Szekrény - amivel minden helyiségben rend lesz

A szekrények mindenféle helyiségbe beilleszthetőek, mindenféle berendezéshez passzolnak, és helyet kínálnak mindenhez, amit el kíván tárolni. A különféle modelleknek, és kiviteleknek köszönhetően ezek a bútordarabok könnyen hozzáilleszthetőek mindenféle stílushoz és életkörülményhez. Ezért a megfelelő szekrény kiválasztása nem mindig egyszerű. Tanácsot adunk Önnek, hogy hogyan tud a nagy választékban eligazodni, és hogy melyik lesz a megfelelő szekrény az Ön számára!
Fürdőszobai komód, fehér/menta
64 995Ft
Gurulós fürdőszobai kisszekrény, fehér/menta
49 995Ft
Mosdó alatti szekrény, fehér/menta
39 995Ft
Vitrines sarokszekrény, fehér
129 995Ft
Előszoba fal, paddal, Nordic
124 995Ft
Tükrös cipősszekrény
99 995Ft
-10 %
Fürdőszobai szekrény, fehér
99 995Ft
89 995Ft
  • Fürdőszobai fiókos szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
31 995Ft
Gyorsnézet
Fürdőszobai fiókos szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
31 995Ft
Magasított ülőpad, kihúzható lábtartóval, fehér
79 995Ft
-12 %
Tükrös előszobaszekrény
119 995Ft
104 995Ft
-10 %
Vitrines szekrény, 4 ajtóval, fehér/szürke
97 995Ft
87 995Ft
-25 %
Tükrös előszobaszekrény, fehér
119 995Ft
89 995Ft
-10 %
Nappali bútorszett, fehér/szürke
144 995Ft
129 995Ft
Univerzális szekrény
94 995Ft
Cipősszekrény, fehér
49 995Ft
-14 %
Fürdőszobai magas szekrény, fehér/szürke
46 995Ft
39 995Ft
-25 %
Kihúzható mosógépelválasztó tálca
31 995Ft
23 995Ft
  • Fürdőszobai gurulós tároló szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
42 995Ft
Gyorsnézet
Fürdőszobai gurulós tároló szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
42 995Ft
  • Fürdőszobai magas szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
44 995Ft
Gyorsnézet
Fürdőszobai magas szekrény
Variálható fürdőszobai bútorcsaládunk tagja
44 995Ft
Magasított ülőpad cipőtárolóval, fehér
34 995Ft
Dupla mosdószekrény, mosdókagylóval, fehér
149 995Ft
Kis méretű alsó szekrény mosdóval, fekete
32 995Ft
Fürdőszobai szekrény, fekete/tölgy
99 995Ft
Fürdőszobai komód,fekete
Fürdőszobai komód, fehér
84 995Ft
72 995Ft
Sajnos már elfogyott
Irodai szekrény
109 995Ft
Fürdőszobai szekrény, fehér
64 995Ft
Fürdőszobai komód, fehér
69 995Ft
Mosdó alatti szekrény, fehér
51 995Ft
-10 %
Mosdó alatti szekrény, fehér
49 995Ft
44 995Ft
Ruhásszekrény, 2 ajtós, 2 fiókos, Nordic
139 995Ft
1

Praktikus, hatékony és elegáns

Az optimális szekrény egy olyan bútordarab, amelynek a mindennapi használat során hasznosnak, és funkcionálisnak kell lennie. Emellett rakodási helyet kell biztosítania, hogy a háztartást rendben lehessen tartani, és emellett a lehető legkevesebb helyet is foglalja el. Ehhez jön még a megfelelő stílus kiválasztása. Függetlenül attól, hogy luxus gardróbról, vagy egy kisebb modellről van-e szó, mindez meghatározó lesz a berendezési stílust illetően, amelyben az adott szekrény is bele fog tartozni. A vásárlási döntés tehát az egyéni ízlés és annak a környezetnek a kérdése, amelybe az új szekrénynek bele kell illeszkednie.
A megfelelő szekrény: Egy nagy, fehérre festett hálószoba, amelynek közepén fa díszítés található, a szekrény tolóajtós, amely a hálószoba egyik oldalát foglalja el.

