Nappali, azért, hogy jól érezze magát

Nincs még egy olyan szoba, amelyben annyi különféle tevékenységet folytatnánk, mint a nappaliban. Ezért lenne fontos az, hogy kényelmesen be is rendezze azt, hogy ott valóban élvezni tudja a barátokkal való közös beszélgetést, vagy akár a családdal való hangulatos esti tévénézést. A Tchibo segítségére lehet ebben: Mivel a bútorok, és a vonzó dekoráció széles választékát kínálja. Lehet stílusos, és modern, vagy meleg és barátságos - nálunk minden egyes ötletéhez kedvező áron fogja megtalálni a megfelelő megoldást.
-20 %
LED-es lámpa konnektorral
9 995Ft
7 995Ft
Kültéri LED-es égősor, 18 villanykörte
4 495Ft
2 multifunkciós LED-es lámpa, mozgásérzékelővel
5 295Ft
néhány darab kapható
LED-es díszkoszorú
9 995Ft
néhány darab kapható
LED-es asztali lámpa, fekete, akkus
21 995Ft
Multifunkcionális LED-es lámpa, mozgásérzékelővel
5 295Ft
Állólámpa textilernyővel, fehér
47 995Ft
-12 %
Díszpárnahuzat, mintás, kék
2 495Ft
2 195Ft
Kerek dohányzóasztal, tárolóval
59 995Ft
LED-es kültéri égősor, 10 lampion
6 995Ft
LED-es lámpa, csepp alakú, színváltós
4 495Ft
-14 %
2 kerek kisasztal szettben, fehér
34 995Ft
29 995Ft
Kárpitozott ülőpad tárolóval, szürke
54 995Ft
Keskeny cipősszekrény, tölgy/fehér
89 995Ft
Sarok ülőgarnitúra, kinyitható, sötétszürke
Nordic termékcsaládunk tagja
399 995Ft
Kétoldalas díszpárnahuzat, mintás
7 995Ft
-28 %
Síkszövött szőnyeg, mintás
24 995Ft
17 995Ft
-13 %
LED-es XMAS felirat, fa
7 495Ft
6 495Ft
LED-es éjszakai lámpa, mozgásérzékelő
5 995Ft
-55 %
Dohányzóasztal
39 995Ft
17 995Ft
-11 %
Kétajtós komód
84 995Ft
74 995Ft
  • 3 fiókos komód, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
129 995Ft
Gyorsnézet
3 fiókos komód, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
129 995Ft
  • Dohányzó asztal fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
99 995Ft
Gyorsnézet
Dohányzó asztal fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
99 995Ft
 
Elérhető:
 
  • TV-s szekrény, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
109 995Ft
Gyorsnézet
TV-s szekrény, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
109 995Ft
-10 %
Vitrines szekrény, 4 ajtós, tölgy bútorlap
89 995Ft
80 995Ft
-51 %
Törölközőtartó tükörrel, fekete
34 995Ft
16 995Ft
-50 %
Függőlámpa, szürke, horgonyos
19 995Ft
9 995Ft
-10 %
Konzolasztal, tárolóval, fehér
99 995Ft
89 995Ft
Sajnos már elfogyott
TV állvány 2 ajtóval, fém
147 995Ft
Sajnos már elfogyott
-12 %
Komód fém lábakkal, fehér
119 995Ft
104 995Ft
1 ...

A megfelelő nappali mindenkinek

Ha újból be kívánja rendezni a nappaliját, akkor az első dolog, amit fel kell mérni az az, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. Ha csak egy kis helyiségről beszélünk, akkor a hangsúly a fontos helyek megkeresésén van. Ez legtöbbünk számára a kanapét, a tévét, a könyvespolcot, a DVD-ket vagy ehhez hasonlóakat jelenti. Egy nagy nappaliban természetesen sokkal több lehetőség van az egyéni ötletek megvalósítására, például egy kiegészítő étkezősarok kialakításával. Keressen akár olyan új bútorokat, amely megfelel az Ön egyedi stílusának, vagy keressen egy kiegészítő elemet a dekorációjához, a Tchibo online boltjában mindent meg fog találni. Mindegy hogy antik, vagy modern berendezést keres: Hagyja, hogy az ajánlataink inspirálják.

