Párnahuzat - a puha alvásérzethez
Kiváló minőségű szövetek, formák és színek széles választéka: Ilyenek a Tchibo párnahuzatai. Az összes hálószobába illeszkednek, hangulatos és barátságos légkört teremtve. Nincs is annál jobb, mint ha egy nehéz nap után belesni a puha ágyba, a fejet pedig a párnán pihentetni. Nem számít, hogy nagy vagy kicsi, színes vagy egyszínű, pamut vagy szatén: Nálunk mindenképpen meg fogja találni a megfelelő párnahuzatot.
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop Ft/ks: 2 747,50
néhány darab kapható

Hangulatos és nélkülözhetetlen - a párnahuzat

A párna mindannyiunknál a mindennapok részét képezi - és a párnahuzat ugyanígy. Viszont ez nem mindig volt így. Az ókori egyiptomiak fából, vagy elefántcsontból készült kemény vázszerű tartóra hajtották le a fejüket. Évszázadokkal később, Európában a középkorban az alvók nagy része szalmára kellett, hogy lehajtsa a fejét. Mindez elég kényelmetlenül hangzik. Ezért sokkal jobb a helyzet manapság, mivel az alváshoz kényelmes fejpárnák és paplanok állnak rendelkezésre. És azért, hogy ezek hosszú ideig használhatóak legyenek, és hogy védje Önt az izzadástól, a szövetből készült huzat egyszerűen nélkülözhetetlen. Ha új párnahuzatot keres, akkor a legjobb, ha egyszerűen online vásárol! A Tchibonál a különféle színek, és méretek széles választékát fogja megtalálni.
Igazi klasszikus a fejpárnák között: Egy lány öl az ágyon, a kezében pedig egy keskeny, téglalap formájú párna van.

A keskeny párnahuzat - egy egyszerű klasszikus

A párnahuzat esetén minden bizonnyal annak méretei a legfontosabbak. Ideális esetben pontosan a párna méretével egyezik meg, anélkül hogy feszülne rajta. Ha a hagyományos és az egyszerű dolgokat szereti, akkor választhat keskeny párnahuzatot is, amelynek a külső hossza 40 x 60 vagy 40 x 80 cm. Vannak még ennél hosszabb modellek is, 40 x 120 cm-es méretig. Ezek a különösen hosszú változatok azoknak jók, akik oldalt fekve alszanak, mivel tetszés szerint ide-oda lehet rajtuk fordulni.
A párnahuzatok gondoskodnak a kényelemről: Egy ágy, amin különböző méretű, és színű négyzet alakú párnák vannak.

Kényelem a kicsitől a nagyig - a négyzet alakú párnahuzat

Ha az ágyában nincs elég párnahuzat, viszont mégis szeretne összebújni, akkor erre a négyzet alakú párnák tökéletesek lesznek, amelyeket tetszés szerint kombinálhat. A párnahuzat tipikus szabványos mérete a 80 x 80 cm. Viszont az ennél kisebb, 60 x 60 cm-es párnahuzatok is elterjedtek. A 45 x 45 cm-es mini-párnahuzat általában szokatlan az ágyban, az inkább a kanapépárnákhoz használatos. Ennek ellenére itt is a következők az érvényesek: A kombinációk a legjobbak. Kombinálja össze a különféle párna jellemzőket, hogy sajátos hangulatot teremtsen!

Természetes anyagok használata, kevesebb izzadás

A természetes anyagok igazán kiválóak párnahuzatokként, függetlenül attól, hogy milyen párnaméretet választ. Nem számít, hogy 80 x 80, 40 x 80, vagy 40 x 60 cm: A pamutból, selyemből, szaténból, vagy lenből készült párnahuzat mindig jó választás. A szintetikus szálakkal ellentétben ha ezek érintkeznek a bőrrel, akkor kellemes, és természetes érzetet keltenek. Abban is segítünk, hogy éjszakánként kevesebbet izzadjon. A Tchibonál számos, fenntartható módon előállított, kiváló minőségű organikus pamutból készült párnahuzatot talál - ehhez olvassa el az ágynemű-útmutatónkat, hogy többet tudjon meg az anyagokról.

A megfelelő higiénia a párnahuzatához

A párnahuzatok azon lakástextilek közé tartoznak, amelyeket a legtöbbször, és a leggyakrabban használunk. Ezért elengedhetetlen az, hogy a párnahuzat, az összes ágyneművel együtt rendszeresen cserére kerüljön. Ezeket havonta legalább kétszer, de inkább négyszer ki kell mosni mosógépbe, attól függően, hogy mennyit izzad, és hogy visz-e kis állatot az ágyába. A színes huzatokat általában 60 fokon szabad kimosni. A fehéreket akár 95 fokon is lehet mosni. Ne felejtse el: Az első mosás előtt mindig nézze meg a mosási utasításokat, mivel minden anyagnak megvannak a sajátos mosási szükségletei.
A párnahuzatok megfelelő ápolása: A fürdőszobában egy teli mosógép mellett egy fa szennyes kosár van.

Bízzon a TCM-pecsétjében

A párnahuzatok állandóan érintkeznek a bőrével, ezért meg kell hogy feleljenek bizonyos minőségi előírásoknak. Ezt érdemes a vásárlás előtt alaposan megnézni. A Tchibo lakástextíliái el vannak látva a TCM-pecséttel, amely a „Tchibo Tanúsított Áruit” jeleneti. A nyersanyagoktól, a gyártásig bezárólag szigorú irányelvek kerülnek alkalmazásra, amelyek ez a pecsét garantál. A TCM-pecsétnek köszönhetően nyugodtan megbízhat a Tchibo-termékek minőségében, és magas színvonalú feldolgozásában.
A párnahuzatainak megfelelő minősége: Az ágyban nevetve egy kisgyerek hason fekszik egy fehér párnán.