Mosdókagylók: a fürdőszoba középpontjai a mindennapi életben

Egyetlen fürdőszoba sem létezhet mosdókagyló nélkül. Rengeteg lehetőség közül választhatunk. A mosdópultoktól a szabadon álló mosdókagylókig, a kerámiától a rozsdamentes acélig: A modsókagylók ugyanannyira különbözőek, mint a lakberendezési stílusok. Nézzen szét a Tchibo online shopjában és gyűjtsön ötleteket! Nálunk különféle, kiváló minőségű mosdókagylók és különböző tartozékok közül válogathat alacsony áron, valamint praktikus tippeket is talál a választáshoz és a felszereléshez.
Mosdó alatti szekrény, fehér
51 995Ft
  • Mosdó alatti fiókos szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
27 995Ft
Gyorsnézet
Mosdó alatti fiókos szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
27 995Ft
Kis méretű alsó szekrény mosdóval, fekete
32 995Ft
Dupla mosdószekrény, mosdókagylóval, fehér
199 995Ft
Mosdó alatti szekrény, kicsi, fehér
36 995Ft
Mosdó alatti szekrény, fehér/menta
39 995Ft

Hogyan kerül be a mosdókagyló a fürdőszobába?

Sok albérlet már rendelkezik saját mosdókagylóval. Ez a saját otthonoknál máshogy van. Ha ki akarja cserélni a mosdókagylót vagy egy kisebb mosdókagylót szeretne mellé felszerelni, szakértelemre van szüksége, különösen azért, hogy a mosdót tiplikkel a falhoz rögzítse. Ezért sokan inkább profira bízzák a mosdókagyló felszerelését. Ha mégis inkább maga szeretné csinálni, akkor az üzletekben kész rögzítő készleteket kaphat a mosdókhoz és csaptelepekhez. Mindenesetre: Ha a mosdókagyló felszerelésén dolgozik, először minden esetben le kell kapcsolnia a lakás fő vízcsapját, hogy biztonságosan tudjon dolgozni.

Különféle mosdókagylók, különféle anyagok

A hagyományos mosdókagyló vagy kerámiából vagy hasonló anyagból, például ásványöntvényből készül. Első pillantásra ez az kompozit anyag alig különböztethető meg a kerámiától és kifejezetten a fürdőszobához tervezték. De a tipikus anyagokon túl is sok választási lehetőség van. A nemesacélból vagy üvegből készült mosdókagylók egyre inkább divatba jönnek és a fürdőszobának egy rendkívüli, modern hangulatot kölcsönöznek. Emellett sokféle műanyag is létezik, némelyiket egyedi mintákkal lehet ellátni.

Mosdópultok és alsószekrények a sikeres koncepcióhoz

Különösen egy kicsi fürdőszobában egy alsószekrénnyel ellátott mosdókagyló a legelegánsabb megoldás a további tárhely létrehozására. Az alsószekrényt a mosdókagylótól függetlenül megvásárolhatja, és mindenféle bonyolult rögzítés nélkül alá helyezheti. Ha egy kicsit elegánsabbra vágyik, komplett mosdópultokat is vehet integrált mosdókagylóval, amelyet egyben a falra kell szerelni. A Tchibonál mindkét változatból többféle kialakítást talál. Rendelje meg az új mosdókagylóját minden kiegészítővel kényelmesen, online.

Kiemelkedő kényelem a fürdőszobában: a dupla mosdó

Ha többen használják a fürdőszobát, és rengeteg hely áll rendelkezésre a fürdőszobabútorok számára, akkor érdemes egy dupla mosdót beszereznie. Így a fürdőszobát egyszerre két ember haszálhatja, legyen szó fogmosásról, kézmosásról vagy arcápolásról. Alapvetően minden dupla mosdó esetében két csaptelep van egymás mellett. A lefolyók esetében azonban akadnak különbségek. Néhány dupla mosdó két teljesen független mosdókagylóból áll, így mindkét használó teljes kényelmet élvezhet. Néhánynál pedig egy hosszú mosdótál található, egyetlen lefolyóval. Ez nem csak a felszerelést könnyíti meg, hanem elegánsabban is mutat.

Rendkívüli mosdókagylók: dizájn és innováció

A tipikus, kerek és fehér kerámia mosdókagyló az abszolút szabvány darab. De ez nem azt jelenti, hogy nincsenek alternatívák. Nem számít, hogy mély, lapos, elliptikus vagy szögletes: A mosdókagylók minden lehetséges változatban elérhetők. Egy különösen minimalista és figyelemfelkeltő darab az olyan mosdótál, amely nem áll szorosan a fal mellett, hanem szabadon áll a mosdópulton. Kis képzelőerővel és hozzáértéssel bármilyen tálat átalakíthat egy ilyen mosdótállá. Ha igazán el akar szakadni a szokásostól, választhat egy szabadon álló mosdókagylót, amely egészen a padlóig ér. Az ilyen extravagáns ötletek megvalósítása mindig a rendelkezésre álló csatlakozóktól függ.

Kiváló és hosszú életű mosdókagylók TCM minőség-tanúsítvánnyal

A mosdópulttól az csaptelepen át egészen a mosdó alsószekrényig: A Tchibo termékek a TCM minőség-tanúsítvány jelölését viselik, amely kiváló minőséget biztosít. A TCM a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. Így garantáljuk, hogy szigorú minőségi előírásainkat a teljes gyártás során betartják. Pontosan ellenőrizzük, honnan származnak az alapanyagok és hogyan készülnek a termékeink. Ezért vásárláskor nyugodtan támaszkodhat a TCM minőség-tanúsítványra!