Női nagyméretű rövidnadrágok - Hagyja, hogy a nap rásüssön a lábaira

A nőies alakú hölgyek nyáron szívesen mutogatják a lábaikat. A Tchibo ehhez nagy választékban kínál rövidnadrágokat, a klasszikus bermudától a szellős Jersey rövidnadrágokig. Legyen szó szabadidőről, vagy egy elegáns irodáról - fedezze fel a divatos modelljeinket, amelyek különböző színekben, és kivitelekben is kaphatóak. Rendelje meg kedvezményesen online a rövidnadrágot, és hagyja, hogy a nap rásüssön a bőrére!

Női rövidnadrágok nagy méretekben

néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 495 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 3 995 Ft Quickshop

Rövid nadrág a sporttól az elegánsig

Rövidnadrág – az angol „rövid nadrág” elnevezést nemzetközileg is használják. De mennyire rövid a rövid? A farmer rövidnadrágtól kezdve a combig, és a térdig érő bermuda rövidnadrágon át, a vádliig érő Capri nadrágig, az egyes ruhadarabok különböző hosszúságúak lehetnek. Ha el akarja rejteni a problémás részeket, akkor a legjobb, ha magas derekú nadrágot vesz fel, míg az erős combú nőknek ajánlott közepes hosszúságú nadrág viselése. A Tchibonál nagyméretben különféle női nadrágokat talál.
A laza Jersey rövidnadrág a sportos szabadidős megjelenés egyik klasszikusát képviseli.

Nagyméretű Jersey rövidnadrág a szabadidős társ

A Jersey rövidnadrág tökéletesen illeszkedik a sportos szabadidős megjelenéshez. A puha pamut keverékből készült textil anyag kellemes érzést nyújt a bőrön, laza kinézetet biztosít, hogy ezáltal élvezhesse a teljes mozgásszabadságot. Ezek a nadrágok gyakran rugalmas derékpánttal, húzó zsinórral, vagy kötözőszalaggal vannak ellátva, emellett az oldalain praktikus zsebek is vannak. Legyen szó nyaralásról, kertészkedésről vagy sportolásról - a teltkarcsú nők a női nagyméretű rövidnadrágokban mindenfelé jól fogják érezni magukat.
A mintás felsőrész tökéletesen illeszkedik a sima, egyszínű rövidnadrághoz.

Szellős rövidnadrág a strandra és a városi sétához

A könnyű nadrágban a forró nyári napokon nagyon szépen meg fogja tudni mutatni az alakját. Városi vagy tengerparti kiránduláshoz válasszon egy közepes hosszúságú modellt, amely finoman át fogja ölelni a combját. A színes felsőhöz viselhet egy egyszínű nadrágot. Persze a mintás rövidnadrág is nagyon szép tud lenni. Válasszon egy nyári virágmintát, vagy divatos mintákkal díszített, és ezeket kombinálja egy egyszínű inggel, és egy lapos szandállal.

Bermuda rövidnadrág - univerzálisan viselhető a mindennapi életben

A bermuda rövidnadrág egy egyenes szabású, rövidnadrág. Eredetileg ez a változat körülbelül egy tenyér szélességnyire ért véget a térd felett, manapság viszont ezek a nadrágok már valamivel hosszabb kivitelben is kaphatóak. A női nagyméretű rövidnadrágok között vannak sima egyszínűek, és vannak vidám mintázatokat tartalmazóak, amelyek közül itt a Tchibonál biztos, hogy meg fogja találni a kedvencét. Viseljen a bermuda mellé egyszerűen egy felsőrészt, vagy egy tunikát.

Ezek a nagyon női nagyméretű rövidnadrágok ideálisan hordhatóak irodában

Viszont a legtöbb rövidnadrágot inkább a szabadidőben viseljük. Egyes modelleket egy blúzzal együtt a hölgyek jól viselhetnek az irodában. Először válassza ki a megfelelő fazont: A legjobb a testhez simuló fazon, amely legalább a térdéig leér. Választhat elegáns anyagokat is mint például vásznat vagy pamutot. A színre vonatkozóan a következő van érvényben: A kevesebb néha több. Válasszon fekete, szürke, vagy tengerkék, illetve hajszálcsíkos mintázatú anyagot.
Blúzzal kombinálva akár rövidnadrágot is viselhet az irodában.

A TCM-pecsét a garancia a minőségre

Akár csak az összes termékünk, az extra női nagyméretű rövidnadrágunk is rendelkezik TCM-pecséttel. Ez a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, ami nem kevesebbet jelenti, mint a minőségi ígéretünk. Az anyagainkat, és a beszállítóinkat is ugyanolyan gondossággal választjuk ki. Az összes gyártási folyamat szigorú követelmények mellett kerül felügyeletre, valamint a külső laborokkal együttműködve kerülnek ellenőrzésre. A „GUT GEMACHT” (”JÓL KÉSZÍTETT”) pecsét a fenntartható bio-minőséget, és klíma semleges szállítást jelenti.
A garantáltan magas minőségű anyagok, és ugyanúgy magas feldolgozási minőség és a tisztességes módon való előállítás jelenti az Ön számára a minőségi ígéretünket.