Kismamadivat: ruhák a pocak tökéletes komfortjáért

Az anyaság az egész életét megváltoztatja – már a terhesség alatt is teljesen új módon éli meg önmagát és a testét. A középpontban mindig az Ön jó közérzete álljon, akár wellness vagy tevékenységek révén, akár egy szimpla ágyban elköltött reggelivel. A stílusa szerinti kismamaruházat végigkíséri ezt az izgalmas utazást, és a funkcionális extrák segítségével megkönnyíti mindennapi életét leendő anyaként.
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 5 495 Ft 3 995 Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 5 495 Ft 3 995 Ft
néhány darab kapható

Mikortól van szükség kismamaruházatra?

Figyelje, hogy milyen gyorsan nő a pocakja, és csak akkor vásároljon kismamaruhákat, amikor a rendes ruhái elkezdenek szorítani. Végül is fontos, hogy Önnek és a babának kényelmes legyen. Van olyan leendő anyuka, akinél ez már a negyedik hónapban bekövetkezik, míg mások pocakja lassabban növekszik. Ha Ön is úgy érzi, eljött az ideje, válassza rugalmas és laza kismamaruháinkat és -nadrágjainkat, melyek igazodnak testéhez, míg az a legszebb módon egyre jobban kikerekedik.

Elegánsan az irodában terhesség alatt: üzleti kismamadivat

Ha a munkahelyen irodai viselet van előírva, a terhesség alatt is professzionális ruházatra van szükség – amelynek azonban nem szabad túl szorosnak lennie. Kismamáknak az irodában kényelmes viselet például a szövetnadrág vagy a ceruzaszoknya a kismamadivatra jellemző széles és rugalmas derékrésszel. Fent egy bő szabású kismamablúz vagy -tunika elég helyet biztosít pocakja számára. Ezeket hordhatja egyszerűen a nadrág vagy a szoknya fölött: kényelmesen kombinálható női divat!

Kismamanadrág vagy haspánt?

Ha ingjei és felsői egyre rövidebbek, nadrágjai pedig egyre szűkösebbek lesznek, válasszon haspántot: a haspánt elrejti a nadrág gombát, ugyanakkor takarja, védi és kellemesen melegen tartja a pocakját. Aztán egyszer csak a szép haspánt sem lesz már elegendő – ekkor lesz szüksége kismamanadrágra. Nagy előnye: a pocakot egy széles, rugalmas derékrész takarja, míg a nadrág többi része például rugalmas farmer anyagból áll.

Kismamadivat a szoptatás időszakában

A funkcionális kismamaruhák a terhességet követően is elkísérnek a mindennapokban. Különösen praktikus a szoptatós melltartó! Mivel a kosara egy gombbal vagy egy hurokkal kinyitható és oldalra tolható, Ön a babát nagyon egyszerűen szoptathatja, nincs szükség körülményes vetkőzésre. A szoptatós melltartót már a 36. héttől kezdve megvásárolhatja. A szoptatós melltartó még a szülés után is jó lesz Önre, ugyanis a mell mérete általában ebben az időpontban éri el a maximumát.

A kismamaruházat kiválasztásának kritériuma

Az elasztánt tartalmazó anyagok Önnel együtt növekszenek, és biztosítják, hogy semmi ne szorítson és Ön a terhesség valamennyi szakaszában jól érezze magát. A gumibetétes cipők különösen praktikusak, hiszen egyszerűen csak beléjük kell bújni hajolás és nyaktörő mutatványok nélkül. Tippünk: szülés után is viselje kismamaruháit! A felsők és a nadrágok rugalmasságuknak köszönhetően továbbra is jól illeszkednek a testre, míg pocakja visszahúzódik.

Tchibo kismamadivat: megbízható minőség

Különösen a kismamaruházat esetében fontos a káros anyagoktól mentes bio minőségű anyag, hogy megvédje az anyát és a gyermeket a bőrirritációtól vagy az allergiától. Ezt minden termékünk esetében garantáljuk a „JÓT TETTÉL” pecséttel: nemcsak a fenntartható gyártásra figyelünk, hanem a szövetek minőségére is. Ezenkívül TCM pecsétünkkel garantáljuk Önnek a tesztelt minőséget, amelyben a terhesség alatt megbízhat.