Női sportcipők - a megfelelő edzőpartner mindenféle sporthoz

Aki valaha is sétált, vagy futott magassarkú cipőben, az tudja: Minél kényelmetlenebb egy lábbeli, annál lassabb a tempó - és annál nagyobb a sérülés veszély. Mindez nem csak a kocogásra, a futásra és a sétára vonatkozik, hanem az összes egyéb más sportra is. A tenisztől, vagy golftól kezdve a röplabdán, és a focin, egyéb más csapat sportokon át, az aerobikig, a fitneszig, és az ehhez hasonlókig: A megfelelő edzőcipő biztosítja a jó teljesítmények alapját a sportedzéseken. A Tchibo gondosan válogatott női sportcipőket kínál minden aktívan sportoló nő számára, akik ugyanolyan magas követelményeket támasztanak a sportfelszerelésükkel szemben, mint saját magukkal szemben. Legyen szó akár beltérben, vagy akár kültérben űzött sportágakról: Fedezze fel a jelenlegi kínálatot!

Sportcipők nőknek

Sajnos nem találtunk az Ön keresésének megfelelőt.
De talán van itt valami az Ön számára:

Nem találta meg a keresett terméket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért és VIP kedvezményekért! Ráadásként most meglepjük egy 10%-os kedvezményre jogosító utalvánnyal!
Feliratkozom

Női sportcipő a kültéri sportágakhoz

A légáteresztő, kényelmes női sportcipők nemcsak a sporttevékenységek során népszerűek, hanem szabadidőcipőkként is megállják a helyüket. Éppen ezért a Tchibonál a sportos női cipők széles választékát találja meg - az ultrakönnyű neoprénnel készített textil anyagú edzőcipőktől kezdve a divatos telitalpú bőr edzőcipőkig. Emellett a a legkülönfélébb sportágakhoz is megtalálhatóak a speciális női kültéri cipők. Például:
● Gyaloglólábbelik, kocogó-, vagy futócipők a stabil megtámasztáshoz és az optimális párnázáshoz
● Túracipő, trekkercipő valamint túraszandál a természet szerelmesei számára
● Csúszásgátló talppal ellátott fürdőcipő amely a tengerben való fürdés során megvédi a lábát az éles kövektől
Egy fiatal szürke sztreccsnadrágos nő ül a fitnesz stúdióba egy sport szőnyegen, és megköti a divatos sportcipőjét.

Női sportcipő a beltéri sportágakhoz

Függetlenül attól, hogy beltéri sportágat űz-e, vagy épp rendszeresen jár-e edzőterembe. A beltéri sportágakhoz speciális beltéri cipőkre is van szükség, amelyek kizárólag csak orr viselhetőek. Nem csak higiéniai okok miatt - de a beltéri cipők kialakítása eltérő, így a profil talp helyett sima kopásálló anyagból készült a talpa. Akár fehér, akár fekete, vagy bármilyen más színű női sportcipőt is keres - akár fűzőkkel, tépő zárral vagy praktikus gyors rögzítővel. Válassza ki most az új edzőtársát!
Közeli kép, amelyen egy fiatal nő éppen lép a tengernél lévő fastégen, sportcipőben, és sztreccsnadrágban van.

Miért van szüksége a női lábaknak speciális női sportcipőkre

A férfi sportcipők még az olyan megszokott női méretekben is kaphatóak, mint a 41-es méret. Ennek ellenére a nőknek természetesen nem a férfi részlegen kell vásárolniuk, valamint nem kell a partnerük edzőcipőjét sem viselniük - még akkor sem, ha esetleg azonos a lábméretük. Ennek oka az, hogy a férfi cipő alapvetően más alakú, mint a női cipő: Mivel a férfi lábak általában szélesebbek, mint a női lábak, így a férfi cipők is szélesebbek a női cipőknél, ezért azok a keskenyebb női lábhoz nem nyújtanak megfelelő megtámasztást. Még a sarok és a lábfej közötti kapcsolat is más a női lábaknál mint a férfiak esetén. Ezért a nőknek feltétlenül a női cipőrészlegről kell megvásárolniuk a sportos kísérőjüket.

Sportcipők nőknek: Mire kell feltétlenül figyelni a vásárlásakor

A tökéletes edzőpartnerrel szemben támasztott igények óriásiak. Végső soron megfelelő láb megtámasztást, emellett pedig elegendő mozgásszabadságot kell biztosítania. Emellett persze a megjelenés, a minőség, és az ár is természetesen fontos szerepet játszik a vásárlási döntés meghozatalakor. A kiválasztáskor feltétlenül ügyeljen a következő kritériumokra:
● Funkcionalitás: Az adott cipő az adott sportághoz került-e megtervezésre, és hogy egyáltalán alkalmas-e ahhoz?
● Megjelenés: Illik-e annak kivitel az Ön sportruházatához?
● Illeszkedés: A megfelelő méret különösen fontos, hogy a lábának egyik része se nyomódjon meg, valamint ne is tudjon félrecsúszni.
● Minőség: A kiváló minőségű anyagok, és a gondos kivitelezés különösen fontos, mivel a sportcipőknek gyakran extrém terhelést kell kibírniuk.

Minden nyertesnek: A Tchibo verhetetlen áron kínálja a csúcsminőségű termékeit

Bármit is rendel: Nyugodtan megbízhat a Tchibo ellenőrzött minőségében. Egy terméket csak akkor látnak el TCM-pecséttel, ha az megfelel az összes minőségi követelménynek: Ez a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely garantálja azt, hogy a termékfejlesztéstől kezdve egészen gyártásig bezárólag a magas minőségi szabványok betartásra kerültek. Persze vannak olyan termékek, amelyek többet kínálnak a másik termékeknél: Némely kültéri cipő például vízálló membránnal val ellátva, amely esőben történő túrázás esetén is kényelmesen, és szárazon fogja tartani a lábát. Egyszerűen csak olvassa el a termékleírásokat.
Sportos nő divatos sztreccsnadrágban, és sportcipőben, ahogy egy futás után a lábizmait nyújtja.