Kárpitozott ülőpad tárolóval, szürke
69 995Ft
Ülőpad cipőtartóval, tölgy
99 995Ft

A kanapé klasszikusai: kétülésű, háromülésű vagy garnitúra

A kanapé sok nappaliban a legtöbbet használt bútordarab. Ha klasszikus nappali bútorokat szeretne, akkor egy háromülésűvel jó választást tesz. Egyedülállók vagy párok kevés helyen egy kétülésű is elég. Utóbbi azonban nem alkalmas fekvésre. Ha este szívesen kényelmesen fekszik a kanapén a televíziózáshoz vagy olvasáshoz, jobban válassza a hosszabb modellt. Ha nagy nappalija van és több személynek van helye, a hagyományos három-két-egy garnitúra, beleértve a foteleket is, jó ötlet. Kisebb helyiségekben azonban gyorsan elnyomó hatása lehet.

Az sarok kanapé: az elegáns megoldás kis helyiségekben

Ha a lakását optimalizálni szeretné, az ágyazott kanapé egy helytakarékos opció. Az L alakú formája miatt két személy is kényelmesen fekhet rajta. Más, mint a szabadon álló kanapé, itt minden szoba sarok használható, mert az ágyazott kanapé mindkét oldalon a falhoz közel áll. Nem nehéz, hanem elegánsan simul a szobasarokba. Ez a kanapétípus főleg kis nappalikban alkalmas.

A nagy kanapé: sok hely a családnak

Ha van családja, vagy rendszeresen vendégeket fogad, akkor egy "nagy kanapé" a legjobb választás. A neve már elárulja, hogy nagyon nagy, mert ezeken a bútorokon négy vagy több ember is elfér. A nagy kanapék - ismertek még mega kanapék néven - rendelkeznek a felette átlagosnak mondható ülőfelülettel és különösen mélyek. Számos párnával felszerelve, kellemes hangulatot teremtenek és lazító estéket biztosítanak a gyerekekkel vagy barátaival.

Az ágykanapé: multifunkcionális kis helyiségekben vagy a vendégszobában

Az egyedülállók számára, akik egy szobás lakásban élnek, az ágykanapé, vagy ágyas kanapé, vagy récamiere egy multifunkcionális alternatíva, amely sok helyet takarít meg. Napközben ülőhelyként használva, az ágy este átalakul ággyá. A szoba berendezésekor ügyeljen arra, hogy a kihajtás probléma nélkül lehetséges legyen, anélkül, hogy valami akadályozna. A vendégszoba vagy a fiatalszoba számára is tökéletesen alkalmas az átalakítható ágykanapé. A takarókat és a párnákat nappal a franciaágyban vagy a ruhásszekrényben tárolhatja. A Tchibo nagyszámú ágyas kanapé választékot kínál különböző stílusokban: biztosan megtalálja kedvencét is.

Igy tisztítsa meg helyesen a kanapéját

Az ülőbútorokat, amelyeket naponta használ, rendszeres tisztításra van szükség. Az, hogy milyen eszközzel tisztítja, a kanapé anyagától függ. A porszívó elengedhetetlen a hajak, szőrszálak és morzsák eltávolításához. Ha a kanapéja textil borítása van, a kis foltokat azonnal távolítsa el. Erre a célra az alábbi szabályt kell követni: törölje, ne dörzsölje. Gyakran elegendő egy nedves ruhával és mosószerrel, a kemény foltok esetén a szódabikarbóna segít. A gőztisztítók is jó választások. A bőrkanapé tökéletesen tisztítható baba törlőkendőkkel. Végül jól törölje szárazra!

A TCM-pecsét folyamatos minőséget jelent

Aki Tchibo kanapét választ, minőségi bútort vásárol. Ezt a TCM-pecsét garantálja, ami "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése. Minden termékünket a gyártási folyamat teljes ideje alatt szigorú minőségellenőrzéseknek vetjük alá. Csak kiválasztott anyagokat használunk és a beszállítóinknál is figyelemmel kísérjük a magas minőségi szabványaink betartását.