Nappali, azért, hogy jól érezze magát

Nincs még egy olyan szoba, amelyben annyi különféle tevékenységet folytatnánk, mint a nappaliban. Ezért lenne fontos az, hogy kényelmesen be is rendezze azt, hogy ott valóban élvezni tudja a barátokkal való közös beszélgetést, vagy akár a családdal való hangulatos esti tévénézést. A Tchibo segítségére lehet ebben: Mivel a bútorok, és a vonzó dekoráció széles választékát kínálja. Lehet stílusos, és modern, vagy meleg és barátságos - nálunk minden egyes ötletéhez kedvező áron fogja megtalálni a megfelelő megoldást.
Sarok ülőgarnitúra, kinyitható, sötétszürke
Nordic termékcsaládunk tagja
399 995Ft
LED-es asztali lámpa, fém
LED-es asztali lámpa, fém
LED-es asztali lámpa, fém
22 995Ft
22 995Ft
22 995Ft
-50 %
Ágytakaró, krém
14 995Ft
7 495Ft
LED-es fali és mennyezeti lámpa, rattan
27 995Ft
Irodai szekrény
109 995Ft
-26 %
Síkszövött szőnyeg, mintás
29 995Ft
21 995Ft
3 ruhára rögzíthető LED-es lámpa, mágnes
2 795Ft
LED-es asztali lámpa, fém
LED-es asztali lámpa, fém
LED-es asztali lámpa, fém
22 995Ft
22 995Ft
22 995Ft
Paraván, virágmintás
44 995Ft
Multifunkcionális LED-es lámpa, 2 akasztó, mozgásérzékelős
3 495Ft
LED-es állólámpa, textil lámpaernyő, fehér
39 995Ft
-35 %
Síkszövött szőnyeg, csíkos, szürke
19 995Ft
12 995Ft
LED-es állólámpa, fém
32 995Ft
LED-es állólámpa, 3 lábú, fekete
29 995Ft
néhány darab kapható
Konzolasztal akasztóval, fehér
29 995Ft
néhány darab kapható
Síkszövött szőnyeg, mintás
24 995Ft
3 LED-es lámpa karabinerrel, elemes
2 795Ft
Háromlábú kisszék, fehér/tölgy
18 995Ft
Törölközőtartó létra, fa, magas, fehér
16 995Ft
Mini fejlámpa, akkus
3 995Ft
Díszpárnahuzat, lovas
3 495Ft
LED-es lámpa konnektorral
9 995Ft
2 díszpárnahuzat szettben, mintás/sárga
4 995Ft
Kétoldalas díszpárnahuzat, mintás
7 995Ft
-16 %
Díszpárnahuzat, leopárdos, terrakotta
2 995Ft
2 495Ft
Teamécsestartó, vitorlás
4 795Ft
Díszpárna huzat, rojtos, bézs
3 795Ft
-7 %
Illatgyertya, kávés
3 795Ft
3 495Ft
-14 %
2 gyertyatartó szettben, csillag
3 495Ft
2 995Ft
Irodai szekrény, lenyitható asztallal, fehér
124 995Ft
1 ...

A megfelelő nappali mindenkinek

Ha újból be kívánja rendezni a nappaliját, akkor az első dolog, amit fel kell mérni az az, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. Ha csak egy kis helyiségről beszélünk, akkor a hangsúly a fontos helyek megkeresésén van. Ez legtöbbünk számára a kanapét, a tévét, a könyvespolcot, a DVD-ket vagy ehhez hasonlóakat jelenti. Egy nagy nappaliban természetesen sokkal több lehetőség van az egyéni ötletek megvalósítására, például egy kiegészítő étkezősarok kialakításával. Keressen akár olyan új bútorokat, amely megfelel az Ön egyedi stílusának, vagy keressen egy kiegészítő elemet a dekorációjához, a Tchibo online boltjában mindent meg fog találni. Mindegy hogy antik, vagy modern berendezést keres: Hagyja, hogy az ajánlataink inspirálják.

