Nappali lámpák - funkcionális és elegáns

A megfelelően megvilágított helység biztosítja a szemnek nem megerőltető látását, emellett a jó közérzethez megfelelő légkört is teremt. A megfelelő helyeken lévő megfelelő lámpák az életminőséghez tényleg hozzáadott értéket jelentenek, emellett otthonos hangulatot is kölcsönöznek. Az, hogy melyik fényforrást merre kell irányítani, illetve hogy mire kell figyelni a nappali lámpák elhelyezésekor teljes mértékben attól függ, hogy milyen típusú megvilágítást szeretne megvalósítani. Ehhez az Ön számára összeállítottuk a legfontosabb tippeket.
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 32 995 Ft 24 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 52 995 Ft Quickshop
Akciós ár 38 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
1

Különféle fényforrások a nappalihoz

A legtöbb időt otthon, a nappaliban töltjük el. Ezért fontos az, hogy ebben a helyiségben elegendő és kellemes megvilágítás legyen. A nappali tökéletes megvilágításához szisztematikusan össze kell állítani a fényforrásokat, amelyek a szoba egyes részein zajló tevékenységeket is figyelembe veszik. A nappaliban lévő lámpáknak tehát ott kell világítaniuk, ahol van értelmük - mivel a különféle feladatokhoz különféle fényforrásokra is szükség van. A továbbiakban meg fogja ismerni, hogy mikre kell figyelnie, mit jelent az alap világítás, a funkcionális világítás és a kiemelő világítás fogalma.
A megfelelő nappali világítás összeállítása: Egy világos nappali, amelyben két szürke fotel, egy szürke kanapé és egy fa asztal van - amelyet egy mennyezeti lámpa, és egy állólámpa világít meg.

Alap világítás létrehozása nagy lámpával

Általában a nappali az egyik legnagyobb mértékben, és leggyakrabban használt helyiség. Ezért jó általános megvilágításra van szükség az általános világítás összeállításához. A nagyméretű lámpák mennyezeti, vagy függőlámpák formájában megfelelő fény erősségű alapfényt hoznak létre. A LED-ek különösen alkalmasak nappali fényforrásként, mert hosszú ideig működtetetőek, azonnali fényt szolgáltatnak, és sokkal gazdaságosabbak mint az izzó, vagy a halogén lámpák. Amellett, hogy fényforrások, a nappali lámpák ízléses bútorokként is funkcionálnak. Tehát a megfelelő mennyezeti lámpa segítségével a nappaliját modernné, és stílusos megjelenésűvé teheti. A Tchibonál meg fogja találni az Önnek megfelelő árucikkeket!
Hangulatos légkör a nappali megvilágításával: A nappaliban van egy szürke kanapé, előtte pedig egy kerek, fém dohányzó asztal, amely csíkos szőnyegen áll, mögötte pedig egy kis állólámpa van.

Funkcionális világítás az összes napközbeni, és éjszakai feladathoz

Az általános lakótér világítás mellett a nappali egyes zónáit esetleg külön is meg kell világítani. Az ilyen helyek közé tartozik például a kanapéval ellátott olvasósarok, az íróasztallal rendelkező munkahely, illetve az esetlegesen ahhoz kapcsolódó ebédlő, amelyet megfelelő lámpával kell ellátni. A szoba különálló részei jól megvilágíthatóak a függőlámpákkal, ezek világítási sugara kisebb, és pontosabb megvilágítást biztosítanak. Ebben az esetben is praktikus választás lehet egy LED-nappali-állólámpa, amit egyszerűen a megvilágítandó hely fölé helyez el. Ezenkívül a bútorba beépített lámpák is hasznosak lehetnek, amelyekkel a vitrinek és a szekrények külön kiemelhetőek.

Kényeztesse magát a megfelelő kiemelő világítással

Akár csak a sokféle célra használt társalgó, az otthonos nappalinak is különösen hangulatosnak kell lennie. A hangulatos kiemelő világítással hangulatos légkört fog tudni létrehozni, és egyidejűleg a jó ízlését is bemutathatja. A formatervezett lámpák és díszlámpák a tervezési lehetőségek széles választékát kínálják, ahol az izzó, és halogén lámpák fényforrásként való használatával kellemes, meleg fény biztosítható. Alapvetően az összes nappali lámpa is felszerelhető tompítható fényerővel azért, hogy a világítás erőssége az Ön hangulatához, és igényeihez kerüljön beállításra. Legyen kreatív, mert Tchibo nappali bútorainak és lámpáinak stílusos kombinációjával igazán további extrát biztosíthat az otthonához!

A nappali lámpa, mint figyelemfelkeltő elem

Különös tekintettel a nappalira igaz az, hogy a lámpa itt nem csak díszítő elem, hanem formatervezett tárgy is egyben, és ez az a hely, ahol sokáig üldögélünk, és a vendégeinket is fogadjuk. Az anyagok igazán nagy különbséget jelentenek. Az üvegből készült lámpabura elegánsnak tűnik, míg a szövettel bevont lámpa otthonos, és meghitt légkört biztosít a szobának. Nagyon sok féle állólámpa változat van: Van olyan, ahol a tartóláb természetes fából készült, illetve van ahol három lábú ívelt állványon áll a lámpa, ami igazán szemet gyönyörködtető lehet. A gömb, szív, vagy egyéb más vicces formájú díszlámpa játékos fényt varázsol a nappaliba, amely egyben igazán figyelemfelkeltő is.
Figyelem felkeltő nappali lámpa: Egy fekete-fehér bútorokkal berendezett nappali, amelyben van egy fehér kanapé, fehér kerek ülő párnák is vannak, illetve van egy fekete burával ellátott állólámpa is.

TCM-pecséttel minőséget vásárol

Mivel a Tchibonál fontos az ügyfelek bizalma, így a Tchibo nagy jelentőséget tulajdonít a magas színvonalú termékkínálatnak. A TCM-pecsét a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelzi, amely szigorú feltételek mellett történő gondos gyártói kiválasztást garantál, hogy Ön is megbízhasson az új termékekben. A TCM-címkével ellátott árucikkek kizárólag a Tchibo cég részére kerülnek legyártásra, ezzel garantálva a megfelelő minőségű feldolgozást, a jó minőségű anyagokat és a megbízható funkcionalitást.
Jó minőségű hálószoba világítás: Egy fiatal, szőke nő fekszik a kanapéján, a laptopját nézi, miközben a nappalit halványan három lámpa világítja meg.