A kerti dekoráció teszi teljessé a hangulatot

A kerti dekorációval különösen kellemes hangulatot teremthet, mivel ez adja a zöld oázisának az utolsó simítást. A figurák és szobrok kiemelik a nagy gyepeket, vagy a tekintet vonzóan hatnak a virágágyások között. A rózsaívek és növényfuttatók a virágos növényeket helyezik a rivaldafénybe. Vízi dekorációval és megvilágítással kertjét még különlegessebbé teheti. A Tchibonál rengeteg ötletet talál a kert dekorálásával kapcsolatban.
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop

Ha kerti dekorációról van szó, sok esetben a kevesebb néha több.

Az ízléses díszítés minden kert esetében hab a tortán. Szokás szerint ennél a következő jelige érvényes: a kevesebb néha több. Hangsúlyozza ki inkább a legfőbb elemeket, ahelyett, hogy túlzsúfolná a kertjét. Válasszon egy olyan kert dizájnt, ami önmagában is hangulatos. A stílusjegyek következetes alkalmazása vagy egy adott téma a kertjét egy kis műalkotássá változtatja. A mediterrán növények nagyon jól harmonizálnak a terrakottával vagy a mozaikokkal, egy Buddha tökéletesen passzol az ázsiai stílushoz és egy vízfolyáshoz. És egy precízen strukturált angol kertbe, ahol nyílegyenes ágyások húzódnak, különösen jól illenek a klasszikus szobrok vagy egy fém kerti dekoráció.
Figurák, mint kert dekoráció: egy levendulacsokor körül, amely egy kerti asztalon áll, két fém őz, kis dísztökök és egy kis díszes lámpa található.

Dekorációs figurák a kerti törpétől a görög szobrokig

A hagyományos kerti törpe, egy kőbéka a tavirózsa-tavon, egy fém daru vagy egy görög szobor az út mentén – ezekkel a kerti dekorációkkal egy kicsit megmutathatja a saját személyiségét is. Ez esetben is fontos észben tartani: a szobor típusának passzolnia kell Önhöz és a kertjéhez. A fémből készült rácsdekoráció nagyon népszerű, mert sokféleképpen kombinálható. Ugyanolyan szépen mutat a rózsák és levendulák között egy vintage hangulatú környezetben, mint egy minimalista kertben, ahol sok a pázsit és a kövek. A megjelenés mellett a figurák stabilitása is meghatározó a kert kialakításakor. Elvégre sértetlenül kell állniuk a szelet és az időjárást.
Vízzel kapcsolatos kerti dekorációk: kilátás egy kővel körbevett kerti tóra, amelyet különféle növények nőttek be. A növények között egy kis vízesés csobog.

Csupa kikapcsolódás, fröccsenő vízzel

A víz hozzájárul a kert különösen nyugodt légköréhez. Egy kis tó,aranyhalakkal még mindig a klasszikusok közé tartozik. De egy gyönyörűen parkosított vízfolyás is rendkívül nyugodt légkört teremt – a kert enyhe lejtése itt előnyös. Egy sziklakerttel kombinálva a nyugalom szigetét hozhatja létre. A szökőkutak is egyre népszerűbbek kerti dekorációként. Különböző kivitelben és anyagban kaphatók és hozzájárulnak a jó klímához. A forró nyári hónapokban pedig egy madáritatóval nagyon boldoggá teheti tollas kertlakóit.

Kerti dekorációk a kivilágítás témában

A kert gyönyörű kivilágítása ugyanolyan kellemes, mint a víz jelenléte. Egyszerűen szúrja le a szolárlámpákat a gyepre, a virágágyásba vagy az ösvény szélére. A fán vagy a terasz felett elhelyezett lampionok vagy fényfüzérek romantikus hangulatot keltenek – és az asztalon elhelyezett mécsesek segítségével meleg nyári estéken sokáig kint lehet ücsörögni a hangulatos gyertyafényben. Alternatív megoldásként beszerezhet egy LED-es gyertyát, amely olyan megtévesztően élethűen ég és lobog, mint egy viaszgyertya – és ellenáll minden széllökésnek. A Tchibo lámpák és kerti kiegészítők vonzó választékát kínálja, amelyekkel hangulatosá varázsolhatja kertjét.

Erkélydekoráció – plüsspárnáktól a cserepekig

Ha nincs kertje, de van erkélye, nyáron a megfelelő díszítéssel azt egy második nappalijává alakíthatja. Díszpárnákkal, takarókkal vagy az erkélybútorokra elhelyezett párnákkal kellemes hangulatot varázsolhat. A kültéri szőnyeg nemcsak szép, hanem alulról is szigetel. Természetesen a növények is az erkélydekoráció kötelező elemei. Virág- és fűszernövénycserepekkel zöldebbé teheti környezetét. A napernyő árnyékot ad, és egyben magánszférát is biztosít. És a megfelelő megvilágítással hosszú éjszakákat tölthet a csillagos ég alatt.
Kerti dekoráció az erkélyre: egy erkélyen egy kis asztal, egy fapad és egy fa szék található, amelyeket színes párnák díszítenek. A korláton növényekkel teli virágcserepek lógnak.

TCM - tanúsított minőség

A Tchibo kerti dekorációja kielégíti a legmagasabb minőségi követelményeket. Ezt a TCM minőség-tanúsítványunkkal garantáljuk, amely a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. Minden termékünket ellátjuk ezzel a tanúsítvánnyal. Figyelünk a szigorú minőség-ellenőrzésre – a beszállítóinkkal való együttműködés során, a teljes gyártási folyamat során, valamint az értékesítés során is. Nyersanyagainkat a fenntarthatóság figyelembevételével gondosan választjuk ki.
A félhomályban egy apuka, kisfia és kislánya a teraszon állnak és egy égő fényfüzérrel foglalatoskodnak, amelyeken kis, kerek lámpák láthatók.