A hálószobába illeszkedő szekrény

A megfelelő hely kihasználás érdekében a hálószobába olyan szekrényt kell választania, amely magas, és megfelelően kihasználja a felső térrészben lévő helyet is. Ebben az esetben a bútor nem fog túl nagynak tűnni a helyiséghez képest, és az továbbra is tágas marad. Még ha a méretek stimmelnek is, azt is át kell gondolni, hogy mekkora helyre van szükség az adott szekrény kinyitásához. Mindez a szűk hálószobákban jelenthet problémát, ha a szekrény ajtaja másik bútorba ütközik. Erre az esetre vannak forgóajtóval ellátott szekrények, vagy tolóajtós sarokszekrények, amelyek akár egy kihasználatlan sarokba is elhelyezhetőek. Az egyedileg konfigurálható ruhásszekrény rendszerekkel az adott helyiségbe legjobban beilleszkedő bútorokat fogja kapni.
A konyhához tartozó ideális szekrények: Egy fehér konyha, amiben fali, és alsó szekrények is vannak, emellett van egy központi konyhablokk is, amelybe szekrények vannak.

Konyhai tárolóhely

A konyhában elég sok mindent el lehet tárolni. Ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön, a klasszikus alsó-, és felső szekrények állnak rendelkezésre, amelyek a munkalapok alá vannak beépítve, vagy azok fölé vannak felrögzítve. Emellett választhat a konyhájába egy sarokszekrényt is, amelynek segítségével helyet takaríthat meg, emellett a forgatható tároló felületeknek köszönhetően sok hasznos helyet is kínálnak. Azért, hogy a szekrény ne tűnjön ki a többi konyhai berendezési tárgytól, figyelmet kell fordítani az olyan kialakításra, amely színben és alakjában illeszkedik a többi berendezéshez.

Melyik szekrény illik a nappaliba?

A nappaliban további tárolási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Ide például egy robusztus szekrény illik, amely a rusztikus stílusú berendezésekhez is megfelel. Ha van beépített vitrin, akkor annak segítségével vonzó módon bemutathatja a saját kedvenc porcelán vagy italgyűjteményét. A kompakt faliszekrényekhez tartozó különféle tároló rendszerek is jól mutatnak a nappaliban. A nyitott polcok, vagy fiókok - ízlés szerint szabadon kiválaszthatók, amelyek kellemes rendet teremtenek, és ezzel nagyszerű hangulatot hoznak létre.

Barátságos fogadtatás folyosószekrényekkel

A folyosón, és a bejáratnál lévő szekrények különösen hasznosak. A hívogató légkör fontos szerepet játszik a saját, és a vendégei jólétének szempontjából. A szekrényekben általában különböző tárolási lehetőségek vannak, ebben helye van a cipőknek, a kabátoknak, a dzsekiknek, a sálaknak, a kesztyűknek, a sapkáknak és akár még a kerékpáros bukósisakoknak is. A különféle anyagokkal, és kivitelekkel a további berendezési stílus hangulatát is megadhatja, és így az Önhöz jövő látogatók már első pillanattól kezdve láthatják azt, hogy Ön mennyire jó stílusérzékkel rendelkezik.
A folyosón lévő tárhely: A bejáratnál egy fából készült beépített gardrób van - amely mellett egy nagy sötétbarna kerettel ellátott tükör van.

A minőséget, és a fenntarthatóságot szolgáló pecsét

Megbízhat a Tchibo minőségben, ahol tisztességes árakat talál. Az exkluzív beszállítóknak, és a szigorúan ellenőrzött gyártásnak köszönhetően olyan termékeket gyártunk, amelyek hosszú időn át tartósak lesznek és megfelelnek a minőségi feltételeknek. Ezt már akkor tudhatja, amikor először megpillantja a TCM-pecsétünket. Mivel az összes termék „Tchibo Tanúsított Áruk” címkével van ellátva, ezért azok megfelelnek a Tchibo minőségi kritériumainak. Ezen túlmenően a szekrényeink többsége FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, mivel a fenntarthatóság is egy nagyon fontos szempont a számunkra.
Jó minőségű tárhely: Egy fiatal nő áll a nagy, és nyitott ruhásszekrénye előtt, egy fa fogast tart a kezében, amelyen egy csíkos felsőrész van.