Melltartók nagy méretekben – támasztó alap az öltözékéhez

A melltartók mindennapi társaink. Optimálisan támasztják a mellkast, és gyönyörű mellet formálnak. A Tchibo különböző melltartók széles választékát kínálja nagy méretekben, amelyek tökéletesen illeszkednek, és nagyon jó tartást biztosítanak a mellének. Merevítős vagy merevítő nélküli melltartó nagy méretekben, levehető pánttal ellátott nagyméretű melltartó a stílusos esti megjelenéshez, vagy nagyméretű sportmelltartó – böngésszen webáruházunkban és rendeljen kedvező áron!

Melltartók nagy méretekben

Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 6 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A megfelelő melltartó méret meghatározása

Válassza ki a megfelelő melltartó méretet, hogy semmi ne nyomjon vagy csússzon. Először egy mérőszalag segítségével mérje meg a mell alatti körfogatot. Ezután helyezze a mérőszalagot a mell legerősebb részére, és olvassa le a mellbőséget. Az átszámítás elvégzése online nagyon egyszerű: az előbb említett két adat alapján a praktikus melltartóméret-kalkulátorunk azonnal megmutatja a megfelelő melltartóméretet.

Hatásos megjelenés levehető pánttal ellátott melltartóval

Egyes ruhadarabok esetében a vékony vagy széles pántú melltartó nem jó választás. Számos női ruhának és felsőrésznek gyönyörű hát- vagy kármen nyakkivágása van, ahol a pántos melltartó nem illik a stílusos ruhához. Az ilyen alkalmakkor ajánlott a pánt nélküli melltartó. A Tchibo két melltartót kínál egyben! Webáruházunkban színben harmonizáló női alsót is talál.

A megfelelő edzőpartnerek az Ön számára: sportmelltartók nagy méretekben

Edzés közben ügyelnie kell arra, hogy a melle optimálisan legyen alátámasztva, ezért válasszon nagy méretű sportmelltartót. Nagy mellbőség esetén ajánlott a széles pánttal rendelkező sportmelltartó, míg a kisebb mellmérettel rendelkező nők válasszanak beépített mellrésszel ellátott singlet felsőt. A hátul keresztezett pántokkal kialakított sportmelltartók további enyhítést nyújtanak a hátnak. A Tchibo-nál megfelelő modelleket találhat az edzéshez.

A kicsinyítő harmonikus sziluettet varázsol

Azok a nők, akik optikailag növelni szeretnék a mellüket, gyakran push-up melltartókat választanak. Ha azonban mellbőségét enyhíteni és optikailag egy kosármérettel kicsinyíteni szeretné, akkor válasszon kicsinyítő melltartót. A magas középső panel elosztja a volument, így a mell kisebbnek látszik. A kicsinyítő melltartók általában széles pánttal rendelkeznek, hogy optimális tartást biztosítsanak a mellnek. Fedezze fel a nagyméretű női fehérneműket a harmonikus sziluettért.

Megfelelő ápolás nagyméretű melltartója számára

Annak érdekében, hogy új melltartója hosszú ideig szép maradjon, tartson be néhány ápolási tanácsot. A melltartót legfeljebb 40 fokon, vagy kímélő mosási programon mossa mosóhálóban. Még kímélőbb, ha a nagyméretű melltartót kézzel mossa. Kerülje továbbá az öblítő használatát. A melltartókat mosás után mindig kiterítve szárítsa, mivel lógatáskor vagy a szárítóban elveszíthetik rugalmasságukat és tartásukat. Feltétlenül tartsa be a Tchibo terméken található ápolási útmutatót!

TCM megjelölésünk kiváló minőséget jelent

Ha Tchibo melltartót választ nagy méretekben, garantáljuk, hogy kiváló minőségű terméket vásárol. Ezt jelenti a TCM ("Tchibo Certified Merchandise") megjelölésünk. A TCM megjelölés garantálja az állandó minőség-ellenőrzést és a szoros együttműködést külső vizsgálati laboratóriumokkal. Magas követelményeinket természetesen minden beszállítónkra is alkalmazzuk, hogy Ön hosszú ideig élvezhesse új ruhadarabját.