Nappali, azért, hogy jól érezze magát

Nincs még egy olyan szoba, amelyben annyi különféle tevékenységet folytatnánk, mint a nappaliban. Ezért lenne fontos az, hogy kényelmesen be is rendezze azt, hogy ott valóban élvezni tudja a barátokkal való közös beszélgetést, vagy akár a családdal való hangulatos esti tévénézést. A Tchibo segítségére lehet ebben: Mivel a bútorok, és a vonzó dekoráció széles választékát kínálja. Lehet stílusos, és modern, vagy meleg és barátságos - nálunk minden egyes ötletéhez kedvező áron fogja megtalálni a megfelelő megoldást.
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 2 495 Ft 2 195 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 79 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 26 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
1 ...

A megfelelő nappali mindenkinek

Ha újból be kívánja rendezni a nappaliját, akkor az első dolog, amit fel kell mérni az az, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. Ha csak egy kis helyiségről beszélünk, akkor a hangsúly a fontos helyek megkeresésén van. Ez legtöbbünk számára a kanapét, a tévét, a könyvespolcot, a DVD-ket vagy ehhez hasonlóakat jelenti. Egy nagy nappaliban természetesen sokkal több lehetőség van az egyéni ötletek megvalósítására, például egy kiegészítő étkezősarok kialakításával. Keressen akár olyan új bútorokat, amely megfelel az Ön egyedi stílusának, vagy keressen egy kiegészítő elemet a dekorációjához, a Tchibo online boltjában mindent meg fog találni. Mindegy hogy antik, vagy modern berendezést keres: Hagyja, hogy az ajánlataink inspirálják.

Teljes körű relaxáció: Hangulatos nappali, mint a jólét oázisa.

A nappali az a hely, amely tényleg a kikapcsolódást szolgálja. A legtöbb ember másra sem vágyik egy hosszú nap után, mint sem hogy jól érezze magát a kanapén vagy a fotelben egy jó könnyvel vagy a tévé előtt. A dohányzóasztalra le fogja tudni tenni a teát, a kávét, és még némi ropogtatni valót is. Ha nappali bútorokról van szó, akkor általában meleg színek használatosak a kellemes otthoni légkör megteremtésére. Ha inkább egyszerű, és modern szobát szeretne, akkor az otthonos légkört falfestékekkel vagy dekorációval is megteremtheti. Ebben az esetben a színes szőnyegek, kanapépárnák, függönyök és szobanövények a legalkalmasabbak.

A funkcionális nappali: könyvtárral vagy étkezővel kombinálva

Ha a nappaliban sok a hely, akkor célszerű a helyiséget multifunkcionális módon berendezni. Ha például a helyiség L-alakú, akkor is célszerű lehet az egyik falmélyedésbe beállítani az íróasztalt, vagy otthoni könyvtárként könyvespolcokkal, és olvasószékekkel ellátni. A komódban igazán jól tárolhatóak a fontos dokumentumok, és az egyéb más munkával kapcsolatos dokumentumok. Ezenkívül a helyiség egy részét étkezőként is használhatja. Ez akkor lehet különösen hasznos, ha a konyhában nincs elég hely az étkezősarok számára. Ha a nappalit szeretné multifunkcionálissá tenni, akkor a Tchibonál ehhez is meg fogja találni az odaillő berendezési ötleteket.

Nappali dekorációk: Kiemelés és színek, mint az utolsó lépés

A nappali dekoráció a jólét érzésének nélkülözhetetlen részét képezik. A fényfüzérekkel a hideg évszakban igazán ki fogja tudni emelni a szobát. A képkeretek igazán különlegessé varázsolják a legszebb fotókat, és műalkotásokat. A képkeretekkel ezzel egyidejűleg nagyobbnak tűnik majd a szoba. A függönyök nm csak a napsütéstől és a kíváncsi tekintetektől védenek, de magát a nappalit is hangulatosabbá teszik. A vázák és a tálak általában szezonális díszítőelemek, amelyek friss és természetes hangulatot teremtenek. A világos, színes falfestéssel, vagy pedig a mintás tapétával akár még egy kisebb nappali is nagyobbnak tűnhet. Az alacsonyabb szobák is magasabbnak fognak tűnni, ha a mennyezet világosabb, mint a falak.

Mire kell a nappali megvilágításakor figyelni?

A nappali egy másik fontos eleme a megvilágítás. Mindez a funkcionalitás és a tervezés megfelelő keverékével érhető el. A világos, kényelmes mennyezeti lámpa egy alap világítást biztosít, az állólámpák és az asztali lámpák pedig élén árnyalattal látják el a helyiséget, ahol a szelektív fény miatt igazán kényelmesen érezhetjük magunkat. Az étkezőben a fényszabályozóval ellátott mennyezeti lámpa lehet a jó választás. Ezzel egyedileg beállíthatóvá válik a fényerő. A Tchibo a lámpák széles választékát kínálja, amelyekkel a nappalija a lehető legjobb fényben ragyoghat.

A TCM-jóváhagyó pecsét: A következőt ígérjük

Az összes termékünkön meg fogja találni a TCM-pecsétet (”Tchibo Tanúsított Áruk"), amelyek kiváló minőséget biztosítanak Önnek. Ez azt biztosítja, hogy kizárólagosan a gondosan kiválasztott, és ellenőrzött partnerekkel folytatunk együttműködést, továbbá a gondos feldolgozás, illetve az összes gyártási folyamat nyomon követése biztosításra kerüljön a nyersanyagtól egészen a késztermékig. Tehát megnyugodhat, mivel a Tchibotól a nappaliba vásárolt bútorok is kiváló minőségűek és tartósak lesznek.