Férfi sportdzsekik: Funkcionális ruházat minden edzéshez

Az optimális felsőruházat elengedhetetlen ahhoz, hogy a mínuszokban való síelés vagy a szélben és esőben való futás is örömet okozzon. A megfelelő anyagból készült, testhezálló és hasznos funkciókkal ellátott dzsekik azonban a melegebb napokon is segítik, hogy örömét lelje a mozgásban. Megmutatjuk, hogyan válassza ki a megfelelő edződzsekit minden sporttípushoz és minden körülményhez!
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 32 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 44 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 28 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 34 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 31 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 44 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 49 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 27 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A megfelelő férfi sportdzsekik védelmet nyújtanak a széltől és az esőtől

Amikor hideg szél fúj a sípályákon, bújjon bele a meleg síkabátjába. Ha futás közben hirtelen elkezdenek gyülekezni a viharfelhők, nemcsak a sebességén érdemes változtatnia, hanem a ruházatán is: vegyen fel egy széldzsekit a futófelsőjére – így nem fogja zavarni a szél és talán még az eső előtt sikerül hazaérnie. Vagy ha egy izzasztó, konditeremben való edzés után még szeretne beszélgetni a társaival, a dzsekije megvédi attól, hogy lehűljön.. Ezt a sokoldalú sportruházatot ezerféleképpen be lehet vetni kint és bent egyaránt. A funkcionális anyagok gondoskodnak arról, hogy minden szabadidős tevékenység során jól érezze magát és jól tudjon teljesíteni.
Sportdzsekik minden szituációhoz: Egy fehér futódzsekit viselő férfi egy hídon végez gyakorlatokat, egy fülhallgatóval a fején.

Polárdzseki, softshell dzseki, futódzseki..: Melyik a helyes választás?

Míg az esőkabát célja magától értetődő, a futódzseki és a funkcionális dzsekik közötti különbség már kevésbé egyértelmű. Sőt mi több, érdemes megemlíteni, hogy ezeket a megnevezéseket gyakran szinonímaként is használják, mivel a modern futódzsekik általában funkcionális anyagokból készülnek, amelyek légáteresztők és jól szigetelnek. Egy hardshell kabáttal szemben egy softshell dzseki nem szél- és vízálló, de bizonyos mértékig mindkettő ellen véd. A puha felület légáteresztőbb és egy membrán gondoskodik a nedvesség elvezetéséről. A polárdzsekiknek viszont nincs membránjuk, de mivel bolyhosak, nagyon jól melegítenek és száraz időjárás esetén ideálisak.
Sportdzsekik a télre: Egy snowboardos a havas hegyekben ugrat.

Sportdzsekik télre

Az optimális hőszigetelés érdekében a téli férfi sportdzsekik vékony, könnyű béléssel vannak ellátva. Nedvességet elvezető műszálakból állnak, így a síelés, snowboardozás vagy a hótalpas túra során sem reked meg bennük a hő. A prémium sí- és sportkabátok külseje laminált és impregnált. Ebből kifolyólag ellenállnak a nedvességnek, szélnek és szennyeződéseknek. Télen a meleg kabát helyett akár több réteg ruhát is felvehet. A felső fölé egy vékony polárdzseki ideális választás középső rétegnek, amire nyugodtan rávehet egy kapucnival ellátott funkcionális kabátot.

Különböző szabású modellek és praktikus részletek a funkcionalitás érdekében

A legtöbb olyan tevékenységhez, mint a futás vagy a lovaglás, a legjobb, ha a férfi sportdzseki szorosan követi a test vonalát. Így kevesebb támadási felületet hagy a szél számára, rugalmas anyagával nem akadályozza a mozgást és a gyűrődések nem dörzsölik vagy nyomják. Esőzéskor azonban egy lefelé bővülő esőponcsó nagyon praktikus lehet: Így a víz könnyedén le tud folyni rajta és például egy biciklitúra során védi a dzsekit és a combját is. A férfi sportdzsekik praktikus tulajdonságai közé tartozik az állítható kézelő a légmozgás szabályozásához, a hüvelykujj bújtató a kezek melegen tartásához, az állvédő és a húzózsinór a derékrész és a kapucni szélességének állításához.

Egy sportos dzseki jól kiegészíti a ruhatárát

Egy sportos férfi dzseki a mindennapi életben is rendkívül kényelmes és praktikus. A hangsúly kevésbé van a sportág-specifikus tulajdonságokon, mint például a légáteresztő betétek vagy az elülső szellőzőnyílások, hanem sokkal inkább azon, hogy legyen rajta elég zseb, megfelelő szabású legyen és jól is nézzen ki. Ha a hosszabb kabátokat szereti, választhat téli kabátként egy férfi parkát is. A steppelt thermo dzsekik ötvözik a sportos megjelenést a jó hőszigetelési tulajdonságokkal, egy melegítőfelső pedig tökéletesen megy egy farmerhoz. Egy szabadidős szett részeként ezek a dzsekik színben és stílusban is tökéletesen passzolnak egy férfi sportnadrághoz.
Sportdzseki a mindennapokra: Egy fiatal férfi egy piros sportos dzsekit visel, mellette egy longboard van és közben telefonál.

Sportdzsekik a pörgős férfiaknak – ellenőrzött minőségben

A Tchibonál minden sportághoz megtalálja a megfelelő funkcionális-, eső,- és thermodzsekit. Mindegyik darab sok praktikus részlettel van ellátva, hogy még jobban élvezhesse a mozgást. Az anyag és a kivitelezés minőségét a TCM minőség-tanúsítvány garantálja – csak olyan termékeket hirdetünk "Tchibo Certified Merchandise"-ként, amelyek sikeresen átmentek a szigorú vizsgálatokon. Rendelje meg a férfi sportdzsekijét a Tchibotól kedvező áron: és már indulhat is a futópályára vagy egy túrára a hegyekbe!
Minden kihívásra készen állva: Egy fiatal férfi egy sárga sportdzsekiben áll egy gleccser előtt.