Női fürdőruha: funkcionális és elegáns

A tengerparti nyári fürdőzéses nyaralástól a csodálatosan meleg fedett termálvizű medencék télen történő meglátogatásáig a vonzó fürdőruha minden esetben elengedhetetlen ruházati kellék a vízben való tartózkodáshoz. A női fürdőruhák manapság már különböző ruházati cikkek széles választékát jelentik. Szeretné megmutatni magát egy feszes bikiniben, szeretne egy klassz fürdőruhában pihenni a medence mellett, vagy pedig egy tartós egybe részes fürdőruhát keres a vízben való sportoláshoz? Fedezze fel most a megfelelő fürdőruhát!

Fürdőruhák nőknek

-51 %
Női lábujjas papucs, sötétkék/narancspiros
3 495Ft
1 695Ft
 
Elérhető:
 
Női fürdőruha, alakformáló, mintás
Női fürdőruha, alakformáló, kék
12 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-27 %
Női fürdőruha, mintás, világoskék
8 995Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női sport fürdőruha, sötétkék/kék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
-25 %
Női fürdőruha, strukturált, bordó
11 995Ft
8 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női fürdőruha, alakformáló, mintás
Női fürdőruha, alakformáló, kék
12 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-9 %
Női magas derekú bikinialsó, strukturált, narancssárga
5 495Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női sport fürdőruha, antracit
7 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-7 %
Női bikinifelső, strukturált, narancssárga
6 495Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 

Mindig jól öltözött: Fürdőruha nőknek

A női fürdőruhákat elsősorban a szabása különbözteti meg. Egy olyan bikininek, vagy fürdőruhának, amelyet csak a napágyban való pihenésre használ, és csak alkalmanként használja arra, hogy megmártózzon a szálloda medencéjében, kevesebb igénybevételt kell elviselnie, mint annak a női sportfürdőruhának, amelyben több kört is leúszik. A tankinik különösen praktikusak, mivel napozáskor bikiniként viselik őket, a vízben pedig fürdőruhaként a hasrészt is fedik.
Nem számít, hogy sovány vagy kövér, nagy vagy kicsi: Miden testalkathoz van hozzáillő fürdőruha vagy bikini.

Melyik bikini stílus illik az alakomhoz?

A különösen hosszú lábszárral rendelkező nadrágok a rövid lábakat vizuálisan meghosszabbítják. A hasát akár egy derékig érő bikinivel is elrejtheti. A női bikinifelsők még változatosabbak: varázsolja még nagyobbá a melleit a fodrokkal, vagy pedig hangsúlyozza ki a teltkarcsú idomait egy nyakban megköthető felsővel. A dús keblek számára a fürdőruhák nagy kosarakat kínálnak, amelyek optimális mell alátámasztást nyújtanak. Az úszók keresztpánttal ellátott sportos felsőt viselnek.
Mindazoknak, akik nem akarnak bikinit hordani: A Tchibonak vannak divatos fürdőruhái is.

Melyik fürdőruha varázsolja nőiessé a testalkatot?

Ha el szeretne rejteni némi úszógumit, akkor általában az egyberészes fürdőruhák jelentik a legjobb választást a női fürdőruhák közül. Praktikusak az alakformáló egyberészes fürdőruhák, amelyek enyhén fodrozottak a hasi résznél, és amelyek lazán körülölelik a testet testhez simuló fürdőruha formájában. Az anyagban lévő nagy mennyiségű elasztánnal a derékvonal is karcsúvá válik. Ha esetleg fiús a testalkata, és azt szeretné kissé nőiesebbnek láttatni, akkor választhat olyan fürdőruhát, amelynek oldalán az anyagon kivágások vannak.

Mire kell figyelni a női fürdőruha vásárlásakor

Keskeny csípő és dús kebel? Szerencsére a mai női kétrészes fürdőruhák egyes darabjait külön is megrendelheti. Válassza ki külön a megfelelő felső és alsó részt, majd pedig tegye a kívánt méretet a kosárba. Gondoljon a megfelelő kiegészítőkre is: a divatos lábujjközös papucs és egy szellős pareo kendő csípő köré tekerésével a fürdőruha remek öltözetté válhat a strandbüfében.

A női fürdőruha helyes mosása

A női fürdőruhát csak a lehető legritkább alkalmakkor mossa. Ezzel megakadályozhatja a színek kifakulását, és a rugalmas anyag kinyúlását. Sós tengervízben, vagy erősen klórozott medencében való fürdés után tiszta víz alatt zuhanyozzon le alaposan, ezzel kiöblítve a sót és a klórt is a ruhaszövetből. Ha a gépi mosás nem kerülhető el, akkor a női fürdőruhákat legfeljebb 30 °C-on mossa enyhe mosószerrel.
A fürdőruhákat, és bikiniket legfeljebb 30 fokon szabad a mosógépben mosni. A legjobb azonban az, ha a fürdőruhát a lehető legritkább alkalommal mossa.

Minőségellenőrzött női fürdőruhák a Tchibotól

Amikor a Tchibotól online női fürdőruhát rendel, akkor mindig biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket kap. Ezt biztosítja a TCM pecsét (Tchibo Tanúsított Áruk). Miden egyes árucikk alaposan ellenőrzésre kerül, még mielőtt a gyártó továbbküldené őket. Ezenkívül figyeljen a GUT GEMACHT (”JÓL KÉSZÍTETT”) tanúsítványra is: ez az ugyanazon projekt keretében, ugyanúgy tisztességes, fenntartható módon gyártókat támogatja világszerte.
A “GUT GEMACHT” (”JÓL KÉSZÍTETT”) minőségi pecsét azt mutatja, hogy a bikini tisztességesen és fenntartható módon került legyártásra.