Teljes körű relaxáció: Hangulatos nappali, mint a jólét oázisa.

A nappali az a hely, amely tényleg a kikapcsolódást szolgálja. A legtöbb ember másra sem vágyik egy hosszú nap után, mint sem hogy jól érezze magát a kanapén vagy a fotelben egy jó könnyvel vagy a tévé előtt. A dohányzóasztalra le fogja tudni tenni a teát, a kávét, és még némi ropogtatni valót is. Ha nappali bútorokról van szó, akkor általában meleg színek használatosak a kellemes otthoni légkör megteremtésére. Ha inkább egyszerű, és modern szobát szeretne, akkor az otthonos légkört falfestékekkel vagy dekorációval is megteremtheti. Ebben az esetben a színes szőnyegek, kanapépárnák, függönyök és szobanövények a legalkalmasabbak.

A funkcionális nappali: könyvtárral vagy étkezővel kombinálva

Ha a nappaliban sok a hely, akkor célszerű a helyiséget multifunkcionális módon berendezni. Ha például a helyiség L-alakú, akkor is célszerű lehet az egyik falmélyedésbe beállítani az íróasztalt, vagy otthoni könyvtárként könyvespolcokkal, és olvasószékekkel ellátni. A komódban igazán jól tárolhatóak a fontos dokumentumok, és az egyéb más munkával kapcsolatos dokumentumok. Ezenkívül a helyiség egy részét étkezőként is használhatja. Ez akkor lehet különösen hasznos, ha a konyhában nincs elég hely az étkezősarok számára. Ha a nappalit szeretné multifunkcionálissá tenni, akkor a Tchibonál ehhez is meg fogja találni az odaillő berendezési ötleteket.

Nappali dekorációk: Kiemelés és színek, mint az utolsó lépés

A nappali dekoráció a jólét érzésének nélkülözhetetlen részét képezik. A fényfüzérekkel a hideg évszakban igazán ki fogja tudni emelni a szobát. A képkeretek igazán különlegessé varázsolják a legszebb fotókat, és műalkotásokat. A képkeretekkel ezzel egyidejűleg nagyobbnak tűnik majd a szoba. A függönyök nm csak a napsütéstől és a kíváncsi tekintetektől védenek, de magát a nappalit is hangulatosabbá teszik. A vázák és a tálak általában szezonális díszítőelemek, amelyek friss és természetes hangulatot teremtenek. A világos, színes falfestéssel, vagy pedig a mintás tapétával akár még egy kisebb nappali is nagyobbnak tűnhet. Az alacsonyabb szobák is magasabbnak fognak tűnni, ha a mennyezet világosabb, mint a falak.

Mire kell a nappali megvilágításakor figyelni?

A nappali egy másik fontos eleme a megvilágítás. Mindez a funkcionalitás és a tervezés megfelelő keverékével érhető el. A világos, kényelmes mennyezeti lámpa egy alap világítást biztosít, az állólámpák és az asztali lámpák pedig élén árnyalattal látják el a helyiséget, ahol a szelektív fény miatt igazán kényelmesen érezhetjük magunkat. Az étkezőben a fényszabályozóval ellátott mennyezeti lámpa lehet a jó választás. Ezzel egyedileg beállíthatóvá válik a fényerő. A Tchibo a lámpák széles választékát kínálja, amelyekkel a nappalija a lehető legjobb fényben ragyoghat.

A TCM-jóváhagyó pecsét: A következőt ígérjük

Az összes termékünkön meg fogja találni a TCM-pecsétet (”Tchibo Tanúsított Áruk"), amelyek kiváló minőséget biztosítanak Önnek. Ez azt biztosítja, hogy kizárólagosan a gondosan kiválasztott, és ellenőrzött partnerekkel folytatunk együttműködést, továbbá a gondos feldolgozás, illetve az összes gyártási folyamat nyomon követése biztosításra kerüljön a nyersanyagtól egészen a késztermékig. Tehát megnyugodhat, mivel a Tchibotól a nappaliba vásárolt bútorok is kiváló minőségűek és tartósak lesznek.