo kanapéját választja, az biztos lehet benne, hogy jó minőségű bútort vásárol meg. Ezt garantálja a TCM-pecsét, amely nem más mint a „Tchibo Tanúsított Áruk” pecsétje. A gyártás során mindegyik termékünket szigorú minőség-ellenőrzésnek vetjük alá. Csak válogatott anyagokat használunk, és figyelünk arra is, hogy a beszállítóink mindenképpen betartsák a magas minőségi előírásainkat.