Pizsama babáknak: hogy gyermeke szépeket álmodjon

A babák imádják felfedezni a világot. De ahhoz, hogy fittek és aktívak legyenek, alvás közben fel kell tölteniük az elemeiket. A kényelmes, tökéletesen illeszkedő és lélegző babapizsama nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kicsinye nyugodtan aludjon. A csecsemők számára az egyrészes pizsamák ideálisak, míg a totyogóknak és szaladgálóknak a kétrészes babapizsamák is megfelelnek. A Tchibo-nál a kiváló minőségű és aranyos fazonú pizsamák széles választékát találja – rendeljen online most!
3 kisgyerek pizsama szettben, kék/mintás
7 995Ft
 
Elérhető:
 
3 kisgyerek pizsama szettben, bálna/hal
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kisgyerek rugdalózó, hal, sötétkék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 kislány hálóing szettben, csíkos/világoskék
5 495Ft
 
Elérhető:
 
2 kislány rövid pizsama szettben, rózsaszín/fehér
4 995Ft
 
Elérhető:
 
2 kisgyerek rövid pizsama szettben, világoskék-fehér
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisfiú rövidnadrágos pizsama, fehér
5 495Ft
 
Elérhető:
 
2 kislány rövidnadrágos pizsama szettben, polip
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisfiú pizsama, csíkos, világoskék/zöld
4 495Ft
 
Elérhető:
 
Kislány rövidnadrágos pizsama, virágos
3 995Ft
 
Elérhető:
 
2 kisgyerek rövid pizsama szettben, kék/zöld
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisfiú rövidnadrágos pizsama, katicás
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Kislány hálóing, szürke, Yakari
4 995Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
-10 %
Kisgyerek kezeslábas, szürke csíkos
4 995Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
2 kisfiú rövidnadrágos pizsama szettben, hal
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Kislány pizsama, leopárdmintás, fehér/rózsaszín
4 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kislány rövidnadrágos pizsama, szivárvány
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
2 kisgyerek pizsama szettben, szürke/kék
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Milyen pizsamát viseljen a baba alvás közben?

Érdemes a ruhát és a baba hálózsákot összehangolni. A csecsemők számára ideális az egyrészes babapizsama: nem kell a fejen áthúzni, és praktikus gomboláspánttal rendelkezik a fel- és levételhez. Később áttérhet a kétrészes babapizsamára. Nyár közepén gyakran elegendő, ha a baba csak egy bodyt vagy rugdalózót visel a hálózsák alatt. A pizsamával ellentétben ezeknek nincs ujja. Hűvösebb időben a pizsama alatt további rétegként melegít.
A Tchibo a babapizsamák esetében a biopamutra és a fenntartható előállításra támaszkodik.

Amire a vásárlás során figyelni kell

Az első és legfontosabb a kényelem: babájának elegendő mozgásszabadságra van szüksége. Semmi ne szorítson vagy vágjon be. Mivel a babapizsama közvetlenül érintkezik a bőrrel, a bőrbarát anyag nagyon fontos: a pamut strapabíró, lélegző és nedvességelvezető. A Tchibo az első babaholmik esetében a biopamutot használ: a „JÓT TETTÉL” logó jelzi az ökológiai gazdálkodásból származó és fenntartható módon előállított biomaputot.
A meleget nyújtó pizsamák esetében ügyeljen a lélegző anyagokra.

Megfelelő pizsama a babának nyáron és télen

Nyáron a body vagy a rövid babapizsama ideális – lehetőleg bőrbarát biopamutból. A téli babapizsamához melegebb szövetek alkalmasak, például a plüss vagy a polár. A frottír gyerekpizsama szintén jó választás. A puha téli szöveteknél arra is ügyeljen, hogy az anyag lélegző legyen, mint a pamut, hogy gyermeke ne izzadjon a kiságyban.

Melyik baba hálózsák megy a pizsamához?

A megfelelő hálózsák kiválasztása legalább olyan fontos, mint a megfelelő pizsama. Nemcsak a hidegtől véd, hanem egy további fontos funkciónak is megfelel – a takaróval ellentétben a hálózsákot a baba nem tudja a fejére húzni. Az évszaktól függően különféle anyagokból készült, ujjas vagy ujj nélküli hálózsákok állnak rendelkezésre. Nyáron a tiszta pamut előnyös, míg télen egy gyapjú vagy pehely réteg nyújt meleget a babának.

A babapizsamák helyes mosása

A babapizsamának a mosógépben a magasabb hőfokot is bírnia kell: alvás közben a test sok nedvességet ad le – és a pelenkával is könnyen előfordulhat malőr. A legtöbb pizsama nyugodtan mosható 60°C-on. Mivel a bababőr nagyon érzékeny, és a pizsamák közvetlenül érintkeznek a bőrrel, használjon parfümöt vagy foszfátot nem tartalmazó mosószert. Ügyeljen a címkén feltüntetett mosási utasításokra.
A legtöbb pizsama nyugodtan mosható 60 fokon.

Minőségi garanciánk gyerekpizsamákra

Annak érdekében, hogy kicsinye az igazak álmát aludja, a Tchibo kiváló minőségű babapizsamákat kínál. A gyártás során a bőrbarát és károsanyag-mentes anyagok, a kiváló feldolgozás, a nagyfokú kényelem, a praktikus részletek és a gyermekbarát kialakítás egyaránt fontos számunkra. Mindezt TCM ("Tchibo Certified Merchandise") pecsétünk jelképezi. És még sok mosás után is élvezni fogja a babapizsamát.
TCM logónkról felismeri, hogy a gyártás során bőrbarát és károsanyag-mentes anyagokat használtunk.