Schließen
Nadrágok

Babanadrágok minden alkalomra

A babaholmikhoz tartoznak természetesen, a legifjabb családtag első ruhái is. Már elég korán a rugdalózó és a body alternatívája lehet a felsőrészből és nadrágból álló szett. Nem könnyű olyan babanadrágot találni, ami szép, erős, kényelmes viselet a fekvő babának, ugyanakkor nem akadályozza az első mászási kísérleteket. Ezért a legjobb, ha a bevált Tchibo-minőséget választja – böngésszen kínálatunkban a legkülönfélébb kivitelű és mintájú babanadrágok között!
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Lányka kétoldalas szoknya köténnyel
Levehető és kifordítható kötény
5 995Ft
4 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • 2 kislány leggings szettben
Bőrbarát pamut-sztreccs anyag
2 495Ft
2 295Ft
Gyorsnézet
  • Fiú rövidnadrág, narancssárga
Bőrbarát, tiszta pamut
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • 2 kisegyerek jersey rövidnadrág szettben
Bőrbarát, tiszta biopamut
2 495Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
  • 2 kislány rövid, buggyos nadrág szettben
A tiszta biopamut révén bőrbarát
2 295Ft
Gyorsnézet
  • Lányka treggings, csíkos
Bőrbarát pamut-sztreccs anyag
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
1

Ilyen az ideális babanadrág

A babanadrágok vagy patenttal záródnak vagy széles gumi van a derékrészen, ami nem nyom vagy szorít. Többnyire a pelenka fölé érnek és olyan a szabásuk, hogy a pelenkának elegendő helye legyen. A tökéletes babanadrág megfelelő mértékű mozgásteret biztosít az első mozdulatokhoz vagy akár mászási kísérletekhez: a babaszobában való mászáshoz készült babanadrágok térde megerősítéssel van ellátva, így rendkívül kényelmesek és strapabírók.

A megfelelő modell minden alkalomra

Sok babanadrág pamutból készült, mert ez az anyag nagyon strapabíró és bőrbarát. A babanadrágok a Tchibo-nál visszafogott színekben, kedvenc alapdarabokként kaphatók, de színes mintákkal is – akár a megfelelő felsőrésszel szettben. Ünnepi alkalmakra a szülők kedvencei a cuki nadrágtartós vagy kantáros nadrágok. De a lábfejes babanadrágok vagy overálok is nagyon kedveltek, mert így nem vesznek el az apró zoknik.

Babanadrágok hideg napokra

Hogy a baba hűvösebb időben is jó melegen legyen felöltözve, adjon a nadrág alá harisnyanadrágot vagy bolyhos zoknit. Hideg napokon a frottír béléssel ellátott, melegebb modellek is jó alternatívát jelentenek. Ezek a ruhadarabok abban az esetben különösen hasznosak, ha gyermekét hordozókendőben vagy hasonlóban viszi, így a lábai szabadon vannak. A babakocsiban egy báránybőrrel bélelt lábzsák vagy egy vastag takaró a legjobb.

Babanadrágok a Tchibo-tól – mindig jó választás

Cuki kantáros nadrág vagy az első melegítőnadrág: a Tchibo babanadrágjaival GOTS tanúsítvánnyal rendelkező biopamutból készült, minőségi termékek mellett dönt. Ugyanakkor olyan fenntarthatósági törekvéseket támogatunk, mint a „Cotton made in Africa” vagy saját projektünk, a „JÓT TETTÉL”, melynek keretében a legkülönfélébb termékek előállításához fenntartható módon nyert anyagokat használunk fel. Válogasson fiú és lány babanadrágjaink közül, melyek pénztárcáját és a környezetet is kímélik!