Női blúzok – minden alkalomra

A blúzok számos alkalomra kiváló, divatos, univerzális ruhadarabok: az elegáns blúz üzleti megjelenést kölcsönöz az öltözékének. A játékos részletekkel vagy vidám színekkel rendelkező modellek viszont remekül hordhatók a szabadidős programoknál. Készüljön akár szellős selyemből és vászonból vagy erős farmeranyagból, a Tchibo friss választékában sokféleképpen kombinálható női blúzokat talál, olyanokat, amelyek vonzó kialakításuk mellett kényelmesen viselhetők és könnyen kezelhetők.
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 495 Ft 7 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
1

Elegáns viselet a formális találkozókra

A fehér blúz az üzleti divat klasszikusa és megtestesítője. Nadrággal vagy szoknyával, blézerrel és belebújós cipővel viselve professzionalizmust sugároz. Az ágyéknál zárt blúzbodykkal biztosra mehet: ez a blúz nem csúszik ki a derékpántból, és mindig tökéletesen illeszkedik. Fehér blúz esetén mindenképpen ügyeljen arra, hogy a megfelelő fehérneműt használja: a sötét vagy mintás melltartó kerülendő, átlátszó női blúzok esetében színben harmonizáló topot ajánlunk alá.
Klasszikus kombináció: fehér blúz fekete bőrdzsekivel.

Blúzfajták: sokféleség a színekben és a formákban

Fedezze fel a Tchibo gyönyörű női blúzainak sokféleségét! A népviseleti blúztól a pánt nélküli carmenblúzon és az időtlen kék ingblúzon át a romantikus csipkés blúzig számtalan modellért rajongunk. A kockás blúzok a szabadidős programoknál népszerűek, nyáron a virágos és a pöttyös változatok a nyerők. A klasszikus is újra színre lép: kombinálja például a fehér blúzt feketével, például egy bőrdzsekivel, és meglátja, pazar lesz a stílusa!
Farmerblúz és szoknya kombinációja: hétköznapi klasszikus nyárra.

Női blúzok nyáron és télen

Egyes modellek, mint például a farmerblúz, egész évben viselhetők. Hosszú ujjával a hétköznapi öltözékek favoritja, ideális a hűvös őszre és télre. De a farmeranyagból készült felső is lehet előkelő: a farmerblúzok tavasszal fehér csipkével és tüllszoknyával ünnepélyes és nőies megjelenést biztosítanak. Akár az egyszínű kék, akár a pontokkal készült vagy a sokmintás változatot választja: nyáron az ujj nélküli vagy rövid ujjú farmerblúz a rövidnadrágokhoz vagy bermudanadrágokhoz illik a legjobban.

A megfelelő stílus: Színek és illeszkedések

A blúz színeként a világos- vagy a sötétkék mindig divatos. Nő a rózsaszín blúz népszerűsége is. Ez a pasztellszín az üzleti életben a szürkével működik jól, a fehérrel együtt a nyarat idézi és a feketével különösen kontrasztos. Az illeszkedésre vonatkozó kérdés, hogy be kell-e dugnia a blúzt az övrészbe. Ez egészen addig komolynak hat, amíg a felsője el nem csúszik, ezért ehhez a blúznak elég hosszúnak kell lennie. Az úgynevezett "Half Tuck", azaz a felemás betűrés egy olyan lezser változat, amelyben a széles, például kockás blúz csak egy helyen van lazán a derékpántba dugva.

Mikor illeszkedik megfelelően a női blúz?

A helyes méret mellett, amelyet a Tchibo mérettáblázat segítségével megtudhat, fontos a szabás is. A női blúz akkor illeszkedik megfelelően, ha a gomboláspánt nem domborodik a mellkas fölött, az ujjak a karok kinyújtásakor elérik a hüvelykujj tövét, a gallér a nyak közepén végződik, és becsukva sem szűkül össze. Az olyan mindennapi mozdulatokat, mint például a lehajlást, a karok emelését és a test előtt való keresztezését úgy kell tudni végrehajtani, hogy közben az illeszkedés is megmaradjon.
A női blúzokban való sikeres megjelenéshez fontos a tökéletes illeszkedés és a megfelelő méret.

Minőség, amiben bízhat

Annak érdekében, hogy jól érezze magát új blúzában, a Tchibo szigorú minőségi követelményeket alkalmaz, amit a TCM minőségjelzés tanúsít. A "Tchibo Certified Merchandise" az anyag kiváló minőségét, a gondos kidolgozást és a funkcionalitást igazolja. A bőrünk számára különösen az olyan természetes anyagok, mint például a vászonblúz vagy a finom pamutblúz igazán kellemes viselet. A "GUT GEMACHT” (JÓT TETTÉL) címkénk garantálja, hogy a ruhadarabok kiváló minőségű anyagokból, nemzetközileg elismert tanúsító szervezetek jóváhagyásával készülnek.
Minőség, amiben bízhat: a TCM minőségjelzés azt igazolja, hogy a Tchibo megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek.