Kerti nyugágyak a pihentető nyárhoz

Nyár, nap, kertben töltött idő: Így a hétvégék akár kisebb nyaralásnak fognak tűnni. Emellett még a hét hosszú estéit is a szabadban nyugodtan eltöltheti. Érezze jól magát a teraszon - és pihenjen a napozás, vagy pedig akár egy jó könyv olvasása közben. A Tchibo a kerti nyugágyak széles választékát kínálja. Legyen az akár egy könnyű, összehajtogatható modell, vagy készüljön tömör fából - hagyja, hogy a nagy választék megfelelően inspirálhassa Önt!

Funkcionális, rugalmas és elegáns

Természetesen a megfelelő kerti nyugágy kiválasztása teljes mértékben az Ön személyes ízlésétől függ. Persze azt is érdemes megfontolni, hogy mindez főként hol kerül használatra. Ha több helyen is szeretné használni a nyugágyat – nem csak a kertben, és nem csak az erkélyen, hanem esetleg egy bányatónál, vagy akár a kempingben is, akkor egy alumíniumból készült, könnyű, összehajtható kerti nyugágy az ajánlott. Ebben az esetben mind a fej, mind pedig a lábrész is könnyen beállítható. A fából készült kerti nyugágyak robusztusak, nehezebbek és nem olyan egyszerű őket tárolni. Ha puha párnákkal együtt használja őket, akkor nagyon jó kényelmi érzetet biztosítanak a napozás és az olvasás során.
Kerti nyugágy a pihenéshez: Egy fiatal, piros egybe részes fürdőruhát viselő nő egy párnázott, fából készült kerti nyugágyon fekszik.

Elegáns érintés: Puha párnás rattan vagy fa nyugágyak

A kényelem mellett az is fontos szerepet játszik, hogy milyen a kerti nyugágy kinézete. Különösen elegánsak a rattanból készült modellek, viszont ezek nem állíthatóak. Ha továbbra is egyedit, és mégis elegánsat keres, akkor válassza a tikfából készült napozóágyat, amely több fokozatú, állítható fejtámlával rendelkezik. A karfa segítségével változtatható a fejtámla helyzete. A tikkfát különösen időjárásállónak tartják, viszont ennek ellenére néhány évente felületkezelést kell elvégezni rajta, hogy az anyag ne váljon törékennyé. A kerti bútor anyagismertetőjében erről többet is megtudhat. A kerti nyugágy anyagaként választhat például strapabíró pamut-poliészter keveréket - ahol a párnázás vastagsága kb. 3 és 8 cm között változik.
Két, piros párnás nyugágy áll egymás mellett a kertben - köztük pedig egy kinyitott napernyő van.

A tetővel ellátott kerti nyugágyak a nap ellen is védelmet biztosítanak

Annak, akinek napos a terasza, az általában a kerti, és az erkély bútorát egy árnyékos napfénytetővel kombinálja. Persze, ha túl kicsi az erkély, akkor ez ott szűkös lehet. Ilyen esetben egyszerűen használjon tetővel ellátott napozóágyat! Az úgynevezett relaxációs ágyakba egy praktikus, könnyen állítható árnyékoló van beépítve. Ennek segítségével nyugodtan pihenhet, és könnyen beleélteti magát az olvasásba, anélkül, hogy a nap az arcába sütne, és elkápráztatná. A Tchibonál online könnyen megvásárolhatja az árnyékolóval felszerelt kerti napozó ágyát.

Könnyű és praktikus: Alumíniumból készült kerti nyugágyak

Amennyiben rugalmas napozóágyat szeretne, akkor egy több helyen állítható, könnyen összecsukható, alumíniumból készült modell lehet a tökéletes választás. A csak néhány kilogrammot nyomó nyugágy könnyedén mozgatható a kertben. Tehát a napos helyről mindenféle külön erőfeszítés nélkül könnyedén átpakolhatja azt az árnyékba, és ugyan ezt fordítva. Az alumíniumból készült nyugágy tökéletes a kempingezéshez, illetve akkor is, ha csak egy kirándulást tesz a tóhoz vagy a tengerhez. Könnyen kezelhető műanyag borítással rendelkezik, ami nem csak szél, hanem időjárás álló is egyben.

Helytakarékos: A kerti nyugágy helyetti pihenő szék

A kertben a nyugágy helyett a pihenő széket is használhatja. Itt van például egy állítható modell, amelynek a háttámlája és a lábtartója is flexibilis. Emellett választhatja a nyugágy helytakarékos változatát is. Az anyaggal bevont faváz igazán elegánsan néz ki, és igazi beachclub hangulatot fog a teraszának kölcsönözni. Ez a klasszikus pihenő szék a nyári üdülésekre, és az erkélyre is ideális. A Tchibo a kerti bútorok széles választékát kínálja Önnek alacsony áron.
A kerti nyugágy helyetti pihenő szék: Egy idős házaspár ül egymás mellett a kertben, két nyugágyon, és fogják egymás kezét.

A pecsétünk a fenntartható minőséget garantálja

A termékeinkben ötvözésre kerül a kiváló minőség, és a fenntartható gazdálkodásból származó nyersanyag. Nálunk mindkettő összetartozik. Ezért az új kerti nyugágyán is meg fogja találni a TCM jóváhagyási pecsétünket. Ez a „Tchibo Tanúsított Áruk” rövidítése, amely hangsúlyozza a magas színvonalú minőségtudatosságot - az anyagok megválasztásához az értékesítésig. A fenntartható erdőgazdálkodásból származó anyagokból készült termékek FSC®-pecséttel vannak ellátva. A „GUT GEMACHT” (”JÓL KÉSZÍTETT”) pecsét azt jelzi, hogy az adott termék organikus pamutból készült.
Elégedettség a jó minőségnek köszönhetően: Egy fiatal, barna hajú nő fekszik a rattanból készült kerti nyugágyán.