Schließen
2 női seamless szoptatós melltartó szettben
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Kismama- és szoptatós hálóing, sötétkék
6 495Ft
 
Elérhető:
 
2 szoptatós pántos trikó szettben, sötétkék/fehér
4 995Ft
 
Elérhető:
 
2 kismama trikó szettben, fekete/fehér
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Kismama szabadidőnadrág, barna
8 995Ft
 
Elérhető:
 
Kismama sportfelső
5 495Ft
 
Elérhető:
 
Kismama ruha, sötétkék, mintás
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Kismama pizsama, sötétkék
8 995Ft
 
Elérhető:
 
2 seamless szoptatós melltartó szettben
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Kismama sportfelső
5 495Ft
 
Elérhető:
 
Kismama kapucnis sportfelső, szürke
12 995Ft
 
Elérhető:
 

Kismamadivat a legszebb pocakért az életben

Az anyaság minden nő életét gyökeresen megváltoztatja – már a szülés előtt. A terhesség alatt azonban önmagáról se feledkezzen meg, akármennyire is az érkező jövevény körül forog már minden: Az Ön egészen különleges igényeinek is megfelelő, minőségi kismamaruházat nyújt támogatást testének. Ezekben a ruhákban a terhesség, majd a szoptatás ideje alatt is ugyanolyan jól néz ki, mint ahogy már most is érezheti magát.

Kismamaruházattal a terhesség alatt is jól öltözötten

Mikortól van szükség kismamaruházatra?

Mivel nincs két egyforma nő és egyforma terhesség, mindenekelőtt érzéseire hallgasson: figyelje, hogy milyen gyorsan nő a pocakja, és csak akkor vásároljon kismamaruhákat, amikor a rendes ruhái elkezdenek szorítani. Végül is fontos, hogy a babának kényelmes legyen. Van olyan leendő anyuka, akinél ez már a negyedik hónapban bekövetkezik, míg mások pocakja lassabban növekszik. Ha Ön is úgy érzi, eljött az ideje, válassza rugalmas és laza kismamaruháinkat, melyek igazodnak testéhez, míg az a legszebb módon egyre jobban kikerekedik. Emellett azt is észre fogja venni, hogy a melltartóját is egyre szűkebbnek érzi. Ha a melltartó levételekor helyén piros bemélyedések jelennek meg, vagy a melle egyre kevésbe fér be a kosárba, ideje új melltartót vennie. A terhesség alatti mellnövekedéstől függően erre akár többször is szükség lehet.

Kismamanadrág vagy haspánt?

Előbb-vagy utóbb Ön is észreveszi majd: felsői egyre rövidebbek lesznek. Ebben az időszakban egy haspánt segíthet abban, hogy hagyományos nadrágjait még hordhassa egy darabig, mivel a farmernadrág felső gombja így láthatatlan, pocakját takarja, védi és kellemesen melegen tartja. Aztán egyszer csak a szép haspánt sem lesz már elegendő - Önnek ekkor lesz szüksége kismamanadrágra. Nagy előnye: a pocakot egy széles, rugalmas derékrész takarja, míg a pocak alatt a szokványos anyag található. A kismamanadrág tehát egészen a terhesség végéig kényelmes és divatos viselet.

Kényelmesen és csinosan az irodában

Ha a munkahelyen irodai viselet van előírva, a terhesség alatt is professzionális ruházatra van szükség - amelynek azonban nem szabad túl szorosnak lennie. Kismamáknak az irodában kényelmes viselet például a szövetnadrág vagy a ceruzaszoknya a kismamadivatra jellemző széles és rugalmas derékrésszel. Fent egy bő szabású kismamablúz vagy -tunika elég helyet biztosít pocakja számára. Ezeket hordhatja egyszerűen a nadrág vagy a szoknya fölött, és kombinálhatja egy blézerrel, amely legyen legalább olyan hosszú, mint a blúz. Az egyenes szabású, gallér nélküli kismamaruha egy kardigánnal szintén komoly benyomást kelt.

Kismamadivat a szoptatás időszakában

A funkcionális kismamaruhák a terhességet követően is elkísérnek a mindennapokban. Különösen praktikus a szoptatós melltartó: mivel kosara egy gombbal kinyitható és oldalra tolható, Ön a babát nagyon egyszerűen megszoptathatja - nincs szükség körülményes vetkőzésre. A szoptatós melltartót már a 36. héttől kezdve megvásárolhatja. A szoptatós melltartó még a szülés után is jó lesz Önre, ugyanis a mell mérete általában ebben az időpontban éri el a maximumát. A terhesség idején viselt kismamaruhákat általában a szülés utáni első hat hónapban is lehet még hordani: nyúlékonyságuknak köszönhetően a felsők és a nadrágok egyaránt hosszú ideig jók még Önnek, mindaddig, amíg a terhesség alatti pocakja vissza nem nyeri természetes alakját. Különösen a kétrétegű, egymásra hajtott optikájú felsők praktikusak a szoptatás ideje alatt.

A kismamaruházat kiválasztásának kritériuma

Bőrbarát anyagok

Az, hogy a ruha, amelyet közvetlenül a bőrünkön viselünk, bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezzen, különösen a terhesség idején rendkívül fontos. Mivel Ön és babája is a ruházaton keresztül veszi fel a külvilágból érkező hatásokat. A lehető legkevesebb káros anyagot tartalmazó kismamaruhák például kezeletlen, természetes rostokból, például biológiailag előállított gyapotból, lenvászonból és értékes gyapjúból készülnek. Kíméletes, növényi eredetű festékekkel történő színezésük a bőrnek kellemes érzést okoznak, és biztosítják, hogy a bőr kisebb irritációinak vagy az érintkezésből eredő allergiának ne legyen esélyük.

Rugalmasság

Amikor a pocakja növekszik, a megfelelő kismamaruházatnak jól követnie kell teste változásait - egyrészt nem szabad szorítania vagy vágnia, másrészt a babának elegendő helyre van szüksége a pocakjában. Az elasztánt tartalmazó anyagok például biztosítják, hogy Ön terhessége valamennyi szakaszában jól érezze magát. Ha a kismamaruhák – például egy blúz – nem elasztikus anyagból készülnek, akkor a megfelelő helyre elhelyezett gombok biztosítják a kényelmes fel- és levételt. A gumibetétes cipők különösen praktikusak: csak beléjük kell bújni.

Minőségi garanciánk a kismamaruhákra

Olyan kismamaruhákat szeretnénk Önnek kínálni, amelyek a terhesség idején végig elkísérik, miközben kényelmesek és jól néznek ki. Ennek érdekében a kismamaruhák esetében nagy hangsúlyt fektetünk a funkcióra, az előállítás és az anyag minőségére. A minőséget belső ellenőrzések és független tanúsító intézetekkel együttműködésben rendszeresen ellenőrizzük és igazoljuk. Ennek igazolásaként termékeink megkapják a TCM, vagy „Tchibo Certified Merchandise“ minőségpecsétet.

Ha Ön a kismamaruhákat online vásárolja meg, ezen kívül arról is gondoskodunk, hogy azonnal megismerhesse azok tulajdonságait. A „JÓT TETTÉL” pecsét például arra utal, hogy fenntartható módon, például a legjobb minőségű bio-pamutból előállított ruhadarabokról van szó. Ahhoz, hogy megkönnyítsük Önnek a választást, kismamaruháit a Tchibónál válassza rendes konfekcióméretében - a kismamakabáttól kezdve a kismamanadrágig.