Mosdókagylók: a fürdőszoba középpontjai a mindennapi életben

Egyetlen fürdőszoba sem létezhet mosdókagyló nélkül. Rengeteg lehetőség közül választhatunk. A mosdópultoktól a szabadon álló mosdókagylókig, a kerámiától a rozsdamentes acélig: A modsókagylók ugyanannyira különbözőek, mint a lakberendezési stílusok. Nézzen szét a Tchibo online shopjában és gyűjtsön ötleteket! Nálunk különféle, kiváló minőségű mosdókagylók és különböző tartozékok közül válogathat alacsony áron, valamint praktikus tippeket is talál a választáshoz és a felszereléshez.
-8 %
Mosdó alatti szekrény, kicsi, fehér
34 995Ft
31 995Ft
-20 %
Mosdó alatti szekrény, fehér
49 995Ft
39 995Ft
Mosdó alatti szekrény, 2 ajtós, antracit
64 995Ft
-25 %
Mosdó alatti szekrény, világosszürke
79 995Ft
59 995Ft
-26 %
Kis méretű alsó szekrény mosdóval, tölgy
129 995Ft
94 995Ft
-24 %
Mosdó alatti szekrény
49 995Ft
37 995Ft
-40 %
Mosdó alatti szekrény, 2 fiókos, fehér
74 995Ft
44 995Ft

Hogyan kerül be a mosdókagyló a fürdőszobába?

Sok albérlet már rendelkezik saját mosdókagylóval. Ez a saját otthonoknál máshogy van. Ha ki akarja cserélni a mosdókagylót vagy egy kisebb mosdókagylót szeretne mellé felszerelni, szakértelemre van szüksége, különösen azért, hogy a mosdót tiplikkel a falhoz rögzítse. Ezért sokan inkább profira bízzák a mosdókagyló felszerelését. Ha mégis inkább maga szeretné csinálni, akkor az üzletekben kész rögzítő készleteket kaphat a mosdókhoz és csaptelepekhez. Mindenesetre: Ha a mosdókagyló felszerelésén dolgozik, először minden esetben le kell kapcsolnia a lakás fő vízcsapját, hogy biztonságosan tudjon dolgozni.

Különféle mosdókagylók, különféle anyagok

A hagyományos mosdókagyló vagy kerámiából vagy hasonló anyagból, például ásványöntvényből készül. Első pillantásra ez az kompozit anyag alig különböztethető meg a kerámiától és kifejezetten a fürdőszobához tervezték. De a tipikus anyagokon túl is sok választási lehetőség van. A nemesacélból vagy üvegből készült mosdókagylók egyre inkább divatba jönnek és a fürdőszobának egy rendkívüli, modern hangulatot kölcsönöznek. Emellett sokféle műanyag is létezik, némelyiket egyedi mintákkal lehet ellátni.

Mosdópultok és alsószekrények a sikeres koncepcióhoz

Különösen egy kicsi fürdőszobában egy alsószekrénnyel ellátott mosdókagyló a legelegánsabb megoldás a további tárhely létrehozására. Az alsószekrényt a mosdókagylótól függetlenül megvásárolhatja, és mindenféle bonyolult rögzítés nélkül alá helyezheti. Ha egy kicsit elegánsabbra vágyik, komplett mosdópultokat is vehet integrált mosdókagylóval, amelyet egyben a falra kell szerelni. A Tchibonál mindkét változatból többféle kialakítást talál. Rendelje meg az új mosdókagylóját minden kiegészítővel kényelmesen, online.

Kiemelkedő kényelem a fürdőszobában: a dupla mosdó

Ha többen használják a fürdőszobát, és rengeteg hely áll rendelkezésre a fürdőszobabútorok számára, akkor érdemes egy dupla mosdót beszereznie. Így a fürdőszobát egyszerre két ember haszálhatja, legyen szó fogmosásról, kézmosásról vagy arcápolásról. Alapvetően minden dupla mosdó esetében két csaptelep van egymás mellett. A lefolyók esetében azonban akadnak különbségek. Néhány dupla mosdó két teljesen független mosdókagylóból áll, így mindkét használó teljes kényelmet élvezhet. Néhánynál pedig egy hosszú mosdótál található, egyetlen lefolyóval. Ez nem csak a felszerelést könnyíti meg, hanem elegánsabban is mutat.

Rendkívüli mosdókagylók: dizájn és innováció

A tipikus, kerek és fehér kerámia mosdókagyló az abszolút szabvány darab. De ez nem azt jelenti, hogy nincsenek alternatívák. Nem számít, hogy mély, lapos, elliptikus vagy szögletes: A mosdókagylók minden lehetséges változatban elérhetők. Egy különösen minimalista és figyelemfelkeltő darab az olyan mosdótál, amely nem áll szorosan a fal mellett, hanem szabadon áll a mosdópulton. Kis képzelőerővel és hozzáértéssel bármilyen tálat átalakíthat egy ilyen mosdótállá. Ha igazán el akar szakadni a szokásostól, választhat egy szabadon álló mosdókagylót, amely egészen a padlóig ér. Az ilyen extravagáns ötletek megvalósítása mindig a rendelkezésre álló csatlakozóktól függ.

Kiváló és hosszú életű mosdókagylók TCM minőség-tanúsítvánnyal

A mosdópulttól az csaptelepen át egészen a mosdó alsószekrényig: A Tchibo termékek a TCM minőség-tanúsítvány jelölését viselik, amely kiváló minőséget biztosít. A TCM a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. Így garantáljuk, hogy szigorú minőségi előírásainkat a teljes gyártás során betartják. Pontosan ellenőrizzük, honnan származnak az alapanyagok és hogyan készülnek a termékeink. Ezért vásárláskor nyugodtan támaszkodhat a TCM minőség-tanúsítványra!