Zuhany: Élvezze a mindennapos testápolást

Ez képzi sokak számára a reggeli rutin részét: a zuhany. Ekkor gondoskodunk a személyes higiéniánkról, ápoljuk a bőrünket, kikapcsolódunk, és néha még éneklünk is ott. Ezért is fontos az, hogy a zuhany minden része kiváló minőségű, és korszerű legyen. Függetlenül attól, hogy zuhanykabint, szerelvényt, vagy egy teljesen új, komplett zuhanyt keres-e: Mindezt meg fogja találni a Tchibonál. Nézzen körül online, és merítsen inspirációt!
LED zuhanyfej vízfogyasztás-jelzővel
12 995Ft
-6 %
Wellness zuhanyfej szett, fekete
15 995Ft
14 995Ft
LED vízfogyasztás jelző, csapra
7 995Ft

A zuhanyzással segít a környezeten, és a pénztárcán is

Néha semmi sem lehet jobb egy hosszú fürdőnél. Persze a mindennapokra a következő érvényes: Mindenképp érdemes lezuhanyozni. Ha a fürdés helyett öt - tíz percet áll a zuhany alatt, akkor a fürdésnél felhasználandó víz legalább felét megtakaríthatja. Ez így nem csak hogy fenntarthatóbb, de a vízdíj is kevesebb lesz. A titok a gazdaságos zuhanyfejben rejlik: Ügyeljen a percenként átáramló vízmennyiségre: Ezzel rengeteg vizet, és pénzt is megtakaríthat. Kényeztesse magát egy új hajsütővassal, egy új pedikűr-manikűr készlettel, vagy arcmasszírozó készlettel, és élvezze otthonában a Wellnesst!
Időtálló sikk: Üvegből készült sarok zuhany a fürdőszobába.

Üvegből készült zuhanyzó: Az elegáns megoldás

Akinek van a fürdőszobájában zuhanyfüggöny, az jól tudja, hogy az meglehetősen hajlamos a penészedésre és a szennyeződésre. Ezért sokkal elegánsabb, és praktikusabb megoldás az üvegfalú zuhany. Az üveg viszont nem csak hogy szép, de egy lehúzóval gyorsan meg is tisztítható. Vásárláskor szokott alapkérdésként felmerülni az üvegfal keretének megvásárlása. A keret nélküli üvegtábla különösen elegáns, viszont nehéz felszerelni. A keretes, vagy részben keretes változat könnyen tudja ellensúlyozni a fal kisebb egyenlőtlenségeit. Amikor zuhanykabint vásárol, akkor ügyeljen rá, hogy az ajtó zsanérja illeszkedjen a fürdőszobájához, illetve arra is, hogy a sarok nyílás könnyen hozzáférhető legyen.
Enyhe vízsugár a jó közérzet érdekében: Egy kerek zuhanyfej, amelyből kibuggyan a víz.

A jó zuhany titka - a megfelelő zuhanyfej

A zuhanyfejekhez tartozó különböző rendszerek, és zuhanyfej modellek különösen nagy választékban találhatóak. Manapság ezek közül számos egyedi szűrővel van felszerelve, amely akár 50 százalékkal is lecsökkenti egy zuhanyfej vízfelhasználását. Előny: Alig fogja észrevenni a vízszámlán, hogy lezuhanyzott. A vízsugárhoz levegő kerül hozzákeverésre, hogy ugyanolyan zuhanyzási élményt biztosítson. Általánosságot tekintve a tendencia inkább egy szélesebb zuhanyfej felé mutat. Az ilyen modell biztosítja a víz különösen kényelmes eloszlását, ahol a zuhanyfej könnyű beállítást teszt lehetővé. Az esőzuhany gondoskodik róla, hogy a saját fürdőszobájában is élvezhesse a wellness pillanatokat!

Hogyan találhatja meg a megfelelő zuhanyszerelvényt

Különféle zuhanyszerelvények vannak, amelyek biztosítják azt, hogy a víz egyenletesen, és megfelelő hőmérsékleten jöjjön ki a zuhanyból. Az egész szerelvény lelkét a csaptelep jelenti, amelyben a hideg, és a forró víz találkozik. A hagyományos, két-fogantyús szerelvények ideálisak arra, hogy mindkét hőmérséklet egymástól függetlenül kerüljön beállításra. Ha vizet szeretne megspórolni, akkor jobb az úgynevezett egy karos keverőt használni, ahol a hőmérséklet a forgásirány szerint változik. Emellett van a legmodernebb változat a zuhany termosztát, amellyel pontosan be fogja tudni állítani a hőmérsékletet. Bármelyik mellett is dönt végül: A Tchibonál meg fogja találni a zuhanyhoz való megfelelő szerelvényt!

Tegye elegánssá a zuhanyzóját

Ha van kedve a dekorációhoz, akkor akár a gőzt is kiengedheti a zuhanyzójában. A dekoráció legegyszerűbb módja ha vízálló matricákat használ. Persze ennél tovább is mehet: A megszokott csempék helyett léteznek különféle falburkolatok és panelek is, amelyeket akár egyenként is fel lehet használni. Vigyen színt a zuhanyzójába! A szőnyegeket, a fürdőszobai textileket, és a zuhanyzási kiegészítőket különösebb erőfeszítés nélkül is felhasználhatja a falakon. Legyen a fürdőszobája egy egyedi, jó érzést biztosító hely!
Színárnyalatok összeállítása: Színes fürdőszobai szőnyeg vannak a zuhanyzó és a WC előtt.

A TCM-pecsét: Az Ön minőségi garanciája

A Tchibo témavilágai a kiváló minőségű termékek széles választákát kínálják Önnek. A minőségi ígért betartását a TCM-pecsét szavatolja. Ez a rövidítés a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi, és minden termékünkön megtalálható a zuhanyzóktól egészen a fürdőszobai szőnyegekig. Ezzel biztosítjuk azt, hogy az összes gyártási lépésünk szigorú irányelvek szerint történik. Röviden: Nyugodtan megbízhat ebbe a minőségben!
Minőségi garancia zuhanyzás során: Egy fiatal nevető nő áll a fürdőszobai tükör előtt, és egy fehér törülköző van a haja köré csavarva.