Teljes körű relaxáció: Hangulatos nappali, mint a jólét oázisa.

A nappali az a hely, amely tényleg a kikapcsolódást szolgálja. A legtöbb ember másra sem vágyik egy hosszú nap után, mint sem hogy jól érezze magát a kanapén vagy a fotelben egy jó könnyvel vagy a tévé előtt. A dohányzóasztalra le fogja tudni tenni a teát, a kávét, és még némi ropogtatni valót is. Ha nappali bútorokról van szó, akkor általában meleg színek használatosak a kellemes otthoni légkör megteremtésére. Ha inkább egyszerű, és modern szobát szeretne, akkor az otthonos légkört falfestékekkel vagy dekorációval is megteremtheti. Ebben az esetben a színes szőnyegek, kanapépárnák, függönyök és szobanövények a legalkalmasabbak.

A funkcionális nappali: könyvtárral vagy étkezővel kombinálva

Ha a nappaliban sok a hely, akkor célszerű a helyiséget multifunkcionális módon berendezni. Ha például a helyiség L-alakú, akkor is célszerű lehet az egyik falmélyedésbe beállítani az íróasztalt, vagy otthoni könyvtárként könyvespolcokkal, és olvasószékekkel ellátni. A komódban igazán jól tárolhatóak a fontos dokumentumok, és az egyéb más munkával kapcsolatos dokumentumok. Ezenkívül a helyiség egy részét étkezőként is használhatja. Ez akkor lehet különösen hasznos, ha a konyhában nincs elég hely az étkezősarok számára. Ha a nappalit szeretné multifunkcionálissá tenni, akkor a Tchibonál ehhez is meg fogja találni az odaillő berendezési ötleteket.

Nappali dekorációk: Kiemelés és színek, mint az utolsó lépés

A nappali dekoráció a jólét érzésének nélkülözhetetlen részét képezik. A fényfüzérekkel a hideg évszakban igazán ki fogja tudni emelni a szobát. A képkeretek igazán különlegessé varázsolják a legszebb fotókat, és műalkotásokat. A képkeretekkel ezzel egyidejűleg nagyobbnak tűnik majd a szoba. A függönyök nm csak a napsütéstől és a kíváncsi tekintetektől védenek, de magát a nappalit is hangulatosabbá teszik. A vázák és a tálak általában szezonális díszítőelemek, amelyek friss és természetes hangulatot teremtenek. A világos, színes falfestéssel, vagy pedig a mintás tapétával akár még egy kisebb nappali is nagyobbnak tűnhet. Az alacsonyabb szobák is magasabbnak fognak tűnni, ha a mennyezet világosabb, mint a falak.

Mire kell a nappali megvilágításakor figyelni?

A nappali egy másik fontos eleme a megvilágítás. Mindez a funkcionalitás és a tervezés megfelelő keverékével érhető el. A világos, kényelmes mennyezeti lámpa egy alap világítást biztosít, az állólámpák és az asztali lámpák pedig élén árnyalattal látják el a helyiséget, ahol a szelektív fény miatt igazán kényelmesen érezhetjük magunkat. Az étkezőben a fényszabályozóval ellátott mennyezeti lámpa lehet a jó választás. Ezzel egyedileg beállíthatóvá válik a fényerő. A Tchibo a lámpák széles választékát kínálja, amelyekkel a nappalija a lehető legjobb fényben ragyoghat.

A TCM-jóváhagyó pecsét: A következőt ígérjük

Az összes termékünkön meg fogja találni a TCM-pecsétet (”Tchibo Tanúsított Áruk"), amelyek kiváló minőséget biztosítanak Önnek. Ez azt biztosítja, hogy kizárólagosan a gondosan kiválasztott, és ellenőrzött partnerekkel folytatunk együttműködést, továbbá a gondos feldolgozás, illetve az összes gyártási folyamat nyomon követése biztosításra kerüljön a nyersanyagtól egészen a késztermékig. Tehát megnyugodhat, mivel a Tchibotól a nappaliba vásárolt bútorok is kiváló minőségűek és tartósak lesznek.