Székek - a kényelmes üléshez

Kényelmesnek, szépnek, és a berendezési stílusnak megfelelőnek, valamint tartósnak kell lenniük: Székek. Legyen szó ebédlőasztalról, íróasztalról, vagy gyerekszobáról – a Tchibonál különféle székek széles választékát találja. Emellett a Tchibo az erkélyhez és a teraszhoz is megfelelő székeket kínál. Az anyag, és a kialakítás terén nincsenek a képzeletnek korlátai. Hagyja, hogy ihletet adhassunk Önnek, és rendelje meg online az új székeket!

Nem minden szék egyforma

A bútortervezők az évszázadok alatt rengeteg különféle széket terveztek meg, és gyártottak is le. Székek, fotelek, hintaszékek, amelyek lehetnek egyszerűek, díszesek, és kárpitozottak - emellett vannak még láb nélküli székek is! A háztartási használatra készülő rendes székek továbbra is fából készülnek háttámlával, és bizonyos esetekben karfával. A modern skandináv stílusú fehér, és szürke színű székek a legnépszerűbbek. Ezek már első ránézésre a könnyűség és a kényelem látszatát keltik, különösen akkor, ha a szék maga világos fából készült. Ha csak egy széket akar venni, akkor az sokkal inkább antik stílusú, vagy divatos modern kialakítású széket fog választani.
Egy modernül berendezett nappali, ahol étkező asztal is van, amely mellett világos fa lábakkal ellátott kagylószékek vannak.

Az étkezőasztal környezete

Ha az étkezőasztala mellé új székeket szeretne venni, akkor érdemes átgondolnia a következőket: Gondolja végig, hogy milyen magasnak kell lennie a szék üléseknek, hogy kényelmesen tudjon enni. Ez függ az asztal magasságától, és az adott személy vagy személyek testmagasságától is. Ha hosszabb időn keresztül szeretne az asztalnál ülni, és hosszasan beszélgetni, akkor a karfával ellátott kényelmes szék jó választás lehet. Ehhez azonban több helyre lesz szüksége, mivel a székeket nem lehet teljesen az asztal alá betolni. Ha 4-es készletben vásárolja meg a székeket, akkor olcsóbban fog tudni vásárolni, és az étkező berendezése is egységes és stílusos lesz. A Tchibonál megtalálja az asztalhoz illő tányérokat, evőeszközöket, abroszokat, és az ezekhez illő dekorációkat is.
Egy erkély, amelyen egy grill van, rajta pedig húsok. A háttérben pedig egy rusztikus, megterített kerti asztal látható, amely mellett faszékek vannak.

Székek az erkélyre, és a teraszra

Ha nem akarja minden alkalommal a konyhai széket kivinni, akkor erre az esetre ajánljuk az erkély-, vagy teraszszékeket. Ezeknél fontos követelmény az időjárás állóság. A Robine típus pl. nagyon tartós, és a fa típusából adódóan ellenáll a penésznek és a gombának: tehát tökéletes kerti bútor. A fémből készültnek rozsdamentesnek, a műanyagból készültnek pedig UV-állónak kell lennie. A Tchibo kültéri bútorai megfelelnek ezeknek a követelményeknek. A kényelmes fotelek mellett háttámla nélküli székeket is talál, amelyek ideálisak a kis erkélyekhez. Ha télen be akarja tenni a székeket a házba, akkor érdemes olyan modellt választania, amelyek egymásba rakhatóak: Így sokkal kevesebb helyet fognak a tárolóban elfoglalni!

Ötletes székek a további inspirációhoz

A gyereknek állandó mozgásra van szükségük, folyamatosan, és mindenhol. A csendben való üldögélést nem nekik találták ki. Tehát értelemszerűen olyan székeket kell választani, amelyek enyhítik ezt a mozgási vágyat, viszont elősegítik a motoros készségeket, fejlesztik az egyensúlyt, és pozitívan hatnak a hátizmokra. A domború talpú „hintaszékek” nyújtanak ebben játékos segítséget. A tartás állandó változtatása ébren tartja a figyelmet, így a hintaszékek akár a házi feladatok íróasztalnál történő elvégzésére is alkalmasak. Egyébként a mozgatható székekből vannak felnőttek számára készült modellek is - ezek előnyei megegyeznek a gyerekek esetében leírt előnyökkel!

Üljön hosszan a megfelelő irodai széken

Aki naponta több órán át ül az íróasztalánál, annak a háta érdekében gondoskodnia kell a megfelelő irodai székről. Mivel a gerincet hosszú távon kell megtámasztani. Az íróasztal magasságához szabadon állítható irodai székek a praktikusak. Ha az ülés közben helyes a testtartás, akkor az megakadályozza azt, hogy a válla a számítógép használat során ne görnyedjen, amely egyben a váll, és a nyaki részek feszülését is megakadályozza. Ezzel egyidejűleg megakadályozza azt is, hogy a széle nyomja az alkarját, amikor gépel, ezzel megzavarva a vérkeringését. A görgős székek nagyon praktikusak a munkavégzéshez, mivel ülés közben is biztosítják a mozgás lehetőségét.
Egy barna irodai szék van egy fehér íróasztal mögött, amelyen van egy számítógép, egy lámpa, és polcok.

TCM - a Tchibo minőségi pecsétje

Lehetnek akár fából, fémből, vagy műanyagból készült székek: Tehát nyugodtan támaszkodhat a kiváló minőségű anyagokra, és a gondos kivitelezésre. Ennek érdekében a meghatározott kritériumok szerint rendszeres minőség-ellenőrzéseket végzünk - a beszállítóinknál is - emellett a termékeinket TCM pecséttel látjuk el. A TCM a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely garantálja az ügyfelek számára garantálja a magas minőségi követelményeknek való megfelelést.
Sok szék alapanyagát a fűrészüzemből származó falapok képzik.