Lányka és fiú babapólók

Még a legkisebbek számára is talál bájos pólókat a meleg tavaszi vagy nyári napokra, amikor gyermeke megteszi élete első lépéseit vagy megkóstolja élete első fagylaltját. Nem nagy ügy, ha piszkos vagy foltos lesz, mivel a jó fiú és lányka babapólókat rendkívül könnyű tisztítani. A Tchibo-nál jó minőségű, klassz mintákkal ellátott babapólókat talál. Rendelje meg kedvenc darabjait közvetlenül az interneten!
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 8 495 Ft 7 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Babapólók álomszép mintákkal

Egy babapólónak természetesen első sorban kényelmesnek kell lennie és jól kell illeszkednie. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a megjelenés nem fontos. Épp ellenkezőleg: már a legkisebbeknek is nagyon szép pólók kaphatók. Nagyon kedveltek a mókás feliratú babapólók. Viccesek a különböző együttesek nevével feliratozott pólók, és mindig jó ötlet a vidám állatos vagy a játékos hangulatú minta. Fiúk és lányok számára is mindig egyformán divatos az egyszínű póló.
A legkisebbek is jól érzik magukat a nagyszerű babapólókban.

Mi a fontos a babapólók esetében?

Mivel a babák bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké, rendkívül fontos a bőrbarát anyag. Erre a célra kiválóan alkalmas a lélegző biopamut, ami kellemes, puha érzést biztosít. Ugyanakkor a szülők értékelik, ha a babapóló egyszerűen és alaposan, mosógépben mosható. Hiszen nem egyszer kerül egy kis paradicsomszósz, spenót vagy csoki a babaruhára.
A bőrbarát tulajdonság mellett fontos, hogy a babapólók egyszerűen a mosógépben moshatók legyenek.

Babapóló mint univerzális darab a ruhásszekrényben

A babapólók ideális alapdarabok gyermeke ruhatárában. Nyáron, sorttal kombinálva ideális szabadidős ruházat, amikor a babakocsiban ülő kicsivel a városban sétálnak vagy a parkban szeretnék eltölteni a napot. A hideg évszakban viszont jó szolgálatot tehet a póló plusz rétegként. A body fölött és egy pulóver alatt melegen tartja a babát.

Így találja meg a megfelelő babapóló-méretet

Míg Ön felnőttként azonnal észreveszi, ha egy felsőrész túl szűk vagy túl laza, addig a baba ezt nem tudja közölni. Ezért ügyeljen arra, hogy a babapóló főként a kivágásnál rásimuljon a testre, de ne legyen túl szűk. A vásárlás során a baba testhossza segít eligazodni. Mérettanácsadónk segít Önnek megtalálni a megfelelő méretet.

Így mossa a babapólót

Top vagy pulóver, body vagy póló: amikor új ruhát vesz gyermekének, az első használat előtt mindig mossa ki. A mosás során tartsa be a gyártónak a kezelési útmutatón található utasításait. Tipp: Ha folt kerül a babapólóra, mindig azonnal kezelje folttisztító szappannal vagy színszappannal, és csak ezután tegye be a mosógépbe.
A babaruhák mosása során tartsa be a gyártónak a kezelési útmutatón található utasításait.