Blúzok nagy méretekben – a klasszikus darab minden alkalomra

Nőies alapdarabként a blúzok egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhatnak. Az irodában, családi ünnepeken, vagy a legjobb barátnőjével töltött kávézáshoz – a nagyméretű blúzok abszolút sokoldalú darabok! A legújabb ingblúzokkal, masnis blúzokkal vagy gomb nélküli blúzokkal mindig jól öltözött és figyelemfelkeltő. Látogasson el a Tchibo webáruházába, keresse meg az Ön számára megfelelő blúzt 52-es vagy 54-es méretig, és rendeljen online kedvező áron!

Női blúzok nagy méretekben

Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
1

Felsők időtlenül gyönyörű színekben

A Tchibo a legújabb, divatos női nagyméretű blúztrendeket kínálja különböző színekben. Fedezze fel az egyszerű, egyszínű kék vagy fehér blúzokat nagy méretekben, amelyeket kiválóan kombinálhat blézerekkel, nadrágokkal és magassarkú cipőkkel. Tökéletes megjelenés a munkahelyére! Egyszínű modelljeink kiegészítik a lezser szabadidős megjelenést is. Viselje nagyméretű blúzát például egy lezser farmerrel és sportcipővel.

Mintás blúzok nagy méretekben: a kockás mindig beválik

Az egyszínű blúzok mellett a Tchibo más ingblúzokat is kínál nagy méretekben a divattudatos nők számára. Fedezze fel kockás blúzainkat, amelyeket ízlésének megfelelően kombinálhat. Jól mennek a szandálokhoz és a sportcipőkhöz is. Fekete csizmával, bőrdzsekivel és divatos, koptatott hatású farmernadrággal rockos megjelenést kölcsönözhet kockás blúzának. Más divatos, például pöttyös, virágos vagy paisley mintát is találhat webáruházunkban.

Nőies és elegáns: masnis blúz nagy méretekben

A masnis blúzok gallér helyett két szalaggal rendelkeznek, amelyek egy masniba vannak összekötve, így kölcsönözve öltözékének különösen elegáns megjelenést. Viselje nőies masnis blúzát az irodában vagy ünnepi alkalomkor. Tökéletesen illik hozzá egy ceruzaszoknya vagy egy női nadrág. Rendeljen a Tchibo-nál blúzokat nagy méretekben kedvező áron.

Gomb nélküli blúzok nagy méretekben

A visszafogottat és az egyszerűt szereti – gombok és masnik nélkül? Akkor a gomb nélküli blúz a tökéletes az Ön számára. A pólóhoz hasonlóan gyorsan és egyszerűen belebújhat. A belebújós blúzok nem feszülnek, hanem finoman simulnak a testre, ezért tökéletesek a teltebb idomú hölgyek számára. Viselje nagyméretű blúzát az irodában vagy szabadidős tevékenységhez – a Tchibo-nál minden alkalomra megtalálja a megfelelő stílust.

Válassza ki a megfelelő nyakkivágást a blúzokhoz

Az öltözék fontos részlete a dekoltázs. A nagymellű nők számára ideális a V-nyakkivágás, amely optikailag csökkenti a mell méretét. A kisebb mellű nők ellenben főleg kerek nyakkivágású blúzokat válasszanak. A csónak és a kármen nyakkivágás szintén jó választás ilyenkor. A telt idomú hölgyek úgy érnek el nyújtó hatást, ha női hosszú ujjú ingükön hosszú nyitott blézert viselnek.

A Tchibo kiváló minőséget képvisel

Tchibo nagyméretű blúz vásárlásával kiváló minőségű terméket választ. TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) megjelölésünkkel kezeskedünk erről, amely garantálja a folyamatos minőség-ellenőrzést és a szoros együttműködést a külső vizsgálati laboratóriumokkal. Magas szintű elvárásainkat a beszállítóinkkal is megosztjuk, és ez garantálja, hogy sokáig élvezheti új ruhadarabját.