Schließen
Pólók

Babapólók lányoknak és fiúknak

Már az egészen kicsiknek is nagyon szép pólók kaphatók a meleg tavaszi vagy nyári napokra, melyekben első lépéseiket tehetik vagy életük első fagyiját kóstolhatják meg. És ha közben bepiszkolja vagy leeszi magát – hát annyi baj legyen! A minőségi fiú és lányka babapólók ugyanis könnyen kezelhetők. A Tchibo kiváló minőségű, aranyos mintákkal díszített babapólókat kínál. Rendelje meg kedvenc darabjait online!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Lányka dirndl, megfordítható köténnyel
Többféleképpen hordható megfordítható köténnyel
7 995Ft
6 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
  • Lányka ruha alsóval, kék, kutyás
Külön kis alsóval
3 995Ft
3 495Ft
Gyorsnézet
  • 2 lányka póló szettben, mintás
A magas pamuttartalom révén bőrbarát
2 995Ft
1 895Ft
Gyorsnézet
  • 2 kisfiú hosszú ujjú felső szettben
A magas pamuttartalom révén bőrbarát
3 295Ft
2 495Ft
Gyorsnézet
  • 2 kislány hosszú ujjú felső szettben
A magas pamuttartalom révén bőrbarát
3 295Ft
2 495Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Lányka carmen felső
Igényes kidolgozású virágos hímzéssel
3 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
1

Babapólók álomszép mintákkal

Egy babapólónak természetesen első sorban kényelmesnek kell lennie és jól kell illeszkednie. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a megjelenés nem fontos. Épp ellenkezőleg: már a legkisebbeknek is nagyon szép pólók kaphatók. Nagyon kedveltek a mókás feliratú babapólók. Viccesek a különböző együttesek nevével feliratozott pólók, és mindig jó ötlet a vidám állatos vagy a játékos hangulatú minta. Fiúk és lányok számára is mindig egyformán divatos az egyszínű póló.

Mi a fontos a babapólók esetében?

Mivel a babák bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké, rendkívül fontos a bőrbarát anyag. Erre a célra kiválóan alkalmas a lélegző biopamut, ami kellemes, puha érzést biztosít. Ugyanakkor a szülők értékelik, ha a babapóló egyszerűén és alaposan, mosógépben mosható. Hiszen nem egyszer kerül egy kis paradicsomszósz, spenót vagy csoki a babák ruhájára.

Babapóló mint univerzális darab a ruhásszekrényben

A babapólók ideális alapdarabok gyermeke ruhatárában. Nyáron, sorttal kombinálva ideális szabadidős ruházat, amikor a babakocsiban ülő kicsivel a városban sétálnak vagy a parkban szeretnék eltölteni a napot. A hideg évszakban viszont jó szolgálatot tehet a póló plusz rétegként. A body fölött és egy pulóver alatt melegen tartja a babát.

Így találja meg a megfelelő babapóló-méretet

Míg Ön, felnőttként azonnal észreveszi, ha egy felsőrész túl szűk vagy túl laza, addig a baba ezt nem tudja közölni. Ezért ügyeljen arra, hogy a babapóló főként a kivágásnál rásimuljon a testre, de ne legyen túl szűk. A vásárlás során a baba testhossza segít eligazodni. Mérettanácsadónk segít Önnek megtalálni a megfelelő méretet.

Így mossa a babapólót

Top vagy pulóver, body vagy póló: Amikor új ruhát vesz gyermekének, az első használat előtt mindig mossa ki. A mosás során tartsa be a gyártónak a kezelési útmutatón található utasításait. Tipp: Ha folt kerül a babapólóra, mindig azonnal kezelje folttisztító szappannal vagy színszappannal, és csak ezután tegye be a mosógépbe.